HPK:n Harjoitusottelut 2008

  • 46 345
  • 100

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Hei, mites on, myydäänkö huomenna lippuja vielä jäähalilla? Vai miten HPK on järjesänyt asiat? Vois vaikka nimittäin käydä kattomassa Lukon ja HPK:n nykykunnon :)
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
1-2-2 alkaa toimia ihan mukavasti ja tuottaa vastustelijoille isoja ongelmia. Pääasia että puolustus toimii, niin siitä on sitten hyvä alkaa rakentelemaan pikkuhiljaa myös hyökkäyssuuntaan. Erikoistilanteet ovat myös tällä hetkellä vielä liian erikoisia minun makuuni.

Paljon parempaa jo kuin viimeksi.
 

Gerbiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK - Lukko 2-0

siinä oli sitten minun toinen peli minkä tällä kaudella kävin katsomassa, edellinen oli se Ilves ottelu Hyvinkäällä j nyt on kyllä pakko sano, että suunta on ainakin oikea vauhtia oli jo aivan eri lailla kun edellisessä ottelussa.

Hyvää pelissä oli kerhon vanhempien puolustajien huomattava tason nosto verrattuna edelliseen otteluun ja yleisesti ottaen hyvä joukkue puolustus, koko pelin aikana Lukko ei saanut todella vaarallisia tilanteita Kerhon päätyyn.

Huono pelissä oli (tää alkaa jo sitten tästä pelistä) Partanen ja Laaksonen siis tuomarit niiltä pitäisi varman kerätä jotain arpajaisveroa!

Lukon joukkueesta esille nousi tämä Jacina, jos tolla tyylillä jatkaa niin Lukon kannattaa hankkia joku poliisi...

Riksun halli oli ihan täynnä ja ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua!
 

MadMike

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HML Huskies, Fremantle Dockers, Western Force
Ensimmäinen harjoituspeli nähtynä tänä loppukesänä. Kyllähän varsinkin viivapelaaminen oli verrattuna viime vuoteen aika lailla varmempaa. Ainoastaan Tikkanen muistutteli silloin tällöin vanhoista. Vanhoista puheen ollen Virta pelasi mielestäni ihan pirteästi. KKK-ketjukin oli energinen. Jos Viitaluoma lähtee jonnekin pois, on ns. puku-ukoilla aika homma löytää korvaaja hänelle.

Ja ihan vaan ärsyttääkseni raumalaisia, jotka tulevat tänne urkkimaan raportteja, kerron että Jacina näytti pieneltä pupujussilta valokiilassa Tuukan tullessa kyselemään kuulumisia. Se oli hauskan näköistä.
 

M10

Jäsen
siinä oli sitten minun toinen peli minkä tällä kaudella kävin katsomassa, edellinen oli se Ilves ottelu Hyvinkäällä j nyt on kyllä pakko sano, että suunta on ainakin oikea vauhtia oli jo aivan eri lailla kun edellisessä ottelussa.

Täytyy myös muistaa, että Hyvinkään Ilves oli huomattavasti kovatasoisempi vastus kuin Riihimäen Lukko.

Strömberg oli mukavan eleetön torjunnoissaan. Hyvin vedetty nollapeli tältä mieheltä, vaikka vastus ei toki päätä huimannutkaan. Laaksonenkin rannasi läpiajosta napaan. Taitaa olla meillä ihan hyvä kakkosveska.

Ja siitä aasinsiltana; edelleen olen sitä mieltä, että Viitaluoman lähtö olisi pahin skenaario kaikista ylläripoistumisista, mukaan lukien Lassila. Hämäläinen ei näytä laisinkaan kakkosketjun sentteriltä, vaikka pyyteetöntä hommaa tekeekin. Siinä olisi oivallinen mies johtamaan kolmosta. No, annetaan Villelle aikaa näyttää, mutta hieman tuntuu siltä, että läski-Steven taidot menevät hippasen hukkaan tuon Hämäläisen vierellä, jos mies siihen sijoitetaan.

Laamanen, Mäenpää, Tuulola -trio pelasi jo ihan eri tasolla, kuin surullisenkuuluisassa Ipa-pelissä. On siinä sellainen pakki-trio ettei paremmasta väliä. Kahden ensimmäisenä mainitun viivapeli yv:ssä oli mahtavan varmaa, vaikka muuten tuo ylivoima oli minunkin silmiini hieman liian erikoista. Meni yli hilseen.

Kolehmainen on uusi Rajamäki sillä erotuksella, että Janne ei ole jokaisen taklauksen jälkeen puhki. Karlsson sen sijaan on parin vuoden päästä todella kova luu. Pelimiehen merkkejä ilmassa. Sailio ja Kemppainen olivat jotenkin pimennossa tänään. Ei ehkä heille paras päivä.

Salonen-Loikas-Muhonen -trio ei ollut yksilötasolla ihmeellinen, mutta ketjuna miehet loivat jopa eniten tilanteita Lukon maalille. Kerhon hyökkäyskalusto on kyllä pirun laaja, kun muistetaan, että tuonne pitäisi tällätä vielä makkosta, laakkosta, kariyaa ja ronianderssonia (mihin!). Aika hyvin kestää loukkaantumisia.

HPK ei tällä kaudella tule olemaan se perinteinen vastustajaa hassutteleva Kerho, vaan parhaimmillaan vittumainen, sitkeä, iso, ilkeä, kova, sinnikäs, epä-hohdokas ja tehokas. Pelejä ei voiteta 6-1 vaan 3-2, mutta tämä on nyt Rautakorven HPK ja jos/kun tulosta tulee niin tyylillä ei niin väliä. Kunhan taistelevat ja draamaa ja rytinää riittää.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kuka jättikään kattoluukun auki?

Strömberg oli mukavan eleetön torjunnoissaan. Hyvin vedetty nollapeli tältä mieheltä, vaikka vastus ei toki päätä huimannutkaan..

Niin, itse pelistä ja pelaajista ei nyt juuri muuta elämää suurempaa jäänyt mieleen, kuin Mikko Strömbergin tasonnosto. Tämä siis verrattuna Hyvinkään esitykseen.

Kieltämättä ottelun alku näytti Kerhon kannalta aika synkältä, mutta kyllähän se siitä sitten suttaantui loppua kohden.

Muista asioista voidaan mainita hallissa tarjotut ilmeisen vääränlaiset hotsit ja ilmeisesti Tom Cruisen aukijättämä kattoluukku. Hotseja en tosin maistanut, mutta vääriä ne olivat silti.

Täältä tähän
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Olisiko eiliseltä Kerhon maalintekijöistä tietoa? Lukolla ei ole niin väliä.
 

M10

Jäsen
Olisiko eiliseltä Kerhon maalintekijöistä tietoa? Lukolla ei ole niin väliä.

1-0 Virta (Vihko). 2-1-hyökkäys ja Token syöttöyritys pakin jalan kautta maaliin.

2-0 Kolehmainen (Mäkelä, Karevaara). Karevaara tuo kiekon hyvin ylös, ja kulmaan ajauduttuaan syöttää Fenix-linnun lailla nousseelle Tuukalle, joka lämmää sivuosumalla Kolehmaisen jalan (?) kautta maaliin.

Lukon maaleja en muista.
 

lexberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mike Green
Karlsson sen sijaan on parin vuoden päästä todella kova luu. Pelimiehen merkkejä ilmassa.

Alkaa oleen aika tiukka mahtua jo tuohon pakettiin, sopparimiehiä kun alkaa olla jo melkoinen liuta. 28-vuotiaalle try out -miehellä ei varmaan paria vuotta enää anneta aikaa kehittyä. Jos sitä meinasit tuolla parin vuoden päässä olevalla mahdollisella "kovalla luulla". Tottakai sitä voi "vanhoilla" päivilläkin tehdä läpimurtoja, mutta vaikea sitä on nyt odottaa.
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
Mutta kaikesta huolimatta mies sai nyt näyttöpaikan ja vuoden sopimuksen!
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Onko perjantaina isokin porukka lähdössä Turenkin esikaupunkialueelta HPK-Jyp-matsiin? Tuttuja? Keittotouhuja? EK-rallimakkaraa?
 

d2uce

Jäsen
Onko perjantaina isokin porukka lähdössä Turenkin esikaupunkialueelta HPK-Jyp-matsiin? Tuttuja? Keittotouhuja? EK-rallimakkaraa?

Itse olen lähdössä vaihtelevan kokoisen porukan kera kohti Hyvinkäätä. Egoni on sen verran iso, että vaikka olen yksin liienteessä, voidaan minut kaiketi laskea isoksi porukaksi.

Ei varmaan tunneta, edes keittohenkisistä tapahtumista. Viimeisimmästä makkarastakin taitaa olla aikaa ja EK Pizzahan ei ole ollut toiminnassa aikoihin. Eikä sieltä mitään makkaraa saanut, ainakaan ralli- sellaista.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Tänään olisikin sitten ensimmäinen harjoitusottelu tällä kaudella kun pääsen paikalle, varsinkin kun tänne Hyvinkäälle tuppaavat tulemaan. Tasan kuudelta pääsen töistä niin pitääpi jostain hommata kyyti, että pääsee sinne pitäjän toiselle puolelle puoleksi.

Onko kokoonpanosta tietoja? Teistä tulossa kukaan katsomaan? Näillä näkymin menen yksin kun kaverit on joko töissä tai lätkimässä korttia.
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
Eilisen tiedon mukaan on menossa DEL-liigaan pelaamaan..
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Harjoituspelissä voitto Ässistä mutta missään ei ole mainintaa ketä pelasi eikä ketjuista sen paremmin. Kariya on kuitenkin ilmeisesti pelannut eilen ensimmäisen harjoituspelinsä.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä nuo on Wilco katsottu mutta ei ne kerro mitään muuta kuin maalintekijät. Samat tiedot löytyi otteluketjusta.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Kyllä nuo on Wilco katsottu mutta ei ne kerro mitään muuta kuin maalintekijät. Samat tiedot löytyi otteluketjusta.

Onhan se noinkin, mutta jos oikein tarkkaan lukee, niin sieltä löytyy myös syöttäjät ja muuta mainittavaa tietoa. Myös se, että HPK muokkasi ketjun malliin Kemppainen-Virta-Kariya. Ihan alkuperäisiä kokoonpanojahan ei tunnu löytyvän, mitä varmaankin hait.

Että silleen...
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
J-P Laamanen sai Finkamppenin ensimmäisessä ottelussa yhden syötön, Teemu Lassila päästi yhden torjui 31 kertaa.
Edit: Lamppu oli muuten Suomen kapteeni.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei ihan hirveitä riemunkiljahduksia aiheuttanut tuo perjantainen Hyvinkään harkkapeli JYPiä vastaan.

Ensimmäisessä erässä Kerho oli täysin välissä ja Tuokkolalle ei JYPin maalilla tullut ehkä kuin kolme torjuntaa. Toisessa Kerho pääsi jo vähän paremmin mukana ja kolmannessa peli pyöri välillä jo JYPinkin päädyssä, muta numerot olivat taululla silloin jo 5-1 vastustajalle. Alussa Kerhon liike oli luvattoman heikkoa.

Strömberg ei vakuuttanut ja ainakin kaksi noista viidestä olisi pitänyt saada kiinni. Toivottavasti Lassila pysyy ehjänä, jaksaa pelata ja ennen kaikkea torjuu niitä kiekkoja!!!

Puolustajista katselin mielenkiinnolla tarkemmin Korhosta, Mäkelää ja Syväsalmea. Mäkelältä ihan OK perusvarmaa settiä ilman hienouksia, mutta taisi olla JYPin yv:llä, kun mies oli luvattoman vapaana maalin edessä ja teki maalin, kun Mäkelä ja Korhonen olivat pakkeina. Korhonen noitui jotain Mäkelälle poistuessan penkille. Korhonen myös ihan hyvin mukana, vaikka pitkään ollut sivussa. Pelejä alle vaan ja sitä kautta hakemaan isompaa roolia.

Syväsalmi on kiekollisena hyvä, mutta jotain siitä miehen pelaamisesta puuttuu. Nytkin tuntui, että jotenkin käsijarru vähän päällä tai jotain. Ei ehkä uskalla vielä ottaa sellaista kunnon vastuuta ja jotenkin tuntui siltä, että luotti paljon pakkiparinsa Mäenpään varaan tietyissä tilanteissa. Potentiaalia on, mutta piilossa ainakin toistaiseksi.

Enemmän olisin toivonut peliaikaa Karlssonille ja Muhoselle, mutta aika vähälle heidän minuutit lopulta jäi. Hieman eri systeemi kuin JYPillä. Karevaara oli mennyt eteenpäin viime kaudesta ja voi nousta ehkä jopa pieneksi yllätäjäksi. Riippuu tietenkin roolista.

Kariyasta on varmasti hyötyä joukkueelle, mutta tarvitsee hänkin vielä minuutteja alle, jotta homma toimii kunnolla. Hämäläinenkin ollut näköjään rosterissa, mutta en kyllä kentältä miestä huomannut ollenkaan!

Valmista tuo Kerhon peli ei ole perjantaisen esityksen perusteella, mutta toivotaan, että se kantaa kohtuullisesti nuo kymmenen vieraspeliä heti alkajaisiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös