Hupaisia virheitä mediassa

  • 711 319
  • 3 231

TML

Jäsen
Eilen MTV:ltä tuli Dirty Sanchez ja ohjelman loputtua annettiin pätkä seuraavasta jaksosta jolloin "juontaja" sanoi: "Next time Sanchez goes to Italy". Tekstittäjä oli oivaltanut tilanteen ja kuvaruudussa luki: "Seuraavalla kerralla vuorossa L.A".
 

VolmariP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers, LFC
Urheilulehden lätkäpalstalla infotaan Ales Hemskyn hajonneesta olkapäästä. Mies on muuten tehnyt suht kelpo pisteet tällä kaudella jutun loppuosuuden mukaan:
"Hemsky on tehnyt tällä kaudella 4+144=18 pinnaa 23:ssa ottelussa. Viime kaudella Pardubicessä syntyneen tsekin saldo oli 19+58=77 pinnaa 81:ssä ottelussa."
 

tuplapukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hazardipakki kirjoitti:
Iltasanomien mukaan ex-nyrkkeilijä Vitali Klitshko on venäläinen. Ilmeisesti Venäjä on ainoa mahdollinen kansalaisuus näille Vitali-, Sergei-, Vasili- ja Dimitri-nimisille miehille.

Viime viikolla kerrottiin että Wladimir Klitchko on Kazakhstanilainen ( taisi olla fightnewsillä ), Amerikkalaisilla yhtä vaikeeta
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
VolmariP kirjoitti:
Urheilulehden lätkäpalstalla infotaan Ales Hemskyn hajonneesta olkapäästä. Mies on muuten tehnyt suht kelpo pisteet tällä kaudella jutun loppuosuuden mukaan:
"Hemsky on tehnyt tällä kaudella 4+144=18 pinnaa 23:ssa ottelussa. Viime kaudella Pardubicessä syntyneen tsekin saldo oli 19+58=77 pinnaa 81:ssä ottelussa."

Vaikka tuossa haettiin varmaan vain tuota yhteenlaskuvirhettä, niin ei tuo jälkimmäinen lauserakennekkaan ihan yksiselitteinen ole. Siis milloin se Hemsky on syntynyt.......?
 

Andrej

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suur-Jyväskylän lehteen oli näemmä jäänyt sisältöpalstan vinkkiin edellisen numeron teksti. Aiemmassa numerossa haastateltiin lauluyhtye Rajattoman yhtä jäsentä. Otsikko on siis "Ahti Paunu ja Rajaton Jyväskylässä". Noh, kuva on kuitenkin tämänpäiväisen numeron jutusta, eli kuvassa on rastapipoinen Pelle Miljoona.

Ainakin pikku nousuhumalassa mielikuva huvitti: Lauluyhtye Rajattoman konsertti Paviljongin salissa alkaa olla lopuillaan. Yleisö ykköset päällään on korrektin tyytyväistä, ei liian kovaaäänistä yskimistä, suosionosoitukset sekunnilleen oikeanmittaisia. Tässä vaiheessa lavalle spiikataan vierailija, joka esittää ikivihreän kappaleensa 'Olen työtön', laulusovituksena.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uusin Hymy-lehti kertoo seuraavaa:

"28-vuotias iskelmälaulaja Heidi Kyrö voitti tangoprinsessan tittelin vuonna 2003 vasta 15-vuotiaana."
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Syvä on kuilu elikkäs tässä tapauksessa meri Suomen ja Ruotsin välissä YLE:n nettisivujen mukaan.

Suomen ja Ruotsin välillä kulkeva sähkökaapeli poikki
Julkaistu 08.12.2006, klo 13.26

Raumalta Ruotsin Forsmarkiin kulkeva tasasähkökaapeli on vaurioitunut ja kokonaan poissa käytöstä. Käytännössä Suomen ja Ruotsin välisestä sähkön siirtokapasiteetista vajaa kolmannes on poissa pelistä. Vian syytä ei tiedetä.

Viime lauantaina havaitun vian korjaaminen aloitetaan heti, kun
maailmalta löydetään sopiva alus, joka voi aloittaa korjaustyöt.

- Korjaus on iso homma ja vaikea juttu, sillä kaapeli kulkee noin 30 kilometrin syvyydessä kahdeksan kilometriä Suomen rannikosta Rauman edustalla, kertoo käyttötoiminnan johtaja Reima Päivinen sähkön kantaverkkoa ylläpitävästä Fingridistä.

http://www.yle.fi/uutiset/talous/id48837.html

Old TJ
 

zore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Ei mikään virhe, mutta jotenkin hauska lause Teemu Selänteen suusta (STT)

"-*Minusta tuntuu samalta kuin urani alussa. Yritän nauttia joka päivästä, ja auton peruutuspeilistä näen itseni hymyilevän, kun ajan harjoituksiin."

Ihmeen pitkän uran Teemu on tehnyt vaikka katselee itseään peruutuspeilistä harjoituksiin ajaessa..
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Taitaa Nightwishin kellot pyöriä taaksepäin. www.nightwish.comista lainattua:

"Nightwish.com oli viime yönä krakkereiden hyökkäyksen kohteena. Ongelma on nyt korjattu ja voit käyttää sivustoa turvallisesti. Jos kävit aloitussivulla (missä valitaan kieliversio) eilisillan (22.10) klo 22 ja tämän aamun (21.10) klo 10 välillä, scannaa koneesi virus-scannerilla välittömästi.Nightwish.com oli viime yönä krakkereiden hyökkäyksen kohteena. Ongelma on nyt korjattu ja voit käyttää sivustoa turvallisesti. Jos kävit aloitussivulla (missä valitaan kieliversio) eilisillan (22.10) klo 22 ja tämän aamun (21.10) klo 10 välillä, scannaa koneesi virus-scannerilla välittömästi."

Öö... vai tarkoittaakohan he kahta eri vuotta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Napapiirillä siivotaan letkeästi...

Ilmatieteen laitoksen uutisotsikosta saa helposti käsityksen rovaniemeläisten rennon letkeästä tavasta hoitaa kaupunkinsa katuja.

13.12.2006 Rovaniemellä saatiin kevätpölyhaitat kuriin

Muutama kuukausi olisi vielä viivytelty, niin olisi saanut odottaa otsikoita tyyliin "Kevät yllätti rovaniemeläiset".
 
Suosikkijoukkue
HIFK
YLE:n teksti-tv:n sivulla 260 tiedettiin tänään (on jo korjattu), että päivän Valioliigapeleistä ensimmäinen, Everton - Chelsea, pelataan "Evertonissa".
 

R Hood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
IS Feikkaajalle

Veikkaaja-lehti oli onnistunut haalimaan peräti 168 euron hintaiseen
V75-ravien "vihjesysteemiinsä" tulokseksi puhtaan nollan eli ei yhtään kohdetta seitsemästä oikein. Tuo suoritus vaatii systeemin hinta huomioiden ns. taitoa, mutta sitähän sieltä löytyy roppakaupalla.

Lieväksi puolustukseksi täytyy mainita, että kierros oli tosi vaikea. Täysosumia eikä kuutosia löytynyt keltään.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Ilta-Sanomissa oli hauskasti muotoiltu kirjoitus viimeöisestä New York Knicksin ja Denver Nuggetsin joukkotappelusta.

Koripallon NBA-liigassa tapeltiin viime yönä tosissaan, kun New York Knicksin ja Denver Nuggetsin kohtaaminen Madison Square Gardenissa lähti käsistä.

Nujakointi alkoi neljännellä neljänneksellä, kun New Yorkin Mardy Collins iski käsille Nuggetsin J.R. Smithiä. Sen jälkeen mellakka levisi pian koko joukkueiden välille. Lopulta kaikki kymmenen pelaajaa saivat lähteä suihkuun.

NBA ottaa kantaa rähinään huomenna. Luvassa on kovia rangaistuksia molemmille osapuolille.

- Tuntuu pahalta koko liigan, Denver Nuggetsin ja New York Knicksin puolesta, vieraiden valmentaja George Karl sanoi.

Nuggets voitti 123-100.
 

Haukka68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Helsingin Sanomat tänään urheiluosaston Jääkiekkokierroksen kirjoituksessa Heikki Miettinen kirjoitti seuraavastai:
"Pyörälä antoi kiekon Pesoselle voiton ratkaisseessa Ruotsi-ottelussa."

Siis saiko Pesonen kiekon omaksi ja minkä voiton Ruotsi-ottelu ratkaisi??
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Ei nyt varsinaisesti mediassa, mutta Poko Rekordsin Suomi-Rock sarjan vuoden-88 kansissa on hauska virhe. Stonen kappaleeksi on merkitty Back To The Stone Age, mutta kappale on Empty Corner..
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Tämä oli jo jokunen aika sitten, kun katselin jonkun aikaa Canal+:lta Elitserienin matsia. Ruotsalainen selostaja sanoi, vapaasti suomennettuna, jotenkin näin: "... Kariya, joka pelasi viime kaudella Espoon Ilveksessä..."

Nooh, sattuuhan tuota... oli kuitenkin siinä mielessä oikeassa, että Kariya oli pelannut Suomessa.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Iltalehden kuvatekstissä George Parros antaa huutia Washingtonin Donald Brashearille. Kuvassa Corey Perry antaa huutia Calgary Flamesin Chuck Kobasew'lle.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Tässähän ei ole kyseessä lainkaan virhe, mutta hetken itse mietin, mitä tällä tarkoitetaan. Eli pokerin peluun maailmanennätystä on ollut porukka tehtailemassa ja tekstissä todetaan seuraavaa:

Pelaajille olivat sallittuja vessatauot, lyhyt ateriatauko sekä pienimuotoinen jaloittelu käsien välillä, muutoin korttia lyötiin yhtäjaksoisesti.

Koko juttu täällä:

http://www.pokerisivut.com/uutiset.php?uutinen=2006_12_19_0_16_51
 

KG#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea FC, Toronto Maple Leafs, SaiPa, Bostontics
Tämän päivän Helsingin Sanomat kirjoitti kuvatekstissä Tiger Woodsin saaneen Kaliforniassa pelatusta kutsukisan voitosta 1,35 dollarin palkinnon.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
KG#21 kirjoitti:
Tämän päivän Helsingin Sanomat kirjoitti kuvatekstissä Tiger Woodsin saaneen Kaliforniassa pelatusta kutsukisan voitosta 1,35 dollarin palkinnon.
Ilta-Sanomat puolestaan kertoi eilen Pekka Karhuvaaran saaneen yli 22 tuhannen euron sakot veneiltyään 2,05 euron humalassa. Niinhän se kyllä usein on, että mitä halvemmalla viinaa saa, niin sitä kalliimmaksi se tulee muun toilailun kautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös