Huhuketju

  • 4 894 694
  • 11 949

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Alkaa olemaan viimeiset hetket huhuilla ainakin näitä pelaajauutisia, kohtahan ne on julkista tietoa, oli siitä sitten live-lähetystä tai ei.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kello on jo 13:05 ja jatkoaika on yhä pystyssä?!? ...kyllä ne Masan massiiviset oli aikanaan jotain suurta...
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Eli siis ei ketään uusia nimiä? #farssi =).
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Jatkopahveista tiedotustilaisuus? Kurrin pitäisi mennä Masan oppitunneille ;) Jensenillähän oli jo soppari, vai olikohan niin alhainen paperi, että sai palkankorotuksen? Kuldan jatko loistavaa.

Edit. Jensenille taitiin tehdä yksi vuosi vielä lisää pahviin. Eli loppuu 2018.
 

kini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Wild
Jokerit.com uutinen aiheesta: Joukkueen runko kasassa | Jokerit.com

edit: Jatkosopimukset Jokerit on tehnyt maalivahtien Riku Heleniuksen ja Jani Kauton kanssa. Puolustajista ryhmässä jatkavat Topi Jaakola, Jesper B. Jensen, Arturs Kulda, Ville Lajunen ja Daine Todd sekä hyökkääjistä Frank Gymer, Tommi Huhtala, Jesse Joensuu, Pekka Jormakka, Tomi Mäki, Atte Mäkinen, Miro Mäkinen, Peter Regin, Roope Talaja ja Petteri Wirtanen. Lisäksi A-nuorissa tällä kaudella pelannut puolustaja Juho Rautanen liittyy KHL-joukkueen vahvuuteen.
 

RaveN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Ehkä tämän takia ei streamia ollutkaan. Positiivista Jaakolan, Kuldan ja Mäksän jatkot.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän Järvinen ole teille tulossa, mutta IFK jatkaa vielä. Siksi ei ilmoitettu?
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä siis tuo Kainulaisen mainitsema 2+6+10:

"Jatkosopimukset Jokerit on tehnyt maalivahtien Riku Heleniuksen ja Jani Kauton kanssa. Puolustajista ryhmässä jatkavat Topi Jaakola, Jesper B. Jensen, Arturs Kulda, Ville Lajunen ja Daine Todd sekä hyökkääjistä Frank Gymer, Tommi Huhtala, Jesse Joensuu, Pekka Jormakka, Tomi Mäki, Atte Mäkinen, Miro Mäkinen, Peter Regin, Roope Talaja ja Petteri Wirtanen. Lisäksi A-nuorissa tällä kaudella pelannut puolustaja Juho Rautanen liittyy KHL-joukkueen vahvuuteen."


Joukkueen runko kasassa | Jokerit.com

#farssi
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Yllättävää ettei Zapolskia julkaistu. Muutama pelaaja pelaa vielä (HIFK, Växjö jne) mutta kohtahan nekin nimet sitten saadaan. Joonas Järvinen paikkaa Ossi Väänäsen.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
vittu mitä paskaa, oisko tästäkin kannattanut etukäteen jo ilmoittaa, että julkaistaan vaan jatkosopparit
 

Jeffrey

Jäsen
Kyllä mä vähän veikkailinkin, että ei se seiso, mutta nyt ei kyllä edes värähtänyt.

Tosin olisiko nyt tulkittavissa niin, että Zapolski ei ollutkaan meidän tuleva ykkösemme, se voisi olla ihan positiivista varsinkin nyt kun Helenius jatkaa.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyviä ja odotettuja soppareita, mutta kärkiäijiä vielä saadaan odotella. Miksi tällaisia perussopimuksia piti odotella näin pitkään? Pyyhkeitä toimistolle.

"atkosopimukset Jokerit on tehnyt maalivahtien Riku Heleniuksen ja Jani Kauton kanssa. Puolustajista ryhmässä jatkavat Topi Jaakola, Jesper B. Jensen, Arturs Kulda, Ville Lajunen ja Daine Todd sekä hyökkääjistä Frank Gymer, Tommi Huhtala, Jesse Joensuu, Pekka Jormakka, Tomi Mäki, Atte Mäkinen, Miro Mäkinen, Peter Regin, Roope Talaja ja Petteri Wirtanen. Lisäksi A-nuorissa tällä kaudella pelannut puolustaja Juho Rautanen liittyy KHL-joukkueen vahvuuteen."

Toivottavasti Mäkiset päästetään ylös näyttämään tasonsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös