Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Huhuketju

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 22.01.2012 klo 19.49.

 1. senilix Jäsen

  Lainio lienee samantapainen tapaus kuin Niklas Näppi muutama vuosi sitten.
  Pienikokoinen. Tasaisen hyvä, mutta ei erityisen hyvä missään asiassa.
  Näitä kääpiöitä liigassa muutama pelaa, mutta varsinkin luistelussa he ovat mielestäni Lainiota edellä.

  Nämä ovat omia ajatuksiani....
   
 2. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainiosta näkee jo kaukaa ettei fyysiset ominaisuudet riitä liigaan. Ikänsä vuoksi en näe potentiaalia myöskään tulevaisuuden liigapelaajana. Ei siis haittaa vaikka laitetaan menemään.
   
 3. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainiolle on kyllä tarjottu sopimusta, mutta ei ole allekirjoittanut.
   
 4. Samuel72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Leijonat
  Lainiohan on todella taitava pelaaja loistavalla pelisilmällä ja vielä rightin pelaaja. Tällaisesta olisi pitänyt jalostaa akatemiassa liigatason pelaaja.
  Hyvät tilastot läpi koko uran, vaikka ei aina päässyt ykkösylivoimaan tai kenttään muuan Saarelan peluuttaessa omaa poikaansa suunnattomia minuutteja junnuissa.
  Kunnon treenikesä alle ja Keupan kautta liigaan. Toivottavasti Lukko ymmärtää tarjota sopparia tai joku muu seura vie. On harvinaista herkkua saada Lainion kaltaista pistenikkaria omista junnuista ylös tai päästä edes tarjoamaan mahdollisuutta tuon kaltaiselle pelaajalle. Nyt ei puhuta jarrukentän laiturista, vaan taitavasta yksilöstä, josta parin vuoden sisällä saatavissa yv:n pyörittäjä. Tämä kortti kannattaa katsoa. Tulee vähän mieleen Lammassaaren uran alku.
   
 5. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Twitterissä bongattu huhu, jossa väitetään, että Lukko on neuvotellut AHL:ässä pelaavan Liam O´Brienin kanssa. Huhujen todenperäisyydestä ei ole taas mitään hajua. Käyttäjä, joka kyseisen huhun sinne laittanut omaa 41 seuraajaa. Tämä tuskin kertoo mistään, mutta kuitenkin.

  Siinä pelaajan statsit Eliteprospectissa.

  Eliteprospects.com - Liam O'Brien
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Aika paljon jäähyminuutteja, sopisiko Virran kurinalaiseen pelisysteemiin jos istuu jatkuvasti jäähypenkillä?
   
 7. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En ymmärrä, mitä tuolla kaverilla tehtäisiin. Istuu jäähyllä eikä osaa tehdä maaleja. Näitä liedeksiä löytyy jo omasta takaa.

  Toivottavasti on mennyt sukunimikaimat sekaisin ja tulisi isäntä Shane Kivikylään.
   
 8. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Pikkulinnut visersi, että Lukon pukukopilla liikkunut tänään uusi pelaaja. Ilmeisesti KooKoossa loppukauden pelannut Miro-Pekka Saarelainen.

  Edit: Eliteprospects näyttää kyseisellä pelaajalla sopimuksen olevan 17/18, mutta voi olla virheellistäkin tietoa. Mutta faktaa on se, että joku uusi suomalainen pelaaja on joukkueen ringissä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2017 klo 12.16
 9. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sopiiko Ben Blood ja Matti Lamberg Ahon kurinalaiseen pelisysteemiin? Ei tarvitse vastata. Sopii ne.

  Ihan yhtälailla tämä sopii Lukkoon, mutta lisäksi olisi syytä hankkia myös puolustuspään isäntä. Kyllä joukkueessa myllyttäjä on syytä olla. Jätetään kaukalopallon peluu kuopiolaisille.
   
 10. Cölimaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Blackhawks, Pat Laine
  Lainaus:
  Saarelainen kyseessä. Sopimus tosiaan ensi kaudesta on, joten en tiedä onko soppari purettu vai tuleeko Raumalle lainalle. Kuullostaa kyllä hieman erikoiselta kuviolta jos tulee lainalle jo tässä vaiheessa.
   
 11. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Lainaus:
  Yksi kallispalkkainen kiekonkerääjä Lukolla jo on, mutta onkohan lätkien määrää lisätty niin, että tarvitaan kaksi kerääjää? Tällaiset hankinnat on juuri niitä, mitä ei missään tapauksessa kuuluisi mestaruuteen tähtäävän projektin ikinä hommata.
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Vastaanpa kuitenkin: enemmin hankittu porilaisille työttömille hitsareille vauhdittamaan 99e seisomokatsomon kausikorttimyyntiä. Virran Ässissä oli enemmän taitopelaajia kuten Kreps ja Umicevic.
   
 13. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Ai siksikö se meni niin hyvin?
   
 14. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei, eikä tässä ketjussa aleta sen kummemmin setvimään miksi Lukon tuleva valmentaja ei Ässissä onnistunut. Tuoreet näytöt Kuopiosta kertovat missä tällä erää mennään.
   
 15. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mitä vikaa Miro-Pekka Saarelaisessa on?
   
 16. Wormatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks
  Miro-Pekka Saarelainen kelpaa itselleni alustavasti KeuPa hakuna. Toki kyse on vielä nuoresta jannusta, arpaa voi heittää ja voihan se yhtäkkiä tehdäkin läpimurron 30+ tehopisteen kera. Mutta arpoja nyt riittää jo. Kun muuten noita KeuPa yhteistyöpelaajia miettii, niin olisikohan Lukolla mahdollisuus koittaa haalia organisaatioon vaikkapa Frank Gymer?

  Nyt ei kyllä ihan hirvittävästi tunnu Euroopan sisältä vapautuvan mielenkiintoisia nimiä, tai ainakaan sellaisia jotka tuntuisivat millään muotoa realistisilta. Edelleen mietin, mikä tuo aiemmin puhuttu iso ryöstösentteri voisi olla. KHL:stä vapautuu kolmikko Teemu Ramstedt, Joonas Kemppainen ja Jarno Koskiranta, mutta eiköhän jokaiselle heistä paremmat paikat löydy vielä KHL:stä. Muita mullistavia saakin sitten ihan tiheän kamman kanssa seuloa. Toki myös märkänä unena Azevedon soppari päättyi tähän kauteen... Vai tulisiko Ville Leino jäähdyttelemään Raumalle?

  On tämä odottavan aika raskasta.
   
 17. senilix Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä, hyvä kysymys. Ei ole mahtunut HIFK:n ryhmään eikä ilmeisesti vakuuttanut lainapestillä kouvolalaisia, koska ei jatka siellä. Ikää on jo 23, joten ei ole enää juniori.
  Kysymys kuuluu, onko riittävän hyvä vai olisiko joku oma juniori yhtä hyvä. Se, että tulee muualta, ei ole peruste sopimukselle.
  Virta on käyttänyt kaikenmaailman Ruuttuja, joten ehkä hän odottaa tästäkin jotakin.
   
 18. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Olen seurannut Saarelaisen pelaamista ifk aikana. Itse olen hyvin tyytyväinen hankintaan - omaa paljon potentiaalia.
   
 19. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Lainaus:
  Käännetään toisin päin, mitä hyvää hänessä on? Pieni, tehoton kääpiö, joka ei ole lyönyt Liigassa läpi. Montako muualta tullutta arpaa on Lukossa onnistunut? Nämä arvat ostettaessaan pitäisi olla selvästi nuorempia ja Liigassa kyvyttömyytensä osoittamattomia. Eipä silti, lähes jokainen vastaava toki Vuoren Lukossa epäonnistui. Ehkä joskus voittokin tulee kohdalle. Kummasti vaan Tapparalla useasti nämä on voittavia arpoja.
   
 20. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Saarelainen voi olla Lukolle uusi Keränen, tai sitten ei. Junnuissa Saarelaisella hyviä maalimääriä ja pistesaldoja. Kovin samankaltaisilla tehoilla Keränen aikanaan tuli Lukkoon.

  Keränen ennen Lukkoa 118 ottelua Liigassa pistein 8+9, Saarelainen on pelannut Liigassa 64 ottelua pistein 8+7.
   
 21. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ainakin ne pelit mitä olen Saarelaiselta nähnyt niin voin hyvin yhtyä @Guru n kommenttiin. Sitä paitsi hinta ei varmastikaan ole suuri. En käsitä miksi Antosenkaan hankintaa haukutaan niin kamalasti. Ei hänelle mitään hirmupalkkaa kuitenkaan makseta ja näitä hakuja on vain tehtävä. Moni muukin seura epäonnistuu näissä ja epäonnistuu jatkossakin. Kokeilematta ei voi myöskään onnistua...
   
 22. Lokakuu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tietojeni mukaan Virtasen Jesse menee sitten Färjestadiin.
   
 23. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Loppuviikon aikana alkaa varmaan liikkua "tietoa" urheilujohtajan nimestä.

  Sellaista juttua kuului luotettavasta lähteestä, että tuleva urheilujohtaja tapaisi seuran valmentajia tämän viikon aikana. Nimeä ei lähteellä ollut kertoa, mutta mainitsi, että aiemmat nimihuhut (Vuori?) ei välttämättä sittenkään pidä paikkaansa.
   
 24. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Vuori ei ole tulossa urheilujohtajan pallille. Liian negatiivinen kaiku.
   
 25. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mika Niemi on ilmeisesti Lukon uusi ykkössentteri, mikäli porilaislähteisiin on uskominen.