Huhuketju

  • 3 423 407
  • 11 126

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Kyllä se nimenomaan oli Hakki, jonka mielestä Rauma pitäisi upottaa mereen.
 

sheiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin hieno pelaaja kuin Lauri onkin niin en oikein innostu. Tottakai jos pystyisi pelaamaan sen +50 peliä niin olisi aivan mahtava vahvistus. Hintaa ei kyllä saisi hirveästi olla.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vahalahden jatkosopimuksen aikoihin kuulin ekaa kertaa, että Tukonen on ensi kauden valmennuksen ja johdon listalla korkealla. Toivotaan nyt ettei tässä jää sitten luu käteen. Tukoselle toki toivon jokatapuksessa kaikkea hyvää, pelaa hän Lukossa, TPS:ssa tai Kongoissa. Pääasia että tulee siihen kuntoon että pystyy normaaliin elämään.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tässä pitää muistaa nyt se, millä tasolla Tukonen pelasi ennen loukkaantumistaan. Mies oli liigan dominoivin pelaaja sillä hetkellä, eikä fyysisistä vammoista ollut tietoakaan. Ja jos kerran Lukko on saanut sopparin aikaseksi ennen loukkaantumista, on kyse ollut melkoisesta kaappauksesta.
Sen mitä sopparin tekemisen jälkeen on tapahtunut, ei vaan voi mitään. Jälkiviisaus on helvetin helppoa.

Käänteisesti toisella tavalla on käynyt Saarelan ja Kähkösen kanssa. Sopimukset tehtiin ennen junnukisoja. Poikien markkina- ja jopa pelillinenkin arvo on aivan eri tasolla kuin syksyllä.

Ja lisätään vielä että omasta mielestäni joukkueessa on aina paikka Lauri Tukoselle. Mielestäni kyseessä on eräs hienoimmista kiekkoilijoista joita Raumalla ikinä pelannut.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Ja lisätään vielä että omasta mielestäni joukkueessa on aina paikka Lauri Tukoselle. Mielestäni kyseessä on eräs hienoimmista kiekkoilijoista joita Raumalla ikinä pelannut.

Olen samaa mieltä, vaikka kaveri on jatkuvasti saikulla mutta aina kentällä ollessaan antaa 100 % heti ensimmäisestä pelistä alkaen on kokoajan vaarallinen ja kykenee ratkaisemaan pelejä. Jos kykenee pelaamaan paikkaa Lahden hyvin joka myös molempina Lukko kausina on ollut loukkaantuneena.

Lukolle on tulossa ensi kaudeksi mielenkiintoinen joukkue.

Tervetuloa Late takaisin !
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hieno juttu. Ei Latea olisi koskaan edes saanut pois päästää.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kyllä Tukonen mahtuu aina minun Lukkooni. Hieno pelaaja ja hieno mies!

Tuo loukkaantuminen toki todella harmillinen juttu, mutta miten palkat maksetaan ensi kaudella jos Tukonen ei pelaa peliäkään?

Tukonen oli ennen loukkaantumistaan Liigan paras pelaaja ja Lukko oli onnistunut saamaan nimen soppariin. Katsotaan miten käy.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Olisiko Late se huhuilemani kova paluumuttaja, josta vihjailtiin facessa? Ainakin täyttäisi nuo kriteetit loistavasti. Minunkin Lukossa on aina paikka Tukoselle.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liigan yksi parhaimmista pelaajista, jolla on liigan huonoin loukkaantumishistoria. Hyvä hankinta Lukolta jos hintalappu on siellä 70-100 tontun välissä. Muuten ei niin hyvä. Mielestäni tolla historialla vetävälle pelaajalle ei vaan ole mitään järkeä maksa mitään +200 tontun hintoja, mikä nyt kuitenkin satavarmasti tehdään Lukon toimesta, kun mennyt kausi oli niin hyvä.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Jos huhu pitää paikkaansa, miksi Kiekkoareena ei ole uutisoinut mitään? Iltapäivälehdet nyt kirjoittaa mitä kirjoittaa, mutta ehkä tässä tapauksessa kannattaisi odottaa vähintään paikallismedian julkaisemaa huhua ennen kuin alkaa askarella tervetuliaiskylttiä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Tukonen on kyllä loistava pelaaja ja ite ottaisin aina takaisin jos saisin päättää...mutta soppari pitäisi loukkaantumisten takia väsätä aivan erillaisesti. Palkka juoksee pelattujen pelien mukaan sekä antaisivat sitten vaikka bonusta tehdyistä maaleista ja pisteistä. Jos on koko kauden saikulla niin menisi minimipalkalla.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä Tukonen mahtuu aina minun Lukkooni. Hieno pelaaja ja hieno mies!

Hieno mies ja parhaimmillaan loistava pelaaja mutta tätä hankintaa en ymmärrä. Lukossa tiedetään varsin hyvin ettei Lauri pysy kasassa. On pystynyt pelaamaan vuoden 2008 jälkeen 55% peleistä. Tukosen varaan ei voida menestystä rakentaa. Toivottavasti tämä hölmöily ei ole lohkaissut merkittävää osaa ensi kauden budjetista.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hieno mies ja parhaimmillaan loistava pelaaja mutta tätä hankintaa en ymmärrä. Lukossa tiedetään varsin hyvin ettei Lauri pysy kasassa.

Ei kai kukaan pysy kasassa jos taklataan pää edellä laitaan. Sitä ennenhän Late oli varmaan parhaimmassa kunnossa vuosiin.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei kai kukaan pysy kasassa jos taklataan pää edellä laitaan. Sitä ennenhän Late oli varmaan parhaimmassa kunnossa vuosiin.

Tuo taklaus ei ollut mielestäni kovin ruma vaikka seuraus sitä olikin.

Tukonen oli pysynyt kasassa ennen taklausta 18 peliä. Se ei ole vielä kovin paljon ja herran sairaushistorian tuntien lepoa olisi todennäköisesti tullut muista syistä myöhemmin. 8 vuoden otos on kuitenkin todella pitkä ja mikään ei tue sitä teoriaa, että loukkaantumiset hellittäisivät, kun ikää tulee lisää.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuten aiemmin totesin, jos kirstunvartija kokee, että Tukosen sopimukselle on edellytykset, niin tervetuloa minun puolestani.

Se tässä kuviossa on minusta huomionarvoista, että Tukonenhan meni Tepsiin koska ulkomaanviritys meni reisille, oliko jopa KHL? Tämän kauden loukkaantumista edeltävässä kunnossaan hän olisi varmasti saanut sopimuksen sinne tai ihan minne vaan, joten miksi Lukkoon ja tuskin kovin halvalla?
Vai onko tämä sopimus tehty Tukosen loukkaantumisen jälkeen periaatteella "jos ura jatkuu, se jatkuu Lukossa". Ja eikös se siltä vaikuta että Tukonen tuosta tokenee ensitietoja paremmin, jolloin kyseessä voi olla todellinen LRHR. Edit: en millään jaksa uskoa että Tukosesta oltaisiin nyt KHL:ssä, Sveitsissä tai edes Hifkissä kiinnostuneita, sori mehupilli-Lauri ja syväkurkku-Kunnari.
Vai oliko se niin että tuo ulkomaankeikka oli sekin vain kakkosvaihtoehto sen jälkeen kun Lukko ei tarjonnut kuin ottelukohtaista/huonoa sopimusta? Lukossa pelaaminen kun tietysti on Tukosen kaltaisen tolkun pelaajan suurin unelma ja hartain toive.

Edit perkele että on autocorrectilla vaikea kirjoittaa Tuloksesta eli Tukoksesta.
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Jos Late viela pelikuntoon toipuu, ehdottomasti hieno haku. Late kotiin!
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tyhjentävätkö Ilves ja HPK pajatsonsa? Katso SM-liigan viime hetken siirtokuviot - SM-liiga - Ilta-Sanomat

Linkki vie Iltasanomien sivuille.

Lainaukset: (Lukko ja pahimmat kilpailijat, JYP:a en tuohon joukkoon laske, vaikka JYP onkin rosteriinsa nähden pelannut vahvasti yläkanttiin.)

Lukko– Päävalmentaja Risto Dufvan tapoihin kuuluu pitää kokoonpano mahdollisimman tiiviinä. Seura ei ole kysellyt uusia pelaajia suomalaisagenteilta.

HIFK– Hankki tammikuun alussa kanadalaispuolustaja Keith Aulien. Ei hae tällä hetkellä aktiivisesti uusia pelaajia, mutta on toki valmis nopeisiin ratkaisuihin, mikäli markkinoille ilmaantuu yhtäkkiä kiinnostavia nimiä.

Kärpät – Teki juuri loppuviikosta kaksi ratkaisevaa siirtoa: kiinnitti loppukaudeksi sekä Pelicansin lainavahdin Sami Rajaniemen että entisen NHL-puolustajan Joni Pitkäsen. Kärpät naarasi pitkään niin NHL-vahti Niklas Bäckströmiä kuin KHL-vahti Jussi Rynnästäkin, mutta kumpikaan ei ollut lopulta saatavilla.

– Seura on tehnyt jo aiemmin kaudella lisähankintoja, joten nyt se vetäytynee markkinoilta. Vai onko ykkösvahti Sami Aittokallion asema sittenkään vakaa?


Tappara – Kartoittaa uutta ykkösvahtia. Valmennusjohto ei ole tyytyväinen ykkösvahdiksi hankitun Tomi Karhusen panokseen. Tappara halusi entisen luottovahtinsa Juha Metsolan loppukauden lainalle Amur Habarovskista, jonka KHL-kausi päättyy runkosarjaan 18. helmikuuta. Siirrosta keskusteltiin, mutta Metsolan paluu Tampereelle ei toteudu.

– Myi Elmeri Kaksosen SaiPaan, kiikaroi nyt kärkipään hyökkääjää. Tarvitsisi laatusentterin, sillä nykyisistä senttereistä esimerkiksi Jan-Mikael Järvinen on viime aikoina pelannut useasti laidassa. Stephen Dixonin taso ei puolestaan vakuuta.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
RD ei paljon kesken kauden myy eikä osta, mutta mistähän noita lausuntoja taas tietää. Olettaisi, että joku täsmähankinta olisi ollut kuvioissa. Itse katselisin pakiston suuntaan. Siellä on pari jeppeä, joiden virhe- ja jäähyherkkyys on aika suurta.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viikon päästä onneksi ollaan saatu tähänkin arvailuun piste. Sentteri ja ehkä yksi pakki tekisi kutaa, mutta tuskin sieltä mitään on tulossa. Lähteenmäki pelaa kauden loppuun sentterinä, Koski mahdollisesti stunttaa, Mikkola tulee parin viikon sisällä takaisin, eikä Virtasellakaan ilmeisesti ole mitään isompaa kremppaa ja jos olisi niin paisuntapakki Jaatinen lyödään kehiin. Näillä asetuksilla vaan taitaa kausi olla ohi 15.3.2016 mennessä tai 29.3.2016 viimeistään.

E: Vedetään sen verran takaisin, että jos päästään kuudenneksi tai jopa viidenneksi, niin välierät voi olla mahdolliset. Tosin itselleni ei enää niin väliä ole tiputaanko sääleissä, puolivälierissä tai välierissä, kun kaikki muu kuin mestaruus on pettymys.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mikkola on palaamassa, jolloin puolustus luultavasti näin:

Niskala-Virtanen
Mikkola-Ahonen
Koivisto-Brookbank

Ylimääräiset: Hyvärinen, Tommila ja Jaatinen.

Jos tuohon vielä yksi pakki hankitaan lisää, niin aika kovan kaverin joutuu RD laittamaan katsomoon/penkin päähän.


Ei sitä mestaruutta minusta sillä voiteta, että tulee sentteri tai pakki tai molemmat. Tärkeintä on minusta se, että RD saa nyt viisikkopelin parempaan iskuun. YV+AV ja maalivahti on Liigan parasta, sillä Lukko porskuttaa kuuden joukkoon.

Kuten JYP on näyttänyt, niin heikohkollakin rosterilla (verrattuna esim. Lukkoon) voi pelata organisoitua ja tehokasta kiekkoa. Lukon viisikkopelissä on ollut viime peleissä merkkejä paremmasta, toki RD:lla on vielä paljon tehtävää ja kello käy.

JYP:illa sentteri ovat:
1. Löfman
2. Lahti
3. Nättinen
4. Kanninen

Lukolla:
1. Gagnon
2. Asplund
3. Lähteenmäki
4. Riska

Kyllä minusta Lukon sentterikalusto on paremmassa iskussa. Kärpillä, Tapparalla ja HIFK:llla on sitten Lukkon kovempi sentterikalusto, mutta Lukko saa ison edun maalivahdin tasossa.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
JYP:illa sentteri ovat:
1. Löfman
2. Lahti
3. Nättinen
4. Kanninen

Lukolla:
1. Gagnon
2. Asplund
3. Lähteenmäki
4. Riska

Kyllä minusta Lukon sentterikalusto on paremmassa iskussa. Kärpillä, Tapparalla ja HIFK:llla on sitten Lukkon kovempi sentterikalusto, mutta Lukko saa ison edun maalivahdin tasossa.

Lukon sentteritkö edellä? Ehkä Lukolla on stiga-ukkoilulla kolme parempaa sentteriä kuin JYPillä, mutta todellisuudessa vain yksi sentteri on JYPin senttereitä edellä. Lisäksi yksi Lukon senttereistä on laitahyökkääjä, eli en nyt menisi sanomaan että todellisuudessa ollaan mitenkään JYPiä edellä.

Tosin on ihan sama, vaikka Lukko hankkisi sentteriksi parhaimman saatavilla olevan, jos joukkue on pelillisesti noin perkeleesti kärkeä jäljessä, mitä oli Lauantaina. Tuolla esityksellä ei tulla voittamaan IFK:ta, JYPiä, Kärppiä tai Tapparaa neljää kertaa tällä kaudella ja sen uroteon tekeminen olisi vasta välierä paikan arvoinen.

E: JYPillä on senttereitä vielä noiden neljän lisäksi Valtteri Hotakainen (46 O, 7+11) ja Topi Nättinen (22 O, 6+8). Lukolla on Koski ja Koivistoinen, jotka eivä tunnetusti saa RD:lta minkäänlaista vastuuta. Eli kyllä tuo menee aika selkeästi JYPille.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös