HPK -vain mestaruus kelpaa ensi kaudella.

  • 223 398
  • 1 553
Tila
Viestiketju on suljettu.

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Jos näin todellakin on, niin tervetuloa vain Ladislav tänne Hämeen syövereihin. Kieltämättä tämä on aavistuksen yllättävä uutinen - mitä tapahtuu jatkossa...? Eli jos (ja kun?) tämä puolustajakin on ulkomaalainen, niin Pardavy saa pakata kassinsa, etenkin kun P:kin on joukkueessa nimenomaan "maalintekijä."

Vujtekin tilannetta saadaan varmaankin odotella vielä jokunen viikko, mutta jos VV tänne saadaan, niin en kylläkään itse näe mitään syytä (no, raha poislukien) miksei häntä tänne otettaisi. Tämähän siis tarkoittaisi Prinzinkin siirtymistä paremmille metsästysmaille, kenties Forssaan tai vuokralle (Ässiin, Ilvekseen tms).

Näin ollen puolustus näyttäisi seuraavalta: Tuulola, Sicak, Aalto, NewGuy, Mäkelä, Eskelinen, Immonen, Heino; sekä hyökkäysosasto: S-M-S, VV-Kuha-Kohn, Rajamäki-Lehterä-Laakkonen, Louhi-Kenig-Yli-Junnila. Kyllä kiitos!

Ehkä on hieman aikaista puhua VV:stä mitään, mutta päiväuniahan saa aina nähdä. Joka tapauksessa ensimmäisenä lähtövuorossa lienee Pardavy, kalliinpana ja samantyyppisenä pelaajana kuin Kohn. Ja nämä ovat siis omia arvailujani - ilman minkäänlaista todellisuuspohjaa :)
 

ifota

Jäsen
Viestin lähetti juhaht
No jos te Kohnin saatte, niin sovitaan sitten reilu tasajako, eli otetaan me se Vujtekki Bluesiin.

Tätä mäkin mietin, jos Kohn niin miten Vujtek jne. VV:n kaltaista peluria saa hakea näiltä leveysasteilta mikroskoopilla eikä luultavasti siltikään löydä. Päikseen kavereita en suostu vaihtaan tai edes salli VV:n pelaavan muualla, jos kaveri olisi tänne voitu saada.
Kysymys onkin kuinka paljon kuiva kesä tuotti perunoita? Onko varaa Joseefin, Mariaan ja itse Vapahtajaan yhtäaikaa?
He(a)rra(i) tietää..
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Asioilla on kiva spekuloida silloin, kun ei tiedä mistään mitään...
Jospa tehtäisiin sellaiset kaupat, että myytäisiin Pardavy Bluesiin ja Printz jonnekin. Niistä saatavilla ja kellarissa jäljellä olevilla perunoilla sitten kustannettaisiin VV, Kohn ja Boumedienne meille. Ja kaikki olisivat tyytyväisiä. Kerhon leirissä ainakin.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Eikä Paradavya noilla näytöillä ole helppo myydä tai ainakin takkiin tulee väkisin jonkin verran.En usko kahteen uuteen hyökkääjään mutta pakki+hyökkääjä voi tulla.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Pardavya jos Designer työntää tänne päin, niin ei muuta kuin samaa kyytiä Tallinnan laivalle ja lahden yli.

Tuohon pakkihommaan meillä on ratkaisu. Tosin valitettavasti Määttä on vielä edellisellä ristiretkellään, mutta saatte sen heti marraskuun alussa, kun Tero palaa vahvuuteen.

Samalla saatte vielä Janne "Isokynä" Sevan, sillekään ei löydy käyttöä täällä, paitsi ehkä pikkujouluissa.

Löysähän teillä jo on siellä.

EDIT: Ai niin, jospa sieltä Hämeenlinnassa onkin käynyt "rikkinäinen puhelin"-ilmiö tämän uuden pelaajan suhteen...jospa toimistolla ei puhuttukaan Laddysta vaan Ladasta...
 
Viimeksi muokattu:

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Eli ja kun...

pari transaktiota palasineen loksahtaa kohdalleen seuraavien parin-kolmen viikon aikana niin jo aiemminkin esille nostettu mahdollisuus tämän vanhahkon threadin otsikon paikkansa pitävyydestä ja oikeellisuudesta on taas astetta lähempänä totuutta?!

Herra hyväst siunatkoon, nyt karkasi silmukka...
 

ZD

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei kyllä kuulosta yhtään hyvältä jos nyt otetaan joku Kohn ja päästetään Vujtek muualle. (jos tulee Eurooppaan)
Odotetaan nyt vielä sitä Vladon ratkaisua!
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Zdenek
Ei kyllä kuulosta yhtään hyvältä jos nyt otetaan joku Kohn ja päästetään Vujtek muualle. (jos tulee Eurooppaan)
Odotetaan nyt vielä sitä Vladon ratkaisua!
Aivan samaa mieltä. Kohn on varmasti ihan hyvä pelaaja, ei siinä mitään, mutta olisihan se valtava pettymys kun ensin huhutaan Vujtekista ja sitten tulee Kohn. En kyllä millään jaksa uskoa, että johto palkkaisi Kohnin Vujtekin tilanteen ollessa vielä auki. Vai onko muka sittenkin varaa ja tarvetta molempiin?
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti lece
En kyllä millään jaksa uskoa, että johto palkkaisi Kohnin Vujtekin tilanteen ollessa vielä auki. Vai onko muka sittenkin varaa ja tarvetta molempiin?
Itse näkisin asian niin, että Kohn tulee paikkaamaan Pardavya ja Vujtek tulee, jos tulee, ylimääräisenä lisänä, kuten alunperin oli tarkoituskin. Siis että Vujtekin varaan ei lasketa eikä ole laskettu mitään miehen lähdön jälkeen. Jos Prinzin ja Pardavyn palkan maksaja löydetään jostakin (ilmeisesti jonkinlainen haju niistä jo on), niin tokkopa perunavarastokaan tyhjenee juuri enempää kuin oli laskelmoitukaan.

Ja tarpeesta sen verran, että Vujtekin kaltaista kaveria tarvitsee jokainen eurooppalainen jääkiekkojoukkue. Ja pitäähän Kohnille jonkun laittaa lätyt lapaan, kun kerran Raipeakan ei Ipasta saada ostettua ;)
 

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Kertokaas nyt joku blondille, että miksi Pardavystä halutaan päästä niin kiihkeesti eroon?

Omasta mielestäni Pardan esitykset paranivat, hänen päästessään ykkösketjuun.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitäs kummaa..?

Täällähän on pistetty oikein kunnon (huhu)mylly käyntiin. Kohnia, Richteriä, Bumea ja Elvistä. Huhhuh. Itse tuossa jo aiemmin ajattelin HPK:n pitävän edelleen matalaa profiilia ja hankkivansa vahvistuksia hyvin maltillisesti. Jos tiedot sekä hyökkääjän että puolustajan hankinnoista pitävät kuitenkin kutinsa, niin "matalat profiilit" voidaan tulkita myös johdon onnistuneina "salaneuvotteluina". Molemmat täällä mainitut nimet tulevat nimittäin aivan yöstä, siis HPK:n osalta. Kohn ja Boumedienne - ei olisi hassumpi parannus. Martin Richteriä taitaa olla turha odotella, sillä Sparta Praha tuskin luovuttaa yhtä johtavista puolustajistaan. Kaveri on kaiken lisäksi aloittanut kauden mainiosti.

Printzin osalta HPK on jo varmistanut ainakin yhden kauden siivun NHL-kakusta ja Pardavy puolestaan on pelannut kaikkea muuta kuin palkkansa arvoisesti. Se että kaveri on saanut pari tehopistettä Miettisen rinnalla ei kuitenkaan riitä mihinkään. Miehen ansaitsemalla palkalla täytyy kyetä dominoimaan liigassa. Siihen Pardavy ei kykene, ainakaan HPK:ssa. Miehellä ei näytä olevan minkäänlaisia johtajaominaisuuksia eikä kykyä ottaa vastuuta. Ilmeisesti kaksi "kevyttä kesää" ovat tehneet tehtävänsä. Mies ei todellakaan ole se sama kaveri, joka keväällä 2000 takoi 10 maalia pudotuspeleissä ja voitti vielä mm-hopeaa. Sen jälkeen kesät on taidettu lomailla(omatoimiset kesätreenit). Rusketus on ainakin ollut hyvä.

Sinällään HPK:n aktiivinen toiminta jo nyt olisi kyllä loogista, sillä puolustus todellakin tarvitsee yhden todellisen vastuunkantajan Tuulolan avuksi. Hyökkääjän osalta HPK ei edelleenkään voi laskea mitään Vujtekin varaan. Mies on Pittsburghissa ja pelaa muutaman tunnin päästä Kovalevin ketjussa Torontoa vastaan. Mitäköhän siinä Vujtekin sopimuksessa muuten oikeasti lukee? Kaveri on pelannut vähintäänkin hieman alakanttiin, mutta silti aukesi paikka kakkosketjuun. No nyt Vujtek jokatapauksessa saa sen ansaitsemansa mahdollisuuden. Näytä niille, Elvis! Näin siis Kohnin tulo poistaisi HPK:lta paineet Vujtekin suhteen. Ei tarvitsisi miettiä ja toivoa, tilanne rauhoittuisi. Jos hyökkääjä hankitaan se tietää nähdäkseni lähtöpasseja Pardavylle, sillä hänen palkkansa on moninkertainen suhteessa Printziin.

No, odotellaan.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sean Gagnon?

En uskalla väittää huhuksi, mutta tällainen nimi tuli äsken esiin keskustelussa. Gagnon on ilmeisesti edelleen ilman sopimusta, joten siitä homma ei ainakaan jäisi kiinni. Ja mitäs se Jarmi huhuili puolustajasta, joka pitäisi huolta Puurulan koskemattomuudesta? Gagnon sopisi myös siihen kuvioon. Niin, ja pelasi pari vuotta sitten siis Jokereissa(kuten kaikki muistavat - etenkin eräs tänä syksynä loistanut Tähtinen..)
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Gagnon

Nyt kun Kuznetsov sanan suustaan päästi. Itselläni oli jo vastaus Jarmi viestiin lähdössä sisältäen saman herran nimen mutta en uskaltanut maalata piruja seinille. Nyt kun Igor on sen tehnyt, sanon minäkin osuneeni ensimmäisellä arvauksellani tuosta kuvauksesta juuri Gagnoniin.
 

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Zdenek
Ei kyllä kuulosta yhtään hyvältä jos nyt otetaan joku Kohn ja päästetään Vujtek muualle. (jos tulee Eurooppaan)
Odotetaan nyt vielä sitä Vladon ratkaisua!

HPK ottaa VV:n aina vastaan, jos hän tahtoo/joutuu/pääsee palaamaan tänne takaisin. Sen sijaan Pardavy saa monoa tai/ja prinsessa vuokrataan muualle. Asiassa toimitaan tilanteen mukaan.
 

Procamp

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Knight Hawk


HPK ottaa VV:n aina vastaan, jos hän tahtoo/joutuu/pääsee palaamaan tänne takaisin. Sen sijaan Pardavy saa monoa tai/ja prinsessa vuokrataan muualle. Asiassa toimitaan tilanteen mukaan.

Valitettavasti näin ei taida olla. Olen saattanut tietooni, että VV-kuvio pitäisi selvitä nopeasti tai muut vaihtoehdot tulevat kyseeseen. Tuoreessa muistissa saattaa olla Vlasakin tietty kädettömyys hänen palatessaan veden takaa. Kohnista en ole toistaiseksi kuullut hiiskuttavankaan, mutta jos huhu pitää paikkansa, se valitettavasti saattaa tarkoittaa Vladon jatkamista änärissä tai jossain muualla. Korostetaan nyt vielä, että sanoja tässä toistaiseksi vain pyöritellään, ainoa fakta on se, että Vlado on ollut yhteydessa johtoon.
 

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Sartjärvi


Valitettavasti näin ei taida olla. Olen saattanut tietooni, että VV-kuvio pitäisi selvitä nopeasti tai muut vaihtoehdot tulevat kyseeseen.

En todellakaan tarkoita, että HPK odottaisi yhtään pitkään kuin "case" Vlasakissa. Siitä olen varma, että vaikka joku "Kohn" palkattaisiin nopeastikin niin VV kelpaa HPK:lle vielä marraskuunkin puolella. Katsos kun toista samantasoista pelaajaa ei Euroopasta löydy - eikä muualtakaan vapailta markkinoilta.

j.k. ....ja se perunasäkki kestää nuo pelaajat...
 

Procamp

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Knight Hawk


En todellakaan tarkoita, että HPK odottaisi yhtään pitkään kuin "case" Vlasakissa. Siitä olen varma, että vaikka joku "Kohn" palkattaisiin nopeastikin niin VV kelpaa HPK:lle vielä marraskuunkin puolella. Katsos kun toista samantasoista pelaajaa ei Euroopasta löydy - eikä muualtakaan vapailta markkinoilta.

j.k. ....ja se perunasäkki kestää nuo pelaajat...

Asia selvä, en ala väittelemään, jos tietosi kerran on varma.
 

Knight Hawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Edelleenkin aiheesta lisää; liian pitkään ei kannata minkäänlaista pelaajaa odottaa, koska tuolla rapakon toisella puolen kunto lähtee melkoisen jyrkkää alamäkeä kulkemaan, jos peliaikaa ja -paikkaa ei tipu, vrt. tapaus Caloun tai sitten Vlasak. Tuo marraskuun loppu alkaa olemaan järjellisesti ajatellen ehdoton takaraja, jos halutaan pelaaja takaisin sellaisessa kunnossa, että hänestä olisi jotain hyötyä ennen helmikuuta
 

Procamp

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Knight

Näinhän se optimitilanteessa menee. Olkoon pelimies nimeltään mikä tahansa, yhden kortin varassa ei voida olla, tai ainakaan HPK ei ole. Siksi spekulaatiot ja toiveet VV:n paluusta voidaan näillä tiedoilla lopettaa, jos nopeaa ratkaisua ei ole tiedossa. Rivien välistä "kuunneltuna" tämä tarkoittaa sitä, että jos nyt esim. Khon tai joku muu laituri pestataan, peli alkaa olla menetetty Vujtekin suhteen. Mikä sitten on nopea aikataulu? Olen ymmärtänyt, että marraskuu on liian myöhäistä, mutta korjaa ihmeessä, jos olet saanut tarkempaa tietoa. Okei, Vujtek ei ole jo yleisenkin tiedon mukaan täysin tyytyväinen nykytilanteeseen, mutta aloittaa kuitenkin ylhäällä ja hyökkäävässä vitjassa. Tiedossa on, että mm. Straka palaa ja vie takuulla yhden paikan Vujtekin nenän edestä, mutta koska? Niin paljon ehkä ja koska ja muita kysymyksiä liittyy kaveriin, että ymmärrän täysin, jos siirrytäänkin vaihtoehtoon b. Meidän pitää pitkin hampain muistaa, että vaikka pahalta tuntuukin, HPK:n "valta" tässä tilanteessa on hyvin rajallinen. En nyt maalaile piruja seinälle, vaan totean, että realistisempia vaihtoehtoja kuin Vujtek kartoitetaan kovaa vauhtia, mutta olen ensimmäisenä myös huutamassa huraata, kun mies ensi viikolla sitten palaakin...:)
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Alku ei ainakaan VV:n pingviineissä oloaikaa pönkitä. Pingut otti nollilla turpaan Torontolta!

En edelleenkään usko, että Kerho lähtisi Bluesimaiseen ostaa/myydärulettiin. Taloudellisesti se ei ole missään nimessä järkevää keskibudjetin Kerholle, kun vielä tiedostetaan, että on olemassa kohtuullinen mahdollisuus kultakimpaleen saamiseksi. Kyseinen Kohn -yhtälö toteutuu ainoastaan, jos Kerho on saanut Pardavyn kaupattua suuren rahan liigoihin eli joko Sveitsiin tai Venäjälle.

Elämme mielenkiintoisia aikoja...

- Rolf Paski -
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vladon avauspeli

Ei todellakaan alkanut ruusuisesti VV:n pelit änärissä, kuten ei tietty koko joukkueenkaan. VV sai peliaikaa 9.53min, 1veto maalia päin ja +/- tilastossa -3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös