Hupaisia virheitä mediassa

  • 711 588
  • 3 231

FreezingHell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulosruudussa: "Illan erikoisimman osuman viimeisteli Pittsburghin Adam Hall, joka löi kiekon maalin takaa Detroit maalivahti Marc-Andre Fleuryn selän kautta sisään"...
HAHHAHHAA. Aika stnan hupaisaa, miten ne voi sekoittaa nää veskat, ne pelaa sentään finaaleissa?!?!. Tipahdin penkiltä ja purskautin kahvit näppikselle. Täytyypä muistaa kertoa kaverillekin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ultimate Fighter -ohjelmassa Jimillä oli laitettu juuri suomennokseen toisen ottelijan painoksi 184 kiloa (pituutta 178 senttiä, joten aikamoinen jässikkä...). Suomentaja ei ilmeisesti muistanut että Amerikassa painoa ei ilmoiteta kiloina...
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Iltasanomien etusivun kuvatekstin mukaan Kärppien Jussi Pesosta houkutellaan Venäjälle.

Kumma, kun Iltasanomat ei ole sitten jaksanut uutisoida Pesosen Jussin siirtymistä Kärppiin. No ei se kai ole sitten journalistisen kynnyksen ylittävä juttu, toisin kuin Aitolehdon tissit tai Tukiaisen finnit.

Laitan ko. kuvan tähän liitteeksi, kun se todennäköisesti katoaa allaolevasta linkistä, sikäli että kulttuuritoimittaja/kesäpoika "Holopaisen Pekka" sen jonain päivänä huomaa...

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1537934
 

Liitteet

  • Pesonen.jpg
    Pesonen.jpg
    38,7 KB · kertaa luettu: 799

dal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ne parit
Meniskö tää tänne ketjuun?

Tänään uusinta Jääkiekkolehteä loppuun lukiessa ja takakantta tutkiessa hoksasin, että tuossa Pro Hockeyn mainoksessa, missä on Pohjois-Amerikka NHL-logon kera ja NHL-kaupungit merkattu kartalle myös, on virhe joka nostatti hymyn huulille.

Mainoksessa Pro Hockey-tekstin ohessa lukee "Asiantunteva lehti maailman arvostetuimmasta ammattilaisliigasta" - ja yläpuolella olevassa kartassa Minneapoliksen katkoviiva osottaa väärään paikkaan. Asiantuntemustako?

Tulipas katkonaisten ajatusten takia vähän tyhmästi muotoiltu viesti, mutta eiköhän asia kirkastu kuitenkin.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Yhden pikkujutun olen huomannut nyt pari kertaa. K-Citymarketilla on joku uusi mainos, missä kassatäti vetäisee plussakortin väärinpäin siitä kortin lukijasta läpi. Eli kortti on oikeinpäin vaikka sen todellisuudessa pitäisi olla ylösalaisin, että kortinlukija voi lukea sen magneettinauhan.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Tänään TV1:llä klo 15.00 uutisten lopussa tuli sään vuoro. Perjantai-illaksi näytti olevan aurinkoista säätä luvassa. Itse olen ollut siinä uskossa, että tänään on maanantai.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei nyt varsinaisesti mikään virhe mutta huvittaa kyllä tuo Radio Rockilta tuleva Kaalimato-kaupan mainos jossa sanotaan "Aikuisten erotiikkaliike Kaalimato". Onko lapsillekin sitten omia erotiikkaliikkeitä vai miksi tuo tarkennus?
 

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Uutisessa mainitaan myös seuraavaa:

EU:n komissiolta on tulossa paketti polttoaineiden hinnannousun vaikutusten helpottamiseksi. Komissio on valmis toimiin, joilla autetaan sekä kotitalouksia että yrityksiä selviämään paremmin polttoaineiden hintojen noususta.

Avustuksia odotellessa! Paljonkohan sieltä tulee avustusta? Varmaan satoja euroja, pienempi summa ei ainakaan minulle riitä!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ilta-Sanomat jatkaa taas tutulla linjallaan. NHL:n palkintotilaisuutta käsittelevässä jutussa kerrotaan että Hart Trophy jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1999 ja sen voitti silloin Teemu Selänne. Joopa joo... Ettei vain kyse olisi kuitenkin Rocket Richard Trophysta?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Männä viikolla (tarkka päivä ei muistu mieleen) Hesari kertoi urheiluosiossaan vaihteeksi, että Suomen futismaajoukkueen päävalmentaja on Paul Baxter.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Männä viikolla (tarkka päivä ei muistu mieleen) Hesari kertoi urheiluosiossaan vaihteeksi, että Suomen futismaajoukkueen päävalmentaja on Paul Baxter.

Olen 99-prosenttisen varma, ettei ole ollut urheiluosastolla tuota virhettä. Muita kylläkin. Tuo virhe on siis ollut Tänään-toimituksen Tapasimme-jutussa Perparim Hetemaj'sta. Ei siis urheilutoimittajan tekemä, joskaan uohan ero ei merkitse lukijalle yhtään mitään.

Voi tietenkin olla, että myös urheilusivuilla on ollut samanlainen moka. Epäilen kuitenkin, juuri "naurettiin" toimituksessa Aamulehden taannoiselle otsikolle, jossa tuota Paulia julistettiin.

(Karman lakihan toki on, että sen jälkeen kun itse naureskelee, niin tulee tehtyä sama moka. Sillä perusteella joku voi olla hairahtunut urheilustakin.) :)


Edit: Tsekattu, missä se virhe oikeastaan olikaan.
 
Viimeksi muokattu:

Diver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään Hesarissa Anttilan mainoksessa SD muistikortti 2 Gb.

Hinta 19,90e
(ilman korttia 29,90e)

Hieman hymyilytti. Oli varmaan plussa tarjous...
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Maikkari uutisoi jälleen

"Torstaina alkavien EM-kisojen puolivälierien otteluparit ovat Portugali-Saksa, Kroatia-Turkki, Hollanti-Espanja ja Espanja-Italia".

Mtv3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös