Huhuketju

  • 4 933 807
  • 12 091

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä en kyllä jaksa uskoa Huhtalan tuloon, mutta vielä vähemmän sitä toivoisin.

Kymmenisen vuotta sitten oli tommituruset ja timovertalat, nykyään on tommihuhtalat (ja jussimakkoset, markoanttilat...). OK liigavääntäjiä, jotka vetävät kauden tai pari yläkanttiin ja joiden kuvitellaan sen johdosta olevan jossain suuressa nosteessa. Raijaat tollasen kundin Jokereihin, niin se vetää loppukauden 15 matsiin 7 pistettä ja pudotuspeleissä 0+2 kadoten täysin kuvasta.

Kun katselee vaikka Liigan parhaita pistemiehiä, siellä on wärnit, kohot ja huhtalat ja sitten on hagmanit, humlit ja aaltoset. Ei ole vaikea arvata, kenen nimet sieltä löytyvät jatkossakin ja keillä on natsannut olosuhteet kohdilleen. Ei Huhtala huono pelaaja ole, varsinkaan nyt, mutta ei todellakaan mikään "clutch player", josta kannattaisi maksaa sen verran kuin ukko taatusti tulisi maksamaan.

Ja lisäksi Huhtalahan taitaa olla ihan mulkku. Päätti sen jonkun kaverin uran idioottimaisella niitillä, eikä pahoitellut tekoaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ja lisäksi Huhtalahan taitaa olla ihan mulkku. Päätti sen jonkun kaverin uran idioottimaisella niitillä, eikä pahoitellut tekoaan.

Jep! Mä ihan aidosti söisin mieluummin munakarvani, kuin katsoisin Tommi Huhtalaa yhdenkään pelin verran Jokereissa. Hyvä pelaaja, mutta kuvottava mulkku!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit suomalaisessa sarjassa
Mitään faktaa ei ole heittää, mutta sinänsä kuulostaisi hyvinkin loogiselta että Jokerit pyrkisi haalimaan lähialueiden jengien ikonipelaajia riveihinsä ensi kautta ajatellen. Pahinta KHL:n taipaleen alkaessa olisi varmasti se, että katsojamäärät tipahtaisivatkin, ja sitä varten Hjallis varmasti hamuaa joukkueeseen myös muiden jengien fanien kannalta mahdollisimman kiinnostavia pelaajia -> IFK fanit tulevat katsomaan Karalahtea, Blues-fanit mahdollisesti Huhtalaa, jne.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kymmenisen vuotta sitten oli tommituruset ja timovertalat, nykyään on tommihuhtalat (ja jussimakkoset, markoanttilat...). OK liigavääntäjiä, jotka vetävät kauden tai pari yläkanttiin ja joiden kuvitellaan sen johdosta olevan jossain suuressa nosteessa.

Minusta Huhtalan ura on selvästi nosteessa. Ensimmäisellä Blues-kaudella syntyi 28 pistettä, toisella 32 (joista peräti 22 maaleja) ja nyt Huhtala on 43 pisteen vauhdissa ja samalla Bluesin ylivoimaisesti tärkein hyökkääjä, joka pelaa niin yli- kuin alivoimaakin.

Raijaat tollasen kundin Jokereihin, niin se vetää loppukauden 15 matsiin 7 pistettä ja pudotuspeleissä 0+2 kadoten täysin kuvasta.

Huhtala on kädellisenä voimahyökkääjänä juuri sellainen pelaaja, jonka viimeiseksi uskoisin hyytyvän playoffeissa.

Ja lisäksi Huhtalahan taitaa olla ihan mulkku.

Hyvä pelaaja, mutta kuvottava mulkku!

Ruudun ja Ben-Amorin pelaaminen Jokereissa ei tunnu kuitenkaan haittaavan? Antti Tyrväinenkin oli Pelicansissa melko likainen pelaaja.

Huhtalahan ei tuon Kovasen uran päättäneen taklauksen jälkeen ole enää sikaillut, joten vaikuttaa siltä, että hän on oppinut virheistään.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Mitä me tehtäisiin vielä yhdellä voimahyökkääjälaiturilla!? Eihän meillä olekkaan niitä, kuin vasta kahteen joukkueeseen. Toki hyvä pelaaja, mutta eikö tuo pelaajatyyppi ole vihoviimeinen, mitä meille kannattaisi hankkia? Eikä edes sitä rightin kätisyyttä toisi ylivoimalle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ruudun ja Ben-Amorin pelaaminen Jokereissa ei tunnu kuitenkaan haittaavan? Antti Tyrväinenkin oli Pelicansissa melko likainen pelaaja.

En mä siihen mitään kantaa ottanut. Rudi hölmöilee toki muuhun pelilliseen tasoonsa nähden liikaa ja Ben-Amorin synti oli ja on iso. Tyrväinen puolestaan on mun mielestä enemmän rotta kuin sika, mutta on pelannut Jokereissa siististi. Jos näistä kolmesta pitäisi valita, pitäisin mieluiten joukkueessa järjestyksessä SBA, Tyrsky, Rudi. Joka tapauksessa Huhtalalla en näe edes käyttöä.

Niin ja pidän myös Kovasen uran loppumisen jälkeisiä Huhtalan kommentteja ala-arvoisina. Anteeksi olisi pitänyt pyytää, vaikka isoimman mokan tekikin Pietilä. (Huhtala: teko, Pietilä: moka)
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Ruudun lähtö olisi toki ilon ja onnen hetki. Tuskin pitää kuitenkaan paikkaansa. Eilenkin kun katsoi vaikka Rekosen tai Hännikäisen peliä niin ei todellakaan ole paljon Jarkon hölmöilyjä ikävä. Painu pois.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Liikkuuko näissä treidihaaveissa myös kuorma-autollinen rahaa, vai mikä intressi kenelläkään olisi treidata Jokereille hyödyllistä pelaajaa esim. Ruutuun, Niemeen, Ben-Amoriin tai muuhun jolla ei ole tulevaisuutta KHL-Jokereissa?
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Liikkuuko näissä treidihaaveissa myös kuorma-autollinen rahaa, vai mikä intressi kenelläkään olisi treidata Jokereille hyödyllistä pelaajaa esim. Ruutuun, Niemeen, Ben-Amoriin tai muuhun jolla ei ole tulevaisuutta KHL-Jokereissa?

Jep, aika poskettomia nämä Huhtala<->Ruutu-ehdotukset, ellei mukana ole sitten säkillinen viisisatasia. Jos Huhtala haluttaisiin saada pelkästään vaihtokaupalla, niin vastineeksi olisi varmaankin tarjottava Hardtin tai Dehnerin tasoisia tyyppejä.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Anteeksi nyt vain mutta voisiko joku hieman avata minulle että mikä vittu tuosta Huhtalasta tekee niin mahtavan lisän Jokereiden kokoonpanoon? Miksi hän on niin toivottu lisä tämän kauden Jokereihin? Saatika ensi kaudeksi?

- Yksi liigan parhaista maalintekijöistä.
- Ura ollut nyt pari kautta mukavassa nosteessa, tämän seurauksena kokenut mm. EHT-visiitit.
- Iän puolesta varaa vielä kehittyä ja samalla nousta monivuotiseksi runkopelaajaksi.

Lisää maalintekovoimaa? Meillä on jo "kolme" maalikuningasta riveissä, eikä menestys kyllä maalinteko-potentiaalista jää kiinni.

Kannattaa katsoa maalikuninkuuksien taakse. Helvetin helppoa on nojata vanhoihin meriitteihin, mutta kokonaisuuden kannalta tärkeämpää on etsiä ne meriitit vasta takovia janttereita. Nykyinen Rita ei ole enää se Rita, joka taistelee maalikuninkuudesta, valitettavasti. Hänellä on paikkansa joukkueessa, mutta hän ei enää ole vastaava tulosyksikön kaveri kuin oli puolivuosikymmentä ja pari loukkaantumista takaperin.

Muita syitä en henkilökohtaisesti keksi, miksi Huhtala pitäisi Jokereihin raahata jo täksi kaudeksi. Toki myönnän että on parempi jääkiekkoilija kuin esim. Tyrväiset, Mäki tai omalla tavallaan J.Ruutu.

Jälkimmäinen lause kertoo sen, miksi Huhtalalle olisi tilausta. Hän olisi vahvistus nykyiseen joukkueeseen olemalla parempi pelaaja kuin esimerkiksi mainitsemasi Tyrväiset. Ja jos mies on tulevaisuuden suunnitelmissa, niin mielellään mahdollisimman nopeasti mukaan opettelemaan kuviot, antamaan näytöt ja heittämään nimi paperiin ennen kuin rahaseurat seuraavat perässä.

Mä en oikeasti keksi ruutua jota Huhtala tulisi täyttämään, miksi siis hommata meille keskenkauden pelaaja jonkatyyppisiä meillä on jo rosteri täynnä?

Jos mennään vaihtokauppa(+väliraha) meiningillä, niin ruutu avautuu lähes automaattisesti. Vaikka rosterissa on laajuutta, niin jonkun vaihtoarvoa omaavan pelaajan poistuessa avautuu myös uusi paikka. Tämä todennäköisesti ankaksi osoittautuva palstahuhuhan on viitannut vaihtokauppaan, ei yksipuoliseen hankintaan.

Lisäksi soppareita sorvatessa on hyvä muistaa tuleva kausi. Meillä tulee menemään runko aivan uusiksi ja uusia jamppoja tulee väkisin sisälle reilulla kädellä. Joukkueen yhtenäisyyden ja jo rakennusprojektin kannalta olisi suotavaa, että mahdollisimman monen kaverin nimi saadaan papereihin mahdollisimman nopeasti.

Nii että mitä? Blues vaihtaisi joukkueen eniten pelaavan hyökkääjän ja fanien suosikin johonkin Ruutuun? Hei nyt valoja päälle oikeesti.

Palstahuhuin suhtaudun varauksella ja tähän huhuttuun treidiin uskon vasta kun molemmat ovat tehneet debyytin uusissa seuroissa.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä se, että olosuhteet eivät välttämättä ole Bluesin kannalta parhaat mahdolliset:
- Jos Huhtalalla on KHL-pykälä pahvissaan, hän pystyy piakkoin siirtymään joko ilmaiseksi tai nimellisellä korvauksella. Tiukassa taloudellisessa tilanteessa seuralle voi olla mieluisampi vaihtoehto ottaa edes jotakin vaihdossa.
- Vaikka KHL:n rahaseuroilta olisi tullut tarjouksia jo ennen tätä, on pallo kuitenkin Huhtalalla. Ilman hänen suostumustaan häntä ei voida myydä esimerkiksi miljoonalla Siperiaan. Kieltäytyminen voi johtua taas liian pienestä liksasta (iso siirtokorvaus laskenee usean seuran mahdollisuuksia maksaa tähtitieteellistä liksaa) vaivaan nähden, haluttomuudesta siirtyä vieraaseen kulttuuriin tai tarjouksen tehneen seuran tilanteesta.
- Jos oikein olen tulkinnut Liigan siirtosysteemiä, niin Jokerien ja Bluesin kohdalla ei pelaajan suostumuksella ole vastaavaa merkitystä johtuen samasta talousalueesta. Tällöin Bluesilla on valttikortit kädessään ja ilmeisesti Espoossa viihtyvälle pelaajallekin siirto helsinkiläiseen joukkueeseen on "hieman" helpompi kuin jonnekin hantimansikkaan tai Kolymaan.

Ei siinä, en mä vielä jaksa tätä kaveria fantasiarosteriin iskeä. Kohtuullisen harvinainen siirto olisi kuitenkin Liigan mittapuulla kyseessä ja kesän aikana joku Lev tai vastaava "mukavampi" seura pystyy tarjoamaan parempaa diiliä.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Epäilen vahvasti, että jos pelaajasiirroista on jo lopullisesti sovittu joukkueiden välillä, niin silloin pelaajat eivät enää joukkueissaan pelaa loukkaantumisriskin takia. Jokereista olisi siis siirron kohteena lähinnä Ruutu, SBA, Niemi. Siitä sitten katsomaan muiden joukkueiden rostereista kuka/ketkä ovat sivussa muista joukkueista muiden kun loukkaantumisen takia.
 

roctum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Epäilen vahvasti, että jos pelaajasiirroista on jo lopullisesti sovittu joukkueiden välillä, niin silloin pelaajat eivät enää joukkueissaan pelaa loukkaantumisriskin takia. Jokereista olisi siis siirron kohteena lähinnä Ruutu, SBA, Niemi. Siitä sitten katsomaan muiden joukkueiden rostereista kuka/ketkä ovat sivussa muista joukkueista muiden kun loukkaantumisen takia.

Bluesilla eilen sivussa ketjussa jo aiemmin mainittu Sallinen, joten jos jotain treidiä ollaan oikeasti virittelemässä, niin haisee vähän Niemi + Ruutu/Semir/Tyrväinen jr. -tyyppiseltä vaihdolta. Jos kaksi pelaajaa liikkuisi meiltä, niin todennäköisimmin kyseessä olisivat juurikin AJ Niemi ja Tyrsky.
 

roctum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilen oli Sallinen tosiaan sivussa, mutta pelaa kuitenkin tänään.

Ok, vaikea kuvitella noiden pelaajien osalta vaihtoa maakuntiin, koska kaikilla muilla kuin Tyrväisellä on lapsia kotona. Eli Bluesin kanssa treidi saattaisi olla mahdollinen, kauppa IFK:n kanssa ei kyllä ole millään muotoa realistinen.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Tarkoittaako tämä että Mäki jatkaa tämän kauden jälkeenkin Jokereissa vai ainoastaan kauden loppuun?

Kyseinen nimimerkki huhuili tänne syksyllä koodinimeä "RP", joten en kovin tosissani noita huhuja ottaisi. Käsittämätöntä miten jotkut oikeasti uskovat, että Tomi Mäki olisi vaihtamassa seuraa. :D
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Huomaa että ollaan huhuketjussa. Jengi laittaa bensaa liekkeihin. :) Todellisuudessa erään liigaseuran kanssa tehdään vaihtokauppa joka ei juuri kokoonpanoon tee muutosta. Mitään sateentekijöitä tai Huhtaloita ei tämän hetken tiedon mukaan ole tämän kauden Jokereihin tulossa.

Jatkakaa toki.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Huomaa että ollaan huhuketjussa. Jengi laittaa bensaa liekkeihin. :) Todellisuudessa erään liigaseuran kanssa tehdään vaihtokauppa joka ei juuri kokoonpanoon tee muutosta. Mitään sateentekijöitä tai Huhtaloita ei tämän hetken tiedon mukaan ole tämän kauden Jokereihin tulossa.

Jatkakaa toki.

Manninen <-> Peltola?
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Mitään sateentekijöitä tai Huhtaloita ei tämän hetken tiedon mukaan ole tämän kauden Jokereihin tulossa.

Sateentekijöitä on ollut turha odotella enää kesän jälkeen. Se on selvä, että tällä hetkellä katsomossa istuu iso kasa rahaa, ja olisi varmaankin hölmöä ellei joukkuuejohto miettisi tapoja vaihtaa tuota paremmin hyödynnettävään muotoon.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Todellisuudessa erään liigaseuran kanssa tehdään vaihtokauppa joka ei juuri kokoonpanoon tee muutosta.

Rudi?

Jos sieltä ei vaihdossa tule pelimiestä niin mikäs idea siinä sitten on? Saada suomen kalleimmasta popcornista edes jotain takaisin?

Perkule että on ikävä Virmasen aikoja.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Olisiko Peltola <-> Korpisalo? Eli miehet jäisivät sinne missä nyt ovat. Ilves tarvitsee kakkosmaalivahtia koska Järvenpään kausi ilmeisesti pulkassa ja Peltola taas ei ole Tuokkolan kirjoissa korkealla ja pelannut teillä hyvin.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Eiköhän Peltolalle sorvata loppukauden sopparia. Vaihdossa Ipaan sit Lindbohm tai J.Tyrväinen. Varmaan sieltä Lindbohm lähtee, niin kaikkia taas vituttaa.
 

Jokeri82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisiko Peltola <-> Korpisalo? Eli miehet jäisivät sinne missä nyt ovat. Ilves tarvitsee kakkosmaalivahtia koska Järvenpään kausi ilmeisesti pulkassa ja Peltola taas ei ole Tuokkolan kirjoissa korkealla ja pelannut teillä hyvin.

Tästä varmaan onkin kyse kun ei kerran juurikaan kokoonpanoihin vaikuta..
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minusta Huhtalan ura on selvästi nosteessa. Ensimmäisellä Blues-kaudella syntyi 28 pistettä, toisella 32 (joista peräti 22 maaleja) ja nyt Huhtala on 43 pisteen vauhdissa ja samalla Bluesin ylivoimaisesti tärkein hyökkääjä, joka pelaa niin yli- kuin alivoimaakin.
-
Huhtala on kädellisenä voimahyökkääjänä juuri sellainen pelaaja, jonka viimeiseksi uskoisin hyytyvän playoffeissa.
Kyllähän kaikki voi tilastoista katsoa Huhtalan parantaneen pistesaldojaan kausi kaudelta nyt parin vuoden ajan. Silti en vain näe pelaajassa sellaista todellista ratkaisupotentiaalia, jolla hän tuntuvasti jeesaisi Jokereita ja varsinkaan KHL:n puolella. Nää on ihan fiilispohjajuttuja samalla tavalla kuin vaikkapa mietteeni Kilpeläisestä ("ei mestaruusveska") tai Tyrväisestä ("ei potentiaalia nykyistä paremmaksi"), joista muistaisin käyneeni kanssasi keskustelua. En perusta mielipiteitäni muuhun kuin kokemuksen tuomaan arviointikykyyn, joka voi välillä tietysti heittää häränpyllyä.

Ruudun ja Ben-Amorin pelaaminen Jokereissa ei tunnu kuitenkaan haittaavan? Antti Tyrväinenkin oli Pelicansissa melko likainen pelaaja.

Huhtalahan ei tuon Kovasen uran päättäneen taklauksen jälkeen ole enää sikaillut, joten vaikuttaa siltä, että hän on oppinut virheistään.
Tämä lähinnä alleviivaa pointtiani. Jengissä on jo nyt helvetin kyseenalaisilla maineilla varustettuja pelaajia, joten pitääkö niitä tuoda vielä lisää. Henkilökohtaisesti en pidä Ruudun pelityylistä ja Ben-Amorinkin - vaikka muuten symppis pelaaja onkin - olisi puolestani voinut kenkiä silloin Peltosen mukiloinnin jälkeen. Siis: mua haittaa todellakin se, että Jokereissa on pelaajia, joilla on vyöllään halveksuttavia tekoja. En todellakaan halua sellaisia pelaajia rosteriin lisää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös