clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Avataan nyt oma ketju tällekin ottelulle.

Suurin mielenkiinto taitaa kohdistua Rob Tallasin suoritukseen. Mies pelaa ensimmäisen pelinsä uudessa kotihallissaan ja vastassa on hyvä joukkue.

Lopputulos ei sinäänsä ole tärkeä, kunhan HPKn pelaajat selviävät pelistä ilman suurempia kolhuja.
 
MIKA, he's the man with the midas touch

Jesters

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, Teemu Selänne #8, ManU
Toivottavasti ryssät keskittyy pelaamaan eikä sikailemaan

Joo toivotaan, et ryssä pojat pysyvät asiassa eivätkä sorru taas siihen halon hakkuu meininkiin! (Josta on aikaisempia kokemuksia!)

On myös mielenkiintoista nähdä, miten Tallas pelaa maalilla. Ootteko käyneet seuraamassa miestä treeneissä - miltä on näyttänyt?
 
"Se ero tässä aitajuoksussa on sileisiin matkoihin, että tässä on nämä aidat." Bror-Erik Wallenius 29.8.2003 Yleisurheilun MM-kilpailut, Pariisi

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Minkähänlaisella kokoonpanolla sitä meinataan lähteä? VV ja Voutilainen ovat poissa, samoin koko pulassa oleva junnuviisikko. Pelaako Sillanpää sen aivotärähdyksen jäljiltä? Tuleehan tuosta jo kolme ketjua tietysti... Puolustajia sitten onkin. Virkin ja Vähämäen toivoisin näkeväni pelissä, Korkeavuoren penkin päässä ja Aki Heinon jäähallin ravintolassa valmistautumassa viikonlopun ensimmäiseen Sirkusiltaan.
 
Kairaamalla Kultaa!

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näistä hyökkääjistä pitäisi kasata 3 ketjua:

Virta, Kucharcik, Laakkonen, Burström, Louhi, Skyttä, Loikas ja Suutarinen. Lappalaisen pitäisi olla mukana, jotta saataisiin kasaan ne kolme hyökkäysketjua.

Eli kokoonpano voisi näyttä seuraavalta:

Laakkonen-Kucharcik-Lappalainen/Suutarinen
Louhi-Burström-Virta
Skyttä-Loikas-Lappalainen/Suutarinen


Tuulola-Vähämäki
Sickak-Eskelinen/Korkeavuori
Aalto-Korkeavuori/Eskelinen
Heino

Virkistä ei ole tietoa, mutta ottaisin kyllä mukaan ja laittaisin Korkeavuoren Heinon kanssa penkille.
 
MIKA, he's the man with the midas touch

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Paikalle tullaan. Kiva päästä tarkastamaan myös Kerhon otteet alkavalle kaudelle. Kiekkoon otinkin jo varaslähdön keskiviikkona Lappeenrannassa..
Tallas kiinnostaa kovasti. Itselläni on ehkä vähän turhankin suuret odotukset uudelle molarille, kun tuo veskaritilanne on ollut viime vuodet vähän hataralla pohjalla. Joni on ihan ok, muttei se huippuveska, joka mestaruuteen tarvitaan. Saapa nähdä. Jestersille tiedoksi että Tallasin otteita harjoituksissa on käsitelty tuolla HPK-osastossa. Myös muut hankinnat, ennekaikkea Burström, kiinnostaa. Vastus vähän hirvittää, ei ylivertaisen tasonsa vuoksi vaan otteiden. Toivottavasti kaikki jätkät selviää illasta ehjänä.
 
Kaikki se, mitä täältä puuttuu: davidkrokett.org

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Viestin lähetti Master God
Öh, niin... Hämäännyin vain tuosta asshole-sanasta.
Niin, itse luulin, että kyseessä oli joku Hole-yhtyeen uusi jäsen.

Täältä tähän
 
Hevosenpää postiluukussa -patsas Antti Aallolle!

M10

Jäsen
Ehkä.

Illan ottelusta odotan parempi tasoista kuin Ifk-pelistä. Vastassa on todellinen euroopan huippujoukkue ja Norm "miracle" Maracle.
Kerho saa tehdä todella kovaa töitä jos aikoo pysyä Magnitogorskin kyydissä.
Burströmin otteita seuraan jälleen erityisellä mielenkiinnolla. Virran Toke on isossa roolissa tänään VV:n puuttuessa. "Suunnistajat" ovat löytäneet tiensä Sportiin. Harmi, sillä Mäkelän ja Yllin kesätreenaamisen tulosta olisin mielenkiinnolla seurannut. Maxia ei oo ikävä.

Jos joku olisi neljä vuotta sitten sanonut että Rinkelinmäki-gardenissa kohtaavat Nhl-veskat Tallas ja Maracle, en olisi välttämättä uskonut.
Kiva nähdä onko meidän "Rob-Roy" Duffus vai Verner.

Kaikki hallille 18.30. Sieltä saa makkaraa ja Trip-mehuja.
 
OOO
OO

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Luuta ja verta

Kaikesta ennakkokohusta huolimatta Magnitogorskin joukkueella on kyllä taidot pelata ihan jääkiekkoa. Taitaa tosin olla vaan niin, että venäläistähtien pinna on niin lyhyt ja kireällä, että he eivät kestä minkäänlaisia taklauksia, koiruuksia ja tuomarin 'vääriä' vihellyksiä ilman totaalista vintin pimenemistä.

Ja tosiaan mielenkiintoista nähdä Tallas tositoimissa.

Aki Heino päässee vihdoin eroon ikuisesta riippakivestään Marko Tuulolasta ja pelannee heti elämänsä ottelun. Kukapa ei Tuulolan rinnalla huonolta näyttäisi?

Eihän pojat ihan selvinpäin ole ottelua menossa katselemaan? Eihän...?
 

Svitek

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK juniorijääkiekko
Nyt voisi olla hyvä tilaisuus kokeilla Teemu Aaltoa tai Aki Heinoa hyökkääjänä. Jotkenkin mua pelottaisi vähemmän ko. herrojen pitäessä kiekkoa, jos tietäisi, että pari jätkää on silti vielä kiekon alapuolella.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Piristystä...

Laitanpa tähän copy-pastena saman tekstin, jonka kirjotin jo HPK:n sivuille:

Olipahan peli...Magnitogorsk käytti koko ensimmäisen erän mailaa johonkin aivan muuhun, kuin kiekon pelaamiseen. Toinen erä oli rauhallisempi, mutta kolmannen erän puolivälissä alkoi taas viikate heilumaan. Vajaa pari minuuttia ennen loppua nähtiin sitten jopa tappelu. Ensin kuumeni Skyttä, päähän taklanneeseen venäläiseen. Kun tämä tilanne alkoi rauhoittua, otti Louhi yhteen päätä pidemmän venäiläisen kanssa. Hanskat tippuivat ja kyllä Louhi otti piste&selätysvoiton isommasta venäläisestä.

Ottelu päättyi HPK:n 1-0 voittoon ja hattua täytyy nostaa uudelle maalivahdille Rob Tallakselle, Tuuskille, Tokelle, sekä uudelle kokelaalle J. Toivoselle.
 
*Uhkaava tuijottelija*

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Venäjänmaa - toi lapsilleen...

Justiinsa juu. Juuri sitä mitä pahimmillaan vaan voi kuvitella. Rumia taklauksia, päätöntä mailalla hakkaamista ja paljon yleistä häiriköintiä. Puhtaimman taklauksen venäläispelaaja esitti jo ottelun päätyttyä, vetän puun takaa tuomari Henrikssonia. Niki vanhana pelaajana osasi kuitenkin ottaa taklauksen vastaan miehekkäästi.

Myös sikakatsomossa nähtiin iskujenvaihtoa pelin ollessa kiihkeimmillään. Olin kuulevinani nyrkiniskujen paukkeen seasta ainakin sanat "vitun kommari" ja "saatanan ryssä" =)

Jyrki I Myllyttäjä antoi velivenäläiselle sitä mitä hän koko ottelun ajan silmin nähden kerjäsikin, eli rajatonta kurmuutusta. Hyvä Jykä!

Tallasilla ei isommin töitä ollut, mutta sen verran varmoja otteita hän esitti että veikkaan Puurulan peliajan tulevalla kaudella olevan kortilla.

Nyt nämä pari venäläisjoukkueen esitystä nähneenä en voi kuin sääliä HIFKta, joka matkaa venäjälle paikallisten tuomareiden, yleisön ja joukkueiden keskelle ikään kuin suden suuhun... Good luck!
 

McL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Edit:

Osuiko Louhi - ? kahnaus nauhalle? Olis kiva nähdä uusiks.. Äläkä sano että et saa laittaa sitä jakeluun!
 
Normaalin ihmisen unentarve on keskimäärin 10 minuuttia lisää.

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jaa, onpas mukava taas lukea Venäjän poikien taitokiekosta, kun matsinsa KooKoota vastaan lähenee. Selvisikö HPK kuitenkin ilman vakavempia vammoja?
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Re: Edit:

Viestin lähetti McL
Osuiko Louhi - ? kahnaus nauhalle? Olis kiva nähdä uusiks.. Äläkä sano että et saa laittaa sitä jakeluun!
Osuhan Louhi muutamaankin kertaan. Oli sillä venäläisellä poski auki ;o) Ja valitettavasti...en saa laittaa jakeluun, vaikka nauhalla onkin oikein lähikuvaa. Kooste tulee Leksand -matsiin...
 
*Uhkaava tuijottelija*

M10

Jäsen
Muutamia huomioita pelistä:

- käsittämättön hyvää peliä kerholta, vaikka kokoonpanosta puuttuikin mm. Sicak (viisaudenhampaat poistettu), VV, Burström (pieni tälli), Voutilainen, siltsi + "suunnistajat"

- Magnin Venäläinen maalivahti oli huikea

- Venäläisten mailankäyttö ja kyynerpäätaklaukset olivat välillä karmeata katsottavaa

- Vähämäki oli tällä kertaa ajoittain tuuliajoilla, vaikka plussaa tulee komeasta avojään pommista ekassa erässä

- Toke Virta pelaa kyllä pirun agressiivisesti ja käy välillä itsekin pirun kuumana! (100min ja 40p. tulevalla kaudella?)

- Tallas on melkoinen persoona. Huutaa omille ohjeita, meuhkaa maalilla ja uhoaa kaikille lähelle tuleville vastustajan hyökkääjille. Mailankäyttö parasta mitä on rinkulassa vuosiin nähty. Suht helppo peli Tallasille, mutta nollapeli on aina nollapeli!

- Niki Henriksson oli loistava dumari!

- Suutarisen Hara tulee pelaan läpimurtokauden ilman loukkaantumisia. Luistin kulkee niin pirusti, ja voimaakin on tainnut tulla lisää. Reskalla pyörineiden huhujen mukaan Sillanpäällä sama juttu..


Sitten käsitellään tuo illan kohokohta.

Rinkelinmäellä nähtiin tänään ottelun lopussa yksi kautta-aikojen parhaista kerhotappeluista; Jyrki Louhi vs. n.193cm venäläispakki. Pelikatkolla miehet tuijottivat toisiaan murhaavasti, vaihtoivat pari sanaa, Louhi näytti hanskoilla "You wanna go?", Venäläinen pudotti hanskat kuten Louhikin,
alussa lyhyt Square off, sitten vasureilla kauluksista kiinni ja menoksi.
Louhi jakoi teräviä oikeita suoria ja oikeita alakoukkuja vuorotellen. Venäläinen oli ihmeissään. Sitten ryssä vastasi parilla oikealla, josta Jykä vain innostui ja löi vielä 3-4 oikeaa. Louhi osui hyvin ainakin kaksi kertaa. Lopuksi päätä pidempi venäläinen yritti painia Louhen jäihin, mutta vanhana painijana Jykä sai kaiken lisäksi selätettyä vastustajansa!

M-A-H-T-A-V-A-A ! ! !

Ei tule liigassa tämän tason myllyjä kuin kerran kolmessa vuodessa. Standing ovationit molemmille olivat ansaitut.
 
OOO
OO

Grand-Pierre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Blackburn Rovers
Yllättävän hyvää peliä kerholta nimekästä venäläis porukkaa vastaan vaikka poissaolijoita hyökkäyksestä oli melkein puoli joukkuetta. Ketjut taisivat näyttää tältä tänään:

Laakkonen-Kuha-Virta
Skyttä-Suutarinen-Louhi
Lappalainen-Loikas-Toivonen
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvältä kuulostaa.Mikäs mies tämä Toivonen on?
 
"Facebookia eivät käytä ihmiset, joilla on oikeasti elämä."
Kauppalehti 8.7.2009

Grand-Pierre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Blackburn Rovers
Viestin lähetti Jakub
Hyvältä kuulostaa.Mikäs mies tämä Toivonen on?
Jarno Toivonen, suht pienikokoinen hyökkääjä, taitaa olla kerhon omia kasvatteja? Täysin uusi nimi minullekkin ennen tätä iltaa, vasta kolmannessa erässä selvisi mikä mies tämä ensiksi mystinen numero 21 oli.
 

Flonaldo

Jäsen
Toivosen Jarno on Kerhon A-junioreiden "gooni". A:ssa taklaa kaikkea mikä liikkuu, antaa keppiä, soittaa suutaa ja provoseeraa. Tappeluihin harvemmin lähtee, eikä lähtenyt nytkään, vaikka pariin otteeseen haastettiinkin.

Muistuttaa omasta mielestäni paljon Louhen Jykää saman ikäisenä. Pelasi paljon kypsemmin kuin mitä odotin, toisaalta sitten taas pommittikin paljon vähemmän.

Enemmän matsista tuossa jonkin hetken kuluttua.
 
Ei tule kukaan kiikkustuolissa sanomaan, mikset tehnyt mitään jännää, kun olisit voinut.

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Morrow10
Muutamia huomioita pelistä:


Rinkelinmäellä nähtiin tänään ottelun lopussa yksi kautta-aikojen parhaista kerhotappeluista; Jyrki Louhi vs. n.193cm venäläispakki. Pelikatkolla miehet tuijottivat toisiaan murhaavasti, vaihtoivat pari sanaa, Louhi näytti hanskoilla "You wanna go?", Venäläinen pudotti hanskat kuten Louhikin,
alussa lyhyt Square off, sitten vasureilla kauluksista kiinni ja menoksi.
Louhi jakoi teräviä oikeita suoria ja oikeita alakoukkuja vuorotellen. Venäläinen oli ihmeissään. Sitten ryssä vastasi parilla oikealla, josta Jykä vain innostui ja löi vielä 3-4 oikeaa. Louhi osui hyvin ainakin kaksi kertaa. Lopuksi päätä pidempi venäläinen yritti painia Louhen jäihin, mutta vanhana painijana Jykä sai kaiken lisäksi selätettyä vastustajansa!

M-A-H-T-A-V-A-A ! ! !

Ei tule liigassa tämän tason myllyjä kuin kerran kolmessa vuodessa. Standing ovationit molemmille olivat ansaitut.
Mielenkiintoista ja omasta mielestäni aika yllättävää kuultavaa. Olen kyllä nähnyt Louhin pelejä useammankin kerran, mutta en koskaan ole pitänyt miestä minään hanskojana. En itse ainakaan muista, että Louhi olisi liiga peleissä tapellut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy