Huhuketju

  • 4 894 805
  • 11 949

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei jumalauta sanon mä. Miksi kesällä edes kehtasivat kusettaa meitä väittämällä, että tänä vuonna pyrimme vielä viimekin kautta pidemmälle, tästä kaudesta opimme jnejnejne. Jokainenhan sen nyt vain näkee, että ei tolla rosterilla mennä välttämättä edes ekalta kierrokselta jatkoon, saatika toiselta. Ja kuka on niin hyväuskoinen ja todella uskoo, että loukkaantumisia ei muka enää tulisi. Paskat sanon minä. Siirtoraja umpeutuu, Regin ja Kozun sanoo poks, niin siinä sitä vasta oltaisiin. Ymmärrän, että budjetti on rajallinen, mutta kuten yllä todettua: jos ei ole mahdollisuuksia menestyä, niin silloin KHL on Jokereille aivan väärä paikka. Turhaa mennä kilpailemaan jostain jämäsijoista. Siihen vielä päälle ryssä tuomarit, jotka sortavat meitä illasta toiseen, niin kieltämättä vituttaa koko touhu ja rankasti.

Ainiin, sinne helvetin Sveitsiinkin toi jengi on menossa itseään telomaan. Amatöörimäistä, sanon mä.

Nyt tuli Kurrille ja Vuoriselle ensinmäinen todellinen epäonnistuminen. Taitaa playoff kortti jäädä ostamatta, telkkarista noi näkee muutenkin.

Sinä kyllä taidat olla melkoinen tuuliviiri. Sen verran on tullut ihmeteltyä viestejäsi läpi syksyn. Pari viikkoa sitten, muistaakseni voitetun Lokomotiv tai Kazan-pelin jälkeen hehkutit kuinka uskomattoman hienolta tuntuu seurata Jokereita ja kaikki on upeaa jne jne. Ei eka kerta. Tappiollisten pelien jälkeen / aikana varsinkin otteluseurantaketjuun oksennat välillä sellaista kamaa että vähän huvittaa miten herkästi tulee haukuttua vuorotellen kaikki toiminta läpi. Ja kaikki onkin yhtäkkiä yhtä huonosti kun tänään sinulla. Kunnes tulee voittopeli ja ehkä toinenkin ja homma on kivointa koskaan. Ja ei, et todellakaan ole ainoa jokerifani joka sortuu tähän.

Nyt on playoffkausari kuitenkin jäämässä ostamatta kun Kurri ja Vuorinen ei hyvin rajallisella budjetilla muita kavereita löytänyt? Talaja&Kennedy pelanneet 0 peliä ja jo tässä kohtaa voidaan puhua epäonnistumisesta? Jos nyt annettaisiin näyttää. Mites Kulda? Kurrin ja Vuorisen taidonnäyte uskoakseni pitkälti, taisit jopa pitkää jatkoa vaatia jossain ketjussa? ;) Miksi et uskoakseni tätä tuominnut ensimmäiseksi mokaksi ennen ekaa peliä?

Sveitsin reissusta...uskon hyvin vahvasti ettei Suomen päässä ole ollut mitään sanavaltaa asiassa. Pakon saattelemana sinne näytille "koko Pohjois-Euroopan joukkue". Uskotko oikeasti että pojat ovat toimistolla olleet silleen "hei tätä ei voida missata, pliis Rotta päästäiskö taas"? Viime vuonnakin näki otteista hyvin, halusiko Jokerit todella olla tuolla vai ei.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Sinä kyllä taidat olla melkoinen tuuliviiri. Sen verran on tullut ihmeteltyä viestejäsi läpi syksyn.
Tunteella kun on mukana sitä oksentaa kaikenlaista paskaa joka suuntaan, mutta mitä sitten? Silloin kun menee hyvin, niin oksentaa positiivista paskaa, silloin kun ei niin hyvin, tulee negatiivista paskaa. Onko se väärin? Jos ei naama miellytä, tietääkseni estä nappula löytyy jostain. Ei se ole väärin.

Kovien voittojen jälkeen (Lokomotiv, Kazan) minusta on ihan oikeutettua, että on onnensa kukkuloilla, ei ole ihan jokapäiväistä herkkua se, että Jokerit voittaa KHL:n suurseuroja. Kun taas sellaset vastustajat kuten Lada tai Sotsi ja niille häviäminen etenkin laiskottelun takia saavat mut kiehumaan. Tähän lisättynä pessimisti luonne ja aikaisemmat kokemukset ton jengin kanssa, niin varsinkin otteluseurantaketjuun tulee yksittäistenkin tilanteiden takia kirjotettua kasa paskaa aina kenenkin niskaan, mutta kyllä sitä positiivistakin palautetta tulee, kun paikka on.

Niin, raha ja resurssit on tiukalla itse kullakin ja jos tuote on pudotuspeleissä sitä, että pelataan a-junioreilla SKA:ta ja tuomareita vastaan, niin ihan mielelläni käytän rahat sellaseen joka ei saa vitutusta niin paljon niskaan kuin tappio ensi kevään playoffeissa. Ja kyllä, olen itsekin todennut, että annetaan Talajan ja Kennedyn näyttää, mutta kyllähän tuon jokainen näkee, että lisävahvistuksia tuo kaipaa. Ellei sitten koko joukkue tästä lähtien pysy kasassa ja Hagman kumppaneineen nouse jollekkin uudelle tasolle.

Sääli, että sinänsä viihdyttävä tuote menee täysin piloille Rotan takia, joka on varmaan suurin syy miksi edes kirjoitan negatiivisiä viestejä. Ja se on varmaan suurin syy, miksi tuskin kausikorttia ensi kaudelle uusin. Toki on muitakin syitä, mutta Rotta on niin vastenmielinen ja iljettävä setä, että mikä tahansa Liigasta ysidivariin olisi parempi vaihtoehto Jokereille kuin nykyinen rotan talutusnuorassa oleminen. Sisältäen kaikki Spengler cup reissut, Moseksen siirtoon. KHL on tunnetasoltaan minusta Liigaa vastaava sarja, mutta se mitä pelikentän ulkopuolella (myös pelikentällä: tuomaritoiminta) tapahtuu on iljettävää, venäläisille ominaista toimintaa.

Ymmärrän, että resurssit ovat vähäiset ja markkinat kuivat, mutta turha minusta puhua sitten mistään kevään suurista tavoitteista, kun todellisuudessa kamppaillaan korkeintaan konferenssivälieriin tai suurella onnella finaaliin pääsystä. Toki sillä varmasti myydään muutamalla hyväuskoiselle kausari, mutta kieltämättä tulee kusetettu olo, kun ei sitten reagoidakaan kauden aikana tulleisiin takaiskuihin tarpeen vaatimalla tavalla. Minusta Kurrin ja Vuorisen pitäisi olla tietoisia siitä, että loukkaantumisia kuitenkin tulee. En epäile, etteikö olisi, mutta resurssi pulasta johtuen Jokerit nyt joutuu menemään näin kapealla rosterilla, mitä nyt on.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olen samaa mieltä @KuumaaKamaa kanssa siitä, että on parempi reagoida tunne edellä, koska ensimmäinen reaktio yksittäisiin tilanteisiin on usein miten oikea. Paljon huonompi vaihtoehto on lukkiutua johonkin pysyvään näkemykseen ja sitten liimata kaikki tulevat kirjoitukset sen ympärille, tapahtui mitä tahansa, jolloin taustalta helposti paistaa jokin agenda. Kyllähän esim. yleinen venäläisvastaisuus on tällä palstalla ollut yksi tekijä, jonka ympärille useat kirjoitukset KHL:ään liittyen kiertyvät, vaikka tapahtuisi mitä.

Tuomaritoiminnasta tosin haluan mainita sen, että yksi suurimmista tekijöistä, miksi tervehdin siirtymistä KHL:ään ilolla, oli katkeroituminen liigan tuomaritoimintaan. Minusta on aivan hullua kuvitella, että siirtyminen nyt KHL:stä takaisin liigaan toisi mukanaan reilumpaa tuomaritoimintaa, älkää unta nähkö! Landella pienissä halleissa maalaisjoukkueilla olisi aivan sama etu, ellei suurempikin, kuin nyt venäläisillä joukkueilla Venäjällä. Samoin Jokerit pelaisi takuuvarmasti myös omassa kotihallissaan paljon vähemmän yv:tä, kuin voisi kuvitella, koska eihän yksikään tuomari Liigassakaan halunnut leimautua "Hjalliksen ostamaksi". Ei, tuomaritoiminta ei olisi yhtään reilumpaa Liigassa, koska Jokerit olisi taas se suuri, jota ei voi suosia.

Tämän kauden pelaajapolitiikka on kuitenkin ollut ihan perseestä ja kyllä helvetin isoja kysymyksiä nousee Rotenbergin roolista varsinkin Moseksen tapauksessa. Tuossa kaupassa olisi kaiken järjen mukaan pitänyt siirtyä huomattava summa Jokereiden pelaajabudjettiin, ei minnekään muualle. On täysin anteeksiantamatonta suhmurointia heikentää omistamaansa joukkuetta tällä tavoin toisen omistamansa joukkueen eduksi. En voi millään hyväksyä tätä. Ja kuka vielä muistaa, ketä Rotenberg "syytti" Jokereiden tippumisesta jatkosta viime vuonna?
 
Viimeksi muokattu:

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Ens kaudelle tulee jo hei yks oma poika takas sikälimikäli näihi liigan puolen huhuihin jaksais uskoa.
Olavi Vauhkonen Lukko -> Jokerit
Chad Rau SaiPa -> Jokerit
Löytyy liigan huhuista ens kaudelle.
 

RaveN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Ens kaudelle tulee jo hei yks oma poika takas sikälimikäli näihi liigan puolen huhuihin jaksais uskoa.
Olavi Vauhkonen Lukko -> Jokerit
Chad Rau SaiPa -> Jokerit
Löytyy liigan huhuista ens kaudelle.

Mitäköhän käyttöä näille kavereille on? Vauhkosella ei muita näyttöjä kuin viime vuotinen suonenvetokausi. Chad Rau köyhän miehen Kozun?
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Mitäköhän käyttöä näille kavereille on? Vauhkosella ei muita näyttöjä kuin viime vuotinen suonenvetokausi. Chad Rau köyhän miehen Kozun?
En tosiaan tiedä. Joskos joukkuetta halpuutetaan ensi kaudelle jottei uhata suuren ja mahtavan Neuvostoliiton asemaa kiekossa?
Nää nyt tuli poimittua tuolta Liigan huhuketjusta ja tuskin näille kannattaa isoa painoarvoa antaa.
 

Klokoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Finnish Defence Forces, Ukraine
Kyllä sieltä vielä yksi tulee vaikka muutaman pelaajan kanssa käydyt neuvottelut onkin tyssännyt. #trust #believe
 

RaveN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ostaakohan rotta ens kaudeks Karlssoninkin Pietariin, jos alkaa Koskinen jo kyllästyttämään. Toisaalta en uskoisi että jos päikseen vaihtaisivat, tuosta olisi kovin moni Jokeri-fani pahoillaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ostaakohan rotta ens kaudeks Karlssoninkin Pietariin, jos alkaa Koskinen jo kyllästyttämään. Toisaalta en uskoisi että jos päikseen vaihtaisivat, tuosta olisi kovin moni Jokeri-fani pahoillaan.

Pietarista tiedä, mutta Moskovassa olivat viime kesänä erittäin kiinnostuneita.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se saadaanko me sopimukseen ketään pelaajia enää tällä kaudella on epävarmaa, mutta yritystä on kyllä vieläkin. Jos juuri nyt pitäisi päättää mille pelipaikalle pelaajan tahtoisin, niin itse ottaisin laitahyökkääjän. Uskon että Korpikari pystyy vielä pelaamaan ja jostain syystä Daine Todd on aina ollut minulle mieleinen pelaaja, joten puolustus voi riittää noinkin. Senttereitäkin on nyt ihan tarpeeksi, sillä Kennedy on varmasti vähintään riittävä kolmonen, mutta parhaimmillaan voi tuoda meille hyvän kakkoskentän. Laituriksi lähtisin oikeasti kokeilemaan jotain high risk - high reward hakua, sillä joku perus varma suorittaja ei tuo tällä hetkellä joukkueeseen tarpeeksi, että se playoffeissa tekisi mitään ratkaisevaa eroa. Martin Havlat olisi mielestäni malli esimerkki pelaajasta, mitä pitäisi koittaa hankkia. Riskihän mies tottakai on ja voi kosahtaa ihan täysin, mutta potentiaalia on olla joukkueen suurin tähti keväällä.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Voi olla, että tuo on totta, mutta kyllä epäilyttävän espoolaiselta toi jengi vaikuttaa siihen nähden. Pöysti, Talaja, Sallinen, Huhtala, Lajunen...
Listasta unohtui Korpikari, joka hänkin pelasi Espoossa. Mutta kuka muu on Jokereihin huhujen mukaan tulossa Espoosta? Rantakari? Hän lienee Bluesin nykyrosterista ainoa, kellä on edes jossain määrin taitoa pärjätäkseen KHL-kaukaloissa. Taustalla myös jokerihistoriaa, joten 1+1=3?
 

Hendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators
Kyle Wilson otti ja lähti MODO:sta tänään. Ei mitään hajua lähdön syystä tai siitä, että minne herra jatkossa matkaa, mutta tilastohistorian perusteella olisi melko sopiva kaveri Erkan loppukauden pakettiin. Kaudella 13-14 teki todella kovaa jälkeä Riiassa. Sentteri/laiturikin vielä, mutta olisiko budjetissa tilaa - riittävästi?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ville Leino ilman seuraa. Olisiko tässä se?

Ehkä jos suostuisi mukaan palkkana pari perunasäkkiä... Leino on ihan huikea pelaaja ja kaverin uraa ja otteita on tullut seurattua jo pitkään. Kieltämättä yksi suosikkipelaajistasi. Valitettavasti uralla on nyt menossa aivan järkyttävä alamäki. Loukkaantumisiakin on taustalla melko paljon. Riski on siis ihan valtava.

Toisaalta, yhtä lailla tänne on Havlattia toivottu. Kaverissa vähintään yhtä iso riksi, mutta rewardi on myös korkeampi.

Seurataan mielenkiinnolla. Tuntuu itsestä hyvin oudolta, ettei ajatus Leinosta Jokeripaidassa herätäkkään riemun kiljahduksia...
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän Leino ole riittävän määrän euroja jo uransa aikana kerännyt?
Jos on vielä AIDOSTI halua pelata ja motivaatiota jotenkin löytyisi niin voisi tulla ihan järkevään hintaankin (arvaus) jotta saisi chillailla kavereidensa kanssa Suomessa...

Sanoisin, että kyse ei Leinon kohdalla ole enää rahasta vaan motivaatiosta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Eiköhän Leino ole riittävän määrän euroja jo uransa aikana kerännyt?
Jos on vielä AIDOSTI halua pelata ja motivaatiota jotenkin löytyisi niin voisi tulla ihan järkevään hintaankin (arvaus) jotta saisi chillailla kavereidensa kanssa Suomessa...

Sanoisin, että kyse ei Leinon kohdalla ole enää rahasta vaan motivaatiosta.

Se mitä olen seurannut Leinon pelaamista niin ihan aidostihan hän pelata haluaa. Mutta omalla tavallaan. Sillä samalla josta kertoi varsin avoimesti muutama kausi sitten mediassa: pitää olla hauskaa, pitää olla hyviä kiksejä, pitää olla lättyä ja hienoa maalia. JMA:n kanssa samaa sarjaa, mutta vielä vaikeampi sovittaa joukkueeseen. Ei Bille Beino Jokereissa enää tule pelaamaan ellei sitten saa pelata vain kotiotteluita ja niissäkin pelkästään 5v3 ylivoimia.

PS. Tyylikkäät sivut ja tuotteet löytyy Billebeino Clothing and Accessories
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä Jokereilla on asiat huonosti jos sinne naarataan tämä Ville Leino.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Sanoisin, että kyse ei Leinon kohdalla ole enää rahasta vaan motivaatiosta.

Leinolla on nyt vielä jokusen vuoden päälle 1,2 miljoonan dollarin vuotuiset tulot pelkästään ulosostetusta sopparista. Aika paljon saa se motivaatio painaa vaakakupissa, rahallisesti kun kannattaisi pelata vaikka ilmaiseksi Sveitsin alasarjoissa kuin kiertää "norminarriliksalla" ympäri Siperiaa. Varmasti ei Leinolla ole raha nyt ihan yhden dollarin/euron päälle, mutta vaikea nähdä Jokereita minään järkevänä vaihtoehtona. Sarja ei ole helpoin tai mukavin mahdollinen pelata, Erkan pelikirja yhdistettynä Leinon taiteilijamaiseen suorittamiseen on riskialtis yhdistelmä ja juhlia ei keväälle tarvinne miettiä. Tuosta kaikesta jos pitäisi pari ylimääräistä satatonnista pistää verottajalle, niin en vain jaksa nähdä kyseistä pakettia tämän vuoden joululahjojen joukossa.

Ja noin muutenkin, en itse Leinoa edes haluaisi mukaan. Vaikka liksa olisi nimellinen, niin mieheen liittyy suuria riskejä: kunto on arvoitus, suorittamistaso heikkoa useamman vuoden putkeen ja miehen pelityylin en usko sopivan Erkan palettiin. Riskit ovat niin suuret, että itse en lämpene.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Mites ensi vuonna, kun Jalosen Jukka astuu peräsimeen? Leinolle entuudestaan tuttu koutsi, kummallakin luultavasti hyvät muistot toisistaan, ja Leinolla meni JJ:n alaisuudessa Kerhossa ihan hyvin. Olisi ainakin mielenkiintoinen kokeilu.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Mites ensi vuonna, kun Jalosen Jukka astuu peräsimeen? Leinolle entuudestaan tuttu koutsi, kummallakin luultavasti hyvät muistot toisistaan, ja Leinolla meni JJ:n alaisuudessa Kerhossa ihan hyvin. Olisi ainakin mielenkiintoinen kokeilu.

Otteista päätellen ihan ensin Ville Leinon pitäisi harjoitella sellainen about vuosi tai pari, että yleinen olemus kaukalossa alkaisi näyttämään taas siltä, että kaveri on skarppina ja ns. pelivauhdissa sisällä. Sitten kun se kehonkieli alkaa taas välittämään kuvaa siitä, että tässä katsellaan ammattiurheilijaa, joka haluaisi olla kentän paras pelaaja, niin ruvetaan puntaroimaan sitä onko kaverin ns. "tatsi" vielä tallella/kaivettavissa esiin. Tällä hetkellä ei oikein näytä urheilijalta, eikä toisaalta taidoiltaan kovin kummoiselta pelaajaltakaan.

Mitä vanhoihin koutseihin tulee, niin hedelmällistähän hänen ja Sheddeninkin yhteistyö oli Jokereissa, mutta paskasakissa ei sitten homma toiminutkaan. Ja vika on vain ja ainoastaan Leinon nykykondiksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös