HPK - TPS 26.9. torstaina Rinkelinmäellä

  • 7 489
  • 93

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Kerholla takana hieno kotivoitto hallitsevista mestareista ja vierailevalla Tepsillä vyöllä tuore kärpännahka. Joukkueet pelasivat juuri ennen kauden alkua harjoituspelin Turun Elyseellä isäntien voittaessa maalein 2-1. Kerholla on Tommi Santala pelikiellossa ja TPS on vastaavasti saanut olkapääleikkauksesta toipuneen Marco Tuokon takaisin vahvuuteensa. Hassuttaako HPK vai avaako Tepsi hunajapurkit?
 

The Rock

Jäsen
Hunajata, Hassuttelee vastustajaa, Hunajata......?

Luulempa Tepsin saaneen legendaariset hunajapurkit auki ja voittokulun jatkuvan Ritarihallissa.
Helpolla voitto ei tosin TPS:lle irtoa vaikkakin HPK:lta puuttuu 5 ottelun pelikiellossa olevan ykkössentteri Tommi Santala.

Tosin kyllä kotijoukkue HPK:llakin on sanansa sanottavana ja ei sota yhtä miestä(Santalaa) kaipaa kuuluu myös vanha sanonta.

Mutta jos TPS ei saa samanlaista liikettä ja puolustusintoa päälle kuin tiistain Kärpät-pelissä niin vaikea on HPK:lta pisteitä ottaa.

Veikkaan ottelun lopputuloksen olevan HPK - TPS 3-4.
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Parempi puolustuspeli ja terävämpi hyökkäyspeli ratkaisevat voiton = HPK:n voitto.

Tepsi ei ole Rinkelinmäellä viime aikoina juuri juhlinut, eikä juhli nytkään.
 

Prookie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mielenkiintoista nähdä kenet Jalonen päättää laittaa ykkösen keskushyökkääjäksi. Mielestäni ei kannata kaikkia ketjuja ruveta sotkemaan, vaan laittaa pirteästi pelannut M.Kenig Somervuoren ja Miettisen väliin. Neloseen voisi Maxin tilalle pistää Suutarisen. Vai kannattaisiko Sillanpää ottaa Forssasta neloseen ja siirtää Tatu Miettinen keskelle?
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Peli ratkaisee

Etukäteen on molempien joukkueiden arveltu heikentyneen viime kaudesta. Ehkä näin onkin, mutta kauden alku näyttää TPS:n heikentyneen Kerhoa enemmän. Katsoin TV-pelin HPK-Jokerit ja sen perusteella HPK on säilyttänyt viime kauden perusilmeensä eli iloisen ja nopean pelin. Tällä perusteella veikkaan tasaisen pelin voittajaksi Kerhoa. Maaleja en uskalla veikata. Niitä voi olla tosi vähän tai jopa tosi paljon! Olisipa makea Tulosvetokohde! Tosin PAF:n rekisteröityneet pelaajat voivat aina pelata maalilukuveikkausta.
 

Pitkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Luotan Kerhoon, vaikka Santala onkin poissa. Tiedossa on kovavauhtinen ottelu.

Nähdäänkö Max Kenig ykkösessä Santalan paikalla? Toisaalta Jukka Jalonen voisi myös rohkeasti sotkea ketjuja, koska kakkosvitjan suoritustaso aiemmissa otteluissa ei tyydytä. Siksi voisi kokeilla myös Kucharcikia ykkösessä ja Maxia kakkosessa. Kotijoukkueen pakkipareihin ei juuri muutoksia tarvita, Immoselle vain enemmän vastuuta ja ruotsalainen kokki Sibyllan tiskin taakse.

Yksi ottelun avaimista on, saako TPS pysäytettyä hurjassa vireessä olevat Miettisen ja Somervuoren. Oma veikkaukseni on ei vaan Antti heittää kolme maalia, kaikki kyynärpäätaklauksella. Humppa soi ja ärsytetty kotijoukkue vienee pelin lopulta kahden-kolmen maalin erolla, kunhan mailat pidetään alhaalla.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti CIA
Tepsi ei ole Rinkelinmäellä viime aikoina juuri juhlinut, eikä juhli nytkään.

Whatcha talkin' 'bout, CIA? Tepsi otti viime kaudellakin vierasvoiton, muistaakseni maalein 4-3. Paha peli kyllä tosiaan tulossa, mutta vieraspisteet eivät olisi mahdottomuus. Ainakaan jos joukkue pelaa eilisellä tasollaan.
 

Stobe5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-liiga: HPK
NHL: NJ
siis viime kaudella Hämeenlinnassa pelatuista kolmesta ottelusta TPS voitti ensimmäisen luvuin 2-4.

pudotuspelit mukaan lukien TPS on Hämeenlinnassa voittanut viimeisestä kahdeksesta pelistä 3, joten aika tasaisissa merkeissä on menty.

tiukka peli joka tapauksessa on luvassa, ja se joukkue, kumpi saa jaettua maalinteko vastuuta useammalle henkilölle kuin aiemmissa peleissä, niin voittaa ottelun.

tähän mennessä Kerhossa maaleilla on mässäillyt kunnolla vain Somervuori, mutta pelejäkin on takana vasta 2. Palloseuralla Nurminen, Mikkola ja Kauppinen ovat läimineet 2 maalia mieheen kolmessa pelatussa ottelussa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tasainen ottelusta varmasti tulee ellei ottelu pääse heti alkuun repsahtamaan suuntaan tai toiseen. Muutenkin ottelun alku ratkaisee paljon. Jokereita vastaan Hpk sai ottelun alkuun heti maalin ja siitä syntynyttä hurmosta ei narrilauma saanut sammumaan sitten millään. siitä osoituksena kerhon ansaittu voitto. Tps lähte Hämeenlinnaan allaan voito Kärpistä ja varmasti lisäpisteet mielessä. Elliotin otteet ovat myös ottelun ratkaisun kannalta tärkeää. Miehen pitäisi saada samanlainen varmuus kun herroilla Niittymäki ja Norrena oli, niin puolustuspään peli olisi Tepsillä mielstäni vahvaa. Torstaina se nähdään, valuuko hunaja suupielistä vai näkyykö unissa painajaiset "hassuttelee"biisin tahdissa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Todella ikävä ottelu tulossa jossa Tepsin voitonmahdollisuudet ovat lähes olemattomat. Mikäli Tepsi jollain ihmekeinolla selviää HPK:n 10 minuutin prässistä edes siedettävin lukemin, viimeisessä erässä tuomari tuomitsee HPK:n tolppalaukauksen voittomaaliksi.

Veikkaus 5-1 tai 4-3 HPK:lle
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Kertokaahan nyt joku viisas ne kerhon ketjut. Ottaako A. Miettinen jälleen sentterin paikan, vai tuleeko ketjuun uusi sentteri? HPK:n omassa foorumissa joku povasi ykköskentäksi koostumusta Laakkonen-A. Miettinen-Somervuori.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noniin. Tepsistä analyysiä.

Ellu pelasi hyvin Kärppiä vastaan ja mikäli sama linja jatkuu, voimme olettaa ettei montaa sisään mene. Tosin Kärpät ei kyllä vedoilla mässäillytkään.

TPS selvitti alivoimat tiistaina hyvin. Erityiskohtelun torstaina Rinkelinmäellä saava Kimmo Peltonen ja Valko-Venäjän ystävämme Sergei Yerkovich olivat pihalla tiistaina, joten siltä osin systeemejä pitänee miettiä uudestaan.

Hyökkäyksessä ketjun Nurminen-Lius-Mikkola jälkeen taso laski liikaa. Ratkaisijoita ei ole vielä löytynyt kuin tästä ketjusta, joten tiistain kakkoselta Vahalahti-Koivu-Alatalo pitää saada tehot irti, mikäli miehet yhdessä jatkavat.

Veikataan vielä loppuun tulokseksi 2-3. Omiin täytyy luottaa...
 

ifota

Jäsen
Viestin lähetti t4
viimeisessä erässä tuomari tuomitsee HPK:n tolppalaukauksen voittomaaliksi.

Kyllä on turkulaisen muisti pitkä :). Tai sitten TPS:n hyökkääjä rusikoi kiekon maalivahdin räpylän alta maaliin loppuhetkillä..

Pinnat meille kuitenkin maalein 4-1
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Vaikeata tulee olemaan

Piisaahan meillä tuota muistia.

Pelistä tulee taas totutun vaikea Hämeenlinnassa. Tepsi ei ole koskaan viihtynyt (eivät ole kyllä muutkaan) Rinkelinmäellä ja Jokeri-peli osoitti Kerhon saaneen juonesta kiinni. Inhorealistina pelkään pisteiden jäävän kotijoukkueen kannattajien lystiksi Hämeeseen. Vaikka Palloseurakin sai pistetilinsä eilen auki, eilisäystä ole luvassa. HPK vie voiton luvuin 4-2.
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Viestin lähetti ifota


Kyllä on turkulaisen muisti pitkä :). Tai sitten TPS:n hyökkääjä rusikoi kiekon maalivahdin räpylän alta maaliin loppuhetkillä..

Huoh.

Tämä mies olikin jo meidän. Hetken aikaa.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tiukka matsi on tulossa, mutta veikataan kuitenkin vierasvoittoa 2-3. Rinkulalla on tarkoitus huomenna olla voittoa todistamassa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kiviharju yms.

Niin, tänään on koittanut päivä, jolloin maamme jääkiekkoympyröiden ykköstykki saa vieraita maamme entisestä pääkaupungista Turusta.
Turkuhan menetti pääkaupunkiutensa tässä takavuosina, (muistaakseni 1812) kun muuan ämmänketale tai piianperkele meni ja käsitteli talia huolimattomasti. Tai siis homma lähti ns. käsistä talia käsiteltäessä.
No joka tapauksessa tämän jälkeen muuan Pietarin piskuisena esikaupunkina tunnettu läyhäinen rannikkokaupunki sai pääkaupunkioikeuden, valitettavasti. Mielestäni ko. oikeus olisi pitänyt antaa Hämeenlinnalle, tuolle ikiaikaiselle maapläntille vanajavesistön savisilla rantamailla.

No, itse pelin tiimoilta sanoisin näin, että Kerho jatkaa siitä mihin viime keväänä tämän töpön kanssa jäi.
Viime keväänähän Pallokerho antoi haluttomalle ja koko kautensa penkin alle pelanneelle tepsille sellaista haipakkaa, että siitä oli kohtuus kaukana. Pronssimitsku annettiin enemmän kuin aiheesta Kerholle, tepsin lähtiessä Olavin krouvin suuntaan hukuttamaan murheitaan.

Tämän iltaisessa pelissä uskon töpselin putoavan kyydistä jo ensimmäisessä (1.) erässä. Kerho lyö taululle 3-0 lukemat, jonka jälkeen kuuluu naksahdus tötterön vaihtopenkiltä. Tämän jälkeen pelaillaan ja peli päättyy loppujen lopuksi 5-3 lukemiin, Kerhon himmatessa tahtia loppupelistä.

Pelissä nähdään myös se kuinka tätä kaikkien aikojen veemäisintä Turkulaista, muuatta Kiviharjua ajetaan takaa pitkin kenttää. Rajamäki hermostuu Kiviharjun ämmäilyihin ja ojentaisi ko. ihmispökälettä isän kädellä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Kiviharju nähkääs pakenee Kari Jalosen nenän taakse piiloon. Tämän kolossaalisen suojan takia Rajamäen ristiretki muuttuu sen tason riskiretkeksi, että ko kurinpalautus jää tuonnemmaksi.

Asiaa puidaan iltapäivälehdistön sivuilla monivärikuvasarjojen sekä diagrammien avulla. Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen laitos tutkii asiaa ja antaa suosituksenaan liigan kurinpitoelimelle ukaasiin, joka aiheuttaa sen, että Moberg tuomitsee Kiviharjun ruoskittavaksi varmuuden vuoksi seuraavan kotipelin ensimmäisellä erätauolla.
Tämän jälkeen Kiviharjusta tulee kunnon mies. Hän pääsee keväällä maajaoukkueeseen, jossa tekee Suomen voittomaalin Rajamäen syötöstä finaalipelissä, hänestä tulee juhlittu sankari, eikä kukaan muista enään hänen uransa alkuvaiheen ämmäilyjä.

Täältä tähän
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Kiitos vaan hauskasti alkaneesta aamusta, Ervatsalo. Nauroin vedet silmissä. Oletpas kirjoittanut mustavalkoisesta aiheesta värikkään veikkauksen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Luotan tepsiin

Eipä saisi muistella harjoitusmatseja, mutta...no joo tasaista vääntöä on porukka veikannut, mutta oma mielipiteeni on se, että toinen vie ja hpk vikisee. Tuokko tekee maalin (yksi kauden neljästä) ja vahalahti kaksi. Elliotin nivuset revähtävät ja karjalainen pääsee näyttämään taitonsa. Loppu kautena äijää ei sitten enää veskarin tontilta pois otetakkaan. Uusi tähti on syttynyt ja ensi kaudella änäriin.

Lopputulos karmaiseva 1-6

Muut maalit tehtailevat altsi, sergei...????kyllä ja sitten vielä koivu

Somervuori tekee kerhon aiokaisen
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kiitos, Ervatsalo! Sai tämä säänsä puolesta harmaa aamu aivan uuden vaihteen kun tuon kirjoituksesi luki. Näiden todistajien läsnäollessa lupaan seuraavaa: Mikäli kuvailemasi tapahtumat käyvät toteen, tarjoan Sinulle, Kiviharjulle, Rajamäelle ja itselleni ruhtinaallisen illallisen juomineen ja muine oheistuotteineen jossain sangen miellyttävässä miljöössä. Palataan yksityiskohtiin mikäli tarvetta.

Itse pelistä. Kaksi joukkuetta vastakkain, ja molemmilla peli vielä melkoisen hakusessa. Kerhon puolustus on toiminut odotettua paremmin, joskin vastassa olleiden joukkueiden hyökkäys on ollut melko heikkoa. Maalivahtipeli on uomissaan, ei hätää. Hyökkäys tarvisi aika monta pykälää, jotta homma saataisiin toimimaan toivotulla tavalla. Mitenkään huono tilanne ei ole sielläkään. Mielestäni Kerho on vähän sellaisessa välitilassa, tai siis tilanne ei ole huono mutta ei kovin hyväkään. Tässä vaiheessa kautta ihan ymmärrettävää, eikä ainakaan minua huolestuta.

Tepsistä en osaa sanoa oikein mitään, tuo käsitys "melkoisen hakusessa" perustuu puhtaasti jo pelattujen pelien lopputuloksiin. Tepsin fanien käsitykset omien mahdollisuuksista näyttävät vaihtelevan aika paljon. No, illalla tuo sitten nähdään. Saa nähdä, löytääkö peli tiensä myös HokiNaitin upeaan lähetykseen.
 

Stobe5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-liiga: HPK
NHL: NJ
Viestin lähetti ervatsalo
Niin, tänään on koittanut päivä, jolloin maamme jääkiekkoympyröiden ykköstykki saa vieraita maamme entisestä pääkaupungista Turusta.
Turkuhan menetti pääkaupunkiutensa tässä takavuosina, (muistaakseni 1812) kun muuan ämmänketale tai piianperkele meni ja käsitteli talia huolimattomasti. Tai siis homma lähti ns. käsistä talia käsiteltäessä.

jos tuolla talin käsittelyllä viittaat Turku nimisen kaupungin palamiseen, kannattaisi tarkistaa historian tietoja.
Kyseinen palo (ei Marko Palo) tapahtui vasta sen jälkeen kun pääkaupunkius oli siirretty jo pois sieltä.

muuten hauska juttu päivän piristeeksi.

Kerho muuten vie pelin 5-3, mikäli Vallin grillin jonon tietotoimistoon on luottaminen.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En malta olla lisäämättä, että pääkaupunkioikeudet siirrettiin Pohjois-Tallinnaan (jotkut tuntevat myös nimellä Helsinki), koska helsinkiläisten katsottiin olevan lähempänä Pietaria ja muutenkin venäläishenkisempiä kuin turkulaisten.

Mitä tulee illan peliin, niin kysyisin tietääkö kukaan miksi Sillanpää on ottanut Yli-Junnilan paikan kokoonpanossa? Ajatellaanko, että Ylli entisenä turkulaisena kainostelee tepsukkaa, vai ollaanko miehen otteisiin tyytymättömiä, vai onko ylipäätään vaan tarkoitus kierrättää miehiä neloskentässä? Itse olisin mielelläni nähnyt Suutarisen Harrin jälleen tositoimissa.
 

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ennakot kaatuu

Yleensä luottevaista lähteistä kerrottuna olen antanut itseni kuulla, että tänään peli päättyy Kerholle 5-3. Eka erä on tökkimistä, mutta sitten alkaa peli kulkea, ja kun seeprapaidan pilli tänään viimeisen iltasoiton soittaa, on Rinkulan valotaululla nuo em lukemat.

Mutta asiaan. Niinkuin Jussih tuossa äsken mainitsi, olisi hauska kuulla että miksi ei Ylli pelaa. Sen sijaan että Max on pantu Suomen Ykköskentällisen keskelle, on nuorukaiselle todella luottamuksen osoitus. Ja Veli-Kasper kai pelaa kolmosen laidassa?

Mikäs muuten siinä mättää, että kun koittaa avata tämän matsin eli HPK-TPS:n ennakko sivun, niin koko nettiyhteys kaatuu? Onko tässä taas joku kurinpitolautakunnan alajaoston myyräntyöporukka asialla. Aamulla sama ennakko-sivu aukes ihan hyvin mutta ei enää.

Pankaapas taas Rinkulan raukoille reunoille rientäneet Raporttia, että kuka oli hyvä ja kuka vielä parempi. Huonojen raportoinnista ei ole niin väliksi, minä kun en niin hyvin muutenkaan tunne TPS:n poikia.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Jussih
En malta olla lisäämättä, että pääkaupunkioikeudet siirrettiin Pohjois-Tallinnaan (jotkut tuntevat myös nimellä Helsinki), koska helsinkiläisten katsottiin olevan lähempänä Pietaria ja muutenkin venäläishenkisempiä kuin turkulaisten.

Minä en myöskään malta olla lisäämättä, että vielä suurempi tekijä tässä oli saada pääkaupunki kauemmas Ruotsalaisista ja Engelsmannien laivastosta, jolloin todettiin että Helsinki on paremmin suojassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös