Huhut, mutut ja muut fantasiat

  • 2 292 798
  • 10 160

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Jos tuo pitää paikkansa ja joku tulossa sisään, niin on sieltä pakko jonkun olla poiskin lähdössä. Ellei sitten kesken kauden hankitut Nikko, Vanhatalo, Tuomaala, Nanne ja Bobbo ole käytännössä ilmaisia.

Laituriosastolla ja pakistossa molemmissa jopa ylijäämää kaikkien ollessa kunnossa, niin voisi olettaa jonkun lähtevän pois tai ainakin loppukaudeksi lainalle. Voisiko sieltä pakkien kuntoutuessa Westermarck ja Mäkelä ainakin olla lähdössä Mestikseen pelailemaan? Hyökkäyksestä ehkä Vanhatalo saattaa liittyä Haaralan, Nikon ja Heikkisen luo lainaosastolle jos uutta kaveria tulee?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Korvanappiini tulleen tiedon mukaan ovet käy… ulos ja sisään.

Onko mitään tekoa Ässien kanssa? Jokuhan huhuili hetki sitten, että siellä olisi joku vaihtodiili sinettiä vaille valmis
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Meidän rosterissa on lukuisia pelaajia joita en kelpuuttaisi tänne, mutta RD ja Ere painelevat nappeja. Ikävä kyllä. Worst case skenaario olisi tosiaan Keränen - Lindsten &Walli kuten joku Pata puolella mutuili.
Jos tuo Keränen - Lindsten @ Walli kuvio toteutuis niin sitte kyllä loppuu tämä kausi mun osalta, tai tuo Hpk Collins kuvio. Ei järjen hiventä...
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Jos tässä joku vaihtokauppa vireillä, niin oletettavasti se sitten on laituri joka lähdössä. Pakistosta tuskin pystytään ketään antamaan vaikka siellä 10 pelaajaa onkin, kun niistä iso osa loukkaantuneina ja tuskin kukaan Westermarckia tai Mäkelää huolisikaan… Sentteristöstä taas ei varaa ole luopua kenestäkään paitsi Jonne Virtasesta, mutta eiköhän hänellä ole sementoitu paikka kokoonpanossa.

Michael Keränen tulee ensimmäisenä kyllä mieleen. Saanut vastuuta, mutta ei tunnu homma toimivan. Hinta ja laatu ei kohtaa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Mikäköhän tuota Kerästäkin vaivaa, kun on noin yössä ollut tällä kaudella? Ei välttämättä mitään piilevää vammaakaan voi olla taustalla jos kelpaa esim. Tapparalle vaihdossa (jos oletetaan, että Tapparan kanssa vaihtokauppa vireillä).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös