HPK:n peliesitykset kaudella 2013–2014

  • 314 258
  • 1 271

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kivahan tuollaista peliä on katsoa, kun pelirohkeus on huipussaan. Voittoa osasin odottaa mutta lukemat olivat yllätys. Ainoa epäilyksen aihe oli siinä, että miten joukkue käsittelee pleijareihin pääsyn, eli onko ns. maha jo täynnä. No, ei ollut, ei sinne päinkään. Huomenna sitten jatketaan samalla tavalla ja sarja poikki. Mihinkään ylimielisyyteen ei saa sortua. No, tuskin näin käykään. Silti tarkkana ja omaan tekemiseen luottaen peliin pitää lähteä.

Jättivät sitten viimeisen pelin varaan Areena-peikon kukistamisen. Kivahan näin on maksaa Jokereille takaisin ne kaikki siellä koetut tappiot. Vaikka eihän tämä tietystikään niitä kaikkia korvaa mutta viimeisin peli muistetaan helpommin.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Täytyy sanoa, että kateeksi käy (vaikka HIFK voitettiin). Kerho on ihan valmis tekemään "Ässät" tänä keväänä!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Pakko linkittää tähän tuo Jatkoajan kolumni. Hyvä kirjoitus ja kuvaa täydellisesti sitä, mitä itsekin Kerhon hyvästä vireestä ajattelen. Tässä Kerhon nousussa menestys on ruokkinut menestystä. Jännä nähdä, mitä tapahtuu, kun joku joukkue vihdoin onnistuu murentamaan Kerhon pelin. Vaikeaa se tulee tuolla itseluottamuksella olemaan jopa Kärpille. Vaikka tie katkeaisikin ennen mitalipelejä, tuskin maltan odottaa ensi kautta. Niin hyvä maku tästä loppukaudesta on minulle jäänyt.
 

Ralph

Jäsen
Ai perkele, kun oli hieno kuva Jatkoajan koosteessa. Bruunin ja Laakson ilmeet olivat hauskat, mutta voiton vei kuitenkin tuo huoltaja.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Jotain maagista Aarnio selvästi on tehnyt kun sai muutamatkin noin raivostumaan. Selvästi on "ihon alle" päässyt hän. Hieno mies, hieno joukkue. Toivottavasti voitatte huomenna. Heil from Tuusula, Go HPK!
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Hieno voitto!!! Me ollaan voitetttu jo kaikki. Silti...."Don't kill the dog before she bite you!"
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Kerho on ihan valmis tekemään "Ässät" tänä keväänä!

Vähän täytyy tarttua tähän, koska tämänsuuntaisia kommentteja lentelee palstalla vähän siellä sun täällä. Itsekin taisin johonkin kirjoittaa, että Kerholla on "ässämäinen" hurmos.

Eli itsessään hurmoksen kohdalta voi hyvinkin pitää paikkansa, mutta mikäli Kerho menee pitkälle, niin paljon kovempi on silloin temppu, kuin Ässillä viime vuonna.

Olen aika innostunut tästä Kerhon tämän vuoden meiningistä ja äsken kävin vertailemassa hallitsevan mestarin kokoonpanoja viime keväältä vrs. Kerho tällä hetkellä.

Sanoisin, että viime kevään Ässät oli materiaaliltaan aika paljon edellä, siis verrattuna tämän kevään HPK:hon: Savinainen, Armia, Ryan, Brodin, Heshka...
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Pelataan tänään ja katsellaan niitä hurmoksia sitten uudestaan. Eiköhän sieltä tule vastaan melkoisen ärsytetty narrilauma tänään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ei jumalauta, (valitse tähän pelaajan nimi)!

Peli meni ohi kolmatta erää lukuunottamatta ja senkin kuuntelin radiosta. Olin varmaan melko vaarallinen autoilija kun siellä tapettiin jäähyä viimeisellä minuutilla ja ehkäpä muutkin autoilijat kuulivat kun 60:00 tuli täyteen.

Mahtavaa Kerho!!
 

Lihahopliitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yhä kyllä ihmetyttää miten tuo joukkue voi pelata noin hienoa ja vauhdikasta kiekkoa. Aivan upeaa!

Missä välissä Rendulicista on kehittynyt tuollainen virtuoosi? Onhan se taitava ollut aina mutta jumankekka mitä totaalista dominointia ja nöyryyttämistä! Eihän tuollaista ole sitten Ville Leinon nähty Rinkulalla! Ja puolustuspäässäkin hoitaa hommansa hyvin kaiken päälle.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Helvetti mitä taistelua!! Hyvä Kerho!!

Tunnelma ei tainnut olla ihan sama kuin torstaina mutta jännitys vaivas faneja:-D Mut 60min kohdalla räjähti!!
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Hyvä HPK! Aikamoista nousua suosta havaittavissa Hämeenlinnassa. Toivoisin, että menisitte aina loppuun asti mutta luulenpa kuitenkin Kärppien olevan liian kova pala.
 

Gascoigne

Jäsen
Suosikkijoukkue
16.3.2014 Jokerit -> HPK
Ei saatana, nää kerhon pelaajathan tykkää tehdä työtänsä toisin kuin tää narriporukka. Hyvästi muovinen areena, siirryn tästä päivästä lähtien oranssijengiin ja halliin jossa rasva vielä käryää.

KERHO, KERHO, KERHO!
 

TJ MACKEY

Jäsen
Tuhkimotarina. Näin sen eräs fiksu palstaveli eilisen pelin jälkeen kiteytti. HPK:n pelaaminen on ollut jotakin niin sanoinkuvamattomaan hienoa jo pari viikkoa. Eilisen esityksen muistelu saa vieläkin ihon kananlihalle, tämänpäiväinen oli seurausta joukkeen aivan jäätävästä flowsta. Ei suostu Kerho häviämään ei!
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Huikea joukkue. Ottelukoosteita enempää en ole näistä Jokerit-peleistä nähnyt, mutta jo niistä huomaa, mikä fiilis ja henkinen tila tuossa joukkueessa on. Nuo jätkät pitää hauskaa siellä jäällä yhdessä, hakevat sitä onnistumista yhdessä, nollaavat vastustajan pelin yhdessä - siis nimenomaan yhdessä, joukkueena.

Onko koskaan ennen yhden ja saman joukkueen ero kauden parhaan ja kauden huonoimman esityksen välillä ollut yhtä iso kuin tämänhetkisellä Kerholla?
 

Hautsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea HPK:lle, teillä on kyllä hyvä meno päällä joukkueessa.

Mielenkiinnolla odotan sarjaa kärppiä vastaan, molemmilla pelitapa hyvin hallussa, hyvä henki joukkueissa ja pelissä tekemisen meininki. Maalivahti pelit kunnossa yms...

HPK ehkä vaarallisin vastustaja neljästä lomarenkaassa pelanneista, mutta toisaalta mielenkiintoisin vastustaja. Kaikki pitää voittaa jos päätyyn haluaa.

Toivotaan hyvää ja viihdyttävää sarjaa
 

Rolli92

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mä en tiiä mitä ajatella. Viimenen muutama viikko ollut uskomatonta seurata tätä jengiä, ensin toivottomuudesta takaisin jatkoon. Sitten jaffataian myytin repiminen viimeisellä ja tärkeimmällä hetkellä ikinä. Jokerit, KHL ja HPK. Niin paljon hössytystä kaikenmaailman farmikuvioista, no se farmi sitten katkaisi emäseuran liigauran... Tää kevät on antanut tässä vaiheessa jo fanille niin paljon, että sopii kysyä mitä on vielä edessä?

Viis päivää aikaa palautella, palautumisten suhteen ollaan ihan samalla viivalla kuin kärpätkin, pidemmästä tauosta ei olisi kuin haittaa. Jos toi meininki jäällä jatkuu, niin ei tosta jengistä ainakaan helpolla yli kävellä jatkoon.

Jään odottamaan.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Tilastonikkareita? Mikä on Kerhon pisin voittoputki historiassa?

Aivan jäätävää suorittamista kyllä Kerholta. Kärpät on kyllä kieltämättä kova, mutta niin on tekemisen meininki meilläkin!
 

Ralph

Jäsen
Tilastonikkareita? Mikä on Kerhon pisin voittoputki historiassa?

12 ottelua kaudella 2002-03. Tässä ne ottelut tehopelaajineen:

1. 14.12. HPK - TPS 4-3 (Tomas Kucharcik, 2+0)
2. 28.12. HPK - Pelicans 5-4 ja. (Antti Miettinen, 2+0)
3. 30.12. Tappara - HPK 2-5 (Antti Miettinen, 2+0)
4. 04.01. HPK - Kärpät 5-2 (Jyrki Louhi, 0+2)
5. 05.01. Lukko - HPK 0-1 (Juhamatti Yli-Junnila, 1+0)
6. 07.01. HPK - Ilves 5-0 (Antti Miettinen, 2+1)
7. 09.01. Ässät - HPK 1-4 (Eero Somervuori, 1+1)
8. 11.01. HIFK - HPK 1-3 (Teemu Aalto, 0+3)
9. 16.01. HPK - SaiPa 5-0 (Jan Pardavy, 1+3)
10. 18.01. JYP - HPK 3-5 (Tommi Santala, 1+2)
11. 21.01. Pelicans - HPK 0-4 (Jyrki Louhi, 1+2)
12. 25.01. HPK - Ilves 5-2 (Tomas Kucharcik, 2+1)
 
Viimeksi muokattu:

vaihtomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Myönnän, heitin kirveen kaivoon jo silloin taannoisen Lukko tappion jälkeen ja ilmoitin myös täällä että kausi oli tässä.... Pyydän anteeksi negatiivisuuttani ja seuraan nyt uusin silmin Kerhon pelejä... Voittoputki, joka alkoi olympiatauosta, on jatkunut jo poffeihin saakka!! Hienoa KERHO!! Nyt jopa tuntuu siltä että Lapin näädät on kaadettavissa. En tiedä kenen pelikirjaa tässä tilanteessa seurataan, mutta ei mua se kiinnosta, pääasia että jengejä tippuu ja ORANSSI porskuttaa!! = )
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oli kyllä jännä peli. Kerho pelasi edelleen hyvin mutta Jokerit pistivät hyvin kampoihin. Peli olisi voinut myöskin Jokereille kääntyä mutta kyllä Kerholla silti paremmat maalipaikat oli. Hyökkäyspeli toimi edelleen tosi hyvin mutta puolustajat tiputtivat turhaan liian alas ja päästivät Jokerit tuomaan kiekon alueelle liian vapaasti. Varmasti myös Jokereiden hyvyyttä mutta ei Kerholla sinänsä mitään hätää ollut. 3vs5 ja lopun 4vs6 tietysti pahimmat paikat. Hyvin näkyy tuossa hyökkäyspelissä, että itseluottamusta löytyy ja ennenkaikkea luotetaan omaan pelisysteemiin. Hyviä maalipaikkoja pystytään luomaan jatkuvasti ja lisäksi pitkät kulmapelit päätetään laukauksiin.

Upeaa, että päästän oikeisiin pleijareihin ja saadaan ainakin kaksi kotipeliä lisää. Enpä olisi uskonut tätä olympiatauolla niinkuin ei kukaan muukaan. Muistan, kun Kerholla oli peli SaiPaa vastaan ja samaan aikaan Suomi pelasi Norjaa vastaan. Arvoin pitkään kumpi vie voiton ja lopulta jäin katsomaan Suomen peliä. Ajattelin silloin, että harvoin näkee maajoukkueen pelaavan parhaalla miehistöllään, kun taas Kerhon peliä en pitänyt enää merkityksellisenä jatkon kannalta. Näin se tilanne vain muuttuu!
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Meinasin laittaa kenkää Pantselle ketjuun, mutta mielestäni se olisi jo sopimatonta, joten laitan tämän tänne.

Ei pystynyt heti pelin jälkeen kommentoimaan, ei kiitos jatkoajan serverien kuin sen että meinasi pumppu jo jättää leikin kesken. Huikeaa on ollut tämä lento nyt jo 10 peliä, huilia ei joukkue ole karmeasti saanut. Tästä on erittäin hienoa lähteä haastamaan seuraavaa miljoonamiehistöä eli kärppiä.

Haluan nostaa esiin sen miten joukkue on, ehkä hieman tätä päivää ja selvästi mielestäni näkynyttä väsymystä lukuunottamatta, lopettanut sen roiskimisen. Ei ole ollut näissä 10 pelissä kuin kourallinen norsukiekkoja, pakit taistelee ja hyökkääjät auttaa niin kauan kunnes se kiekko voidaan luovuttaa jollekulle lapaan. Tänään jo jalka selvästi painoi ja Jokerit tuli kolmella päälle, silti siellä monesti se pakki lähti vielä kääntämään, joskus vaikka oli vastustaja ihollakin, sitä peliä ja hakemaan vapaata miestä. Lisäksi takakarvaus on nyt natsannut näissä peleissä, se alin hyökkääjä ottaa oikeasti sitä toista aaltoa, mikäli edellä on jo 2-2 tms. tilanne eikä lähde höntyilemään.

Vastaavsti vastustajan päässä siellä vihdoin ja viimein on niitä apuja. Jos kaveri on kulmassa se ei ole siellä yksin vaan aina tulee auttajaa. Kiekkoa ei heitetä päätyyn ilman että sinne olisi joku menossa ja mikä kaikkein tärkeintä siellä on AKTIIVISET 5!! pelaajaa hakemassa rohkeasti paikkaa, silti aina niin että jos pakit nousee niin joku hyökkääjä on samaan aikaan liikkeessä paikkaamaan sitä nousua. VOI POJAT että tuo on kaunista! Tänään se 3-2 maali oikein kulminoi tuota tekemistä, Yksi toi alueelle ja kaatui, toinen auttoi ja siitä toiseen aaltoon, josta hieman onnekkaastikin, mutta kuitenkin maalin kulmalle. Siellä oli 4! pelaajaa tekemässä sitä maalia ja silti joka hetki siellä oli kuitenkin 3! pelaajaa ns. pelin alla.

Mulle on ihan sama kuka se velho on joka on tätä pelitapaa tuonne ajanut mutta arvostan! Eikä sovi todellakaan unohtaa sitä mitä ne itse "tähdet" on tehneet siellä kentällä! Voi herran junala että pelottaa kun OPG tai Nikkilä peippailee alimpana kahta karvaajaa vastaan ja vääntää sen kiekon väkisin sieltä ulos ja lapaan. Tai kuinka hyökkäyspäässä se ruletti pyörii ja miestä menee joka suuntaan samaan aikaan kun vastustajan pakit juoksee perässä tai seisoo selkäsuorana ja ihmettelee missä niiden pitäisi ollakkaan tai ketä pitää. Huh heijaa!

Nyt ei muuta kuin valmistautumaan Kärppien nylkemiseen, tulee muuten oikeasti lepo jätkille tarpeeseen. Alkoi siellä aika monella se jalka jo painaa. Tuon runkosarjan lopun rutistuksen ja tämän sääli rupeaman takia. En jaksa enää edes huolestua tuosta juhlimisesta, tuolla joukkueella on edelleen vain voitettavaa, halua ja kiimaa selvästi on. Perjantaita odotellessa.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Uskomaton suoritus kyllä Kerholta. Ja mikä mahtavinta, Kerho sai olla se joukkue, joka lähetti Jokerit kesälomalle kohti Siperiaa! Huikeuta, etten sanoisi. En kyllä voi mitenkään väittää, että olisin edes hulluimmissa unelmissani voinut mitenkään ajatella tällaista tulevan siinä vaiheessa kun Viitaluoma ja Sallinen laitettiin lihoiksi ja Schira telakalle... todennäköisyyksiä vastaan pelaaminen on joskus palkitsevaa. Siis jumankauta, tästä kaudesta voidaan vielä kirjoittaa lauluja ja tehdä elokuvia!

Peliä seurasin Turusta Tampereelle vievässä bussissa kännykällä Jatkoajan otteluseurannan, teksti-tv:n ja Facebookin kautta. Sai siitä noinkin hyvin irti.

Jatkoa ajatellen veikkaisin valitettavasti käyvän niin, että pidemmän päälle liha voittaa hengen, ja Kärpät menee materiaaliylivoimansa ansiosta jatkoon. Mopolla ei mennä tähtiin, mutta jo näin korkealle meneminen on ollut aivan huikea suoritus Toivon toki, että olen väärässä. Saappaat jalassa taistellen kaatuminen on kuitenkin sekin kunniakasta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös