Huhut, mutut ja muut fantasiat

  • 2 296 242
  • 10 162

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei liity hyökkäysosastoon, mutta onko mielestäsi Laitamäellä eväitä murtautua liigatasolle? Ilmeisesti tehnyt jonkinlaisen vaikutuksen nyt Hermes-kannattajiin. Junnusopparia ilmeisesti vuosi jäljellä?
Vaikea sanoa. Oli pari vuotta sitten mielestäni varsin hyvä lupaus, mutta odotin kyllä suurempaa kehitystä näiltä kahdelta kaudelta mitä on nyt A:n mukana pelannut. Melkein pitäisi nähdä se yksi kausi miesten tasolla, että mihin suuntaan ura lähtee kehittymään. Sportin kannalta olisi varmasti melko halpa ja riskitön liike, jos tekisi vaikka vuoden tai 1+1 vuoden sopimuksen ja katsoisi saako hän hyvän kesäharjoittelun jälkeen pelattua hyvän kauden Mestiksessä.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Kiitos @MrMacmanaman . Varmaan olisi syytä tehdä sopimus jo tulevalle kaudelle, mikäli tällainen aikomus on olemassa, jotta pääsisi mahdollisimman nopeasti edustuksen harjoittelurinkiin. Mielestäni jo se, että päästettiin Hermekseen vaikka A taistelee kynsin hampain pudotuspelipaikasta kielii siitä, että jotain suunnitelmia pojan suhteen on.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Gratton olisi aika täydellinen 13.hyökkääjä. Pystyisi pelaamaan itselleen sopivia haja vaihtoja ja pelaamaan pelissä sen 5-10min. Tarvittaessa voisi sytyttää joukkueen tai puolustaa omiaan tappelemalla, kun ei haittaisi yhtään, että putoisi kokoonpanosta. Playoffeissa voisi olla yllättävän arvokas.
Esimerkiksi Tikkaa ei välttämättä kannata roikottaa mukana 13.hyökkääjänä, kun voisi kehittyä enemmän vetämällä vaikka yhden kauden isoilla minuuteilla isossa roolissa mestiksessä. Loukkaantumisten sattuessa sitten Tikka mukaan kokoonpanoon pelaamaan isommassa roolissa.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Iltasanomien mukaan Leskinen Kärppiin ja Immonen Kouvolaan ensi kaudeksi. Vaikea uskoa varsinkaan Immosesta, kun KooKoolla on jo sentterit kiinnitettynä. Ellei sitten Malinen ole lähdössä KHL:ään ja Immonen korvaa hänet.

Greenhän on ainakin EP:n mukaan sentteri/laituri, joten ainahan on mahdollista, että Immosesta on kaavailtu hänelle sentteri? Green-Immonen olisi aika samantyyppinen parivaljakko kuin Vänttinen-Immonen. En tykkää. Toivotaan pikaista ikääntymistä molemmille, jos tämä siirto toteutuu.

Jotenkin kuitenkin sellainen fiilis tämän kevään huhuista, että kaivetaan kaikki mahdolliset ja mahdottomat paluumuuttajat ja toivotaan, että joku osuu. Aimo annos skeptisyyttä siis.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Leskisen siirto kuulostaisi ihan loogiselta. Myös Immosen. Lähinnä Leskisen menetys kirpaisee. Harmi, ettei me pystytä taistemaan näistä halutummista pelaajista, joihin kiistatta Leskinenkin kuuluu. Immosen lähtö on ihan ok, pitäähän sitä ura kotona päättää. Se kuuluu tarinaan.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Tässähän menee koko joukkue uusiksi. Ei ole helppoa Jämsällä ja Virmasella, eikä Tomekilla, kun täytyy taas kasata uusi joukkue. Itse olin laskenut Immosen ja Leskisen ensikauden suunnitelmissa meidän tulosyksikköön. Paljon on hommia toimistolla tehtävänä.
 

Tykkimies02

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Ässät
Tässä karun realistinen fakta: Sport ei tule saamaan parempaa joukkuetta kuin tällä kaudella koskaan, ellei sitten omat juniorit nosta tasoa tai pelaajabudjettia nosteta muutama sata hunttia ylemmäs. Eli periaatteessa jo tällä kaudella on se se paras mahdollinen joukkue kaukalossa ja nauttikaamme siitä niin kauan kuin sitä kestää.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Iltasanomien mukaan Leskinen Kärppiin ja Immonen Kouvolaan ensi kaudeksi. Vaikea uskoa varsinkaan Immosesta, kun KooKoolla on jo sentterit kiinnitettynä. Ellei sitten Malinen ole lähdössä KHL:ään ja Immonen korvaa hänet.
Kirjoittajana sama tyyppi, joka kertoi Rinteen ja Vauhkosen Sport siirroista eli joko on hyvin perillä Sportin asioista tai ei oikeasti tiedä mitään. Sinänsä nuo kaikki olisivat kyllä ihan loogisia siirtoja.

Leskisen menetys on kyllä huono homma, mutta sen siitä saa, kun edetään vain vuosi kerrallaan. Kyllähän sen melkein arvasi, että Kärppiä kiinnostaa heti kun on päässyt pelikuntoon eli pidempää sopimusta olisi pitänyt tehdä aikaisemmin.

Immonen nyt ei varsinaisesti ole menetys, jos Koskiranta jatkaa. Kiekollisessa pelitavassa oli syyskaudella todella kova, mutta kun palattiin enemmän tsemppaukseen, ei ole päässyt parhaalle tasolleen. Ylivoimalla tietenkin erinomainen edelleen. Pelien koventuessa Koskiranta on kuitenkin ollut parempi ja on ollut muutenkin kokonaisvaltaisin meidän senttereistä.

Harmi, että joukkue alkaa nyt hajoamaan, kun jo hetken näytti, että ensi kaudelle selvittäisiin varsin pienin muutoksin. Pelitapaa olisi ollut helppo lähteä kehittämään, kun vain muutama avainpelaaja olisi vaihtunut. Onneksi sentään pakiston lähtijöistä vain Peltolalla tekisi jotain ensi kaudella.
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Tässä karun realistinen fakta: Sport ei tule saamaan parempaa joukkuetta kuin tällä kaudella koskaan, ellei sitten omat juniorit nosta tasoa.

Tähän on pakko tarttua. Oletko ihan oikeasti sitä mieltä, että Sport ei koskaan pysty saamaan kasaan parempaa joukkuetta kuin nyt? Mihin perustuu näkemyksesi? Vai muotoilitko asiasi väärin ja tarkoitit, että Sport ei saa ensi kaudeksi millään parempaa rosteria kuin nyt?
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Tässä kootusti kaikki Sport huhut.



Uutisoidut huhut:


Sisään:
-F.Riska(Lukko)
-Vauhkonen(Lukko)
-Rinne(Lukko)

Ulos:
-Bertrand(Ässät)
-Peltola(Ässät)
-Immonen(KooKoo)
-Leskinen(Kärpät)


Muut huhut:

Sisään:
-Tanus(Leki)
-Gratton(Ässät)

Ulos:
-Koivisto(Jukurit)
-Tallberg(KooKoo)
-Brennan(?)
-Manninen(?)
-Niemi(?)
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Harmi, että joukkue alkaa nyt hajoamaan, kun jo hetken näytti, että ensi kaudelle selvittäisiin varsin pienin muutoksin. Pelitapaa olisi ollut helppo lähteä kehittämään, kun vain muutama avainpelaaja olisi vaihtunut.

On tässä vielä jokunen toivon kipinä. Kun DaCosta ja Koskiranta jatkaa, niin aika hyvin saadaan mielestäni jatkumoa.

Komulainen-Koskiranta-Vauhkonen
Vänttinen-Kokkala-Blomqvist
Karvinen-DaCosta-Kiviranta

E.Riska-F.Riska-Tikka
Körkkö-Gratton

(Jatkajat, toivotut jatkajat, huhutut vahvistukset)

Tässä olisi vain kaksi uutta palasta pelaavassa kokoonpanossa. Toki joukkueen pitäisi vielä vahvistua mieluusti parilla kärkihyökkääjällä, mutta se ei mielestäni heilauta runkoa vielä liikaa. Jos sekä Koskiranta että Immonen menetetään, niin sitten täytyy kyllä onnistua täydellisesti hankinnoissa. Komu, Kokkala, Vänttinen, DaCosta ovat toki kaikki laadukkaitasenttereitä (ainakin tarvittaessa), mutta yksikään heistä ei ole takuuvarma ykkössentteri. Koskiranta sen roolin voisi täyttää. En tosin pahastuisi jos jostain löytyisi meille oma "MacIntyre".
 

Tepe#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport/Real Madrid
Ottamatta kantaa pitääkö nämä siirtymiset paikkansa vai ei,.. Eikö ketään muuta ihmetytä että nämä huhut sattuu tulemaan ilmoille aina lähellä pelipäivää tai edeltävänä päivänä?
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Leskisen mahdollinen lähtö harmittaa siksi erittäin paljon, koska olisi varmasti ollut pelityyliltään lähes identtinen ja vähintään yhtä potentiaalinen nimenomaan lähtevän BERTRANDIN korvaajaksi!

Tästä syystä olin itse melkein ihan varma, että nimenomaan Leskinen pidetään remmissä ja ajetaan Bertin tontille ensi kaudeksi.

Erikoista muutenkin, että toteutuessaan taas puoli pajatsoa tyhjennetään, kun homma on näillä toiminut vallan hyvin.

No nää on huhuja, mutta kyllä nää usein vaan paikkansa pitää.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tässä olisi vain kaksi uutta palasta pelaavassa kokoonpanossa. Toki joukkueen pitäisi vielä vahvistua mieluusti parilla kärkihyökkääjällä, mutta se ei mielestäni heilauta runkoa vielä liikaa.
Da Costan jatkomahdollisuudet paranevat kyllä oleellisesti, jos Leskinen nyt lähtee. Jos hän pelaisi kolmosen keskellä ja Komu siirrettäisiin laitaan, niin häneltä ei tarvitsisi edes odottaa mitään kärkihyökkääjän tehoja. Toki voi miettiä, että olisiko Koivisto silti parempi vaihtoehto.

Ainakin se on nyt selvää, että Vauhkosen lisäksi on ihan pakko tulla vielä yksi kovempi laituri, jos ensi kaudella halutaan olla edes tämän kauden tasolla. Se Järän kaveri Pöysti kelpaisi tähän väliin erittäin hyvin.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mitä menetetään.. Hidas, mutta kankea Immonen. Viimeiset pelit lähes kiikareIla ja joka vaihto pyörii omissa. Ei tule ikävä!
Leskinen kahdeksan viimeistä peliä 1+2 ykkösketjussa, lähes 20 min peliaikaa. Tämä on kuitenkin menetys. Miksi Kärpät? Ei mahdu tulosyksikköön eli Hokissa vetelee suurimman osan. Haloo Leskinen!!!
Peltola... Luokaton kausi. Tervemenoa!
Bertrand on parantanut, mutta pelaa itselleen. Floppaa Ässissä.

Tulossa Vauhkonen... Asenneäijä viimeisen päälle ja joukkuepelaaja. Tekee myös tulosta.
Riska asenneäijä viimeisen päälle eikä petä. Pääsee kotiin.
Rinnettä pystytään peluuttamaan ja Järvinen saa välillä huilia.

Plussan puolella ollaan. Pitää nähdä syvemmälle.
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Tämähän näyttää "hyvältä"...ulos Peltola,Bertrand,Immonen,Leskinen ja tuskin se vielä tuohon jää. Brennaniakaan enään ensi kaudella nähdä munimassa alakerrassa.

Ja sitten sitä laatua sisään...F.Riska,Gratton,Vauhkonen,Rinne,.....Lekin juniori?,,,,,,

Kukahan on häviävä osapuoli?

Toivottavasti uudet kassakaapissa olevat sopimukset ovat oikeasti jotain mieltä lämmittäviä sillämuuten tulee itku.

Näillä puheilla mitä on saanut lukea Sportilla on ensi kauden pienin budjetti....Bluesista ei osaa sanoa.
 

båbby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Tässähän menee koko joukkue uusiksi. Ei ole helppoa Jämsällä ja Virmasella, eikä Tomekilla, kun täytyy taas kasata uusi joukkue. Itse olin laskenut Immosen ja Leskisen ensikauden suunnitelmissa meidän tulosyksikköön. Paljon on hommia toimistolla tehtävänä.

Heikolla mallilla on asiat toimistolla jos näihin vasta nyt aletaan reagoimaan. Varmasti siellä on tiedetty jollain tasolla miten asiat on sopimusten osalta. Kyllä vuodenvaihteen jälkeen tulosyksikön kaverit pitäis olla jo selvillä. Ja mitä tuossa ylempänä justus kirjoittaa, niin kyllä se immostakin tulee vielä monelle ikävä jos lähtee. Ei 9+25 ole kuitenkaan mitenkään huonosti ja yhtä selkeää sentteriä samoilla statseilla saa Sport kauan hakea.. jossei sitten ole panostettu Koskirantaan ja maksettu itseämme kipeiksi ;)

edit. Otetaan nyt vaikka esimerkiksi Tapparan Lajunen. Mahtuisi ihan varmasti jokaisen mielestä Sportiin:

Lajunen: 16+14 = 30p. ja aloituspros 54,3
Immonen: 9+25 = 34p. ja aloituspros 56

Kyllä minä ainakin jäisin Immosta kaipaamaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KK
Jos vaihtuvuus on huhujen laajuista niin vaikeaa tulee olemaan. Pelitavan oppiminen, joukkueen hitsautuminen ja onhan niitä muitakin asioita, joita pitää huomioida. Mielestäni tämä näkyi Sportin viime kaudessa ja kun viime kautta vertaa tähän kauteen ei varmaan kukaan kiellä tätä. Varsinkin jos moni sentteri lähtee, jotka ovat todella tärkeitä pelikirjallisissa asioissa, tulee uusien "sisäänajonsa" olemaan todella tärkeää. Sama on oikeastaan tuloskenttien ukoissa. Toki Tomekin pelikirjaan kuuluu lähinnä fyysisyys ja taistelu joka jokaisella pelaajalla kuuluisi olla jo sisäistettynä valmiiksi. Ehkä nuo huhut eivät pidä paikkaansa tai vaikka pitäisikin, niin Sport kyllä varmasti onnistuu nappaamaan korvaavia pelaajia lähteneiden tilalle. Näin olen Sportin osiosta ymmärtänyt.
 

Ribals

Jäsen
Mitä menetetään.. Hidas, mutta kankea Immonen. Viimeiset pelit lähes kiikareIla ja joka vaihto pyörii omissa. Ei tule ikävä!
Leskinen kahdeksan viimeistä peliä 1+2 ykkösketjussa, lähes 20 min peliaikaa. Tämä on kuitenkin menetys. Miksi Kärpät? Ei mahdu tulosyksikköön eli Hokissa vetelee suurimman osan. Haloo Leskinen!!!
Peltola... Luokaton kausi. Tervemenoa!
Bertrand on parantanut, mutta pelaa itselleen. Floppaa Ässissä.

Tulossa Vauhkonen... Asenneäijä viimeisen päälle ja joukkuepelaaja. Tekee myös tulosta.
Riska asenneäijä viimeisen päälle eikä petä. Pääsee kotiin.
Rinnettä pystytään peluuttamaan ja Järvinen saa välillä huilia.

Plussan puolella ollaan. Pitää nähdä syvemmälle.
Huhhuh, olipa viesti! Tietysti se on varmaan ihan kiva yrittää ottaa poislähtevistä vain huonot puolet esiin (tai yrittää löytämällä löytää niitä) ja sisääntulevista vain hyviä puolia.

Esim.
Vauhkonen - 6ott 0+1. Helppoa, eikö? (Ja Vauhkonen on oikeasti siis mielestäni hyvä haku teiltä.)

Kyllähän Immonen (ja Bertrand) ovat kovia menetyksiä.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Jos vaihtuvuus on huhujen laajuista niin vaikeaa tulee olemaan.

Suosittelen palaamaan viestiin #1841. Vaihtuvuus ei ole lainkaan niin hälyttävää kuin täällä maalaillaan. Vaikka senttereistä lähtisikin Immonen, Koivisto sekä mahdollisesti Koskiranta ja DaCosta, niin jäljelle jäisi silti Kokkala, Komulainen, Vänttinen, Riska sekä uutena huhuttu vanhempi Riska. Osa siis joutuisi joka tapauksessa laitaan, kuten nytkin. DaCostan jatkoa pidän todennäköisenä, koska seuran optio ja suorittanut hyvin. Täytettävänä on käytännössä ykkössentterin paikka. Voi olla Koskiranta, jos on vakuuttanut Valtosen/Jämsän tai sitten uusi hankinta. Vauhkonen, jos on tulossa korvaa heittämällä ainakin Leskisen. Yhtä kärkilaituria (Bertrandin korvaaja) huutaa ja siis sentteriä (jos ei Koskiranta kelpaa), niin näyttää jo hyvältä. Pakistoa ei ole vaikea päivittää.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Immonen, Leskinen ja Peltola on korvattavissa, sillä palkkaan nähden Peltola ja Immonen on keskitason pelaajia. Leskisen olisin nähnyt mielelläni, mutta ei hänkään ole korvaamaton. Charlesia ei pysty korvaamaan Sportin budjetilla, ellei ole hyvä arpaonni.
 

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mä jollain perverssillä tavalla tykkään tilanteesta. Siis suuresta vaihtuvuudesta. Jotenki on pikku kutina että toimistolla on jotain pommia vireillä. Tai sitte joutuu heräämään ja päästämään kissan ulos... Koskahan OO haluaa takaisin ihmisten ilmoille?
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ei tässä nyt mitään hätää ole. Ei ne siellä toimistolla ole kädet munissa pyörineet koko talvea. Me ei lähdetä mistään takamatkalta ensi kauden joukkueen suhteen, vaan paletti on varmuudella hyvinkin kasassa.

Vähän nyt helvetti uskoa siihen tekemiseen. Eikö tämän kauden jengin kasaaminen nyt jo ole todistanut, että meillä tehdään juuri oikeita asioita. Yksi lähtee ja tilalle tulee kokonaisvaltaisempi pelaaja. As simple as that!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös