Benkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, NUFC
Mielestäni liikaa lepää Voutilaisen harteilla tällä hetkellä. Kaveri ei kuitenkaan koskaan ole vielä liigassa ykkösveskari ollut ja siihen vielä päälle se, että takana ei ole edes kunnon kirittäjää.... Ei kyllä itse pysty tämän kauden maalivahtikuviota ymmärtämään. Mielestäni tuohon on pakko hankkia kokeneempi kaveri vierelle.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onkohan mikään seura muuten koskaan syyllistänyt
En tiedä seurasta, mutta maalivahtien sukulaisistahan meillä on itselläkin kokemusta lähivuosilta.

Vois olla kyllä ainakin hyvä erätaukokisa, että torju 5 liigapelaajan siniviivalämäriä tai ota 5 rankkaria kiinni, ja voita jotain.
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Onkohan mikään seura muuten koskaan syyllistänyt kannattajia, jos maalivahtipeli on sakannut?

Ehkä seuraavassa pelissä kuulutetaan ennen alkua, että onko katsomossa pätevää ja halukasta maalivahtia tälle illalle.

Hauskaahan tääkin olis ja ennen näkemätöntä.
Kyllä mää koittaan voin lähtee, jos hinnoista sovitaan, mutta pitää sopia etukäteen, että saan järkättyä lapsenvahdin.

-----------------------------------------------------

Oikeastihan tuo viime peli oli Voutilaiselta aikalailla ominainen peli, periaatteessa hyvää tekemistä ja paljon hyviä torjuntoja, mutta sitten taas vastapainoksi pari hohhoijjaa-maalia, jotka, kuten kaikki muutkin maalit olivat lähtöisin kenttäpelaajiston vahvasta perseilystä. Jotenkin kuitenkin näten edelleen, että Kerhon menestymisen elinehto on torjunnat tuollaisissa paikoissa tuollaisiin laukauksiin. 3. ja 4. maali on täällä hienosti jo avattu, eikä niihin mitään lisättävää. Ensimmäisestä maalistakin joku sanoi, että olisi mennyt helposti, mutta se nyt oli laukauksena sellainen, että jos 3. ja 4. olisi tullut samantasoisilla suorituksilla, niin väärällä sijoittumisella ei olisi varsinaisti ollut mitään väliä.
 
#hallitseva
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Nyt on pelattu runkosarjaa 17 matsia, ja jokaisessa vastustaja on tehnyt Kerhon veskarille vähintään yhden maalin. Tänään nolla kesti 28 minuuttia.

Aivan liian usein homma on kulkenut tällä kaudella niin, että sen yhden päästetyn maalin jälkeen Kerhon peli menee sekaisin.
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Eipä tee Kerho peliä helpoksi Reijolalle. Nikko jätettiin kaksi kertaa lyhyen ajan sisään tekopaikalle.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Ei tehdä Reijolalla edelleenkään mitään.
Ilkeesti kirjoitettu veskarista, jonka voittoprosentti liigassa ja Kerhossa on edelleen 100%. No joo, mielenkiintoista katsoa mikä tästä miehestä vielä tulee vai tuleeko yhtään mikään... maaleille ei tänään juuri voinut mitään
 
– Järjestelmä on paras, jonka olen urani aikana nähnyt, Loikkanen jatkaa.

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
No Reijola ainakin tukki sen etukulman tunkemalla kropan sitä tolppaa vasten joka helskutin vetoon. Iso parannus aiempaan peliin, kun ei mene joka suupasu etukulmaa kohden maaliin. Jotenkin ei silti oikein toimi, mutta ei nyt voinut oikein Reijolaa noista maaleista syyttää, yksi toki oli otettavissa, mutta miten vitussa voi sotasektorissa olla 2-1YV vastustajalla? Toivottavasti Reijola jatkaa huomenna, koska peruspelaaminen tuon joukkueen edessä riittää, tai pitäisi riittää voittavaan jääkiekkoon.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

Palisades

Jäsen
Ihan kelpo peli Reijolalta eilen, harmi että puolustus sössi niin ankarasti. Selvää kehitystä tapahtunut sekä Reijolalla että Voutilaisella, joten usko on vahva, että kauden edetessä homma nousee todella hyvälle tasolle ja parhaimmillaan ollaan juuri oikeaan aikaan. Reijola on ollut hyvä ja rohkea haisto sekä RoKilta että Kerholta ja potentiaali - johon Juha Lehtolakin viittasi tammikuussa "Avointa peliä"-haastattelussa - on ilmeinen.
Silti uskon, että Voutilainen aloittaa tänään.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eipä uskoisi, mutta harmillista ettei Reijola jatkanut tänään uunissa...
 
HPK on enemmän tehnyt ylälyöntejä!! - Pauliina @ otteluseurantaketju

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho!
Ei maalittomuudesta voi tietenkään Voutilaista syyttää, mutta ei se kyllä mitään huippupelastuksiakaan ota. Voutilaisen puolustukseksi on toki heti sanottava, että voi vittu tota puolustamista.
 
Sinä tykkäät tästä

Kerho!
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Voi voi.
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ei maalittomuudesta voi tietenkään Voutilaista syyttää, ...
Maalittomia matsejahan Vode ei ole edes pelannut tällä kaudella. Aina on omissa soinut vähintään kerran.
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

MrOrange

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Oilers, Norwich City, Three Lions & Finland
Kuten täällä nyt on jo moneen kertaan suurin huokauksin todettu, niin ihme puuhastelua tämä maalivahtihomma. Ammattimiehillekkin sattuu toki virhearvioita, mutta silti ei voi kuin ihmetellä.

Korjatkaa jos olen väärässä:
a) Larmin lähtö oli hyvissä ajoin tiedossa.
b) Karjalainen on ihan hyvä kakkosmolari.
c) Halutaan ulostaa Karjalainen pihalle, ja ilmeisesti vahvasti oletettiin, että onnistuu ilman suuria tuskia.
d) Mutta eipä ole vielä saatukkaan, ja toiminta sen suhteen ei täältä luettujen huhujen mukaan enää ole ollut kovin tyylikästä.
e) Hommattiin Voutilainen. Ihan tosissaanko ykköseksi, vai Karjalaisen tilalle kakkoseksi? Herää kysymys, miksei ensin hommattu oikeaa ykköstä ja mahdollisesti uusi kakkonen Karjalaisen tilalle, jos mahdollisuus aukenee?
f) Hommattiin Reijola. Ehkä riittävä kakkoseksi, ehkä ei.
g) Joukkueella on nyt neljä maalivahtia, kolme kakkosmolaria ja yksi kolmonen.

Kai tässä täytyy olla jotain taustalla mitä ei tiedetä, tai sitten tyylipuhdasta sössimistä toimiston puolelta. Joukkue muuten kasattu hyvin, mistä moiset aivopierut kumpuavat? Maalivahteja ei voi syyttää, kun kukaan ei ole profiloitunut alunalkaenkaan ykkösveskana. Ehkä tässä on sitten nähty suurempaa potentiaalia alunperin. Maalivahtiosastolla vaan hiukan nihkeämpää tälläinen toivotaan toivotaan- arpapeli.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Valitettavasti Reijola ei riitä Liiga-vahdiksi. Tilastot osoittavat sen. Ensinnäkin ikää on muutaman viikon päästä jo 27: ei siis ole nuori, potentiaalinen kehittyjä. Toiseksi hän on päässyt pelaamaan kuudessa pelissä Liigaa. Näissä torjuntoja on tullut yhteensä 79 ja päästettyjä maaleja 15. Torjuntaprosentti on aika karmea 84,04.

Osan peleistä nähneenä ymmärrän hyvin luvut. Pelinluku ja liike eivät riitä. Välillä on ylipelaamista, välillä pelaaminen on liian passiivista ja pelkkää peittämistä. Lisäksi poikittaisliike on auttamattoman hidasta.

Mies on sinällään varmasti hyvä tyyppi. Mitään ei ole minulla häntä vastaan. Suosittelen kuitenkin muihin tehtäviin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

Palisades

Jäsen
En näe näissä Kerhon maalivahtiratkaisuissa mitään puuhastelua tai sössimistä. Ihan loogista toimintaa ollut, ainakin viime talvesta lähtien. Voutilainen ollut Kerholla harkinnassa pidempäänkin, niin varmasti nähty potentiaali olla ykkönen. Samoin Reijolan potentiaalin valmennus näki tammikuussa. Ja juuri sitä Kerho haluaa; ei mitään "nimiä", vaan kehittymään kykeneviä pelaajia. Antaa muiden jengien tuhlata rahansa kaikenmaailman karhusiin, kilpeläisiin ja hovisiin ja todeta, että ei siltikään riitä. Maalivahteihin ei tällä kaudella olla kaaduttu, mutta vaikka joskus oltaisiinkin, niin niin kauan se ei haittaa, kun Kerhon kartuttamat pisteet pitää joukkueen hyvissä asemissa ja kokonaisuutena maalivahtipeli menee eteenpäin sitä tahtia, että se riittää kevään kovemmissa matseissa. Karjalaisella taas oli yli 60 peliä aikaa vakuuttaa, että voisi nousta Larmin jälkeen ykköseksi. Sitä hän ei tehnyt, eikä oikeastaan herättänyt luottamusta edes kakkosena. Kun katsoo seuran ratkaisuja hänen suhteensa, niin on ilmiselvää, ettei usko ole vahva. Ei mainittavia vahvuuksia, mutta kylläkin karmivia heikkouksia liikkuvuudessa ja mailapelissä. Ja samaan aikaan saisi kuitenkin (ainakin melkein) ykkösmolarin palkkaa? Totta kai tällaisesta sopimuksesta halutaan eroon. Vaikka asiasta ilmoitettiin vasta äskettäin, niin ilmeisesti uutta seuraa on etsitty jo kevättalvesta lähtien, mutta ketään ei ole kiinnostanut. Mitä se kertoo kaverin potentiaalista ammattilaisten silmissä? Eikä Kerhokaan välttämättä usko kenenkään huolivan Karjalaista juuri tämän kauden sopimuksen hinnalla, vaan lienee valmis tulemaan vastaan, kunhan sopimuksen aiheuttama taloudellinen taakka kevenee sopivasti. Ei tässä ole mitään ihmeellistä, vaan noudattelee seuran linjauksia. Maalivahtien ei odoteta olevan tässä kohtaa valmiita, vaan nostavan tasoaan riittävää tahtia.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Maalikoosteen perusteella en kyllä kovin paljon lähtisi syyttämään maalivahtiosastoa eilisestäkään tappiosta. Toki napsu pari eteenpäin tarvitaan Voutilaiselta, jos aiotaan keväällä pärjätä isompia vastaan. Reijolaan en kyllä Kerhossa annetuilla näytöillä usko, vaikka miehen torjunta- ja voittoprosentin suhde on ihmeellinen.
 
- Tolppa, maalivahtien ystävä

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kuten olen aikaisemmin sanonut niin kerhon etsittävä tulevaisuuden tähtiä mutta aina ei niitä löydetä. Voutilainen näyttää tällä hetkellä siltä ettei siitä loistavaa veskaa saada ja ok taso ei riitä. Välillä pitäisi pystyä pelastuksia tekemään mutta niitä ei ole vielä näkynyt voden otteissa.
Ehkä oli tarkoitus että joku kiinnostuisi andysta kesän aikana ja päästäisiin eroon. Nyt kävi niin että kukaan ei halunnut ja kakkoseksi hankittu Reijola sai kaveriksi myös andyn ja voden jotka täyttävät myös kakkosen paikan. Voden piti olla ykkönen mutta on vain ykkönen pakosta!
 
Oranssi hehkuu ja leimuaa kohden mestaruutta meidät vei!! 2019
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy