Huhuketju

  • 4 897 941
  • 11 953

Scade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Varovaisen positiivinen fiilis tästä Corso huhusta. Potentiaalia selkeästi on. Samaan aikaan ikuisena optimistina toivon, että Jokereissa pelihuumori on paremmalla mallilla kuin Ilveksessä. Kaukalon ulkopuoliset puitteet pitäisi Jokereissa olla kohdallaan, joten näitä asuntokiukutteluja ei toivottavasti nähdä. Toisekseen joukkueesta löytyy sen verran johtajuutta ja karismaattisia pelaajia, joilla luulisi olevan vaikutusta myös kanssapelaajiin. Kolmanneksi, tämän kauden Jokerit on kyllä sen verran selkeä näytönpaikka ensi vuoden KHL sopimusta varten, joten luulisi tältäkin suunnalta motivaatiota löytyvän.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Corso vaikuttaa vähän sellaiselta paniikkinappulalta, mitä on pakko painaa, kun koko kesän ja syksyn aikana ei ole mitat täyttävää sentteriä hankittu. Mutta hyvä jos tulee, sillä ei pelaajana ole niin huono kuin alkukausi Ilveksessä osoittaa. Pahasti näyttää siltä, että toteutuessaan tänne ei ole ketään muuta tulossa. Kaikki tietävät, että näillä ei mennä päätyyn saakka, mutta Kurrin ja Vuorisen sanoin: "tähän aikaan ei ole ketään sopivaa vapaana".
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Corso kelpaa, mutta vain siinä tapauksessa että mies ei ole ainoa sentterihankinta. Nuorten MM-kisat ovat kohta jo tulossa ja kun Teuvo lähtee pois on sentteriosasto jälleen heikossa kantimissa.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Nyt kaikki elimet ristiin ja rastiin huhun toteutumisen puolesta.

Corso ei ole huono pelaaja, mutta hän ei oikein tunnu sopivan Tuokkolan sapluunaan. Ehkä Lämsän peli sopii herralle paremmin.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisi kyllä loistava hankinta näiltä markkinoilta. Ei tuolta paljon parempiakaan irtoa.

High risk, high reward, ei yllättäisi vaikka lähtisi samantien lentoon ja kantaisi vaikka kuinka pitkälle. Mutta toisaalta joku 0+0 -4 ja poppareita syömään ei tulisi sekään suurena yllätyksenä...
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Corso vaikuttaa vähän sellaiselta paniikkinappulalta, mitä on pakko painaa, kun koko kesän ja syksyn aikana ei ole mitat täyttävää sentteriä hankittu.

Corso kelpaa, mutta vain siinä tapauksessa että mies ei ole ainoa sentterihankinta.

Samat ajatukset kuin lainatuilla kirjoittajilla. Paniikkiratkaisulta vaikuttaa, mutta jos on pelkkä täytemies ja ykkössentteri hankitaan, voin jotenkin ymmärtää hankinnan. En muuten.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Samat ajatukset kuin lainatuilla kirjoittajilla. Paniikkiratkaisulta vaikuttaa, mutta jos on pelkkä täytemies ja ykkössentteri hankitaan, voin jotenkin ymmärtää hankinnan. En muuten.

No aika saapas saa olla jos on sitä mieltä etteikö Corson hankinta vahvistaisi Jokereiden sentteristöä? Se on sitten toimiston typeryyttä jos Corso jää ainoaksi vahvistukseksi se ei silti poista faktaa että Corso on lähtökohtaisesti vahvistus sentteriosastolle joka on sanalla sanoen heikoissa kantimissa kun Filppulaa ei ole korvattu, Eaves joutui lopettamaan uransa ja Hahl on enemmän ja vähemmän rikki. Se että Koivisto on meidän ykkössentteri luulisi kertovan vähemmänkin lätkää seuranneelle että jotain on tehtävä.
 
Viimeksi muokattu:

faro

Jäsen
Ehdoton peukku tälle hankinnalle, JOS uutta ykkössentteriä vielä hankitaan. Jos taas Corsoa kaavaillaan mestaruussenaksi niin en ymmärrä. Ehdoton vahvistus kuitenkin sentteriosastolle.
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Kyllä Corso tohon rosteriin mahtuu heittämällä. Tulee vaan pakostakin ajatus että mitäköhän vittua se Vuorinen ja Kurri siellä tekee jos pitkän hiljaiselon ja sentterivajeen jälkeen tänne raahataan "vaan" Ilveksen jämiä. Tarttis tapahtua ja nopeesti jos Kannua halutaan nostella keväällä, siihen ei yks Corso auta.
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Ei muuta kuin tarpeeksi hyvä kämppä Corsolle, puitteet on eittämättä paremmat kuin Ilveksessä. Voisi kuitenkin kuvitella kaveria kiinnostavan pelata ennemmin meillä KHL-optio silmissä kuin Ipassa. Taatusti tulee vielä tammikuuhun mennessä lisää kavereita, tämä on sanomattakin selvä. Vaikka me täällä jatkoajassa painelemme paniikkinappulaa, kautta on vielä paljon jäljellä eikä oikeasti ole mitään syytä tehdä liian nopeita liikkeitä. Kovia pelaajia tulee olemaan tammikuussa vapaana ja tällöin eittämättä tullaan näkemään kuinka venäläinen raha alkaa puhumaan. Siinä sitten kuunnellaan muiden kannattajien katkeraa tilitystä kuinka Jokerit "osti" mestaruuden.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Menee samaan sarjaan kuin Boumedienne, Lupaschuk ja Majesky. Onnistunut aiemmin liigassa, mutta parhaat vuodet ovat jo takanapäin. Sentteriosasto on kuitenkin niin kapea, että Corsokin on tässä tilanteessa vahvistus. Toivottavasti pysyy väleissä Tomekin kanssa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...
Tulee vaan pakostakin ajatus että mitäköhän vittua se Vuorinen ja Kurri siellä tekee jos pitkän hiljaiselon ja sentterivajeen jälkeen tänne raahataan "vaan" Ilveksen jämiä.
...

Juuri näin. Pelaajamarkkinathan ovat kaikkien aiempien vuosien tapaan tässä vaiheessa kautta täynnä vapaita, huippuluokan keskushyökkääjiä. Ja suomalaisseurat Jokereiden johdolla tietysti siinä asemassa, että ne voivat poimia näistä lukuista huipuista ne kermat päältä.

Herätys. Hyvin, hyvin harvoin kesken kauden on hankittavissa mitään ihmetekijöitä. Kurri ja Vuorinen eivät ole taikureita.
 
Viimeksi muokattu:

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Juuri näin. Pelaajamarkkinathan ovat kaikkien aiempien vuosien tapaan tässä vaiheessa kautta täynnä vapaita huippuluokan keskushyökkääjiä. Ja suomalaisseurat asemassa poimia näistä lukuista huipuista ne kermat päältä.

Ymmärrän pointtisi. Ymmärrän myös pienen sarkasmisi. En vain suostu menemään vielä torille.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Ei muuta kuin tarpeeksi hyvä kämppä Corsolle, puitteet on eittämättä paremmat kuin Ilveksessä.
Eiköhän nämä kämppäasiat ole hoidettu Jokereissa kautta vuosien loistavasti. Jos Corsolla ei ole isoa perhettä mukana, päässee asumaan Kotihotellissa. Siellähän on saatavilla asiakaspalvelunumerokin, jos alkaa mikrot ja pesukoneet ottamaan pannuun.
 

Melarus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse olen ainakin ollut Corson otteisiin Ilveksessä pääosin tyytyväinen. Aika vähän siellä on näkynyt mitään mullittelua tai vastaavaa. Nelosessa pelatessaankin yritys oli pirun kovaa, mutta tulosta ei tullut. Joku jossain mainitsikin, että ei yksi mies kesää tee, jos vierellä kirmaa A.Ruuttua tai T.Välimaata. Jonkun pitäisi pistää kiekkoa pussiin tai toisaalta pystyä tarjoamaan myös Corsolle paikkoja. Jokereissa nämä osastot ovat siinä kunnossa, että varmasti onnistuu Ilmalassa ja saa pelityylillään nopeasti fanit puolelleen.

Mielialapelaajaksihan tuota haukutaan ja oli tosiaan tuo asuntoepisodi loppukesästä. En tiedä puhuiko uusi Utj:mme puuta heinää, myönsi rivien välistä Ilveksen olevan pettynyt Corson pisteisiin, mutta toisaalta sanoi, että treeneissä ukko vetää kyllä koko ajan 100 lasissa. Ei ole ollut mitään diivailua tai vastaavaa. Tiedä näistä sitten.

Yhtä kaikki, pidän Corsoa erittäin hyvänä pelaajana ja toisaalta harmittaa mikäli seura vaihtuu, mutta taas toisaalta, eihän se Ilveksessä nyt oikein natsaa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti Corso on tulossa. Olisi heittämällä ykkössentteri tämän hetken rosterissa jos vain pelaaminen yhtään huvittaa. Voisi ainakin kuvitella että Jokereilla ovat puitteet kunnossa. Lisäksi joukkueesta löytyy kokeneemman kaartin johtajuutta ja seuraksi muita pohjois-amerikkalaisia.

Ja sitten vuoden alussa vielä se huipun supertaitava sentteriveljes kehiin. Tai kaksi jos Riksan nivusta vihloo.

Lahti - Corso - Teräväinen?
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Jos sentteristö on Tammikuun 31. päivän jälkeen muotoa X - Corso - Hahl/J.Tyrväinen - Hahl/Mäki niin näyttää erittäin hyvältä pudotuspelejä ajatellen. Jos Corso ja Teräväinen ovat kahden ensimmäisen ketjun sentterit keväällä niin mahdollisuudet on voittaa mestaruus, mutta selkeästi pienemmät.

Kuitenkin tervetuloa, jos nyt on tullakseen.
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
SM-liigan siirtohuhut ketjussa nimimerkki Raimo41 osaa kertoa, että Corso olisi ollut vielä tänään Ilveksen aamujäillä mukana.

Toivottavasti Corso tulisi Jokereihin. Hyvän alun hän ainakin joukkueessa noin fiiliksen puolesta saisi, kun ensimmäiset kotiottelut olisivat HIFK:ta ja Kärppiä vastaan.

Jokereilla on tarjota sellaiset puitteet Corsolle, että jos ei täällä viihdy niin voi kyllä unohtaa liigakaukalot.

Uskon, että miehestä on meille tullessaan paljon iloa!
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kliseinen high risk-high reward kuvaa Corson hankintaa osuvasti, mutta nykyisessä sentteritilanteessa tämä riski kannattaa ehdottomasti ottaa. Jos vain asenne on kunnossa, Corson pitäisi olla kova vahvistus.
 

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vahvasti siis huhutaan, että Corso olisi meille tulossa. Itse en ole miehen otteita tällä kaudella nähnyt, mutta kuuleman ja lukeman perusteella taitava sentteri, joka pystyy pelaamaan roolissa kuin roolissa. Ei varmasti mikään sateentekijä, mutta jos motivaatio on kunnossa niin uskoisin, että ihan laadukas tekijämies kyseessä. Kiekkoilleet Jeren kanssa Minskissä muutaman kauden, liekkö hyviä kavereita keskenään :)
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Todennäköisesti Corso vahvistaa Jokereiden sentteripalettia ainakin hetkellisesti (siihen ei tosin paljoa tarvita), mutta onhan Corsossa hyvin, hyvin voimakas tuulahdus perinteistä Masailua.
-Ikänsä puolesta voisi pelata ikämiehissä.
-Ura laskusuunnassa ja pelaa viimeisiä isoja sopimuskausiaan.
-Mielialapelaaja joka on saanut potkut kesken kauden, ilmeisesti useasti.
-Toisen liigaseuran riittämättömäksi ykkössentterin rooliin toteama.

Kysynkin nyt palstaveljiltä, mielellään esimerkin kera: kuinka usein näistä aineksista on Jokereissa saatu aikaiseksi muuta kuin paskaa? Toivoa toki sopii että Corso esiintyisi edukseen. Ainakin mies on taitava ja oikean pelipaikan pelaaja.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todennäköisesti Corso vahvistaa Jokereiden sentteripalettia ainakin hetkellisesti (siihen ei tosin paljoa tarvita), mutta onhan Corsossa hyvin, hyvin voimakas tuulahdus perinteistä Masailua.
-Ikänsä puolesta voisi pelata ikämiehissä.
-Ura laskusuunnassa ja pelaa viimeisiä isoja sopimuskausiaan.
-Mielialapelaaja joka on saanut potkut kesken kauden, ilmeisesti useasti.
-Toisen liigaseuran riittämättömäksi ykkössentterin rooliin toteama.

Kysynkin nyt palstaveljiltä, mielellään esimerkin kera: kuinka usein näistä aineksista on Jokereissa saatu aikaiseksi muuta kuin paskaa? Toivoa toki sopii että Corso esiintyisi edukseen. Ainakin mies on taitava ja oikean pelipaikan pelaaja.

Paljon totta ja asiaa edellisessä.

Pitää kuitenkin myös miettiä sitä, että kuinka usein ylipäätään mikään liigaseura saa nimenomaan kesken kauden hankittua pelaajaa, jonka 1) ura on noususuunnassa, 2) on aina todella kovalla asenteella pelaava täydellinen joukkuepelaaja, 3) on onnistunut alkukauden joukkueessaan loistavasti ja siellä ollaan oltu todella tyytyväisiä pelaajaan? Onko näistä monia esimerkkejä? Kyseisen tyypin pelaajia hankkii KHL-seurat isolla rahalla, ei liiga.

Lähtökohtasesti kesken kauden liigaan tulevat pelaajat on pelannut huonosti alkukauden joukkueessaan, ei ole tullut toimeen johdon/valmennuksen/muiden pelaajien kanssa ja ne yhdistettynä on päätynyt siirtomarkkinoille.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
+ Että Masan aikana tänne oltaisiin hankittu tälläisessä sentteripulassa joku kädetön nopeajalkainen laituri... Joten eteenpäin on menty. :)
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Uskoisin, että Ilveksen taustoissa ja omistusjärjestelyistä tapahtuneet sekoilut ovat ärsyttäneet monen muun lisäksi myös Corsoa. Tampereella tuppaa jostain syystä pelaamaan aika usein "hankalia" ulkkarivahvistuksia, joka kertoo mielestäni jo enemmän seuran organisaatiosta kuin yksittäisistä pelaajista. Toivon, että Corso on aito ammattilainen joka sopii Jokereihin hyvin ja saa selvästi Ilvestä paremmilta laitureilta myös tukea omaan peliinsä pisteiden muodossa. Ainakin katsomisen arvoinen kortti! Junnuja meillä riittää, joten ainakin näennäisesti todella huippukunnossa oleva vanhempi pelaaja sentteriksi on puolestani ihan jees.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös