Huuhaa ja humpuuki yhteiskunnassamme

  • 555 570
  • 2 954

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
sammakkokuvat elintarvikkeissa (täältä mut potkittiin ulos, niin en muista tarkkaa ryhmän nimeä”.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Facebookissa on kohtuullisen aktiivinen höpönassuryhmä ”Kemikaalien ruiskutus Suomen ilmatilassa lopetettava” josta voi tähän hörhöilygenreen tutustua.

Mä sain porttikiellon johonkin kemikaalivanat-ryhmään kun aloin vääntämään ihmisten kanssa jotka eivät uskoneet ulkoavaruuteen. Avaruuteen. 2020-luvulla.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Taas olisi jännä tietää tämän(kin) salaliittoteorian keksijä ja motiivinsa. Eli onko joku oikeasti "oivaltanut" vaikka nyt banaaneja ostaessaan että noissahan on tuommoinen sammakkologo ja tämän täytyy olla pirullisen ovela vihje siitä että näiden avulla valkoiset miehet muutetaan naisiksi? Kaikki muu harhaisuus sikseen, mutta minkä takia ne liskojuutalaiset väestönvaihtajat ja valkoiset heteromiehet kansanmurhaavat avaruusnatsit aina jättävät näitä vihjeitä totuudennäkijöiden spotattavaksi? Joka tapauksessa olisiko kyseessä siis oikeasti mieleltään järkkynyt ihminen, kuka oikeasti uskoo tämän ja haluaa jakaa tietonsa, koska on vilpittömästi kanssaihmisistä huolissaan?

Viattomampina aikoina nämä olisi varmaankin olleet isolta osin "kännis ja läpäl" keksittyjä tarinoita. Esimerkiksi salaliitto siitä miten Suomea ei ole olemassa, on ilmeisesti näitä, mikä ei toki tarkoita etteikö joku vatipää siihenkin uskoisi. Tuossahan taisi tarina mennä, että itänaapurimme toissainkarnaation hävittyä sotansa Japania vastaan, ne joutuivat lahjoittamaan kalastusoikeudet Itämerestä siltä alueelta missä kartoissa näkyy nykyisin Suomi ja jotta tämä nöyryytys ei paljastuisi, keksivät piirtää karttaan Suomen ja väittää että niillä japanilaisten kalastamilla merialueilla on oikeasti maata. Kaikenlaista pientä pulmaa tuostakin liki aukottomasta tarinasta on löydettävissä jos kaivamalla kaivaa, mutta siis ilmeisesti tähänkin on uskovia, vaikka onkin vitsiksi tarkoitettu.

Sitten se ikävä kyllä todennäköisin vaihtoehto, eli että joku nihilistinen paskanaama tehtailee näitä tarinoita vallan- ja rahanhimoissaan esimerkiksi aiheuttamaan epäsopua ja epäluottamusta valtiollisiin instansseihin (sivistysmaissa, näitäkin tehtailevissa paskamaissa ei luottamusta instansseihin ole, muttei toisaalta valtiolla mitään merkitystä alamaisten luotolle, eli sinänsä ongelmaakaan ei ole). Narratiivin puolesta tämä "reilu kauppa ja hedelmien syönti emaskuloi valkoiset heteromiehet!!" menee ihan täysin noiden paskatunkioiden pelikirjaan, samoin kuin myös niiden maanpetostasoisten kotoperäisten opprtunistis-nihilististen hyväksikäyttäjäkusimuttereiden, ketkä yrittävät tätä paskaa levittämällä saamaan harhaisia opetuslapsia alaisuuteensa.
 
Facebookissa on kohtuullisen aktiivinen höpönassuryhmä ”Kemikaalien ruiskutus Suomen ilmatilassa lopetettava” josta voi tähän hörhöilygenreen tutustua.
Joku kahjo laittoi mulle kutsun tuohon ryhmään. Aika nopeasti sieltä lensi pihalle kun yritti tuoda tieteellistä näkökulmaa asiaan.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Facebookissa on kohtuullisen aktiivinen höpönassuryhmä ”Kemikaalien ruiskutus Suomen ilmatilassa lopetettava” josta voi tähän hörhöilygenreen tutustua.

Muita viihdyttäviä ja suosittuja genrejä, joilla on aktiiviset suomenkieliset someryhmät Facebookissa, tällä hetkellä ovat ”sähköherkkien tukiryhmä” sekä sammakkokuvat elintarvikkeissa (täältä mut potkittiin ulos, niin en muista tarkkaa ryhmän nimeä”.

Nämä on kyllä loistoviihdettä päivään, jos meinaa vähän ketuttaa muuten.

Nuo aasinsillat on kyllä käsittämättömiä, miten jokaista tavallista sadepilveä analysoidaan kemikaaliteorioilla. Yksi vanha tuttuni asuu aika lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja sieltä näitä analyysejä irtoaa usein. Hän hyvin harvoin näkee sinistä taivasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös