Huonoin jääkiekkotoimittaja?

  • 93 294
  • 256

Kuka on Suomen huonoin jääkiekkotoimittaja?

  • Ilkka Palomäki

    Ääniä: 87 51,2%
  • Ilkka Palomäki

    Ääniä: 83 48,8%

  • Äänestäjiä
    170

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Kuka onkaan Suomen huonoin jääkiekkotoimittaja?
Keneltä puuttuu asiantuntemus kokonaan?
Kuka luulee olevansa jotain?
 

Ralph

Jäsen
En luokittele Ilkka Palomäkeä toimittajaksi vaan sketsihahmoksi, joten vastaan Pekka Jalonen.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Onkohan Santtu Silvennoinen jääkiekkotoimittaja? Nyt on, joten valitsen Santun.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ilkka Palomäkihän on ihan osaava jääkiekkotoimittaja Suomen kiekkotoimituskohtauksessa. Santtu Silvennoinen ja Solmu Salminen saavat villien huhujen mukaan palkkaa "toimittajantyöstä". Siinä ovat siis ehdokkaani kärkikaksikoksi, ja vielä niin, että Santtu on ykkösenä ihan omilla metriluvuillaan. Ja metriluvut mitataan tässä tapauksessa kirjoittamiensa heikkotasoisten juttujen tulostettujen versioiden paperiarkkien yhteispaksuudessa, eikä keskimääräisen jutun, eikä varsinkaan kappaleen pituudessa. Paitsi, että Santtu vihaa Tapparaa yli kaiken, vaikuttaa hän vähintään yhtä paljon rakastavan yhden virkkeen pituisia kappaleita. Tai kuten Santtu sen sanoisi:

"Ilkka Palomäkihän on ihan osaava jääkiekkotoimittaja Suomen kiekkotoimituskohtauksessa.

Santtu Silvennoinen ja Solmu Salminen saavat villien huhujen mukaan palkkaa "toimittajantyöstä".

Siinä ovat siis ehdokkaani kärkikaksikoksi, ja vielä niin, että Santtu on ykkösenä ihan omilla metriluvuillaan.

Ja metriluvut mitataan tässä tapauksessa kirjoittamiensa heikkotasoisten juttujen tulostettujen versioiden paperiarkkien yhteispaksuudessa, eikä keskimääräisen jutun, eikä varsinkaan kappaleen pituudessa.

Paitsi, että Santtu vihaa Tapparaa yli kaiken, vaikuttaa hän vähintään yhtä paljon rakastavan yhden virkkeen pituisia kappaleita."

Parempi kysymys olisi se, kuka on Suomen paras jääkiekkotoimittaja? Ja kyselystä saisi vielä paremman, jos ei saisi äänestää yksinoikeutettua suomalaisen urheilutoimittamisen Zeneräl Mänidzeriä.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Outo äänestys? Palomäki on Suomen parhaita jääkiekkotoimittajia tällä hetkellä. Osaa perustella yhdessä Savolaisen kanssa kantansa, eikä vain heittele viisauksia, niin kuin moni muu toimittaja. Onko tämä nyt siitä, kun rankkasi ennen kautta Sportin viimeiseksi? Onhan nuo pelitavalliset ongelmat, mitä vaasalaisten pelissä on näkyvissä tiedossa ilman Palomäkeäkin.

Niin kauan kun kentällä saavat viilettää mainitut Salminen, Silvennoinen ja Jalonen, niin pystiä ei voida jakaa kellekään muulle. Antti Pärnänen kun on nykyään muissa hommissa, jossa jälki näyttää olevan yhtä tuhoisaa...
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Santtu on omaa luokkaansa, mutta äänestin Palomäkeä koska oli ainut vaihtoehto.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Kyllähän se nyt Pekka Jalonen on ja vielä selkeästi. Mielipiteet jotka kirjoitetaan tarkistetaan aina ensin Hjallikselta ja Rotenbergeiltä.

Silvennoiset ja kumppanit ovat puhtaita klikkipaskan suoltajia, mutta Polo-Pekka suoltaa pelkkää Jokeri-propagandaa kirjoituksesta toiseen.
 
Eihän tähän oikeasti ole kuin kaksi vaihtoehtoa, jotka jakavat pääpalkinnon kuin Tuokkola ja Wallinheimo konsanaan. Eli jääkiekon ripulit, Santtu Silvennoinen ja Mikähänoikeanimionkaanmuttaseteennäinensolmuontäysinnaurettava Salminen.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Antti Pärnänen kun on nykyään muissa hommissa, jossa jälki näyttää olevan yhtä tuhoisaa...

Millähän ansioilla Pärnänen on päässyt liigan viestintä- ja pr-päälliköksi? Kaveri on kyllä heittämällä viime vuosien huonoin kiekkotoimittaja. Hyvänä työnäytteenä vaikkapa tämä oksennus Ilta-Sanomissa. Vaivaannuttavan tökerö otsikko ("Seeprat ulostavat jatkoajalla" - onko tämä jonkun mielestä hauska?), kömpelöä kielenkäyttöä ("Mutta asiahan on niin", "Nyt voin kertoa" jne.) ja mielipiteetkin esittää vain roiskimalla, ilman sen kummempia perusteluja.

Valitettavan monille huono kiekkotoimittaja tarkoittaa sellaista toimittajaa, jonka näkemykset poikkeavat omista, ja joka esittää näkemyksensä kärkevästi. Esimerkiksi joku Pekka Jalonen saattaa olla toisinaan ärsyttävä, mutta ei hän ole huono toimittaja. Hän olisi voinut kirjoittaa hyvinkin samanlaisen jutun kuin tuo Pärnäsen oksennus, mutta hän olisi tehnyt sen paljon taitavammin, nokkelammin sanankääntein.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Mikä yhdistää / mitkä yhdistävät seuraavia asioita:

-Ville Nieminen
-Ratinan mondo
-Antti Tyrväinen

?
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Mikä yhdistää / mitkä yhdistävät seuraavia asioita:

-Ville Nieminen
-Ratinan mondo
-Antti Tyrväinen

?

Olin juuri tulossa kysymään samaa. Tuo Tyrväisgate on kyllä ihan absurdi esimerkki. Ilmeisesti Solmu on nähnyt Tyrväisen twiitin ja sen ympärille keksinyt koko teorian välirikosta Tuokkolan kanssa, ja Hymy-tason skuuppi onkin valmis.
 
Kyllähän Iltalehdellä on Solmu Salmista vaille Dream Team kasassa Pekka Jalosessa ja Santtu Silvennoisessa.

Tuntuu että oikein tarkoituksella hakevat surkeimmat toimittajat, kuten MTV3 liikkuvan kuvan puolella.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
"@SolmuSalminen: On syytä epäillä, että uutinen oli tarkoituksellinen harhautus joukkueen sisältä. #Ilves #Liiga"

#kyynel #eeppinen #idiootti
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Mä oon jotenkin pitänyt Solmu Salmisen terävästä tyylistä, ei paljon kumartele ja laittaa ittensä likoon, pyrkii erottautumaan tavanomaisesta. Tällaset täydet hudit kyllä pikkasen pistää nakertamaan arvostusta. Se on myös mielenkiintosta, mistä tällaset täydet hudit -Kivi ensin Tapparaan, sitten Kärppiin- kertoo. Ei tehdä taustoja sittenkään huolella kun on kiire julkistaa. Useinhan siirrot tiedetään jo kuukausia ennen ja niiden huhut osuvat suht hyvin nappiinsa, nyt arvaillaan ja vuorokautta myöhemmin pahoitellaan. Todella outoa. Tuo "tarkoituksellinen harhautus joukkueen sisältä" vois olla jopa mahollista, on kyllästytty nuoreen toimittajaan ja päätetty vähän kouluttaa.

Santtu Silvennoinen on oman elämänsä taiteilija ja Jalos-Pekka on Jalos-Pekka. Kummankaan juttuja en pidä juuri minään.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Santtu Silvennoinen on ylivoimainen ykkönen tässä kategoriassa. Tämä idiootti on mm. kysynyt Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelaajilta sitä, että onko NHL puhtaampi(noin dopingin puolesta siis) kuin Norjan hiihto ja tehnyt kokonaisen artikkelin naisyleisurheilijoiden perseistä. Santun työkaveri Pekka Jalonen seuraa hyvänä kakkosena.
 
Santtu Silvennoinen on ylivoimainen ykkönen tässä kategoriassa.

Minulla on Santtu Silvennoisesta sellainen käsitys, että hän kyllä ymmärtää kirjoittavansa ihan täyttä sontaa. Näen Santun teksteissä tiettyä gonzo-henkeä, ja jonkinlainen tilaushan niille jutuille on oltava olemassa, kun hän on noin pitkään saanut työkseen urheilusta kirjoittaa.
 

faro

Jäsen
Mielipiteet jotka kirjoitetaan tarkistetaan aina ensin Hjallikselta ja Rotenbergeiltä.
Mielenkiintoinen näkemys. Tarkistaako Jalonen siis mm. KHL:n tuomaritoimintaan liittyvät mielipiteensä Rotenbergeilta? Hänhän julkisesti on monesti kritisoinut sitä Jokereiden otteluissa - myös SKA:ta vastaan. Tuskin myöskään Jalosen ilmiselvä venäjäviha saa hyväksyntää Rotenbergeilta.

Eli ota tuosta vaan ihan rohkeasti nuo Rotenbergit pois.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Aivan ylivoimainen ykkönen on tietysti Jussi "Breaking Point" Saarinen.

Ykköskenttä rakentuu tietysti Saarisen ympärille.

Jari Porttila - Jussi Saarinen - Solmu Salminen
Pekka Jalonen - Santtu Silvennoinen

Tämän viisikon perustaessa uusi urheilulehti taso olisi niin täyttä ripulia, että paskakin kääntyisi haudassaan.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Santtu Silvennoinen. Hänen työnäytteisiinsä kuuluu parin viikon jäljiltä pelkästään Ässien kohdalta väite siitä, ettei Troy Vance ole onnistunut Ässissä. Lisäksi teki Rautakallion kuristamiskommenteista Savinaista kohtaan vissiin kolme uutisartikkelia.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Suosikkijoukkue
HIFK
Juha Hiitelä.
Ei tuota voi tosissaan ottaa. Näyttää vielä helvetin tyhmältä, kun on ison ruhonsa tunkenut kaksi kokoa liian pieniin paitoihin, ainakin ISTV:n videopätkissä.
 
Vastasin Ilkka Palomäki, kunnes tulin järkiini ja vaihdoin sen Ilkka Palomäeksi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös