Huonoimmat suoritukset NHL:ssä 2020–2021

  • 33 381
  • 128

ijuka

Jäsen
Koskisen 1. ja 2. maaleissa pelaa mielestäni kyllä liian syvällä maalissa, vaikka onkin 3 metrin Koskinen. Hyökkääjällä on selkeästi laukaus tulossa ja silti ei lähtenyt noissa vastaan. Koskinen jos tulee maalivahdin alueen reunalla vastaan niin ei sieltä paljoa sillon maalia näy vaikka räpylä olisikin hieman alhaalla.

3. ja 4. maalit olivat jo huonoa tuuria ja olisin itsekin maalissa pistänyt kalusteet uusiksi :)
Näin Koskinen aina pelaa. Syvällä maalissaan ja tekee aina itsensä mahdollisimman pieneksi. Varmaan ikinä nähnyt pienempää kaksimetristä maalivahtia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia FlyersKyllähän Toronton Timothy Liljegrenin touhu Floridan 2-0-maalissa ansaitsee paikan tässä ketjussa.

Lukee pleksin kautta heitetyn purkukiekon keskialueella totaalisen väärin, mutta paikatakseen virhettään koettaa oman puolustussiniviivan päällä ilmeisesti tappaa kiekon mailallaan, siihen kuitenkaan osumatta, ja lopulta seuraa puusilmäisesti pelivälinettä jättäen oman ukkonsa laukomaan kiekon rysään.

Eipä noin vaarattoman oloista tilannetta hirveästi pahemmin voi perseelleen pelata.
 
Viimeksi muokattu:

j2k

Jäsen
Ite nään tuon tilanteen ehkä vähän eri tavalla.

1) kiekko ottaa omituisen pompun tuossa jäästä ja lähes pysähtyy
2) pakkina ei kannata omalla sinisellä epäselvässä tilanteessa välttämättä pysähtyä, silloin vastustajat viuhuu varmasti ohi jos häviät tilanteen - siksi epämääräistä huitomista pitkällä mailalla liikkeestä
3) jos Liljegren olisi lähtenyt pitämään laukovaa Verhaeghea selvemmin, se olisi taas avannut Duclairille keskustaan lisää tilaa kävellä itse maalille - toki kehut Floridan #23:lle kun hakee fiksusti tonne laitaan ja pakottaa pakin tekemään paskoja ratkaisuja.

Jos pitäisi jossitella niin ehkä tossa olisi kuitenkin pitänyt vetää liinat kiinni siihen kiekolle kun eka osuma kiekkoon tapahtui, mutta jääkiekko on nopea peli ja videolta on helppo osoittaa virheet.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös