Huhut, mutut ja muut fantasiat

  • 2 292 745
  • 10 160

Bullseye

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mistä tää paniikki kulman takana odottavasta konkurssista, järisyttävistä veloista ja kaikkien pelaajien myynnistä on lähtenyt? Muutama päivä sitten joku random kirjoittaja heitti viestin tyyliin "Huhu: Sportilla ei rahaa", ja tää on nyt sit lopullinen totuus? Ennen tuloksen julkistuksia, osavuosikatsauksia, muita?

Varmasti ei istuta rahavuoren päällä, enkä ihmettelis jos parhaat laitetaan lihoiks, mutta jotain rajaa jo näihin juttuihin.
 

Kotka1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ai loppukauden osalta? No ei todellakaan mennyt.
Pelaajista tuli siirtoa/säästöä 6-700k€ kaikkineen. Sportin etu oli se että oli lähestulkoon ainoa jengi joka myi pelaajia. Tuo 150-200 lienee siirtokorvaus + säästetty palkka. Markkinoiden kuivuuden takia viime kevät oli toki hinnoilta poikkeus. Ja pitää muistaa että naapurissa on rahaa millä mällätä
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Holmström siirtyi viime kaudella Sveitsiin vielä hurjasti kovemmalla summalla, kuin mihin Kotkan haarukka ylempänä viittaa.
Juu, ei siirtynyt. Holmströmin kauden palkka + siirtokorvaus + säästetyt palkkakulut on yhteensä tuota luokkaa.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Pelaaa-agentti Tiilikaisellq asiaa Sportista.
Sinänsä täysin turhaa länkytystä kaverilta, jonka tehtävä on vain saada maksimi irti myytävästä tuotteesta.

Saiko sport paremman hinnan omasta tuotteestaan ;)
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Vaikka Hiltunen oli tällä kertaa suurin piirtein oikeassa, peilistäkin löytyisi totuuksia. Mieshän johtaa liigaa, jossa on sairas siirtokulttuuri. Kun kautta on pelattu noin kuukausi, seuraavan kauden joukkueen pitäisi olla jo suomalaisten pelaajien osalta valmis. Samalla liigan sääntöjen mukaan sopimuksen alaisia pelaajia ei saa lähestyä. Lähtökohtaisesti sairas meininki on jatkunut koko suljetun liigan ajan, ja Hiltunen ei ole liiga- eikä Sport-pomona puuttunut siihen ollenkaan.
 

flanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Wännström on pelannut hyvin viime aikoina ja liikekkin tuntuu paranevan loppu kautta kohti. Liekö pelaamattomuus mikä näkyi alkuun, mutta nyt ei ole ollut enään riippakivi omassa ketjussa. Voisi olla ”budjetti” Lööke ensi kaudelle. Ei 1.kenttään mut 2-3.kenttään.
 
Viimeksi muokattu:

rauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS & HIFK
Wännström on pelannut hyvin viime aikoina ja liikekkin tuntuu paranevan loppu kautta kohti. Liekö pelaamattomuus mikä näkyi alkuun, mutta nyt ei ole ollut enään riippakivi omassa ketjussa. Voisi olla ”budjetti” Lööke ensi kaudelle. Ei 1.kenttään mut 2-3.kenttään.
Jos pelaa kaikki loput pelit ja tekee tämäniltaisen lisäksi vielä 14 maalia niin olisi aika samassa vauhdissa kuin Ässäkauden 33 maalin iloittelussa. No ei ehkä toteudu mutta on kyllä pikku hiljaa parantanut ja jos jatkaa samaa rataa niin voisi olla omassa kakkostuloskentässä, eri asia onko Sporan :).
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Minkälaista hyökkääjää me etsitään?
Kovin korkeita odotuksia ei kannata tälle siirtorajan mahdolliselle hyökkääjähankinnalle asettaa. Viimeksi tänään on HIFK:n ja KalPan urheilutoimenjohtajat valitelleet markkinoiden kuivuutta ja sitä että rahat eivät riitä kilpailemaan pelaajista Ruotsin, Sveitsin tai Saksan kanssa. Ilves hankki juuri 40 ottelussa kolme pistettä tehneen AHL-jyrän, siitä voi jotain päätellä.
 

Bastard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei koskaan mitään voittava se on Sport
Tanskan tai Norjan sarjasta voisi vielä jotain löytyä,siis ihan paikallisia.
Tosin kyllähän Ruotsalaiset noista sarjoista paremmin ovat jyvällä kuin Suomalaiset.
Hjalmarssonin tasoista pelaajaa ei ihan heti löydy normaali oloissakaan.

Vai umpeutuiko siirtoikkuna kokonaan?
 

rumputuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ei täällä palstatoverit paljoa liigaa seuraa mikäli olitte tosissaan halunnut Pitkäsen? koko kauden suurimpia floppeja. Sai jukureista kenkää eikä kalpassakaan lähtenyt. Varmaan huokasivat Kuopiossa helpotuksesta, jos joku suostuu vielä maksamaan siitä roskasta jotain.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Jos (pakko) tarvetta on hyökkäykseen, ja vielä niin, että Sportin lompakko sellaisen kestää, silloin näkisin käyttää meidän ruotsalaisten pelaajien asiantuntijaa kapteeni Sebastian Stålbergia yhdessä Herkko Kosken kanssa.

Erittäin tärkeää olisi sitten, että laatu ja hinta ovat balanssissa, muuten ei.

Säästö mielessä hyvä vaihtoehto olisi, että TuTosta Tiihonen tänne, jos siellä Jonne Virtanen olisi armollinen vai voiko Sport yksipuolisesti sen päättää?
Jos minä saisin tehdä päätöksen, niin ottaisin Tiihosen tänne, tietää mitä saa.

Lopuksi sanon kuitenkin, että eletään "tarkan markan" aikoja.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Yhteinen matka
yritetäänkö nyt rahoittaa sitä pelaajaa vai? talouden korjausta?

Mun mielestä tuo on ihan hyvää markkinointia. Siitä ainakin välittyy intohimo tavalla, joka onkin Sportin toiminnasta ja markkinoinnista pitkään puuttunut. Toivottavasti intohimo heijastuu jäljelläolevissa kotipeleissä myös joukkueesta. Yleisö vastaa siihen kyllä, kun sekä organisaatio että joukkue osoittaa halua menestyä. Porkkanan heittämisessä maksavalle yleisölle on mielestäni ihan jees.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös