Huonoin selostaja MM-kisoissa?

  • 3 063
  • 68

Huonoin selostaja MM-kisoissa?

  • Bror-Erik Wallenius

    Ääniä: 73 35,3%
  • Hannu-Pekka Hänninen

    Ääniä: 67 32,4%
  • Osku Laukkanen

    Ääniä: 52 25,1%
  • Tapio Suominen

    Ääniä: 15 7,2%

  • Äänestäjiä
    207

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pistetään nyt tämmönenkin, kun kaikki neljä ovat päässeet jo ääneen.

Oma ääneni meni Osku Laukkaselle tiukan kamppailun jälkeen Bubin kanssa. Lähinnä Oskun sekoilut tänään ratkaisi asian.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
hyvä vaihtoehto olisi ollut, että kaikki ovat yhtä paskoja. oman ääneni meni Hänniselle. mietityttää miten tollaisia voidaan päästää valtakunnalliselle kanavalle selostamaan.
syynä alhainen palkka?
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Bubi sai mun ääneni. Kun Espanja teki ensimmäisen maalinsa tänään, siivosin juuri himassa, enkä ollut ihan varma, että syntyikö maali vai eikö...Bubi kun ei turhia tunteile, vaan "kertoo" vain tilanteen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ääneni Bubille. Tämän päivän letkautus oli kyllä aika kamala. En tarkkaan muista, miten se meni, mutta jotenkin näin:

"Siinä oli suhteellisen hyvä yritys, mutta eiväthän nuo nyt aina saisi tällä tasolla jäädä yrityksiksi, sillä muutenhan nämä pelit päättyisivät aina maalittomaan tasatulokseen, eli nolla-nolla."
 

Markku

Jäsen
Viestin lähetti Rebel
Bubi sai mun ääneni. Kun Espanja teki ensimmäisen maalinsa tänään, siivosin juuri himassa, enkä ollut ihan varma, että syntyikö maali vai eikö...Bubi kun ei turhia tunteile, vaan "kertoo" vain tilanteen.

Juuri tuon takia sai Bumbi munkin äänen.
 

Laser

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aina varma unilääke:
Bror-Erik Walleniuksen selostukset
miksei Mertaranta selosta? Olis ollu näiden kisojen pelastus
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Bupi Walleniuksen eläytyminen on sitä luokkaa oleva kokemus, että se on kuultava itse. :D

Ainoa hyvä nelikosta on Tapio Suominen, jota sentään jaksaa kuunnella.
 

ossian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
suomisen tapsa

Kaikki neljä selostajaahan ovat tähän asti olleet täysin kuvottavia, mutta eniten väristyksiä tähän mennessä on herättänyt Tapio "mistä täältä saa pillua" Suominen. Äijä on täysin tukossa; pari kertaa luullut pelin jatkuneen, kun kelataan edellistä tilannetta uusintana, ja sen mukaisesti alkanut hehkuttaa, miten "jälleen hyvä tilanne x:n maalilla!".

Yhtä säälittävää oli vaikkapa Saksan Ramelowin nimen lausuminen "Ramelööv", sekä brassit-turkki-matsissa selkeän paitsiotilanteen havaitsematta jääminen ja kuittaaminen juhajokismaiseen tyyliin "oliko siinä pientä rikettä, mene ja tiedä". Muutenkin äijä on ylimielisine virneineen ja mukahauskoine murjaisuineen todella vastenmielinen ilmestys.

Puolustuksena Tapiolle on kuitenkin sanottava, etteivät kollegatkaan yllä edes siedettävälle tasolle. Bubin kyvyt eläytyä tilanteisiin on tiedetty jo pitkään. Paras - tai oikeastaan yksi pahimmista - esimerkki oli, kun SLC:n olympialaisissa Samppa Lajunen on juuri saapumassa maaliin ja voittamassa historiallista kolmatta kultaa samoissa kisoissa, niin puunaama-bubin ääni ei monotonisuudessaan nouse pätkän vertaa hehkuttamaan huimaa saavutusta, vaan jatkaa samalla puuduttavalla tavalla, kuin kyseessä olisivat shakin piirimestaruuskilpailujen karsinnat. Sama linja on jatkunut kuningas jalkapallon mm-kisoissa.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Minun ääneni meni H-P Hänniselle. Noista Bubi on ainoa, joka saa välillä kotisohvalla hymähtämään. Ehdottomasti selostajajoukon eliittiä jo tämän vuoksi. Loistava filosofi. Suominen taas on paras jos asiapohjalta katsotaan.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ääni meni jäätävälle Bror-Erikille. Hänninen on jääkiekossa surkea, mutta futis on sen verran hitaampaa, että Hoopikin pysyy joten kuten mukana.
 

Bondra#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Slovakia ja Washington Capitals (#12, #55)
Eikö se nyt ole sanomattakin selvää että tämä Bror-Erik Wallenius on kyllä tässä kisassa eliittiä, varsinkin tämä seuraava lausahdus on sitä luokkaa että suupielet ovat ainakin kaksi tuntia korvissa:
"Kyllähän nämä tolppalaukaukset säväyttävät, mutta loppujen lopuksihan tulos on sama kun vetäisi pallon kymmenen metriä maalin ohi, sillä totuushan on se, että vain maalipuiden sisään menevät pallot voivat mennä maaliin." :D

Paras näistä on Tapio Suominen, joka eläytyy mielestäni parhaiten peliin ja jolta löytyy eniten asiantuntemusta.
 

Poul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Eipä ollut vaikea päätös valita Bubi "zzzz" Walleniusta kaikista huonoimmaksi. Taidanpa nauhoittaa seuraavan pelin missä tämä superlatiiveja ylenpalttisesti käyttävä maestro selostaa - ja ihan vain äänikasetille. Illan tuimaan jos en saa unta silmään niin ei kuin nauhuri pyörimään yöpöydälle. Taatusti parempi kuin nuija nukutus. Saisikohan tästä reseptistä haettua patentin?

Tulipa mieleen SLC:n kisoista vielä kun oli joku miesten hiihto (en muista matkaa), ja joku norjalainen lähti nykimään kisan aika alkuvaiheessa. Mieto heitti leikkisästi jotain tähän tapaan:

- Nyt lähti norjalainen...kulta on varmaa ;)

Bubi tähän:

- Nooh, ei se nyt vielä... (mietti hetken)... aijaa, hehehe.

Toinen insidentti missä Bubi on näyttänyt kyntensä oli harjoituspeli Portugali-Suomi. Laitoin telkun päälle juuri kun Suomi teki maalin (oisko ollut Forsell), ja luulin Bubin hehkutusten perusteella että tilanne näytettiin uusintana.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Lahti, Manchester United, La Lakers
LaukkasOsku

Eiköhän ääni mene Laukkasen Oskulle kun veti niin hyvän tiedon kehiin eilen... Jorge Campos, joka pelaa Paraguayn joukkueessa olisi pelannut Mexicon joukkueessa esim 94 vuonna. Muuten hyvä, mutta kyseessä on kaksi täysin eri pelaajaa (Campos edelleen mukana Mexicon joukkueessa) Kaveri sitten lyö kehiin vaan päästään jotain tietoa kun faktat loppuu kesken joten pointsit sinne :)
 

manu 17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Canadiens, K-Vantaa, Arsenal
Hoopi

Ehdottomasti Hänninen,mies joka luettelee vanhoja maailmanmestareita paperilta tai ulkoa muistista ,mitä epäilen,pelin aaltoillessa puolelta toiselle.Ranska -Senegal pelissä mies pystyi hukkaamaan koko ottelun lopun höpisemällä omiaan.Tähän ei edes Bubi pysty.En aiemmin voinut sietää Walleniusta mutta erään kehuttua Bubin höpsismiä olin myyty.Kuivan huumorin mestari jos kuka.Kuunnelkaa ja antakaa Bubin viedä.
 

Lint

Jäsen
Bubi on niin hanurista ettei mitään rajaa!

Siis se innostuu jostain ampumahiihdon lähdöstä enemmän
kuin maalista futiksen MM-kisoissa... Ja nää kuolemattomat lausahdukset: "pelihän ratkeaa maaleihin, tai sitten siihen, ettei niitä tehdä...." Ja se sama monotooninen ääni koko ajan...
 

luistimet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Darlington FC
Osku kirii.

Kyllähän Laukkasen Osku se huonoin on. On mies murjaissut joskus jopa kommentin: "Siinä siis nämä veljekset, jotka eivät siis ole toisilleen sukua."

Bubi taas on vallan mainio mies, vaikka toisinaan "selostus jääkin pystyyn". Monet kerrat olen peliä katsellessa nukahtanut, mutta on mies sen verran lempeä, että eipähän ainakaan herätä turhilla hehkutuksilla. Sopii siis loistavasti ilta-otteluiden selostajaksi.

Hoopin pelastaa lähes täysin, jo hitiksi muodostunut, "Kamppioone kamppioone". Innolla odotan Hoopin debyyttiä myös musiikkibisneksen parissa.

Tapsa on kuitenkin se joukon asiantuntevin selostaja. Niin hullulta kuin se kuulostaakin.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Osku, Osku, Osku!

Mitä hemmettiä Etelä-Korea- Puola-pelin suorituksesi oli olevinaan?

Osku: minä olen, sinä olet, hän on, me olemme, te olette, he ovat, ollaan.

Osku: hänen syöttönsä. Hänen laukauksensa.

Osku, peli ei mene pipareiksi. Pipariksi se voi mennä.

Osku, miksi hemmetissä kaikki sanonnnat ja sananlaskut pitää säännönmukaisesti aina vääntää väärin?

Ja sitten, sitä peliä voisi myös selostaa...
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Suominen on huonoin..

Osku taas on ihan jees, ainakin kertoo aina missä joukkueissa kukin pelaaja pelaa, kun taas esim. Hänninen ei kerro koskaan..
 

Kako-86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NasKi, Aston Villa
Tänään selvisi myös se, että Rudi Völler ja Berti Vogts on samoja henkilöitä tai ainakin selostajan mielestä. Ja minä luulin tietäväni Rivaldon saaneen rangaistuksen filmaamisesta, mutta se olikin aamun lähetyksessä muuttunut Ronaldoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä se Hänninen on. Ärsyttävän rauhallinen selostustyyli ja toistaa juttujaan useampaan kertaan. Eipä noi muutkaan selostajat mitään huikeita ole. Tapio Suominen on noista ehkä se vähiten huono.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Kaikki on ollut todella ala-arvoisia selostajia tähän asti! Huonoimpana mainittakoot Tapio Suominen! Kaikki saisi kyllä parantaa tasoa paljon! Todella paljon.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Bubi

Kyllä Bubi vei ykköstilan ja helposti.. Ja nyt Samppa tulee maaliin ja Suomi saa kultaa(lausutaan B:n aneemisella äänellä)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös