Huhut, mutut ja muut fantasiat

  • 2 298 052
  • 10 163

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Toivottavasti tämänkertainen OmatPojatLiigaan vedetään kunnianhimoisesti loppuun asti elikä saadaan tosiaan sieltä junnuista omia pelaajia edustukseen. Ettei vaan eskaloidu RD tyyliin Omat Pojat Muihin Liigajoukkueisiin...

Juuri näin. Nyt näyttää todella hyvältä. Lähitulevaisuudessa on vielä hankittava uusia lupauksia muualta Suomesta. Ehkä tulevaisuudessa Sportin omat juniorit pääsevät näyttämään taitonsa paremmin edustusjoukkueeseen rosterissa. Se olisi kaikkien kannalta hyvä asia, jos tämän alueen omat pelaajat pärjäävät Liigassa ja ehkä myös maajoukkueessa erinomaisesti.

Toivottavasti virheistä on opittu. Yhteistoiminta junnujen ja edustusjoukkueeseen kesken on sujuttava alusta alkaen hyvin jottei uusi projekti mene hetimmiten pieleen. Tuloksia voidaan odottaa vasta muutaman vuoden päästä.
 

Tuima

Jäsen
Toinen huhu: M.Koivisto menossa kuulemma Kärppiin ensi kaudeksi. Ja kun sopimus on oletettavasti vähintään pari vuotta, niin eipä taideta Manua nähdä Sportissa enää ennen kuin parasta ennen päiväys on mennyt umpeen.

Hyvähän se on ajatella uran jälkeistä aikaa käärimällä irti sen mikä lähtee. Kärppien nykyisellä trendillä iso palkka ja pitkät kesälomat.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Pohjalaisessa oli hyvä kirjoitus, jossa muun muassa Maukka avaa tuota viime vuosien junioripolkuasiaa. Ei pelkästään ole RD:ssä se vika, vaan asioiden summa. Maukka muun muassa itseäänkin soimasi hieman, koska ollessaan vastuussa homma meni häneltäkin tuloskeskeiseksi. Ja yleisesti junioreiden taso ei moneltakaan osalta riitä. Tuo "RD tyyliin Omat Pojat Muihin Liigajoukkueisiin" vähän ontuu, sillä olisiko RD:n aikana yksi pelaaja lähtenyt muualle ja sekin oli "oma poika" Erholtz. Eemil sai kyllä täyden näytön paikan, mutta ei vain lähtenyt. Hyvä, että toimii nyt Porissa. Haarala toinen puheenaihe, toivotaan että palaa valmiimpana pakettina maailmalta aikanaan Sportiin

Kallasvuo mainitsee hyvin jutussaan myös sen vaasalaisen perisynnin vaikeuttamassa pelaajaomavaraisuutta, eli junnut luopuvat tavoitteellisesta urheilusta siinä vaiheessa kun pitää alkaa miettiä elämän vakavampia kysymyksiä, kuten jatko-opintoja, työkuvioita jne. Toisin sanoen nuorten elämän tausta-asiat eivät tue ammattiurheiluun suuntautumista.

Tämä ilmiö ei koske ainoastaan Sportia, vaan suuremminkin vaasalaisia urheiluseuroja. Aivan liian harvan junnun kipinä lajin parissa kestää teinivuosia pitemmälle. Vaasa ei ole sillä tavalla tosiaankaan mikään urheilukaupunki - ainakaan vielä. Harrastelun ja puuhastelun maku kulkeutuu katosta lattiaan asti. Sportissa tulee kiinnittää tulevina vuosikymmeninä huomiota tähän junnujen tausta-asioiden kuntoonlaittoon ja kannustamiseen myös kaukalon ulkopuolella. Tähän liittyy myös tiiviin yhteistyön tekeminen paikallisen koulutusjärjestelmän kanssa ihan ala-asteelta yliopistoihin saakka. Luodaan mahdollisuuksia sen urheilullisen elämäntavan harrastamiselle ja urheilullisille tavotteille elämässä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Lasa menossa vahvasti meidän farmijengiin eli kasitietä alaspäin.
Alkaa Lasalla olemaan viimeiset saumat lunastaa potentiaalia mikäli mielii Liigassa jatkaa. Jos saa luisteluunsa lisää potkua, niin voi jopa nousta kelvolliseksi ylempien ketjujen hyökkääjäksi pienemmissä/keskitason liigaseuroissa. Alempien ketjujen rooliin taas tarvitsisi lisää ilkeyttä ja kovuutta.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Meille huhuttu Atro Leppänen näyttää olevan loukkaantuneena. Ei ole pelannut Mestiksen finaaleissa eikä myöskään viimeisessä välieräottelussa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Niin kuin ylempänä kirjotin lähde on olemassa en tiedä kuinka luotettava lähde on. Toinen asia onko sportilla rahaa 4 Hyvään keskushyökkääjään niin pidän ite ainakin vielä haaveilun asteella kyseistä huhua. Modet voi poistaa jos ei kuulu huhut ketjuun.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Voihan se olla, että Kyle Platzer on ollut yksi senttereistä, joihin Sportilla on ollut neuvotteluyhteys. Huhuissa nekin lähtevät usein laukalle varmojen siirtojen muodossa. Ei kuitenkaan ole mitenkään uskottavaa, että Platzer olisi kiinnitettynä ruotsalaisten lisäksi.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ainakaan Sportin sivuille ei ole ilmestynyt lisää kysymysmerkkejä eli sen perusteella voitaisiin olettaa, että siellä ovat vain ne ruotsalaisten sopimukset julkaisematta, jos uskotaan että ne ovat "varmoja". Selvää kuitenkin lienee, että jos joku Platzer vielä hommattaisiin, niin joku sentteri vetää siinä tapauksessa laidassa.

Noin muuten kyllä huhujen puolesta laituriosasto vaikuttaa jäävän aika tehottomaksi. Toki siellä varmasti halutaan antaa nuorillekin tilaisuuksia nousta isompaan rooliin eli sen puolesta voin uskoa, että syksyyn lähdetään vielä vähän kevyemmällä rosterilla.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
On kyllä ihmeellisen hiljaista Sportin-Some...

On. Yleensä huhtikuussa on julkaistu suurin osa uusista sopimuksista, kun kesälomillakin on oltu perinteisesti tässä vaiheessa jo toista kuukautta.

Euroopan sarjoissa lähinnä finaaleita kesken enää, Ruotsissa jo kaikki lomilla. Mikä kestää? Ei tässä ole uusista runkopelaajista isommin uutisoitu kuin Stråka. Lerby ja Svoboda tulleet ilman mitään kummempaa buffausta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös