HPK-Tappara LA 18.10

  • 5 510
  • 58

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, lauantaina, tuona väkijuomista pitävän kansanosan suosikkipäivänä kirmataan Rinkelinmäellä taas kiekon perässä.

Kerhon kanssa kiekosta kilvoittelemaan saapuu vieraita aina tuolta kiekkoperinteiden Lenita Airistolta, joka myös Tampereena sekä nyttemmin Raimolandiana tunnetaan.

Raimolandia, tuo Ilvesikoni Raipe Helmisen mukaan nimetty maapläntti pohjoisemmassa Hämeessä sykkii myös muun tyyppistä kiekkotoimintaa kuin eläinteemalla liikkuvaa Ipaproggista.

Tällä hetkellä Mansen kakkosporukaksi ja Ipan pikkuveikaksi (ei kuitenkaan siksi "pikkuveikaksi", vaikka sekin kävi mielessä) vajonnut Tappara vastaa tästä em. kaupungin toisesta leiristä.

Tappara, tuo maalaisten ja metallityöväen joukkue saapuu Rinkulalle astalot ja kiinnitystarvikkeet kiillellen kokeilemaan onneaan.

Onnea todella tarvitaankin, huolimatta siitä, että runkosarjavoittajien kuningaspultti, HPK, on viime aikoina hieman vetynyt henkeä hurjan alkukauden päätteeksi.

Kerho kietoitui torkkupeittoon ja vetäytyi päikkäreille parin ensimmäisen pelin jälkeen. Nyt on kuitenkin tullut aika herätä ja lähteä pahantuulisena känkkäränkkänä huljuamaan.

Kerhon pahantuulisuudesta saanee tuta ensimmäisenä juuri Tappara. Viime kauden finalistia vastaan pannaan sen tyyppinen hulabaloo ja heipaapparipaa-mentaliteetti päälle, että taululla palavat 5-3 lukemat ottelun päätteeksi.

Myös historia tukee tätä väitettä. Ko. joukkueet ovat pelanneet em. pelejä 50 kertaa. Kerho on voittanut Tapparan näissä peleissä peräti 27 kertaa, neljästi on pinnat tasattu.

Tappara on siis hävinnyt Kerholle peräti 27 kertaa vastaavassa paikassa!

Kiintoisa peli lienee siis tulossa.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Jos vaimo suo, niin saavun paikalle todistamaan kahden huippuvireessä olevan maalintekojoukkueen kohtaamista. Toivottavasti Rinkelinmäen hallin henkilökunta on varannut jo varamaaliverkkoja käsien ulottuville, ne täytyy varmasti vaihtaa viimeistään toisella erätauolla.

Jos Kerho tekee enemmän kuin kaksi maalia, on se jo voitto sinänsä. Pisteetkin olisi ihan kivoja.
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Janne Ojanen ei tietääkseni ole vieläkään tehnyt niitä vaadittavia kahta tehopistettä, joita hän tarvitsee päästäkseen sen maagisen pisteluvun yli. Näin ollen on arvattavaa, että juuri Kerhoa vastaan tuo rajapyykki rikkoutuu.

HPK-Tappara 2-4 (1-0,0-3,1-1)
1-0 Louhi
1-1 Puistola
1-2 Alanen
1-3 Ojanen
2-3 Tuulola yv.
2-4 Ojanen tm.

Maalivahdit:
Kuningas Lehto 4+22+9=35
Rob Tallas 9+1+2=12
 

timosusi

Jäsen
Viestin lähetti CIA
Janne Ojanen ei tietääkseni ole vieläkään tehnyt niitä vaadittavia kahta tehopistettä, joita hän tarvitsee päästäkseen sen maagisen pisteluvun yli. Näin ollen on arvattavaa, että juuri Kerhoa vastaan tuo rajapyykki rikkoutuu.

HPK-Tappara 2-4 (1-0,0-3,1-1)
1-0 Louhi
1-1 Puistola
1-2 Alanen
1-3 Ojanen
2-3 Tuulola yv.
2-4 Ojanen tm.

Itse asiassa 600 rikkoutuu jo 1-3 -tilanteessa, mutta mitäs pienistä. Tuleeko sitä 3. maaliakaan sitten lainkaan, on Tapparan ruudin nykyisellä märkyysasteella enemmän kuin epävarmaa. Varsinkaan kun Rinkelinmäeltä ei perinteisesti ole, kuten ervatsalo totesikin, Kirves hirveästi pisteitä vuollut. Vaan eikös Rautakorvenkin Tappara näyttänyt ensimmäiset isännän otteensa Hämeenlinnassa kärrättyään Scott Baileyn luukkuvahdiksi, joten miksei sitten Saarisenkin. Tällä tieteellisellä analyysillä: 1-4 !
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Sinä päivänä Getsemanessa oli liukasta

VVapahtajamme tallusteli tyytyväisenä Hämeenlinnan Prisman parkkipaikalla, niiden Belaruksien sekä ruosteisten Korolloiden keskellä. Olipa Mäkdonaltsin vaiheille parkkeerattu pari A-sarjan merseedestäkin, jotka kuitenkin paljastuivat pohjoiseen kauppalaan matkalla oleviksi espoolaisiksi. Olihan Tamperrrreella sentään nääs alkaneet valoviikot, nuo aikanaan hakaristiä kaupungin vaakunana/merkkinä paistattaneet bakkanaalit.

VVapauttaja käveli normaalin kauppakierroksensa läpi, ja ihmetteli mielessään jalkansa oivaa kuntoa. Vetävällä askeleella Kuningas saapui autolleen, ja Kiviojan Natsun tavoin tuo luotettava työsuhdepeli kyyditsi sankarimme kotiin muijan ja mukuloiden luokse. Mutta ulkorapuilla se meinasi tapahtua: porras oli märkä, ja VVapahtajan julkisuudesta tuttu jalka oli tempautua huonoon asentoon. Samassa hötäkässä olivat kauppakassit hilkulla pudota!

Tarinan opetus: Hämeenlinna on mukavampi kaupunki kuin Tampere, Kerho lukuisasti parempi joukkue kuin Tappara, Tappara kahvaa enemmän kuin kaikki muut yhtensä, Tapparan vauhti ei huomenna riitä, Tapparan hyökkäys jää huomenna nollille, Mäkinen lentää suihkuun rumasta taklauksesta, J. Ojanen jatkaa kadonneen pisteen metsästystään, Kerho tekee kolme yv-maalia sekä lopuksi C5-katsomo saa palstalla sontaa niskaansa vieraskannattajien kirjoittaessa sen epäasiallisesta käytöksestä.

lukuohje: Kaikki mikä liittyy Vujtekiin on ehdottomasti Kerhon peliä parantavaa sekä vastustajaa kehnontavaa?

edit: viilaus
 
Viimeksi muokattu:

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Viestin lähetti CIA
Janne Ojanen ei tietääkseni ole vieläkään tehnyt niitä vaadittavia kahta tehopistettä


Janne teki maalin ippeliä vastaan torstaina, joten vain pinna puuttuu. Saas nähdä kuinka kauan.

Hämeenlinnassa kohtaavat ilmeisesti kaksi joukkuetta, jotka saavat koko ajan aikaiseksi tarpeeksi maalintekopaikkoja, mutta jotka tekevät ottelusta toiseen vastustajan maalivahdista sankarin. Ja kun kamppailussa ovat nyt vastakkain kaksi erinomaista veskaria (Olettaen että Lehto ja Tallas pelaavat), ollaan kahdella tehdyllä osumalla jo varmaankin taistelemassa ottelun voitosta.

Tappara voisi lauantaina jopa pärjätä, jos kenttäpelin hallinta saataisiin viimein käännettyä tehoiksi. Tosin Rinkelinmäellä ei varmaankaan hallita kovin suvereenisti, mutta ollaan kuitenkin varmaan pelissä hyvin mukana.

Venäläiseltä voidaan odottaa jälleen loistopeliä. Herra on kyllä kovassa kunnossa ja itseluottamus huipussaan.

HPK-Tappara 2-4 (1-0,0-3,1-1)
1-0 Louhi
1-1 Puistola
1-2 Alanen
1-3 Ojanen
2-3 Tuulola yv.
2-4 Ojanen tm.

Miten tuo ottelun kulku maaleineen tuo mieleen viime kevään ja viidennen välieräpelin? :) Oli se silloin mannaa mahan täydeltä.

Tulosvedosta takuuvarmat rahat, kun pistää molemmille 1-2 maalia, tai sitten Vujtek on äärettömän rasittava neljällä tehopisteellä.
 

rinkeli22

Jäsen
Veikaanpa, että suurinta riemua tuo se, että jos tyytyy katselemaan HPK-Blues ottelun Aukkosen ja Jutin tahdittamana, tarvitsee Rinkelinmäelle vaappua seuraavan kerran vasta 11.11. eli 24 päivän päästä.. noh, mut hymy korviin, peleissä alkaa olla jotain panosta jo ehkä 4:n kuukauden päästä.. se on jo ihan nurkan takana, eli kyl tässä ollaan ihan hirveiden paineiden alla. mä en ainakaan pysty enää nukkumaan öisin..

Tämän ottelun tulosvedosta aion ottaa jälleen helpot rahat samalla taktiikalla kuin viime tiistain monivedostakin.. Ruksaan Kerholle varman nollan. Tapparan maalit ovatkin kinkkisempi, mutta epäilisin 2 tai 3 ja varmistetaan vielä ykkösellä. Kerrointakin varmasti ihan mukavasti..

Siinä olikin jo pohjustus ottelun kululle, eli Kerho tuskailee nyt entistä enemmän ja se yksikin maali jää tekemättä.. Lähimmäksi pääsee tuttuun tapaan Tomas Kucharcik, joka laukoo ilman häirintää 2 metriä tyhjänä ammottavan maalin ohi.. Vujtek turhautuu jälleen ja koskee ihan älyttömän törkeesti vastustajaa pelikatkohässäkässä, ja nyt ei enää 2+10 riitä.. se on ottelurangaistus ja yhden pelin huili, mokomakin elämäntaparikollinen! Tappara taasen vyöryttää kaikki neljä hyökkäystään pelin aikana niin tehokkaasti, että 2 tai 3 kertaa Tallas kaivelee kiekkoa maalista..

Torstain spektaakkelista intoutuneena halliin saapuu peräti 2500 hämäläistä kiekkojännäriä, ja kirstunvartija hyräilee tyytyväisenä..

Ja kauden parasta antia on edelleen se, että Kerhon maalilaulu kuullostaa myöhemmin paljon paremmalta, kun ei tarvi kuunnella sitä kokoajan..
 

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Mitä mitä mitä?

Johan tämä on perin ihmeellistä...

Avaan tietokoneen, odottaen jännittyneenä...
Millaisia ennakkokirjoitelmia huomisesta pelistä lyriikan ystävämme Ervatsalo ja Muaddib ovat saaneet aikaan.
Ja mitä helv---ä!
Muaddib ei ole vielä kirjoittanut mitään!
Olen pettynyt, niin pettynyt. Viisumiongelmia Muaddibilla vai mikä lie? =)

Ai niin, siitä pelistä: Kerho tuskailee, mutta pikkuhiljaa alkaa tuskan takaa näkymään valoa ja valmennusportaan hymyjä.
Kerho maalaa pelissä enemmän kuin kerran, eli voittaa huomisen
"jätetään Nökö ilman pinnoja"- koitoksen 4 - 1.

Kuha saa tehtyä viimeinkin maalin pelin aikana ja saman tekee Laakkosen nopsakinttuinen vipeltäjä.
Burströmin äijä tekee sitten sen kolmannen maalin, koska maalinteon jälkeen on mukavampi tulla haastateltavaksi pelin jälkeiseen fanien pelaajatapaamiseen. Toisena "uhrina" mukana pelaajatapaamisessa on Jykä, joka sitten tekee väkisin sen neljännen "byrsän" Mäkisen mailan kautta ohi hölmistyneen "Yyterin kesäpojan".
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Mestarit jätettävä taas nollille!

Lienevätkö Tapparan kannattajat vielä mestaruusjuhlia viettämässä, kun totaalinen hiljaisuus vallitsee...?

Vai ovatko ymmärtäneet, että tämäniltaisesta jääkiekkomittelöinnistä ei heille paljoa riemua ole tarjolla.

HPK:n takalukko on aukeamaisillaan ja Tappara joutuneekin kokemaan ennen näkemättömän nöyryytyksen.

Mikään ei pitäisi olla mukavampaa kuin hallitsevan mestarin niistäminen, mutta jotenkin vaan tämäkin koetus vaipuu samaan harmauteen kaikkien muiden vastaavien sekaan.

Poikkeuksellisesti, turhien rutiinien poistamiseksi ja taikauskoa vältellen ajattelin tällä kertaa veikata Mika Skytän vierailuja ottelupöytäkirjoissa: #10 Mika Skyttä

edit: Mika Skyttä ja pelinumero lisätty ottelupöytäkirjaan. ja pelinumero vaihdettu oikeaksi =)
 
Viimeksi muokattu:

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Itse olen asettanu ottelun tavoitteeksi sen, että josko Kerho tänään tekisi 2 maalia, ottelun lopputuloksella ei ole niin väliä.

Akinaattori Heino tekee paluun kokoonpanoon, tosin paikka on seitsemäntenä puolustajana. Muuten rosteri näyttää samalta kuin Pelikaania vastaan.

SM-Liigan sivujen mukaan ottelun tuomitsee Japa Levonen.

Kerho tänään:

1 Eero Väre, Maalivahti

35 Rob Tallas, Maalivahti AK


1. kenttä

14 Tuomas Eskelinen, Vasen puolustaja AK

38 Teemu Aalto, Oikea puolustaja AK

26 Janne Laakkonen, Vasen laitahyökkääjä AK

23 Tomas Kucharcik, Keskushyökkääjä AK

19 Vladimir Vujtek, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

36 Marko Tuulola, Vasen puolustaja

43 Tuukka Mäkelä, Oikea puolustaja

39 Jukka Voutilainen, Vasen laitahyökkääjä

21 Max Kenig, Keskushyökkääjä

11 Tony Virta, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

3 Vladimir Sicak, Vasen puolustaja

4 Tuomas Immonen, Oikea puolustaja

9 Jyrki Louhi, Vasen laitahyökkääjä

67 Anders Burström, Keskushyökkääjä

22 Hannu Väisänen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

12 Aki Heino, Oikea puolustaja

16 Olli Sillanpää, Hyökkääjä

31 Juha-Pekka Loikas, Vasen laitahyökkääjä

41 Juhamatti Yli-Junnila, Keskushyökkääjä

10 Mika Skyttä, Oikea laitahyökkääjä
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Tappara tänään:

1Sasu Hovi, Maalivahti
34 Mika Lehto, Maalivahti AK

1. kenttä
6 Pekka Saravo, Vasen puolustaja AK
29 Pasi Petriläinen, Oikea puolustaja AK

10 Johannes Alanen, Vasen laitahyökkääjä AK
8 Janne Ojanen, Keskushyökkääjä AK
38 Sami Venäläinen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
12 Juha Gustafsson, Vasen puolustaja
21 Pasi Puistola, Oikea puolustaja

24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä
16 Aleksandr Barkov, Keskushyökkääjä
20 Petri Varis, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
40 Dale Clarke, Vasen puolustaja
33 Miska Kangasniemi, Oikea puolustaja

19 Petri Koskinen, Vasen laitahyökkääjä
41 Stefan Öhman, Keskushyökkääjä
81 Arto Kuki, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
4 Lauri Kinos, Vasen puolustaja

11 Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä
27 Petri Kontiola, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä

22Jarkko Pyymäki, Hyökkääjä

Katsokaa kakkoskenttää!! Petri Varis on Alexsander "Sasha" Barkovin rinnalla. Saarinen on siis vastannut rukouksiini. Uskoisin nyt Variksen pääsevän paremmin peliin ja maalintekoon mukaan.

Jos Tappara pystyy pelaamaan samalla tasolla, kun viime pelit, niin on kerho suurissa vaikeuksissa. Uskoisin tapparan korjaavan pisteet J. Ojasen juhlapisteellä ja Variksen uudella tulemisella. tai sitten ei...
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Viestin lähetti ifota
Jatkan mykkäkoulua, pysyn kotona, ei näy meikäläistä hallilla.

Ottelu tulee olemaan supernihkeä, lopputulos jossain 1-1:n korvilla.

Sä olet totaalinen marginaalikatsoja, joka roikkuu ensimmäisenä hallin oven kahvassa sitten KUN finaalit alkaa;-)
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Vallataanko Tamperetta taas?

Eikö panssarijuna pääse etenemään? Onko Lempäälä taas lahtareiden hallussa ja lennätin- sekä puhelinjohdot katkaistu? Ammutaanko Kalevassa? Sanooko kuularuiskut tärärättättää?

Ovatko painikiekon kannattajat suivaantuneet vihdoinkin joukkueeseensa ja äänestäneet jaloillaan taitokiekon puolesta siirtymällä heirän Ipan riveihin?

Vai onko Kemppipipoilla nyt lopullisesti päreet palaneet "provoileviin, vittuileviin, hallilla hakkaaviin ynnä veppinarkkareita ylleen kiskoviin teiniKorollajuntteihin"?

Vaikka toisaalta: Ei niin kauhea ikävä ole. Olisi vaan niin hauska lukea väärässä olevien ihmisten perusteluja omille mielipiteilleen ;)

edit: pitäähän joka viestissä ainakin yksi lapsus ola.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Nyt kyllä liian moni luulee olevansa muaddib. Tähän voisi lainata Idolsin tuomareilta, että " älä nyt ainakaan kirjoittajan lahjoillasi yritä tulevaa expuolisoasi hurmata".


HPK-Tappara 2-4
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti tombraider
Nyt kyllä liian moni luulee olevansa muaddib. Tähän voisi lainata Idolsin tuomareilta, että " älä nyt ainakaan kirjoittajan lahjoillasi yritä tulevaa expuolisoasi hurmata".


HPK-Tappara 2-4

Niin (personallisuushäiriö nro. yks), oma skitsoidisuuteni rajoittuu ainakin lähinnä osastolle paranoia & ääntenkuuleminen. Lääkitys on jo näihin. Entä itselläsi? Miten menee?

Idolstuomaristoon en ota kantaa.

Mutta mä otan: Soidinriiteissä käytän hyväkseni lähinnä salskeaa kehoani, uljasta primääritarpeiden täyttötaitoani (lähinnä sapuska) sekä virtuoosimaista... jaa. Ehkä lähinnä noita kahta. Kolmas persoonani, "hän", haluaa vielä todeta Idols-ohjelmaa katsovista tietoisuuksista jotain, mutta koska "hän" edustaa minussa sivistystä se jää nyt sanomatta.

Lopputulosarviosi kusee pahasti. Suosittelen ettet jätä mitään uhkapelilappua kioskintädille, vaan nauti niistäkin rahoista miten itse lystäät.
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään nähdään onko VV:llä avaimia takalukkoon, vaiko jatkuuko sekoilu kentällä entiseen malliin. Jos nyt ei ala peli parantua, tullaan näkemään tätä räpellystä vielä pitkään.

Lisäksi itseä hieman pelottaa, että koska alkaa tulemaan turhautumisesta johtuvia ylilyöntejä. Tähän asti on nöyrästi jaksettu puurtaa töitä, mutta koska kaatuu kuppi ja roikkuminen tai poikittainen kostetaan jollain pitkään pelikieltoon oikeuttavalla kepposella. HPK:lta vaaravyöhykkeellä ainakin: Tuulola, Eskelinen, Mäkelä, VV ja Louhi. Sama vaara myös mielestäni Tapparan pelaajilla.

Toivottavasti ensimmäinen erä toisi maalin tai pari, niin peli voisi aueta kummasti.

Koska muuten julkaistaan Skyden koko kauden kattava soppari, hulluja ovat jos ei Skydelle jatkoa anneta. Skydellähän on melkein saman verran tehoja, kuin viimevuoden pistepörssinvoittajalla, en ainakaan minä olisi tätä uskonut kun Skyde tuli koeajalle.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Edelleen peräänkuulutan sitä röyhkeyttä, tahtoa ja halua niissä maalintekotilanteissa. Ja sitä maskia on saatava sinne maalineteen. Viime pelin kolmannen erän loppuvaiheessa näitä elementtejä oli jo nähtävissä, mutta nyt sen voisi aloittaa jo pelin alusta asti.

Mitä tulee Skytän sopimukseen, niin eiköhän se julkaista marraskuun alussa tai sitten ei.

Ja eikun hallia kohti. Kiitti hei!
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Designer
Jos vaimo suo, niin saavun paikalle todistamaan kahden huippuvireessä olevan maalintekojoukkueen kohtaamista.

Heh. En naurahtanut vaimolle, vaan jälkimmäiselle toteamukselle. Kärkipään kamppailustahan totta totisesti on kyse. Olen kuullut, että pojat saavat palkkaa pelaamisesta. Pitääkö huhu todella paikkansa?

Jos Kerhon otteet jatkuvat torstain malliin, niin Tapparalle on helppo pala kakkua napata pisteitä Hämeenlinnasta. Mutta onhan Tapparallakin homma ontunut, joten Kerho saattaa voida ampua kovillakin.

Viime aikojen tapahtumien valossa on vaan niin kovin perin hankalaa sanoa enää mitään. Kuukausi eteen päin, niin sitten alkaa hahmottumaan paremmin, mikä on kunkin joukkueen suunta.

TOIVON, että tänään ottelun päätyttyä taululla komeilevat luvut 2-1 tai 3-2. Jep.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Gagne: Ostin sitten litran piimää, joten kiitos neuvosta.

Mikä-ä lä-lä-ääki-tys?
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti JasonMiller
Koska muuten julkaistaan Skyden koko kauden kattava soppari, hulluja ovat jos ei Skydelle jatkoa anneta. Skydellähän on melkein saman verran tehoja, kuin viimevuoden pistepörssinvoittajalla, en ainakaan minä olisi tätä uskonut kun Skyde tuli koeajalle.

Itse en Skyttään lämpene. Ei ole järkeä verrata #10:iä Kuhaan, joka on ollut aivan pihalla koko alkukauden. Viime kausi oli viime kausi - nyt ei irtoo Kuhalta kiekko eikö kuviot. Kumma homma. Jopa Anders on saanut bojoja enämpi kasaan kuin #23.
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti mauri
Itse en Skyttään lämpene. Ei ole järkeä verrata #10:iä Kuhaan, joka on ollut aivan pihalla koko alkukauden. Viime kausi oli viime kausi - nyt ei irtoo Kuhalta kiekko eikö kuviot. Kumma homma. Jopa Anders on saanut bojoja enämpi kasaan kuin #23.

Joo, en toki vertaa #10:ä viimevotiseen Kuhaan, alkaa vaan itsekkin tuskastumaan vallitsevaan tilanteeseen. Tosiasia kuitenkin on, että luultavasti Skyttä joudutaan pitämään, koska materiaali on odotettua kapeampi (tason nousua kaikilta junnuilta ei ole nähty) ja rahat on käytetty, eikä nykyiset katsojamäärät tilannetta ainakaan korjaa. Skyttä kuitenkin kurvailee tällä hetkellä siinä missä muutkin ja parempia ei ole, eikä niihin olisi varaakaan.
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
8.44 0-1 Venäläinen (J Ojanen-Alanen)

Onnittelut!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin se on, niin se käy. HPK vie ja Tappara tekee ne maalit. Ei mahda mitään. Nytkin on ollut Joksin mukaan Laakkosella ja Burströmillä hyvät paikat. Mutta kun ei mene niin ei mene.

Turpaan tulee siis tässäkin pelissä. Veikkaanpa, että 60 minuutin jälkeen taululla on luvut 1-3.
 
Viestin lähetti Sistis
Niin se on, niin se käy. HPK vie ja Tappara tekee ne maalit.

Pieni korjaus: Tappara teki maalin. Ei kai niitä nyt yhdessä pelissä useampia...Nyt sitten painitaan ja kahvataan 40 minsaa ja katsotaan mihin se riittää.

PS. Janne, oot IHANA!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös