Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Huonoin suomalainen lätkämedia?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana sinnepäinsä, 22.07.2017 klo 21.11.

?

Huonoin suomalainen lätkämedia?

 1. Iltalehti

  25,2%
 2. Ilta-Sanomat

  6,0%
 3. Leijonat.com

  3,6%
 4. Suomikiekko

  23,7%
 5. NHL Suomi

  10,8%
 6. NHL.com

  0,6%
 7. Kiekkoareena

  1,8%
 8. Sportti.com

  3,0%
 9. Mtv.fi

  4,8%
 10. Jatkoaika

  7,5%
 11. Yle

  0,6%
 12. Arvokisat.com

  8,1%
 13. Liiga.fi

  1,8%
 14. Muu, mikä?

  2,4%
 1. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Kyllä se vaan Iltalehti jaksaa suorittaa kaudesta toiseen. Ja Polo-Pekka on melkonen seppä. Nextillä levelillä.
   
 2. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Yhdyn samaan kuin edelliset, nuo NHL Suomi, Arvokisat.com, yms ovat vain muutaman laiskan ja ahneen yritys kusettaa itselleen rahaa jääkiekkoaiheisella klikkihuorauksella ja sponsoreina toimivien nettikasinoiden avulla. Vakavasti otettavista medioista selkeästi kuitenkin paalulle menee IL, edellä mainituista seikoista johtuen, julkaisun toimittajien syntilistaa jatkaisin vielä Polo-Pekan artikkeleilla jotka selkeästi on sanellut H.Harkimo, eli Jokereita ja KHL:ää ylistetään maasta taivaaseen ja vähätellään tuon Liigan ongelmia ja samalla poljetaan kansallista Liigaa maanrakoon että Jokereiden peleihin saataisiin se 2 ihmistä lisää.
   
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  NHL Suomi. Klikkihuorausotsikot tyyliä "Tältä seurajohtajalta USKOMATON temppu - tämän reaktion se sai" eli siis caps lockin raiskaaminen, todella ärsyttävää. Leijonat.com taitaa olla saman porukan tuotos ja yhtä ripulia sekin on. Suomikiekkokin on ruvennut näyttämään jo kohtuulliselta näiden huumorimedioiden jälkeen.
   
 4. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Iltalehti.
  Solmun amatöörimäisyys ja Sasha Huttusen ajojahti ja negatiivisyys mm Leijonia ja Espoota vastaan.
   
 5. Sledge Hammer! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pelkästään Pekka Jalonen vie "voiton" IL:lle
   
 6. Jäätyneet kädet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
  Jokereiden hovitoimittaja höystettynä The Santulla ja Solmulla on kyllä surkeudessaan ja naurettavuudessaan pahinta mitä voi suomalaisesta lätkämediasta löytää. Karmeaa jälkeä kaudesta toiseen.
   
 7. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Äänestin "muu, mikä" eli varmasti jossain on joku vielä tuntemattomampi lätkämedia joka alittaa nämä tässä mainitut. Näistäkään en ollut kuullut läheskään kaikista, eikä niin väliksikään.

  Sen sijaan päivälehtien ja iltapäivälehtien sekä Ylen kiekkotoimituksia en ylen määrin viitsi mollata, koska erilaisista solmusalmisista ja "luottotoimittajista" huolimatta niissä on myös muita toimittajia, joista monet ovat ihan asiansa osaavia tai ainakin yleensä asiassa pysyviä.

  Jatkoajan toimitus on amatööripohjaista vapaaehtois- ja harrastetoimintaa, joten sitä ei voi arvioida samoilla kriteereillä kuin oikeita toimituksia tai edes free lance -toimittajia joille maksetaan jutuista rahaa. Hyvä kun vielä Mestiksen joukkueista edes jotain kirjoittavat.
   
 8. KukkosLasse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Kärpät
  Pakko vaihtaa nyt NhlSuomi tähän polliin. 78% uutisista on aiheista "Crosby on parempi kuin McDavid", "McDavid on parempi kuin Crosby" ja "Karlsson on paras". Tai "Matt Duchene siirtyi Montrealiin!" -ja uutinen on tehty sen perusteella että joku 24 seuraajaa omaava twitterin "varma lähde" on twiitannut että Montreal on kiinnostunut Duchenesta. Myös #87:n jokaisesta liikkeestä löydetään jotain rottamaista.
   
 9. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Iltalehti. Vittu mitä paskaa. Solmu oli aivan surkea jo jatkoajalla ollessa ja nyt se on tuolla. :facepalm:
   
 10. Olen huomannut lukevani Iltalehden "näkökulmat" tms. sillä lähtökohdalla miten tällä kertaa munaavat itsensä ja tahattoman huumorin ylijumalana.

  Olikohan se aina tälläistä mutta nykyään kun voi lukea muutakin kuin iltapulun hatusta nostettua paskaa?
   
 11. Slobo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Tampa Bay Lightning & Huuhkajat
  NHL Suomi menee ottaa kyllä voiton tässä kisassa. Aivan uskomatonta paskaa varsinkin nuo otsikot, eikä tekstit sen kummempia. Vittu että sattuu päähän lukea niitä.
   
 12. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Otto Karvisen ulkojäänasuttelut
  Lainaus:
  Varsinkin kun päätoimittaja on peruspuusilmä "Liiga on iha paskaa - änärissä kaikki on paremmin". Tuo selvisi joskus jostain fb-julkaisusta, kun heidän sivuaan joskus vahingossa seurasin. Kertoo muuten tuokin aika paljon, kun iso osa perusjampoista varmaan luulee, että tuo on (nimen takia) NHL:n virallinen suomalainen fb-sivu, kuten itse tässä taannoin jonku aikaa luulin.
   
 13. Slobo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Tampa Bay Lightning & Huuhkajat
  Juu, päätoimittaja on kyllä niin Liiga-vastainen kuin olla ja voi, sen kuvan ainakin teksteistä saa. Ihan sama, mitä NHL:ssä tapahtuu, niin se on supersiistiä ja mahtavaa, mutta jos Liigassa tapahtuu samankaltaista, niin se on paskaa.
   
 14. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Solmu Salminen on vakinaistettu Iltalehden uutistoimittajaksi,
   
 15. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Toivottavasti jatkaa uutisten parissa urheilussa valitsemallaan tiellä. Siellä saisi vaikka eduskunnan täysistunnosta muutaman sata klikkiotsikolla varustettua kolmen rivin kohujuttua.
   
 16. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Otto Karvisen ulkojäänasuttelut
  "Mitä ihmeen tekemistä Matt Duchenen siirrolla on Ville Husson kanssa? - Kolmen seuran "AHL-sekoilu" vaikuttaa"

  Tuo NHL Suomi on todella, siis todella huono. Hyi helvetti taas tätä tuoreinta aivopierua.
   
 17. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Itse hieman ihmettelin, miksi Ilta-Sanomat ei ollut saanut tuon enempää ääniä. Kun siellä on tuo vastenmielinen agenda pelin "nopeuttamisesta" ja Meidän pelin haukkumisesta (mainittakoon vaikka Petri Sepän tämän päivän purkautuminen Marjukkaa kohtaan; en linkkaa, enkä suosittele lukemaan). No, toisaalta sama agendahan tälläkin palstalla valtaosalla on ja onhan Ilta-Sanomissa joskus jostain muista pelin osa-alueista ihan asiallisia juttuja. Ja onhan Iltalehden kiekkotoimitus aivan helvetin huono kokonaisuudessaan (tai no, Vesa Parviainen on asioista kohtuullisen hyvin kartalla) ja tietysti on sitten näitä harrastelijamedioita, jotka luonnollisesti ovat heikkoja.

  Eli ymmärrän siis nyt, miksi IS ei ole saanut enempää ääniä, mutta vain siksi, että löytyy pari vielä surkeampaa rääpäisyä. Toisaalta, ainakaan Iltalehdellä ei ole mitään yhtenäistä agendaa, vaan surkeat toimittelijat ovat kukin eri tavoin pelistä kassalla, eli ehkä siinä mielessä IS on kuitenkin huonompi. Äänestän siis kuitenkin IS:ää, koska heidän tapansa tehdä journalismia sotii mielestäni ammattietiikkaa vastaan. On valittu yksi näkökulma, jota tukemaan kaikki jutut tehdään. Sehän on siis valemedia tai vähän kuin Göbbelsin propagandalehti.
   
 18. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jaahas, kävin lukemassa ensimmäistä kertaa tuota sivua. Lievästi sanottuna kurapaskaa. Silloin muuten kun joku omasta mielestään "vakavasti otettava media" käyttää omien uutisien otsikoinneissa ja alustuksissa hymiöitä, tietää että sivustoa ei kannata erityisesti enää lukea.
   
 19. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Otto Karvisen ulkojäänasuttelut
  "Sebastian Aholla synkkä NHL-debyytti!"
  - NHL Suomi

  Yksi taiteenlajinsa olla noin vitun paska. Tuossa siis todennäköisesti puhutaan Ruotsin Ahosta. Ilman nimeä tuskin olisi juttua tehty lainkaan.
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Äänestin Jatkoaikaa, koska en pidä näitä NHL Suomea tai Suomikiekkoa minään kiekkomedioina, vaan ihan puhtaina huumorisivustoina, joita toki varmaan yritetään tehdä vakavissaan. Jatkoaika puolestaan oli joskus aikanaan ihan laadukaskin kiekkomedia, mutta siitä on varmaan vuosikymmen aikaa.
   
 21. kyykäärme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Minua ärsyttävät Hesarin Heikki Miettisen kirjoitukset hyvinkin paljon. Puolueellista paskaa. Toisaalta onhan tuo Helsingin lehti, mutta silti voisi perehtyä asioihin paremmin, kun niistä kirjoittaa.
   
 22. Lainaus:
  Jos nyt oikein muistan tämän tekijän niin on kyllä vienyt ammattitaitonsa urheilusta uutisiin:

  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712082200591134_u0.shtml
  Linkki vie Iltalehteen.
   
 23. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Jutun kuva http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/201801172200675451_jk.shtml
  aika alas pitää vajota

  EDIT.

  Laitoin palautetta asiasta Iltalehteen. Laittakaapa muutkin niin saadaan äänemme kuuluviin. Lehdet vain kaivavat sen 0,01% esiin, mitä noita ylilyötejä tapahtuu suhteessa kaikkeen suomalaiseen juniorikiekkoiluun.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2018 klo 08.23
 24. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kyllä se on tuo suomikiekko.
  "Liigaseura päästi Suomen mestarin lähtemään – siirtyy heti Ruotsin suurseuraan!"
   
 25. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Otto Karvisen ulkojäänasuttelut
  Lainaus:
  Riskako? :D Voi luoja.