Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Huhut ja toiveet 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 20.05.2015 klo 19.37.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olin yllättänyt, ettei kuulunut siihen joukkoon, jonka kanssa KooKoo solmi jatkosopparit. Etenkin kun syynä ei näytä edes olevan se, että olisi saanut pestin jostain muusta liigajengistä. Olisi kyllä kova luu ihan minkä tahansa Mestis-joukkueen takalinjoille, mutta pienenä yllärinä pitäisi jos jatkaa Mestiksessä.

  Sitten huhuttavaksi joitain entisiä Hermes-pelaajia maailmalta:
  Juho Autio ja Robin Leppänen (viime kaudella Ranskan kakkostasolla)
  Juha-Matti Rautajoki
  Viktor Fagerhed (olisiko annettavaa Mestikseen?)

  ...sekä entisiä Antti Karhulan valmennettavia KooKoon junnuista:
  Niklas Appelgren (kelpo hyökkääjä esim kolmoskenttään)
  Mikko Sierman ja Elmeri Kotro (viime kaudella Jokipojissa)
  Jesse Koskinen ja Kevin Parras (jokunen peli Mestiksessä viime kaudella)
   
 2. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Rautajoki ei tule. "lopetti" tutossa jo viimekaudella sen takia kun perheenlisäystä tuli, ja halusi keskittyä perheen isänä olemiseen. Taisi ostaa asunnon joten jos jatkaa niin jatkaa höntsäämistä turussa!

  Leppänen voisi olla ihan hyvä vahvistus, on kuitenkin paikallinen. Vanhemmat asuu Pietarsaaressa.

  Kotro ja Ikonen mahtuisi milloin tahansa. Ja kummatkin ottaisin, Ikonen varmasti on kuitenkin Hermeksellä kallis?

  Hellstenin tilanteessa on kuulemma vasta loppusyksystä ratkeavia Jääkiekon ulkopuolisia syitä myös taustalla. Joten tästäkin voi try-out johtua jos sellainen siis edes on. Hellsten mahtuu kyllä varmasti neloseen. Omista sinne ei ole parempaa ja luultavasti muualta tuleista tulee raha esteeksi? Kannattaako jostain raahata neloseen laituri jos viimekauden joukkueesta sinne löytyy jo kaveri! Jos on rahaa, niin ne kannattaa sijoittaa maaliin ja ykköskenttään. Kyllä Hellstenillä liike riittä jos se riittää Kivisellä tai Tauriaisella!
   
 3. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Oletko nyt ihan tosissasi? Ei kiitos. Ei mahdu junnuihin iän puolesta, ja olisin erittäin yllättynyt mikäli hän mahtuisi mestikseen
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2015 klo 22.09
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Taitaa Kivisellä tehä aika vaikeeta pysyä SSarjaa kovemmassa vauhissaku ei loppu kaudestakaan enää kerenny taklaamaan. Tiesti väsyki saatto tulla mutmut.. Onko tietoo onko Kiviselläki sopimus/optio tästä kaudesta vai sainko vaan sellasen kuvitelman? Tauriaisella ilmeisesti on sopimus vielä tästä kaudesta, näky eliteprospectin sivulla viime kauden kokoonpanoissa.

  Ja tosiaan Snoppen inkaa samoilla Leppäsestä. Ei ollu millään tavalla hyvä viimeks, kehitys Ranskassa on saanut olla ISO jos Mestis joukkueeseen meinaa mahtua. Omasta mielestä tuo "oma kasvatti" status ei riitä jos mies on koko ajan katsomossa pelillisten taitojen takia.
   
 5. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä devil29 kanssa. Ja mitä olen kaverista kuullut ja itse kuulemma sanonut, että tykkää tehdä tuota "ajokoiran" roolia ja siten kantaa kortensa kekoon joukkueen puolesta. Ei niitäkään kavereita kuitenkaan ihan älyttömästi ole. Ja mitä liikkeeseen tulee, niin näkisin että kyllä se riittää. Kehitettävää sillä osin löytyy paljon ja varmasti kehittää, mutta sanoisin että tässä on sellainen hiomaton timantti upille (kehityskäyrä ylöspäin). Otti viime kaudellakin jo näyttäviä askelia eteenpäin kun tuli Kokkolaan. Haluaisin todella nähdä miten pääsee eteenpäin nimenomaan upin valmennuksessa ja mestiksessä.

  Mielestäni appelgren olisi Hermekselle hyvä lisä! Kaveri teki hyvää jälkeä ketterässä ja mielestäni onnistunut myös mestiksessä, kun katsoo mikä joukkue on ollut kyseessä.

  Kivisestä ja tauriaisesta ei ole enempää tietoa, kuin että tauriaisella taitaa olla opinnot kesken täällä Kokkolassa..(?) siitä voisi johtua myös pidempi sopimus. Mutta onhan kivinen kokkolan miehiä ja yleisöön menevä pelaaja, liikettä pitäisi myös hänen kehittää.
   
 6. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Leppänen pelasi Hermeksessä viimeksi osaksi pakon sanelemana aivan rikki. Mutta näkemyseroja, toiset tykkää toiset ei.

  Kivisestä ei tietoa ole, otin vain esimerkiksi kun Hellsten ja Kivinen saman roolin paikoista kisaavat. Tai miksei sinne kumpikin mahdu, mutta se oli asian idea.

  Oliko Seinäjoella viimekaudella ketään, jolla olisi edellytyksiä päästä kokeilemaan yhtä porrasta ylempänä?

  Kyllähän myös Halavan kaveri, viimekaudella Satakunnassa dominoinnut Samuli Virkkunen mahtuisi Halavan kans samaan ketjuun ;) Tosin taisi ihan motivaation takia liirailla Satakunnassa? Joten tuskin on lähdössä mihinkään enään?
   
 7. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Itellä ei kyllä jääny positiivisesti ainakaan mieleen Leppänen, tiesti saatto koko joukkueen suorittaminen vaikuttaa...

  Omasta mielestä Kivinen ei pärjää Hellstenille jos pitää ruveta tappeleen paikasta. Hellstenillä koko, nopeus ja pelikäsitys 5vs5 pelissä puolella kun Kivisellä viihyttävää vouhotusta. Erikoistilanteissa AVlla molemmat kovaa valuuttaa ja YVllä maalin eessä jossa ehkä pituus merkittävin ero. Toisaalta Kivinen "pelottelee" ja härnää vastustajaa pienellä koolla mutta kovilla pommeilla. Ongelma vaan että aika usein ajaa taklauksella itsensä ulos pelistä.

  Ja omasta mielestä Hellsten kuuluu 3 ketjuun Arkimonkaa, miks toimivaa paria rikkomaan.

  Ens viikolla varmaan nähään minkälaista pelaajaa tulossa. Jos Kivinen saa sopimuksen toivon että saa kesän aikana nopeutta tuon kiihtyvyyden rinnalle, koska mielellään olisin väärässä ja miehestä olis pelaamaan tuollakin tasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2015 klo 11.43
 8. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Samaa mieltä Leppäsestä, ei meinannut s- sarjassakaan pärjätä... Niin miten, vaikka olisi rikkikin ollut niin hyppäys Mestikseen on suuri...
  Kivisen ongelma on tosiaan tuo ettei meinaa ehtiä taklaamaan... Nopeutta pitäis saada lisää, mutta eipä taida tuossa iässä enää, päin vastoin... Hellsten-Arkimo parin minäkin säilyttäisin kyllä...
  Ois se jos saataisiin Malkaniemi- Uitto kaksikko meidän taka linjoille ja Ossi Ikonen... Jatkot Korhonen, Rantala, Tomety... Niin ois alakerta kunnossa...
   
  Viimeksi muokattu: 28.05.2015 klo 12.49
 9. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Hermes järjestää tiedotustilaisuuden 2.6 tiistaina klo. 15:00. Aiheena pelaajasopimukset ja urheilullinen yhteistyö (Sportin kanssa).
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Täähän on hauska tapa saada tieto, eli Sport faneilta. Hermes ei oo julkassu ilmeisesti vielä aikaa ainakaa kotisivuilla tai fbssä, päivän kylläkin. Ja sama näyttää olevan tuon 5.8 olevan Hermes Sport pelinkaa joka vielä pelataan Kokkolassa, Sportin sivuilla ilmotetaan mutta Hermeksellä ei näy missään. Hyvin toimisto vetää...

  ed. Ja mustakotka onko tää vaasan mediassa tullu vai mistä kuullu?
   
 11. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Facebookissa oli juttua tuosta tiedotustilaisuudesta mutta muutoin hiljaisuus jatkuu.

  "Kymmenkunta" sopimusta pitäisi olla tällä hetkellä tehtynä. Aika näyttää mitä sieltä tulee. Lähteet sanoo että ei tarvitse olla huolissaan, mutta vielä ei pysty olemaan ihan levollisin mielin.
   
 12. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Surkea päivä valittu sillä samaan aikaan KPV - GBK peli.
   
 13. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Medialle tuli tänään kutsut Hermekseltä ja Sportilta.
   
 14. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Niin, Hermeksen facebook ja twitter-tileillä on kyllä mainintaa tulevasta tiedotustilaisuudesta ja vissiin pyrkimyksenä on myös tuottaa livekuvaa tästä tapahtumasta. Eiköhän tuolloin selviä monikin asia. Malttia nyt vaan kannattajille!
   
 15. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Lainaus:
  Mielestäni erittäin hyvin eritelty, ja olen täysin samaa mieltä. Mielellään pitäisin molemmat (Hellsten,Kivinen) rosterissa. Hellsten ja Arkimo kyllä onnistui viime kaudella todella hyvin samassa kentässä, jätkät olivat pelissä samalla sivulla ja täydensi toisiaan.

  Kohta alkaa se odotus vihdoinkin loppumaan ja saadaan ensimmäiset tiedot tulevasta joukkueesta! Veikkauksia toimiston vihjaamasta khl ja liiga -taustaisesta pelurista?

  Saapa myös nähdä millaisen sopimuksen hermes on tehnyt sportin kanssa..? Toivottavasti ei lähdetä mihinkään farmi pelleilyyn.
   
 16. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Ei kai muitako Hostikkaa oo huhuiltu. Saas nähä, loyalsin fbssä joku puhu että mv ei hänen mielestä täytä ykkös molen vaatimuksia mut eikö hostikka sopis siihen? Sillä tais olla 33peliä kaudella jolla pelas eniten miehissä jos oikein kahtoin. Toisaalta on kokemusta isommista sarjoista (KHL, Liiga), mutta ei oo tainnu olla selvä ykkönen kertaakaan?
   
 17. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Milloin ja missä toimisto pn vihjannut liiga ja KHL taistaiseen pelurin?

  Samaa mieltä, farmiksi, eikä varsinkaan farmin farmiksi eli Jokereiden farmin farmiksi...

  Yhteistyötä voi aina tehdä, mut se siinä sitten
   
 18. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Kotisivuilla ja fbssä, uutisessa jossa ilmotettiin tiedotus tilaisuudestaki.
   
 19. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Pkei, kiitos menny ihan ohi
   
 20. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Aijjaa. Vai on Sport Jokereiden farmi... en kyllä tiedä millä perusteella.
  Mikäli Hermeksen kannattaja olisin en pitäisi farmiyhteistyötä Sportin kanssa typeränä ajatuksena. Vanhat ajat täytyy unohtaa. Toinen seura jäi kokoisekseen, samalla kun toisesta tuli alueen suurseura.
   
 21. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tähän sama, mutta en puhuis farmiyhteistyöstä. Mielellään ottaisin Hermekseen yhden "Peltolan" joka olis joukkueen ison roolin pelaajia. Toittovasti sellanen tulee ja joukkueessa olis sen verran laajuutta ettei sen menettäminen olis yhtä iso asiaku sportille viime kaudella Peltolan menetys.
   
 22. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Sportista Körkkö, Gröndahl, Tikka, Westermarck, Kivimäki ja Leskinen ovat mahdollisia pelaajia, joita Hermekseen lainataan. Ei toki kaikkia, mutta joku näistä. Myös Robin Salo tulee pelaamaan mestistä luultavasti ja siinä olisi Hermekselle hyvä puolustaja.
   
 23. Globe Jäsen

  Täysin farmijoukkueeksi lähteminen ei sytytä, yhteistyö tässä vaiheessa kyllä. Urheilussa ei saa jumiutua mihinkään tilanteeseen vaan aina pitää olla organisaation kehittäminen mielessä ja tavoitteena eteenpäin meno sekä unelma noususta/mestaruudesta jollain aikavälillä, oli sarja mikä tahansa. Sport on nyt pohjanmaan isoin seura, mutta ei Hermeksen auta jäädä Sportin jalkojen juurelle rukoilemaan, oma tekeminen ratkaisee.
   
 24. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:

  Saa nähdä mitä tiedotus tilaisuus tuo tullessaan...

  Itse vähän suhtaudun skeptisesti tuohon KHL- pelaajan tuloon, mutta mielelläni sellaisen toki otan joukkueeseen...
  Riittääkö vauhti Gröndalilla edes Mestikseen, kun se et on iso, ruma ja hidas ja tyhmä ei oikein riitä, sehän nähtiin toissa kaudella... Muut kyllä kelpaisi pienin varauksin...
  Iso peukku hyvälle yhteistyölle, farmi ka jatkuvalle pelaaja ruletille( ottelusta toiseen aina uusi yhden ottelun mies) ei kiitos...

  Ja iso peukku sille jos Sport ei ole Jokeri farmi enää tulevalla kaudella...
   
 25. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Hostikka olisi kova kaappaus Hermeksen ykkösveskaksi. Olisin voinut pitää hänet Vaasassakin vielä kakkosena. Pelasi ihan hyvän viimekauden, vaikka muutama uneliaampikin peli sinne mahtui. Puurulan paluu voisi myös olla erinomainen ratkaisu Hermekseltä tähän paikkaan.

  Olisi Hermekseltä tyhmää jättää hyödyntämättä yhteistyö Sportin kanssa, varsinkaan kun mistään farmisopimuksesta tuskin puhutaan. Ne ovat kaksi ihan eri asiaa. Sportilla ei ole varaa elättää mitään farmia ja toisekseen puhutaan ehkä korkeintaan kahden pelaajan lainoista kerrallaan. Sopimusten pituudet ovat sitten asioita, joista Sport ja Hermes sopivat keskenään. Koko kauden lainoja on turha tässä vaiheessa odottaa, mutta esim. koko syyskaudeksi saattaa muutama pätevä vahvistus Kokkolaan saapua.