Huhut, mutut ja muut fantasiat

  • 2 293 462
  • 10 160

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Heitetäänpä itsekin pari uistinta veteen ja katsotaan osuuko:





 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mukavasti tuli pöhinää tälle osastolle, saapa nähä millainen ratkaisu sieltä on löytynyt. Toki @SPORTTIKOTKAn kommentteihin viitaten ei nyt varmaan mitää kärkipakkia oo tulossa mutta kunhan edes leveyttä saataisiin. Tulevaisuutta ajatellen..
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onko Sport saanut yhtään uutta, mielenkiintoista insta-seuraajaa? :)
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Tässä nyt pari jotka osuu tuntomerkkeihin ja on vapaana:


 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Asiasta toiseen...Sund....eikö sitten saanutkaan Nhl sopimusta kun eri euroopan sarjoissa pyörii?
Saihan se vuoden mittaisen, mutta oli tuon vuoden lainalla TPSsä, eikä tuo oikein hyvin mennyt.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä pakkeja on kun osaa kysellä oikeista paikoista. Ifk on lainannyt nyt kaksi pakkia Pelsuihin, Teräväinen ja viimeisimpänä Aleksi Laakso. Molemmat olisi ollut vahvistuksia meidänkin pakistoon.
Kyllä Sport on tiedustellut muiden liigajoukkueiden pakkeja, mutta kiinnostusta ei ole ollut. Kysellä kyllä osataan.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Tilaaja en ole, mutta kuvatekstissä Kurten toteaa, että n. 50% mahdollisuus vahvistukselle on. Minäkin pystyn veikkaamaan samaa, tulee tai ei tule. 50-50.

Toki tuo eilinen Twitter-päivitys antaa luvan odottaa vahvis... No lisäystä pakistoon.
Jaahas eli ei vielä iloitakaan liian aikaisin :D Jäädään odottelemaan lisätietoja, tähän väliin olisi joku uus vinkki paikallaan mahdollisesta tulijasta niin saataisiin palstalle pöhinää.
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
No tuokin on varmasti monen asian summa ettei kiinnostusta ole. Mutta silti melko mielenkiintoista ettei edes Aleksi Laaksoa saatu sitte Vaasaan.
Ilmeisesti kovinkaan suurta luottamusta ei löydy sille että Sport pelaisi play offeja.

Itsekkin jo alkaa epäilemään viimeaikaisten otteiden perusteella,menee vähän kuin tuo vanha sanonta,kaatuu yhden askelen eteen ja kaksi taakse.
Toki kannatti odottaa tähän asti ennenkuin reagoitiin............
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Spekuloidaanko lisää? Dinamo Riika ilmoitti instagramissa, että Sund ei jatka heillä.

Sund ja nuori kanukki sisään?
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Spekuloidaanko lisää? Dinamo Riika ilmoitti instagramissa, että Sund ei jatka heillä.

Sund ja nuori kanukki sisään?
Sund liikkuu EHT-statuksella ja menee Sveitsiin HC Davosiin.

Kas kun eivät Laakson Allua takaisin hommanneet...

E: on kyllä markkinat, kun scoutataan monen nimimerkin voimin suomisarjatason kanadalaisia junioreita EliteProspectista. :D
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näitä nimiä ja kommentteja kun lukee, alkaa yhtäkkiä olla sellainen fiilis, että meillähän on jo sittenkin neljä kovaa pakkia : Viljasen ja Percyn lisäksi Tommila ja Arska.
Melkoista aaltoliikettä, soutamista ja huopaamista pään sisällä. Heh heh.
Edit: hetken, kun oikein miettii, me ei oikeastaan ketään tarvitakaan...
 

Kepittäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Moni tuntuu painottavan tällä hetkellä sitä, että tänä vuonna vahvistuksen hankinnalle ei voi olla mitään estettä, koska pelaajien tarjonta on ennennäkemättömän laaja, sekä hintataso on tätä myöten huomattavan matala. Myös seurojen välinen rahallinen kilpailu on vähäistä kun kellään ei ole ns. ylimääräistä.

Miksi sitten ei ole jo tullut vahvistuksia sisään?

Ehkä asiaa voisi miettiä pelaajien näkökulmasta. Tällä hetkellä moni seura etsii edelleen vahvistuksia ja kun todennäköisesti kellään ei ole tarjota mitään kovin arvokasta sopparia, niin tässä tapauksessa korostuu se että missä jengissä olisi mahdollisimman hyvät menestys mahdollisuudet.

Sport on tällä hetkellä pelaajien näkökulmasta iso riski, kun mitään takeita ei ole pudotuspeleistä. Jos kuitenkin Sport kampeaa itsensä sääleihin, niin pahasti näyttää siltä, että saadaan 2 lisäpeliä ja se oli siinä.
Näitä pelaajat varmasti puntaroivat. Tietenkään kaikki eivät kelpaa kovempiin jengeihin, mutta tämä selittää varmasti osaksi sen miksi on ollut haastava löytää vahvistuksia.

Sekä on hyvä muistaa myös seuran näkökulma. Tämä poikkeuksellisena vuonna on karu tosiasia, että mitä pidemmälle etenet pudotuspeleissä, sitä kalliimaksi kausi tulee.
Erittäin todennäköistä on nyt se ettei yleisöä saa ottaa enää tällä kaudella sisään, joten mitä järkeä seuran on taloudellisesti panostaa siihen että otetaan lisää kuokkaan? Urheilullisesti toki eriasia, mutta kun ensi kaudellakin olisi kiva pelata kiekkoa, sekä mahdollisesti myös saada sellaisia pelaajia, että olisi mahdollista päästä pudosteleihin joista olisi myös taloudellista hyötyä.

Saattaahan se olla Kurtenin twiiteistä päätellen että sisään olisi nyt joku kuitenkin tulossa. Tätä varmasti on harkittu ja puntaroitu seurassa pitkään , mistä syystä vasta nyt jotain kongreettista mahdollisesti tapahtuu.

Itse olisin sitä mieltä, että ei oteta ketään enää sisään vaan mennään näillä, vaikka puolustus onkin luokattoman heikko ja panostetaan sitten ensi kaudella yhden napsun enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös