HPK:n maalivahdit kaudella 2020–2021

  • 32 924
  • 213

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tänään ei kaaduttu Voutilaiseen.
Tappio vituttaa kyllä mutta on tässä kaikki palikat menestymiseen, heti kun puolustukseen tulee tarvittavat ukot.
Muuten jaan ajatuksen kanssasi, mutta sen voittomaalin otti takkiin ykkös YV ja sinne tuskin on tulossa muutosta.

Mutta kyllä Vode venytti ihan liian monta kertaa avopaikasta torjunnan. Joukkue saa katsoa peiliin ja lujasti. Aivan avoimien ovien päivät oli tänään. Vode piti edes pään pinnalla ja joukkueen pelissä. Karmeata touhua 2 erää.

Kai tämän voisi kääntää niin päin, että montakos läpiajoa Vode torjui vs. montako Kerho edes koko pelissä sai?
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voutilainen oli tänään parempi, kuin kertaakaan viime kaudella. Saattaa tosin olla että liioitellusti muistan väärin, koska edellisestä matsista on ainakin Dannyn iän verran aikaa.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Ainahan voi lyödä viikatteella naamaan tai käsille (Kim Hirschovitsilta voi kysellä lisää asiasta), mutta kyllähän eilinen alivoimamaali oli eniten Kunykin maali.. Ainahan joku vois tehdä jotain vähän toisin, mutta jokainen voi myös mennä koittamaan millaista tuollaisessa tilanteessa on koittaa riistää kiekkoa kaverilta joka on maailmanluokan Jätkä suojaamaan kiekkoa. Turha Kontiolaa on siitä syyttää ja sanoa, että kaveri fleguili tilanteessa. Mielestäni polki hienosti omiin ja yritti mahdollisimman puhtaasti riistää kiekkoa Kunykilta, mutta maailmanluokan kaveri laitto ovelasti kiekon pussiin.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei se Kunykin maali ollut eniten Voden maali, mutta olisihan sitä voinut muutakin tehdä kuin seistä paikallaan längit auki.
Kerran vain livenä nähneenä näytti siltä, että Kärpät pääsi hyökkäyspään varomattoman pelin jälkeen 2-1-hyökkäykseen. Kontiola yritti polkea Kunykia kiinni, muttei ihan ehtinyt.

Sitä mietin, miten pakki (oliko Eronen?) pelasi tilanteen. Jotenkin ei minun silmiini tehnyt mitään.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Sitä mietin, miten pakki (oliko Eronen?) pelasi tilanteen. Jotenkin ei minun silmiini tehnyt mitään.
Oli Eronen. Näytti siltä että yrittäisi tulla vastaan ja mailalla puolustaa kiekon Kunykin lavasta, mutta ajaa suoraan Voutilaisen näkölinjalle kun Kunyk on laukomassa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kunykin maali oli hänen hyvyyttään ei Voutilaisen huonoutta. Käänsi nopeasti rystyltä kämmenelle ja kuti lähti samoin tein, hyvällä säkällä olisi jäänyt patjoihin nyt ei. Kukas se oli, joka nappasi viime kaudella Kunykilta kiekon, kun samaan tapaan yritti alimpana suojata kiekkoa ja kaveri tuli vauhdilla, nappasi lätyn ja heitti pömpeliin?

Voutilainen oli älyttömän hyvä, kyllä siellä se potentiaali on. Ei tuollaista peliä tuurilla vedetä, nyt vaan pitää saada taso pysymään tasaisempana, viime kaudella se heilahteli ihan älyttömästi ja tällaista huippupeliä ei tainnut tulla kertaakaan.
 

Lilleman

Jäsen
Mitenkäs Lebe on tähän asti tänään pelannut? Kaksi taakse mennyttä, mutta olisiko olleet kiinni otettavissa? Onko pomputellut?
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Ei lebeä voi syyttää jos pakeilla kiekko ja pelaajat kateissa. Ei auta vaikka Juuse olis.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ässien 1-0 maalissa toivoin, että olisipa ollut maalivahti, jolla yhtä nopea poikittaisliike kuin Juusella. Mutta eihän sellaista ole kellään muulla.

Veikkaan 99,999% maailman jääkiekkomaalivahdeista toivovan yhtä nopeaa sivuttaisliikettä. Loput ei tiedä kuka on Juuse.
 

Hokkarit

Jäsen
Maalivahti oli välillä yhtä hukassa, kuin pakistokin. Rannarikilpailussa keeperi kahviteltiin oikein huolella. Parin lisäbojon lisäksi jäin kaipaamaan paria gamesaveriä...
 
Viimeksi muokattu:

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Maalivahti oli välillä yhtä hukassa, kuin pakistokin. Rannarikilpailussa keeperi kahviteltiin oikein huolella. Parin lisäbojon lisäksi jäin kaipaamaan paria gamesaveriä...
Sama huomio. Vaikka torjui monia vetoja, niin omaan silmään aika heikko esitys rankuissa ja enemmän hyökkääjien huonoutta kuin mv hyvyyttä nuo torjunnat.

Moni varmasti huomasi siinä jatkoilla sen ässien hienon vastaiskun minkä päätteeksi komia poikkari.

Sen sössi ässien ruotsalaishyökkääjä, mutta tämä meidän keeperi oli jossain ihmeellisessä futismaalivahdin syöksyasennossa mahallaan tulossa maalinkulmalle. Puoli maalia täysin auki, kun ei pitänyt torjunta asentoa kasassa. Kauheaa katsottavaa. Toivottavasti parantaa kauden edetessä.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voutilaiselta kyllä taas sellainen mitä vittua torjunta-asento Lukon maalissa. Seisoo pystyssä haarat leväällään eikä torjunta-asennosta tietoakaan kun kaveri vetää pisteeltä.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aina voi jossitella kuinka ei ole taaskaan ollut maalivahdin maaleja, mutta kyllä tuon puolustuksen takana on vaan pakko olla paljon laadukkaampi mies jos voitoista halutaan tosissaan taistella. Kontrasti toiseen päähän on valtava.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Tätähän se on, Voutilainen pelaa koko ajan sitä perus-ok peliä, mutta ei yhtään sen enempää. Gave savereitä ei juuri näy ja maalit on sellaisia maaleja ettei täysin voi veskarin piikkiin laittaa, mutta.... ei siellä kyllä juuri niitä venymisiäkään tule. Torjuntaprosentti tänään 72,7%. Tosin niin kauan kun on nolla taulussa tehtyjen puolella, sillä ei oo mitään merkitystä.

Jotenkin ennusmerkit ilmassa, että Reijola tulee huomenna nollaamaan Kerhon
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä noilla paikoilla on ihan turha katella maalinsuulle. Jos joku edes yrittäis puolustaa, niin palataan sit aiheeseen.
No, jos päästää 5 (viisi) maalia, niin sanotaanko, että ei se maalivahtikaan ole erityisen onnistunut.

Ammattilaissarjan hallitsevalla mestarijoukkueella kun pitäisi olla maalissa muuta, kuin KaiTillanen.

*
Ja Kai Tillaselle pisteet ja hatunnosto. Moni ei vara-vara maalivahtina edes pukisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös