HPK-SaiPa 27.11.2003 @ Rinkelinmäki

  • 6 813
  • 88

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei se Mäkkäri mitään maaleja tee...

Ylenmääräiset näyttöpaineet niskassa hölmöilee itsensä suihkuun ennen ensimmäsitä erätaukoa...

Kolmosessa Jykä-Mc-Tuukka & Korkeavuori. Pitäisi vääntövoiman ainakin riittää... Voden ei sitten paljoa kannatakaan syötellä silloin kun kiekon lapaansa saa...
 
Viimeksi muokattu:

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ilves-ottelun tyrimisen jälkeen on vaikea olla tämän illan ottelusta oikein mitään mieltä. TOIVON, että lukemat olisivat 3-1 Kerholle. Vujtek, Aalto ja Virta. Saa niitä maaleja tietysti enempikin tehdä, mutta näihin olisin ylen tyytyväinen. Etenkin, kun muistamme lukemat Lappeenrannasta.......
'Mäkkäriltä' en niinikään osaa odottaa vielä mitään. Täytyy nähdä, kuinka mies istuu tähän porukkaan --- siltä pohjalta jatkoa voi spekuloida enempi ja parempi.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti theref
Rivissä on vain kuusi pakkia ja ikävä kyllä nuo kaksi uupuvaa pakkia ovat SaiPan parhaat kiekolliset pakit.
Pursiainen-Pekkala
R-P. Lehtonen-Weckström
Nevalainen-Hana

Öhöm...Kieltämättä vaikuttaa vähintäinkin heppoiselta tuo puolustuspää. Aikamoisen koko joukkueen puolustuspelin SaiPa saa pelata, mikäli numerot pysyvät tasaisina.

Kerho on tosin erikoistunut tekemään vastustajien maalivahdeista loistavia, mutta kyllä tuolla kalustolla pitäisi tänään tasoeron olla selvä.

Ihmeitä on toki ennenkin tapahtunut.
 
Viimeksi muokattu:

RalphCox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vernon Vipers, Rio de Janeiro
Ärttö on kyllä kaunis mies
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lähdetään siitä että kun Puurula on maalissa kerho voi aina hävitä.En luota niin yhtään Puurulaan,toivotaan että Tallas on pian kunnossa.Kuitenkin, uskon kerhon tämän pelin voittavan 6-3 ja Mäkkäri tekee ainakin yhden ylivoimalla.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieman haastetta SaiPalle.

Nyt kun sekä Bruun, että Kokko ovat pois puolustuksesta ja Uusikartano sentteriosastolta, niin SaiPahan saa pelata ihan tosissaan, jos meinaa voiton viedä. Ei tietysti löysäilyyn olisi muutenkaan varaa ollut, mutta nyt pitää oikeasti laittaa kaikki likoon.

Tosiasiahan on, ettei SaiPa joka kerta Hämeelinnassa vieraillessaan ole onnistunut voittoa nappaamaan. Tänään voisi taas vaihtelun vuoksi kaksi pistettä tuoda tänne Saimaan rannoille.

Onhan meillä sentään pelaajat, jotka siihen pystyvät. Myllyksen huilaillessa ja itseään parannellessa Kuokkanen on saanut vastuuta ja osoittanut edelleen olevansa aivan huipputason torjuja liigassa. Ei kukaan nollapelejä vahingossa pelaa. Ainakaan Jokerien tasoista joukkuetta vastaan. Vaikka Oulussa kävikin vähän hassusti, niin se oli vaan hetkellinen häiriö joukkueen yhteispelissä.

Machulda alkaa selvästi heräilemään ja tuskin enää viitsii läpiajojakaan tuhlailla, kun kerran maalin makuun niistäkin pääsi. Sachl jatkaa koko kauden ylläpitäämäänsä tappavan tehokasta tahtiaan pikku-Villen säestyksellä. Hirvonen, Kaartinen, Nokelainen, Qvist, Kerman... Kyllähän meiltä ratkaisijoita löytyy. Ja Nielikäinen pitää vauhtia ja vaarallisia tilanteita yllä.

Puolustus joutuu tänään tekemään rankan iltapuhteen ja nuoret pakkimme pääsevät todella näyttämään kyntensä. Mutta kyllä täysin luotan heidän onnistumiseensa.

Lopputulos 0 - 3

SaiPalta Vallu, Noksu ja Tore
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Joopajoo. Peli ei tähän mennessä ole pettänyt ennakko-odotuksia. 3-0. Turha reissu. Vittu. Toivottavasti joku pystyy tekemään edes maalin.
 

theref

Jäsen
Jaa jaa.

Yli-Torkolle 5+PRK polvitaklauksesta, ei hyvä.

Eikä varsinkaan hyvä, kun Toren kymppitili taisi tulla täyteen ja huilailee lauantain tärkeän Blues-ottelun.
 

Aksu

Jäsen
Jos aivan rehellinen olen niin olen tyytyväinen näinkin maltillisiin tappionumeroihin. Ennen peliä pakisto sekä hyvin muistissa säilynyt surkea vierassaldo eivät odotuksia luoneet. Elikäs linja jatkuu... vieraissa ei tehdä maaleja, joten keskimäärin hävitään aika usein.
 

ShakesBier

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihan hyvää peliä Kerholta! Kiva oli huomata, että nelosketju eli omat poijjaat oli suorastaan vauhdissa ja matsi oli kaiken kaikkiaan vauhdikas. SaiPa ei saanut oikein tilanteita luoduksi ja mitä sai, niin Puurulakin oli tarvittaessa hereillä. Tästä on taas ihan hyvä jatkaa..!
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
- Puurulalle ja puolustukselle nollapeli.
- Mäkiaho ei jäähyillyt.
- Nelosketju tehtaili pisteitä.
- Sicak on selvästi parantanut otteitaan.

Ja kaikki tämä nettiradion välityksellä. Mäkkäri taisi päästä kokeilemaan muutaman kerran, mutta vielä ei mennyt sisälle. Tilanteet kuulostivat kyllä lupaavilta. Lisää röyhkeyttä mukaan- ja tämä koskee kaikkia pelaajia. Vetoja vaan. Vaikka ei menisi sisään, niin yleensä siinä syntyy jonkinlainen hässäkkä, jota voi sitten hyödyntää.

Puolustus toimi ihan hyvin. Ehkä johtuu siitä, että paketti on nyt niin tiivis, kun on kolme pakkiparia. Ainahan niitä virheitä tulee, mutta nolla on aina nolla.
 

theref

Jäsen
Viestin lähetti clayman
Ja kaikki tämä nettiradion välityksellä. Mäkkäri taisi päästä kokeilemaan muutaman kerran, mutta vielä ei mennyt sisälle. Tilanteet kuulostivat kyllä lupaavilta.

Hanan Mattikin on päässyt pari kertaa kokeilemaan, mutta vieläkään ei ole mennyt sisälle.

Eipä näyttänyt sitten Urkkaruutu tuota Karalahden taklausta puhumattakaan Yli-Torkon taklauksesta.

Jere ja Tore taitavat jakaa tämän illan jälkeen liigan jäähypörssin piikkipaikan.

Millainen tuo Yli-Torkon tilanne oli ja kehen osui? Ei kai loukkaantunut?

SaiPa jäi nollille vieraissa, yllättävää!
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Mäkiaho jatkoi siitä, mihin jäi muutama vuosi sitten. Ihme juttu, kuinka tuo Mäkkäri pystyy hankkimaan vastustajalle jäähyjä. Kaveri on jokinlainen puolisukeltaja, sillä eivät Yli-Torkon ja Pekkalan(?) jäähyt mitään filmaamisia olleet, mutta eipä Mäkkäri toisaalta ihan vimpan päälle yritä säilyttää tasaopainoaankaan häntä rikottaessa. (Yli-Torkon jäähyssä ei tosin ollut kahta sanaa)Ja kun nykyliigassa jäähyä ei saa, ellei vastustaja kaadu, niin hyvä näin.

Jalonen teki valmentajahaastattelussa harvinaisen selväksi Mäkkärin roolin. Poliisihan tuo on suomeksi sanottuna, mutta harvapa valmentaja Suomessa tuota ihan suoraan sanoo. Mainitsi vielä tuon viime sekuntien tilanteen, jossa Nielikäinen kävi tökkimässä Vujtekia, ja Mäkkäri meni saman tien väliin kertomaan Nielikäiselle, mitä saa tehdä ja mitä ei. Tappelu siitä olisi tullut, jos N olisi tehnyt aloitteen. Tällaisia pelaajia ei meillä aikaisemmin ole ollut, jotka uskaltavat Pasin tyyppiselle kaverille mennä kertomaan, mikä on homman nimi. Näin siis Jukka Jalonen vapaasti lainattuna.

Muutenhan peli oli melko mitäänsanomaton. Kummankin joukkueen ylivoima oli syvältä. Kerhon paras oli ylivoimaisesti Sillanpää-Suutarinen-Lahti. Varsinkin Sillanpäälle on tullut luisteluvoimaa hurjasti lisää sitten viime näkemän. Laakkonen ja Virta pyörittelivät myös ihan kivasti, mutta tuloksetta. Burströmille kiitos ja näkemiin, Yli-Junnila sentteriksi. B onnistui tärvelemään ties kuinka monta Virran ja Laakkosen järjestelemää hyökkäystä. Kyllä niitä alivoimapelaajiakin riittää, joten...
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Vastustelija oli tänään täysin aseeton. Vaikka HPK:nkaan tahtotaso ei todellakaan ollut kohdallaan, se pystyi leikiten kaatamaan heikon SaiPan.

SaiPan ykkösketju pystyi muutaman maalipaikan pelaamaan, muut eivät ollenkaan. Heikoin vierailija tällä kaudella.

HPK:n nelosketjun paikoista on tällä hetkellä sen verran kova kilpailu, että heidän on pakko painaa pelissä koko ajan tosissaan. Hyvä että kaverit saivat onnistumisia. Lahdessa tuntuu olevan sitä potentiaalia ratkaisuihin.

Tsekkien ja Väisäsen muodostamaa ykkösketjua ei koko ottelu tuntunut kiinnostavan välillä paskan vertaa. Varsinkin Vujtekin mielestä ottelu ei ollut yrittämisen arvoinen.

Puurula pelasi nollapelin! Muutama hieno torjunta, mutta melko helpolla nolla tänään kuitenkin tuli. Ei vielä oikeuta Jonia käyttämään Huikea Jamppa-nimeä, mutta paljon parempi kuin Tampereella.

MC Äri on hyvä vahvistus HPK:lle. Muutama hyvä paikka, mutta vielä kiekko ei löytänyt perille asti. Ylivoimalla enemmän kutia vaan. Taisi olla ainoa kuka edes yritti ampua. Myös Nielikäisen lopussa hakeman Vujtekin haaston MC Äri tosiaan tyrehdytti pelkällä verbaalisella niskalenkillä. Hyvä niin.

Välimallin pelihän se oli, mutta kaksi pöäängiä kuitenkin.
 

ahal

Jäsen
Viestin lähetti ShakesBier
Ihan hyvää peliä Kerholta! Kiva oli huomata, että nelosketju eli omat poijjaat oli suorastaan vauhdissa ja matsi oli kaiken kaikkiaan vauhdikas. SaiPa ei saanut oikein tilanteita luoduksi ja mitä sai, niin Puurulakin oli tarvittaessa hereillä. Tästä on taas ihan hyvä jatkaa..!
Näkemättä ja kuulematta matsista mitään, mutta torjuntatilastoja silmäillessä tulee mieleen, että yhtä myllytystä se on ollut. Ja Kuokka olisi ilmeisesti ansainnut yhden tähden 50 torjunnallaan. En tiedä mitä ajattelisi, mutta ei tämä ole parasta mainosta seuraavaa kotipeliä ajatellen. Mihin muuten on kadonnut viisikkopuolustuksen taito? Mälkiä sen sai ajetuksi sisään muutama vuosi sitten, kun vähän menestyttiin. Heikolla materiaalilla ei ole muita vaihtoehtoja. Tai se on ainakin paras. Varsinkin kun ykköspakkipari on sivussa. Vallun ollessa kentällä taitaa puolustus pelata aina 4 vs. 5...

Tää on silleen vähän katkera kommentti jälleen, kun nyky-HPK:aan ei ole lyömätön ja taaperrus vieraissa jatkuu ja jatkuu... Ainoa lohtu on, ettei tullut matkattua Hämeenlinnaan. Säästyi aikaa ja rahaa. Kaikki muut joukkueet ovat kurittaneet vuorollaan Bluesia, mutta liekö lauantaina sitten tappioiden aika ohi SaiPan kustannuksella... Pahalta näyttää.
 

#15

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joopa. Pitäisikö SaiPan pelibussia vaihtaa? Auttaisiko se?

V**tu mitä peliä SaiPalta! Todella luokaton esitys. Sanattomaksi vetää. Siitä kuuluista "kusipääkiekosta" ei tietoakaan. Ensimmäinen erä pystyttiin rimpuilemaan jotenkin mukana, toisessa meitä vietiin pahasti ja kolmannessa oltiin jo väsyneitä.

Ainoat valopilkut tänään olivat Hanan Matti, Eetu Q & Kuokka. Muut olivat tasaisen huonoja.

HPK:sta..upeaa peliä. Olisi jopa ansainnut suurinumeroisemman voiton. Etenkin 4-ketjun nuoret jampat tekivät vaikutuksen. Toisaalta mainitaan vielä Puurula vaikka nollan pitikin. Meikäläisen silmään todella epävarmaa peliä. Parantanee?

Noh. Katseet lauantaihin.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti Rontti
Heikoin vierailija tällä kaudella.
En ole nähnyt kaikkia tällä kaudella vierailleita vastukkeita, mutta mikäli joku on ollut heikompi niin ihmettelen suuresti. Pisteet olisi voinut jakaa alkulämmittelyn jälkeen. Ja tätä en uskaltaisi kirjoittaa mikäli näin minulle ei olisi sanaillut autokuskinani ollut Saipa-fani. Havainnointieni selvyyttä korostaen korostan uudestaan, hän oli autokuski, minä en. Smasta syystä pyydän huomioimaan havainnoinnin rajallisen tason.

Alaleukani loksahti alas useita kertoja tiedostaen, ehkä vielä tiedostamatta muulloinkin. Huvittelun vuoksi luettelen tiedostamani kohdat.

1) Kuokkanen 50 torjuntaa. Tämän kuulin juuri äsken kotona. Ei voi olla totta, Koff-päissäni en usko vieläkään, minua on hujattu. Muistan korkeintaan 2 torjuntaa. Kaikki kohti vedetyt menivät maaliin.
2) Skriko. Tätäkö se 'ureapääkiekko' on? Ensimmäinen erä, tilanne 0-0. Saipa pyörittää HPK-päädyssä (ottelun ainoa kerta, 5-3 yv mukaan luettuna). Mitä huutaa koutsi? "Hyvä jätkät, tehkää maali"... ei suinkaan, huutaa "yx alas.. yx alas... Kalle, KALLE!!" Tuolla hetkellä olin 110% varma siitä kumpi ottelun tulee voittamaan.
3) Linjamiehet. HPK:lle ei vihelletä paitsioita. Tosin yksi (1) taisi j''d' vihelt'm'tt' my;s Saipalle. ...mit' kettua, merkit sekosivat kesken kirjoittelun, leuka putosi taas. Kirjoita t'ss' nyt sitten ilman ' ja ; kirjainta. H;h! Syyt'n t'st' yhteiskuntaa, ja jatkan eteenp'in. Onko t'm' salaliitto, Jatkoaika ei pid' Bluesista, sikski kiroittamalla sulku/merkki systeemi sekoaa...
4( *heh, toikin v''rin p'in... usko tai 'l', n'pp'ilen l'hes kaiken oikein. Niin, siis 4( Heinon pelioikeudet omistaa nyt Pelicans. Vastaavasti MacAhon oikeudet omistaa..... HIFK. Tieto varmistettu ottelun aikana HPK/johdosta.
5( SM/liigassa tarvitaan pollareita. Oikeasti tarvitaan! Ottelun loppu... Vujtek luikkailee, The Pasi seuraa maila haaroissa vaikka kuinka kauan.. itse huudan Mac kehiin, kunnes minulle kerrotaan ett' onhan h'n siell'.. ja totta tosiaan, Mr. Cop luistelee vierelle. Mit' tapahutuu, tappeluko_ Ei, The Pasi poistaa mailan haaroista ja luistelee korvat luimussa pois.
6( Vujtekin erkkaus. Eka er' kului hauskasti Fiskarsien kanssa sit' pikku teippip'tk'' trimmaten. Ihan totta, uskomatonta!
7( Stereotypiat. Vierailin aitossa liputta, kenek''n estelem'tt'. Mit' minulta kysyttiin_ Kysyttiin.. haluatko perunoita! Eli varmaankin uusia pelureita on tulossa kun kerta pottuja on kaikenlaisille tyypeille tarjottavaksi asti!
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti Twite
1)
2)
3)
4(
5(
6(
7(

Niin, lainasin tämän vain, että pääsen kommentoimaan. Voisitko kirjoittaa selkeämmin, olisi mukavampi lukea.

Positiivinen asia, mitä voin pelin alkamisen jälkeen sanoa, on, että koira luovutti hirvien perästä noin 18.56. Pääsi lähtemään kotia kohti...

Että silleen...
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti #15


Ainoat valopilkut tänään olivat Hanan Matti

Ei saatana! Saiko se lyötyä jo kiekon ristikulmaan?
Ainakin oli melkein kaikkien maalien aikana kentällä, sekin on hyvin se.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Skriko tyytyy taas vaihteeksi otteluraportissa kehumaan omia ja vastustajia...
Kyllä sen ymmärtää, että tuolla puolustuksella neljä menee omiin, mutta kyllä sitä pitäisi itsekin joskus vieraissa joku maali saada tehdyksi! Jotain tälle vieraskammolle on tehtävä.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti wilco
Voisitko kirjoittaa selkeämmin, olisi mukavampi lukea.
Höh, voisin jos näppäimistö - Jatkoaika akselin yhteistyö toimii. Kuten äsken mainitsin pyrin laittamaan merkin 'sulku vasempaan' tuli merkki tähti, jonka jälkeen erikoismerkit (sulut, ääköset) olivat missä sattuu, en jaksanut etsiä. Ei ollut ensimmäinen kerta kun näin kävi tällä palstalla. Ja kohtalon Iivana toimii taas, nythän tämä toimii kun niin teki mieli demota.

Jotta ei mene täysin chatiksi.. pelistä vielä: Eka erä. Mäkkäri luistelee kohti vaihtoa tilanteen jälkeen jossa Puurula makasi selällään jäällä maski päästään poistuneena Saipa-pelaajan avustuksella... Mäkkäriä vastaan luisteli Tuulola. En tiedä mitä kysyi/kommentoi Tuuski, mutta vastaus oli selkeästi Tonin huulilta luettavissa 'mä en nähnyt'. Haluaisin ajatella kysymyksen olleen.. "miksi et hoitanut?" Mutta ehkä tylsempi totuus oli "Mitä siellä tapahtui?"
 

rinkeli22

Jäsen
Kyllä hieman täytyy ihmetellä Skrikon kommentteja lehdistötilaisuudessa. "Hienosti taisteltiin. pystyttiin repimään ja roikkumaan" yms.

Jos nyt annetaan Saipalaisille rehellinen palaute, niin Saipa oli ehdottomasti kauden kesyin ja hengettömin Rinkelinmäellä vierailija. Peli oli Hämeenlinnalaisittain harmitonta huvia, eli kahden pisteen kohtalo ei ollut kyllä missään vaiheessa epäselvä. Kerholla oli näköjään varaa ekasta erästä lähtien yrittää kauden hienointa maalia ja kilpailla kuka heittää hienoimman harhautuksen tai selän takaa syötön.. Parhaana esimerkkinä tilanne, jossa Eskelinen odotti oman maalin kulmalla, että Saipan karvaaja tuli tarpeeksi lähelle, ja heitti sitten avaussyötön Saipan miehen jalkojen välistä.. Kerho on kuitenkin joukkue, joka on viime vuodet elänyt pelihuumorista ja pelin mielikuvituksellisuudesta, mutta tänään sitä oli taas pikkusen liikaa kentällä.. Tosin kuten sanottu, ei Saipasta ollut käyttämään Kerhon ylimielisyyttä hyväkseen.. Puurulalle vielä nollapeli.. häpeä Saipa.. Tämäkö oli joukkue joka rullasi Jokerit 4-0?
 
F

Flonaldo

- Todella heikko esiintyminen SaiPalta. Saimaan miesten Rinkelinmäki-kammo alkaa saavuttaa Kerhon Hartwall-kirouksen mittasuhteita. Liiganousun (-96) jälkeen 18:s matsi ja tappioita nyt 16. Ei mitään yritystä, olivat jo vissiin Lappeenrannassa päättäneet, että jos häviävät alle viidellä maalilla niin se on nappisuoritus.

- SaiPan ykkösketju oli paras koostumus heiltä, mutta se ei ole paljon sanottu se - todella vaisua peliä heiltäkin.

- Kerhon ylivoima yskii yhä ja pahasti, vaikka välillä pieniä pilkahduksia näkyikin.

- Hana&Nevalainen ottivat kolme ekaa omiin, ei paljon kiinnostanut omien ukkojen pitäminen. Huutaa kipeästi Bruunia ja Kokkoa takaisin tuo pakisto.

- Kuokkasen 50 torjuntaa vaikuttaa pieneltä lukemalta. Jos Kerho olisi jatkanut koko matsin täysillä, niin lukema olisi ollut lähempänä 75:tä.

- Mäkkäri hoiti hommansa hienosti, erityisesti lopussa. Pasi oli hiljaista poikaa... Mikä idea muuten on 20 sekuntia ennen loppua 0-4-tappiolla lähteä haastamaan Vujtekia? Kai tuo on niitä juttuja, joita pystyy hiffaamaan vain nivalalaisella ajatuksenjuoksulla.

- Nelosketjulta loistava peli. Ei mitään turhaa hieromista, vaan kiekkoa maalille.

- Voutilaiselta aivan selvästi kauden paras peli. Liike parantunut todella paljon ja nyt uskaltaa käyttää taitoaan hyväksi.

- Tunnelmaa ei juuri hallissa ollut missään vaiheessa. Jäivät ne "AJA!"-huudotkin kuulematta.

- Virta oli, jälleen kerran, laama. Ensimmäiset viisi matsia, seitsemän pistettä. Sen jälkeen 20 peliä ja viisi pinnaa. Kakkosketjun heikoin lenkki. Noh, onneksi kevääseen on aikaa. Kemiat kakkosessa eivät kohtaa ollenkaan, kaikki pelaavat aivan erilaisia kuvioita.
 

ahal

Jäsen
Viestin lähetti Flonaldo
- Todella heikko esiintyminen SaiPalta. Saimaan miesten Rinkelinmäki-kammo alkaa saavuttaa Kerhon Hartwall-kirouksen mittasuhteita. Liiganousun (-96) jälkeen 18:s matsi ja tappioita nyt 16. Ei mitään yritystä, olivat jo vissiin Lappeenrannassa päättäneet, että jos häviävät alle viidellä maalilla niin se on nappisuoritus.
Kiitos Flo. En tiedä mitä tehdä. Vaihtaako tj, koutsit vai joukkue vai kaikki? SaiPa alkaa olla liigan epämiellyttävin joukkue (munatonta surffailua kaikkialla!). Kuka sellaista viitsii vaivautua katsomaan. Ikifaninkin pinna alkaa rakoilla, kun näitä heilahteluja pyrkii ymmärtämään. Pisteet olisi voinut lähettää postissa suoraan voittajan toimistoon. Näin tosin monessa muussakin matsissa (Oulu, Pori, Tampere). Liika on liikaa sm-liigaakin.
 

Lsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerrataan tässä nyt sitten oikein porukalla näitä samoja ja kuluneita huomioita.

- SaiPa oli rehellisesti huono. Tästä koomailusta oli kyllä se kunnon kusipäisyys pirun kaukana. Ei taklauksia, ei rajua karvausta, ei särmää - vain nippu koomailevia kavereita pyörimässä jäällä. Paremmalla ja haastavammalla asenteella olisivat voineet pärjätäkin - ei se aina ole taidosta kiinni.

- Kerhon peli meni neppailuksi. Ainoastaan nelosketju painoi läpi pelin samalla rivakkuudella - ja se näkyi. Varsinkin Suutarinen pelasi hyvän pelin.

- Puurula on kiekon kanssa aika uskomaton kaveri: Pysäyttää purkukiekon oman maalinsa edustalla, katselee sekuntitolkulla kohti rynnivää SaiPan karvaajaa, katselee toiselle laidalle ( noin hehtaari tyhjää tilaa + oma pakki ), mulkaisee uudestaan SaiPan hyökkääjää, ja... uskomaton aivolukko ja ropelirannarilla karvaajaa munille. Ei helvetti...

- Qvist on hyvä aloittaja. Napsi suuren tukun tärkeitä oman pään aloituksia keltapaidoille.

- Burström on kumma tapaus. Kaverissa ei oikeastaan ole suurempia vikoja, muttakun hintalappu ja paikka ulkomaalaiskiintiössä ovat raskas hinta Burranin tapaisesta pelaajasta. Päätöntä puskemista, vippailua ja käsien jäätymistä. Odottaisin kyllä hieman enemmän.

- Toke on jäässä. Ajoittain väläyttelee sitä tuttua sähäkkyyttä, mutta pääasiassa homma on vielä pahasti reisillä.

- Voutilainen alkaa heräillä. Vauhtia tulee peli peliltä enemmän, eikä kaveri enää arastele haastaa vastustajan pakkeja. Näyttää erittäin lupaavalta.

- Mäkkäri vaikuttaa tällä hetkellä todella sopivalta kaverilta HPK:n kokoonpanoon. Tuo omalla pelillään joukkueeseen eräänlaisen fyysisen uskottavuuden ja jämäkkyyden - Tässä pelissä homma kulminoitui hyvin siihen Nielikäisen kanssa vietettyyn juttutuokioon. Jos tieto Mäkiahon olemassaolosta ja roolista vähentää edes murto-osan Vujtekin ja Kucharcikin osakseen saamasta "laatuajasta", pidän äijän ronttaamista Kerhoon erittäin hyvänä diilinä. Varsinkin, jos pelilliset edesottamukset pysyvät samalla tasolla - Kovia taklauksia, kovia lämäreitä sekä irtokiekkojen hakkaamista verkon perukoille.

- Eskelinen on nykypäivänä pirun hyvä pakki. Yhtään selkeää heikkoutta Tuomakselta ei enää löydy, hyviä ominaisuuksia sen sijaan on rekkakuormallisen verran.

- Aalto koomaili kiekollisena muutaman kerran todella vaarallisen näköisesti. Puhdisti tosin yllättävän ärhäkästi Puurulan maalinedustaa - eräänkin kerran jyräsi armottoman rumasti Sachlin naamalleen tarjoamalla poikkimailaa alaselkään.

- Machuldan hokkari ei tänään kulkenut siihen totutun vaaralliseen malliin. Yleensä mies pystyy rakentamaan laadukkaita tilanteita täysin ominpäin. Nyt näitä ei nähty ensimmäistäkään. Tehottomuus ja koomailu näkyivät sitten myöhemmin jäällä pieninä turhautumisina. Tuskaista näyttäisi olevan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös