Huonot toimittajat vauhdissa

  • 1 159 563
  • 4 668

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
nämä OMG-hommat saisi jättää kyllä Demin keskustelupalstalle.

LOL! MEGAVEIVI! FU!

Toisaalta tässä on nyt sanottava osittaiseksi "puolustukseksi" se, että nyt tuo OMG-hassuttelu jopa liittyi uutiseen eli siinä mielessä ei ole oikein vertailukelpoinen näiden SEKSIWAU:ten kanssa ja puhutaan tavallaan eri asiasta. Tökeröhän tuo toki on, mutta on noita paljon pahempiakin nähty.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En minä kyllä tuosta menisi toimittajaa huonoksi syyttämään. Vaikka tuo OMG-termi sinänsä onkin vittumainen niin tuohon kyseiseen uutiseen se käy ihan hyvin otsikkoon kun tuo samainen OMG on jutun aiheena.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Iltalehden sivulla oli tänään aiemmin otsikko: Sotilas pelasti hengensä.
Nyt tuo on jo korjattu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
IL:n digiuutiset viimeisinä päivinä...

Salaiset arkistot Steve Jobsista: Varokaa tätä pelleä! | Digiuutiset | Iltalehti.fi Luvataan artikkeli Applen julkaisemasta maailman ensimmäisestä tietokoneesta. Sääli vain, että ensimmäiset tietokoneet oli julkaistu jo vuosikausia ennen Applea. Jos taas tarkoituksena on esitellä Applen ensimmäinen kone, niin lauseen muotoilu on kyllä päin helvettiä.

Tutkija varoittaa: Hakkerit voivat kaapata puhelimesi kauko-ohjaimella! | Digiuutiset | Iltalehti.fi Siinä sitten taas paska-aviisin "kääntäjä" (todennäköisesti Goole translator) on ollut vauhdissa. Vai että oikein kauko-ohjaimella? Lontoonkielisen uutisen mukaan kyllä sana "remote control" esiintyy, mutta aivan eri merkityksessä. Etäyhteys voisi olla parempi sana tähän, mitä nyt krapulassa tulee mieleen.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ei ehkä tämän ketjun kamaa, koska toimittajan sanankäyttö sai minut hymähtelemään. "Nainen ei ollut mielissään humalassa olevan miehen iskuyrityksistä, jolloin paikalle pyydettiin järjestyksenvalvojat viilentämään miehen tunteita.Mies ei vastaavasti ollut mielissään järjestyksenvalvojien toiminnasta ja pisti heille hanttiin."

Humalaiset lähentelijät työllistivät Rovaniemellä
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jotta Granlundin jäätyminen ratkaisevassa rankkarissa vituttaisi tarpeeksi, meni Saukkosen Miggekin jäätymään oikein huolella. Kiva tuota nyt sitten vielä päivän piristykseksi kelailla, kun välierän ratkaisevaa rankkaria katsellessa Saukkonen änkyttää. Ei ihme, että Kekäläisen teki mieli kiroilla.

Olisi pelastanut paljon, jos Kekäinen olisi vaikka tylysti todennut rankkarikisan päätteeksi "vedä nyt Saukkonen jo vittu päähäsi".
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Olisi pelastanut paljon, jos Kekäinen olisi vaikka tylysti todennut rankkarikisan päätteeksi "vedä nyt Saukkonen jo vittu päähäsi".

Maikkarilla ei tunnetusti kiroilla kovinkaan usein, koska kyseessä on kuitenkin "koko perheen kanava". Jos ja kun joku jannekataja rääkäisee kesken Idols-finaalin "samperi!", niin seuraavat neljä kuukautta maikkarin nettisivuilla ja ylimääräisissä uutislähetyksissä pahoitellaan tapahtunutta, järjestetään kriisiapua sekä kynttilämielenosoituksia, pidetään parit ylimääräiset yksityisbileet, joihin kutsutaan kaikki muut maikkarin tyypit paitsi mainittu jannekataja sekä yritetään hiljalleen lakaista asia maton alle.

Ymmärrän kyllä pointtisi, vaikken kyseistä ohjelmaa katsonutkaan. Valitettavasti maikkarilla ei mennä toimituksellisesti eikä sisällöllisesti eteenpäin niin kauan kun maksava ja katsova yleisö on niin tyhmää kuin se on.
 

Koke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Philadelphia Flyers
Katsojat ovat kitisseet Mika Saukkosen selostuksista jo Hockey Nightin oranssitakkien ajoista saakka. Miten mies voi edelleen olla kuvassa mukana, eikö Maikkari ollenkaan kuuntele palautetta?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Mika Saukkonen on äijä, ei sitä voi heittää pois. Olisi suoranainen menetys koko Suomen kansalle, jos Saukkosen heleä ääni ei enää kumahtelisi studion seiniä vasten näin synkkinä talvi iltoina. Saukkosen "Ajajajiajaijaija..." huudahdus Suomen hävitessä Ruotsille nuorten MM-kisoissa osoitti hänen olevan sydämmeltään Suomalainen ja Suomalaisten ystävä, vain ja ainoastaan todellinen ja perisuomalainen Suomalainen voi saada tuollaisen äänen aikaan rankan tappion saattelemana. Ei Jani Toivolaa selostamaan kisoja, ei ketään muutakaan. Ei Anteroa. Saukkonen on se johon me uskomme, Suomen paras selostaja.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Maikkarilla ei tunnetusti kiroilla kovinkaan usein, koska kyseessä on kuitenkin "koko perheen kanava".

Tomi Tuominen sanoi joskus "vittu" formulakisaa selostaessaan, tosin luuli mikrofoninsa olevan kiinni sillä hetkellä. Ei ollut. En pidä Tuomista huonona toimittajana, mutta viestini ei ole offtopicia, koska Maikkari.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Näin puhuu virkamies - katso ministerin tyylinäyte. Saatanan pelle toimittaja, luulee olevansa ovela. Vielä kaksi tuntia sitten otsikko oli "Ministerin epäselvä vastaus - katso video" tai vastaavaa paskaa, mutta kun ensimmäinen kommentti käsitteli otsikkoa ja se sai 200 tykkäystä, niin toimittaja vaihtoi otsikon. Ei vittu, olisi poistanut edes ne kommentit!

Alkuperäisessä versiossa oli kirjoitettu tähän sävyyn:
Kyllönen vastasi erikoisesti
Mutta uudelleen kirjoitetussa uutisessa se onkin näin:
Tässä Kyllösen virkamieskielellä kuorrutettu vastaus:


Mikä vitun virkamieskieli?!?! Kirjakieli on virkamieskieltä?? Mitä vittua?
 

BigJay

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tällä hetkellä Iltalehden nettiversiossa otsikko hehkuttaa:
"HIFK hankki sentterin SaiPasta".
Uutinen siis liitty luonnollisesti Tyler Redenbachin hankintaan, mutta otsikon perusteella voisi äkkiä luulla, että mies tuli HIFK:hon SaiPan riveistä eikä suinkaan potkut saaneena Sveitsin kakkosliigasta.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Jälleen tänään lehdessä lukee, että joku "esiintyy rohkeissa kuvissa". Tällaisissa yhteyksissähän jokainen ymmärtää, että sana "rohkea" tarkoittaa paska-aviisien toimittajakielellä, että henkilö esiintyy vähissä vaatteissa tai alastomana. Mitä rohkeaa siinä on. Rohkeampaa varsinkin nykyaikana on se - kun ei eletä 1910-lukua - että pitää ne vaatteet päällä, vaikka on tissiä, persettä ja töröhuulet. Sana "rohkea" sopii paremmin vaikkapa sille yh-äidille, joka voisi saada lisätienestiä olemassa alasti paskalehdessä mutta onkin ns. normitöissä ja pärjää sillä.

Aivan hunningolla tuo sanan "rohkea" käyttö.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Niinkuin myös sanan super.
Mielestäni tuonlaiset höttösanat, kuten "super", sopivat jollain tapaa höttölehtien otsikointiin. Kuten myös "seksivau" ja "ohhoh". Noilla sanoillahan ne lehdet pilkkaavat itseään ihan omaa tyhmyyttään, eivätkä edes tajua sitä.

Sen sijaan "rohkea" on ihan oikeaa suomen kieltä ja jalo sana, sitä ei pitäisi huorata em. käyttötarkoitukseen.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Tässä Iltasanomien 11.12.11 julkaistussa uutisessa on yksi juttu joka häiritsee aivan älyttömästi. Stephen Kingin Australiailainen kaima joutui hain hyökkäyksen kohteeksi, mutta otsikossa hänen nimensä on kirjoitettu lainausmerkein. Onko Paavo Lipponen "Paavo Lipponen" tai Sidney Crosby "Sidney Crosby"? Ei mielestäni. Miksi ihmeessä on lainausmerkit, jos tuon Stephenin nimi on oikeasti Stephen King. En käsitä. Paska media.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Esko Seppänenhän se on taas Murheilulehdessä suu tötteröllä julistamassa vaikka ja mitä junnukisoja koskien; en viitsi edes linkata ettei ala vituttaa enää enempiä. Surullinen ja säälittävä pelle. Ei muuta.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Iltasanomat: Kuudes surma samalla tilalla..

Tuo uutinen oli alunperin tänään pidempänä versiona Iltalehden nettisivun ykkösuutisena, mutta nyt se on lyhennetty tähän muotoon. Lopussa teksti, että "lue maatilan karmivasta menneisyydestä lisää keskiviikon Iltalehdestä" ja uutinen on päivätty 4.1.. Tämä sekoilu ei edes ole se pääpointti vaan se, että ainakin itse ymmärrän surmaksi henkirikoksen, joita tilalla on tapahtunut kolme ja kolme sitten muuta kuolemantapausta, joihin ei liity rikosta. Eli perusklikkihuorausta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös