Huonot toimittajat vauhdissa

  • 1 159 539
  • 4 668
Suosikkijoukkue
Kalpa
Mielestäni tuo on hyvä kirjoitus, eikä missään nimessä tämän ketjun kamaa. Getzlaf ja Perry ovat nimenomaan syttyneet nyt täksi kaudeksi pelaamaan, kun sopimukset olivat katkolla. Kuten Palomäkikin sanoi, niin jos Ducksin kausi jatkuu pitkälle kevääseen, niin ensi kaudella voi olla harvinaisen kova krapula näillä kahdella tähtipelaajalla.

Minäkään en pidä tuota kirjoitusta tähän ketjuun kuuluvana. Palomäki kuitenkin kävi asian läpi useammalta kantilta. Kuitenkin pieni epäammattimaisuus tekstistä paistaa Perryn suhteen. Ilmeisesti on unohtunut esim. kausi 2010-2011, jolloin Perry kannatteli yksinään koko joukkuetta ja kuittasi parhaan maalintekijän tittelin NHL:ssä. Muutenkaan ei Perryn voida sanoa syyllistyneen yhtä pahaan surffailuun kuin Getzlafin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ei nyt varmaankaan mikään huono toimittaja ole kyseessä, mutta hymähdin sisälläni vähän.

"KalPa työllisti Ässä-vahti Antti Raantaa 26 torjunnan verran ja Ässät puolestaan Mikko Koskista 10 kertaa enemmän."

Tämä on oivallinen esimerkki kirjoituksesta, jonka voi tulkita kahdella tavalla. Toimittaja todennäköisesti, tai ainakin toivottavasti, on tarkoittanut sen sillä enemmän järkeenkäyvällä tavalla (tässä esimerkissä 26+10=36), mutta se päätön versio (26*10=260) hyppää silmille hyvinkin helposti.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä on oivallinen esimerkki kirjoituksesta, jonka voi tulkita kahdella tavalla. Toimittaja todennäköisesti, tai ainakin toivottavasti, on tarkoittanut sen sillä enemmän järkeenkäyvällä tavalla (tässä esimerkissä 26+10=36), mutta se päätön versio (26*10=260) hyppää silmille hyvinkin helposti.

No juu, tuskin tässä maailmassa on Vesa Keskisen lisäksi yhtään ihmistä joka ymmärtäisi pelin pyörineen noin vahvasti KalPan kenttäpuoliskolla, mutta ihan hassu silti. Itse olisin ilmaissut asian ehkä toisin (tai sitten en), mikäli ÄO riittäisi "toimittajaksi" asti.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Suomen potkupallomaajoukkue pelaa tasurin hallitsevan maailmanmestarin, euroopanmestarin ja ranking-ykkösen Espanjan kanssa. Uskomaton tulos ei jumalauta!!

Ylen tekstitv:n otsikko: "Pukki nosti huuhkajat tasapeliin".

Just.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
http://www.iltalehti.fi/formulat/2013032316819282_fo.shtml Kyseessä siis klikkihuoraus otsikko tai sitten kyseinen toimittaja on vain uuno. Otsikko uutisoi Kimin pudonneen pois aika-ajoista, mutta itse uutisesta selviää että putosi itseasiassa q2:ssa neljänneksi, näin ollen siis jatkaa kirkkaasti viimeiselle osiolle. Samaten neste tippuu ja muut putoavat.

Artikkelin loppu on hieno: "Samoin kävi Force Indian Paul di Restalle, joka pyörähteli pariin otteeseen radalle. Hän jäi sikalle 15."
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Olen sen verran vanhanaikainen, että pidän Jouko Färdin radioselostuksista, mutta kirjoittavaksi toimittajaksi hänestä ei ole.

"Lukko pelasi briljantisti" | Yle Urheilu | yle.fi

Kirjoitus on kuin ala-asteen Jani-Santerin aikaansaannos, jossa esiintyy sellaiset lyhenteet kuin Jokru (virheellisesti isolla alkukirjaimella), RD. Lisäksi osa virkkeistä on liian lyhyitä. Liian lyhyitä uutisartikkeliin.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Mickey Redmond. Suurin whinettäjä ja homeboy koko NHL-liigan historiassa. Kaikki ne teennäiset naureskelut ja "O´boy" ja muut kommentoinnit, todella noloa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihmettelen Ylen raporttia eilisestä Lukko-Jokerit-matsista.

Toinenkin "pahantekijä" oli Jokru. Jani Rita vetäisi oivan tämmin Petri Vehasen takapesään vain seitsemän sekuntia ennen ensimmäistä summeria.

Aiheuttaa kysymysmerkkejä ja toiveita siitä, että toimittaja kertoisi hieman lisää tästä tämmistä Vehasen pesään.

EDIT: Todella hidas. Tai sokea. Ihmettelin silti.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämmi on ihan hieno ilmaisu. Muuten Jokkeri Färdin lauserakenteet sun muut ovat aika sekavaa luettavaa, mutta tuollaisia tavallisuudesta poikkeavia sanoja en pidä pahana.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Iltalehti pistää taas kerran parastaan:

IL: Tämän kakkasi kertoo sinusta
.

Odotin löytäväni artikkelista kohdan: kun kakkasi on punasinikeltainen olet sisimmässäsi jokerifani, vaikka muuta toivoisitkin.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Iltalehden uutinen Radek Dvorakin siirtymisestä Anaheimiin menee heittämällä tähän ketjuun.

"Vaikka Dvorak on todellinen NHL-konkari, hän ei mahda mitään Teemu Selänteelle, joka on pelannut jo 1 372 NHL:n runkosarjan ottelua."

Niin... Dvorak on myös kuusi vuotta Selännettä nuorempi eli, jos äijä pelaa yhtä pitkään kuin Teemu eikä loukkaannu, menee hän Selänteestä ohitse. Dvorak on pelannut 1191 ottelua.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä, onko tämä ihan oikea ketju, mutta Maikkarin Tulosruudussa käytetään NHL-uutisten yhteydessä yhä tänä päivänäkin - viimeksi tunti sitten - usein NHL:n vanhaa logoa, joka vaihdettiin 8 vuotta sitten.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rahalla ei voi ostaa menestystä SM-liigassa - Jääkiekko - Savon Sanomat

Anteeksi nyt vain kaikille savolaisille, mutta heti kun näin kyseisen otsikon ja perässä tekstin Savon Sanomat, vähän jo tiesin, mitä odottaa. Ja aika karmeaa settiä sieltä tulikin. "Lällälläälää, ostojoukkueet Jokerit ja HIFK putosivat jatkosta mutta kyllä itse asiassa välieräjoukkueillakin on aika isot pelaajabudjetit". Kas, kun ei ollut mitään mainintaa Ruudun taklauksesta Lehkoseen.
 

HokiHero

Jäsen
Anteeksi nyt vain kaikille savolaisille, mutta heti kun näin kyseisen otsikon ja perässä tekstin Savon Sanomat, vähän jo tiesin, mitä odottaa.

Itse odotin, että tuolta olisi jollain tavoin vielä keploteltu KalPan kovat panostukset pois, mutta itse asiassa tuo ei ollut yhtään pahimmasta päästä, vaikka loppuun oli typerästi pakko tuo Helsinki ja Oulu laittaa. Tottakai olisi voinut enemmän kaupungin oman joukkueen kyntämistä tuoda esiin ja kritisoida. Jospa joku toimistollakin tajuaisi vähän miettiä kannattaako paluumuuttajalle lyödä suoraan 5 vuoden ja 200k kausi paperia ja peluuttaa nelosen laidassa.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvää huumoria tarjosi tuo Hermusen avautuminen Nybergissä. Tämän seurauksena Twitter-kansa alahuuli väpättäen inisee pienestä piikistä. Dynaamiset, nuoret ja mukahauskat toimittajat sormet sauhuten paukuttavat tämän johdosta älypuhelimistaan 140 merkin viestejä sinne tänne. Pelkäävät mm. että Hermunen löytäisi Twitterin ja muuta mullistavaa. Osalle tuo Twitter on näemmä jo jossain uskonnon roolissa.

Suurin osa noista aina kaipaa, että joku sanoisi jotain särmikästä ja muutakin kuin ympäripyöreää skeidaa ja sitten kun joku oldtimer tulee yhteen ohjelmaan niitä hieman laukomaan, niin kaikilla on pasmat sekaisin.

Ei se Hermunen niin hirveän väärässä ollut.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Ei se Hermunen niin hirveän väärässä ollut.

Niin, ihan oikeassa varmasti oli näiden vappupimiöiden&co kohdalla, mutta Enbuksen kohdalla meni pahasti metsään, jos tosiaan tätäkin haukkui yleissivistyksen puutteesta (itselleni jäi vähän epäselväksi, että mitä tarkalleen on Enbuskesta sanonut).

Sen verta paljon tullut katsottua tämän Tuomaan ohjelmia, että veikkaan Hermusen kyllä häviävän, mikäli Enbusken haasteeseen yleissivistys-kisasta uskaltaisi vastata.
 
Viimeksi muokattu:

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Sen verta paljon tullut katsottua tämän Tuomaan ohjelmia, että veikkaan Hermusen kyllä häviävän, mikäli Embusken haasteeseen yleissivistys-kisasta uskaltaisi vastata.

Sen verta vähän kuitenkin, että kirjoitat hänen nimensä väärin. Ok, sori.

En tiedä, ehkä pitäisi mennä uutiskynnys-ketjuun, mutta menköön tänne nyt sitten.

Halonen esitteli Urpilaisen Putinille - | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Pitääkö kaikesta tehdä uutinen? Ketä tämäkin oikeasti kiinnosti? Halonen siis esitteli Urpilaisen Putinille ja puhuivat kissoista, uutisoi IL.

Odotan uutisotsikkoa: Ari, 37, kävi paskalla - "Kyllä helpotti"
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös