Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Huhut ja toiveet 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 20.05.2015 klo 19.37.

 1. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Tästä se alkaa. Toivelistalla Wiikman ja viimekauden pelaajat.
   
 2. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Oikeassa osiossa ollaan keskustelupalstoilla, vielä oikea logo kehiin:D

  Toiveina tämän kauden onnistujista, jotka ovat enemmän kuin ansainneet sopimukset:

  -Rajala
  -Kivilahti
  -Korhonen
  -Tomety
  -Hellsten
  -Arkimo
  -Kapteeni Anttila

  Sitten lisäksi Mestis kokemusta omaavia osaajia! Ja nyt kun puhetta ollut yhteistyö-sopimuksista, olisi myös hyvä saada yhteistyösopimus jonkun suomi-sarja joukkueen kanssa. Vähemmälle peliajalle jäävät pelaajat olisi hyvä saada johonkin saamaan peliaikaa. Joukkueen runkohan pitää tulla kasvamaan viime kauteen nähden..
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Jep ei tuo Hokki logo lämmitä.
  -jaka- n kaa samoilla linjoilla lisäten Halavan ja Kangasniemen. Jos kunnon veska saatas tolppien väliin ni siittä olis hyvä lähtee.

  Onko Wiikmanin tilanteesta tietoo onko sopimusta vielä ulkomaille vai olisko jopa mahollisuuksia? Yritin saaja selkoo tuolta edellis kauden joukkueen sivuilta mut eipä kääntäjällä ainakaan löytäny mitään.
   
 4. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Mites maalivahtiosastolle toinen Hermestaustainen kiekkokiertolainen, eli Joni Puurula. Onkohan nähnyt jo tarpeekseen maailmaa? Olis lähtökohtaisesti ehkä Wiikmania parempikin. Laituriosastolle kenties tarjolla Bobby Nyholm, vai ripustiko jo hokkarit naulaan?
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Ei ei ja vielä kerran ei...Puurulan pää ei kestä koko kautta, loppu kaudesta viimeistään floppaa kuten aina... Minulle jäänyt hänestä sellainen kuva et joka kausi jossain vaihees romahtaa, eikä saa itseään koottua enää... Olen hyvin mielelläni tässä asiassa väärässä...
  Nyholm kelpaisi kyllä...Pelaaja parhaassa iässä, jos vain pitänyt kunnosta edes vähän huolta, "välivuosi" voinut tuoda vain uutta sykettä ja intoa lajia kohtaan... Uitto olis kyl puolustukseen hyvä haku...
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2015 klo 11.46
 6. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Torjui kuitenkin Sportin perättäisinä vuosina Mestiksen mestaruuteen pelaten playoffeissa 2011 12 ottelua SV 0.937 GAA 1.95 ja 2012 11 ottelua SV 0.956 ja GAA huikee 1.20. Ollut menneellä kaudella Italian liigan parhaimmistoa.
   
 7. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Ja Vaasassa ei tullut selkeää notkahdusta ja pelasi ratkaisu pelit myös jälkimmäisellä kaudella? No hyvä mielelläni pyörrän sanani ja otan lähialueen pelimiehen meille...

  Juu katsoin itsekin juuri tilastot...
   
 8. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Niin, Jonihan tuli Vaasaan vasta kevättalvella 2011 kun Peltosen Aaron taso ei vaan riittänyt. En nyt tarkkaan muista taustoja miksi Jarno Laitinen hommattiin kesken kauden 2012, oliko loukkaantumishuolia vai heikompi jakso Puurulalla tammikuussa, mutta pudotuspelit kuitenkin meni aivan loistavasti. Sen jälkeen vähän yllättäen Puurula pistettiin pihalle ja Laitinen jäi Vaasaan, pelasi hyvän alkukauden ja suli sitten täydelliseti kevätauringossa.
   
 9. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Ainakin huhuissa Puurulan nimi on liitetty RoKiin, mutta ainakin itse olisin mielissäni, mikäli pelaisi Hermeksen maalinsuulla.
  Puurula lienee Kokkolassa syntynyt, mutta Kalajoella kasvanut ja saanut kiekko-oppinsa JHT:ssa.
  Pelannut Hermeksessä yhden kauden (1999-2000).
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Eli varmistu tuo Wiikmanin haaveeks jääminen kun sopimus synty nottingham panthersinkaa. Aaro Peltonen olis vielä vapaana...
   
 11. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Harmi jos Wiikman menetettiin britteihin :o
  Puurula olisi kyllä nätti haku myös, veikkailen itse että tänne hankitaan yksi uusi kaveri ja sitten joku edelliskauden veskareista jatkaa (Pesonen/ Kuusela) molemmat kyllä vähän kysymysmerkkejä mestikseen..
  Saas nähdä kuka "kovempi" pakki tänne tulee, sellanen aivan varmasti saadaan haavittua ja tässä ihan lähialueellakin olisi muutama vapaana.. Hyökkääjistä sitten arvauksia että kuka jatkaa niin Anttila, Rajala, Arkimo (lie jo soppari?) , Hellsten, Halava (toivotaan toivotaan), harmi kun Kristof meni Hokkiin, siinä olisi ollut kova luu...

  Ompahan todella hienoa että löytyy oma osio Hermekselle mihin spämmätä!
   
 12. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Tai jos Saloranta kunnos, maalivahti kaksikko Pesonen-Saloranta vois olla kans ihan hyvä...Eikä tuo Pesonen nyt ihan kysymysmerkki ole mestiksessä... onhan jokunen ottelu siellä...
  2011-12 [​IMG] HPK[​IMG] Liiga- - - | [​IMG] KOOVEE [​IMG][​IMG] Suomi-sarja7 2.82 .920 | 2012-13 [​IMG] HPK[​IMG] Liiga1 0.00 1.000 | [​IMG] SaPKo [​IMG][​IMG] Mestis19 3.10 .889 | [​IMG] Hokki [​IMG][​IMG] Mestis3 0.65 .974 |[​IMG] Playoffs0 - - 2013-14 [​IMG] Peliitat[​IMG] Mestis15 3.30 .911 | 2014-15 [​IMG] [​IMG] Hermes[​IMG] Suomi-sarja6 3.00 .923
   
 13. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Herran polvea lähinnä mietin, toivottavasti on kunnossa! :)
   
 14. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Itelle passais Pesonen tai Kuusela 2 maalivahdiksi. Toisaalta olisko sekään mahottomuus jos molemmat jatkais ja jakais aluks pelit jonka jälkeen parempi pelaa loput? Kuusela pelas kummiski ok kauden ja poffit pois lukien finaalien pari imasua.
   
 15. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Arkimolla lienee sopimus. Näin olen ainakin antanut itselleni ymmärtää. Kuten myös Hellstenillä. Muita ei ole omiin korviin "varmoina" kantautunut.

  Itse en maalivahdista stressaa. Se on lähes aina ollut Hermeksellä hyvä. Ja en usko että nytkään tulee poikkeusta tähän. Puolustus pitää vahvistua, vaikka kuinka olisi mahtavaa että viimekauden pelaajat jatkaisi niin en usko että taso riittää. Rantala, Tomety ja pienellä varauksella Korhonen on mestistasoa. Loput ei valitettavasti kyllä riitä. Mutta ainahan tasoa voi nostaa.

  Uusin nimi joka tänään tuli itseasiassa ilmi on Ossi Ikonen. Tämä siis huhuna.
   
 16. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Niin kysymyksiä herättää Pesosen polven kunto, Salorannan terveyden kunto....Kuusela ainut jolla ei vammaa viime vuonna... Ja kyllä kakkoseksi/toiseksi maalivahdiksi ainakin kelpaisi kunnossa ollessaan kuka vain näistä kolmesta... Ja vaikka muodostaisi tästä kolmikosta, mukaan lukien Puurulan niin maalivahti kaksikon, ei tulos varmasti huono olisi.... Uskon että juurikin Arkimo, Hellsteen,Halava, Tomety, Rantala, Kivinen, Kangasniemi ovat jo sopimuspelaajia... Ja kyllähän joukkueessa pitää olla yksi jolla on kunnon Village people viikset... paransihan minusta hän peliäänkin loppua kohden?

  Ossi Ikonen olisi loisto haku joukkueeseen...

  Joku jo mainitsikin yhteistyön suomi-sarjaan päin, Raahe kiekon nousu olisi ollut loistava juttu, sinne olisi ollut hyvä tehdä yhteistyötä...Miksei suuntana voisi olla Seinäjokikin...

  Nyt ei muuta kuin rakentamaan Kokkolaan uutta kiekko buumia, talous edellä ja järki kädessä
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2015 klo 08.12
 17. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Lainaus:
  Itse olen myös huhua kuullut monen mutkan kautta, että Arkimolla olisi sopimus. Viime kauden jälkeen optio systeemi tai yms. Ja samojen mutkien kautta kuulleena, että Hellstenillä olisi sopimus mutta mallia tryout!? Toivottavasti kyseessä olisi kuitenkin ihan kunnon sopimus, koska samanlaista asennepelaajaa vaikea löytää ja lisäksi varmaan aika halvalla kaveri pelaisi. Sen verran intohimosta taitaa pelata. Ja kuitenkin viime kauden joukkueen pelaajana oli nostamassa seuraa eteenpäin mestikseen, niin näin katsojankin näkökulmasta toivoisi että mies jatkaa ensi vuonna Hermes nutussa.
  Tryout sopimus aina vaikea pelaajalle, ja eriasia jos olisi tuntematon pelaaja valmentajalle.

  Maalivahtiosasto sitten onkin mielenkiintoinen. Pesonen olisi hyvä, jos vain paikat kestää. Kuuselakin varmasti, mutta veikkaan että miehellä on muut sarjat ensimmäisenä kiikarissa.

  Lainaus:
  Hyvin sanottu, toivottavasti buumia aletaan pikkuhiljaa nostattamaan!
   
 18. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Sportissa pelanneista mahdollisia Hermekseen olisi ainakin...

  -Halava
  -Uitto
  -Gröndahl (lainalle, koska taso ei vain riitä Liigassa)
  -Malkamäki (jos koipi on kunnossa... tuskin pääsee enää Liigaa pelaamaan ainakaan ilman Mestis-keikkaa)
  -Peltonen (veskariksi... ykkönen tai kakkonen)
  -Lehtinen (pelasi loistavan kauden SaPKossa, eikä ilmeisesti vielä uutta sopimusta)
  -Nyholm (jos pelihaluja vielä riittää ja kunto kohillaan)

  Nuo nyt tulivat äkkiä mieleen. Jokainen on ainakin Mestis-tasolla hyvä, jos mietitään aikoja Sportissa.
   
 19. tres11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sprot
  Mitens Jarkko Hattunen, kovat mestistehot tehnyt kaveri kyllä vaikka ei ihan liigassa onnistunutkaan.
   
 20. exau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Kujanpää ei vissiin oo tehny mihinkään sopparia vielä, siitä teille kärkisentteri.
   
 21. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Meinasin tämän jo laittaakin tuohon listaan, mutta en ollut varma onko sopimusta. Tuskin Jukurit häntä pitelevät, joten olettaisin, että paikka voisi löytyä Kokkolasta. Umpi vaasalainen, eli kotipaikkakin olisi lähellä.
   
 22. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Tsemppiä ja potkua entisen kotikaupunkini Mestis-taipaleelle! Pitäisin mielelläni Kujanpään Mikkelissä. Miehessä on piilevää potentiaalia ja eiköhän sekin pystytä kaivamaan esiin myös runkosarjan osalta. Hyvä aihio!
   
 23. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Viikonlopun riennoissa itekki kuulin Arkimon sopimuksesta sekä Hellstenin tryoutista(!?!?). Ei ihan ymmärrä miks tryout, mutta kai valmennus haluaa nähä miten kesä menee tai jotain... Ilmeisesti toimistolla vedetään aika tiukkaa linjaa noitten vuotojen suhteen mitä ite ymmärsin puheista, mutta kuulosti et siellä asiat olis ihan hyvällä mallilla.
   
 24. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Lainaus:
  Joo myös täällä tosiaan herätti kysymystä tuo koeaika.. Eli saattaa siis olla totta jos muutkin ovat kuulleet.. Uskoisin, että jostain muusta on kyse kuin kesästä, sillä Hellsten on ainakin aikaisemmin ollut tunnetusti kova treenaamaan ja tekemään töitä.. Varmaan johtuu siitä, että kuinka paljon esimerkiksi ylempää tulee tarjolle pelaajia elokuussa kun harjoituspelit alkaa/loppuu.
  Mutta ihan hanurista asia on jos Hellstenille pelipaikkaa ei aukeaisi, viime kauden perusteella ehdottomasti ansaitsisi paikan.
   
 25. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hellsten ansaitsee ehdottomasti tryout paikan, mutta suoraan en olisi tarjoamassa hänelle pelipaikkaa. Hellsten oli ehdottomasti yksi viime kauden valopilkahduksia. Mutta tosiasia on että hyvän miehen statuksella tänne on turha ottaa ketään. Pelillisesti (liikkuvuus) on siinä ja siinä että riittääkö se mestikseen.

  Jotain sopimuksia on kohta luvassa. Pikkulinnut kertoo että vähän joka osa-alueella on nyt sopimuksia. Itse uskon että kohta kuullaan uudesta maalivahdista ja jotain jatkosopimuksia.

  Joku täällä jo kirjoitteli Ossi Ikosesta. Siinä voisi olla hyvä haku tähän joukkueeseen!