Huhut, mutut ja muut fantasiat

  • 2 287 501
  • 10 148

Hanger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Hermes
Tällainen myyntivaltti Mestiksessä! Fantasiaa varmaan, että Sportilta tulisi vastaavaa...?

 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Eli kannattaako? Tietenkin voisi kokeilla jollain ulkopuolisen halvalla oluella mutta sehän ei olisi ihan oikein? Bocks pitäis roudata jotain halpaa kaljaa ja käyttää tätä siihen Sport markkinointiin? Valitettavasti määrä voittaa laadun kun myynnistä puhutaan; ainakin jos Sport pitäisi saada rahoja tietyistä oluttölkeistä.
 

Harmaakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, sympatiat Tuto
Nyt kun joukkue kohta aloitaa yhteisharjoitukset voisi kauden aloittaa vaikka siellä Västervikin maisemissa. Jospa se kausikin menisi sitten kuin Srömsössä tällä kertaa.
Uusi halli näyttää hienolta ja joukkue ihan lupaavalta, rohkeasti vaan myös nuorille vastuuta ja peliaikaa. Hommatkaa niitä kausikortteja että halli tulee täyteen. Sitä tunnelmaa ei ole missään muualla.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tästä puolustukseen vahvistusta. Ytterellillä on yhteistä historiaa Karlkvistin kanssa kymmenen vuoden takaa Södertäljen junnujoukkueessa. Rahaa tuskin on, mutta juhannuksen kunniaksi hieman palstan täytettä.

Linkit MTV:n uutiseen ja EP:n pelaajasivuille:



 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Voiko Ytterell olla kovin kallis?
Käsittääkseni Ytterell on menossa KooKooseen? Näin ainakin jossain tuolla ketjuissa puhuttiin. Eipä sikäli yllättäisi, kun KooKoo paljon haalinut entisiä Tapparalaisia aiemminkin.

Veikkaan, että Sport katselee sitä viimeistä pakkihankintaa syksyyn asti. Amerikan suunnilla kuitenkin paljon vapaana sellaisia AHL/ECHL pakkeja, jotka eivät ole minnekään voineet vielä sopimusta tehdä. Eiköhän sieltä sitten joku koiteta naarata, kun tilanteet vähän selkeytyy.

Myös tällaiseen mielenkiintoiseen twiittiin törmäsin:

”With AHL start in flux, hearing some NHL teams weighing whether to assign likely AHL-bound players from Sweden/Finland to teams in Europe so they can get potentially a couple of months of games in before AHL starts”

Toisaalta en sitten tiedä kannattaako vain muutamaksi kuukaudeksi hankkia pätkätyöläisiä. Toisaalta kait sieltä joitain koko kaudeksikin saatetaan antaa.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Hmm, siltä näyttää, että joku tulossa siis, tiedä sitten jos on kärkipakki tai ei, voi myös tulla joku ovela haku Unkarista, heh :D

Nooh, mutta hyvä vaan jos/kun jotain tapahtuu.
Vähän tuo oli jännästi monikossa ja puhuttiin kesäringistä, niin voisiko olla lisää Koluszin kaltaisia try-out miehiä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös