HPK-Lukko, 3. osaottelu 17.3.2004 klo 18.30, Rinkelinmäki

  • 30 616
  • 354

laKu_a

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Mogilni
Uskomatonta mutta totta, lukko tekee 5 maalia. Varsinainen peliaika päättyy 5-5 ja lukko ratkaisee jatkoajalla. Älkää sitten ihmetelkö mistä tiedän kun tulos saadaan. Se on salaisuus.

Meillä on ihan selvästi samat lähteet, koska juuri näin kuulin itsekin huhuiltavan. Sillä erotuksella tosin, että jatkoajalla voittaja on se toinen joukkue.

Voittomaalin tekee J-P Loikas laukomalla kiekon Jokelan pään kautta maaliin. Tilannetta edeltävässä tilanteessa Koivisto ryssii läpiajonsa ihan vaan sen takia koska maalia taas nostellaan.

Uskon myös, että tästä pelistä tulee SE peli, jossa tapahtuu kaikkein eniten vilunkia, ja muita mailan mittailuja. Kukahan siellä tänään on tuomarina? Sääliks käy jo etukäteen...

Eli pelihän siis päättyi 6-5. Ei muuta kun tulosvetoa tekemään.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Täällähän moni on "kuullut" samantapaisia tuloksia! Runsasmaalinen ottelu siis tulossa :)

Jep, tässä on pikkuhiljaa usko palannut ja todellakin olen sitä mieltä että lukko lähtee illalla voittajana kotimatkalle. Luottoa löytyy tämän viimeisen kerran vielä, jos tämä hävitään niin sitten ei ole mitään mahdollisuuksia enää. Mutta eihän me tätä hävitä! Jopa Koivisto saa puolittaisesta läpiajostaan maalin tänään!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Lsh
Ja viimeisenä Lukko, joka roikkuu ja repii taklaamisen sijasta. Tuolla systeemillä pelaavaan Tapparaan HPK kompastui viime vuonna, jolloin tiukka joukkuepeli otti puhtaan selätysvoiton yksilöistä ja kiekonhallintaan ja rakentamiseen perustavasta systeemistä. Toivottavasti nykyisen HPK:n modernisoitu pelitapa löisi edes hieman enemmän kapuloita Rautakorven rattaisiin kuin viimevuotinen paketti kykeni tekemään.
En tiedä, oliko harkittu teko vai olosuhteiden pakosta tuo pelisysteemin vaihto. Joka tapauksessa sillä valitettavasti tehdään paremmin tulosta. Viime kaudella Kerho oli lyötävissä juuri repimällä ja roikkumalla, kunhan muisti tehdä pari maalia jossain välissä, vaikka sitten tuurilla. Vaikka Kerho onkin passivoittanut peliään, sieltä löytyy vielä jostain selkäytimen kätköistä sitä vanhaa hyökkäyspään hurmosta juuri sen verran, että ei ihan Kojo-Kojoa pelata. Silloin, kun vastakkain on kaksi passiivista joukkuetta, vaakakuppi kääntyy väkisin sille, joka luottaa itseensä enemmän ja pitää hermonsa paremmin kurissa. Jos Lukko meinaa hoitaa enemmän kuin yhden pelin tässä sarjassa, sen on keksittävä jotain ihan muuta Kerhon yllättämiseksi. Ja siihenhän me emme luonnollisesti usko. Tänään 3-1 meille ja sillä bulbus.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Päivän salaliitto!

Niin, tänään on taas sellainen hieno päivä. Paitsi että on keskiviikko, myös Rinkelinmäen laatuvedestä jäädytetyllä jäällä pelataan pleikkarimatsi hupi- ja atomiaikajoukkue Lukkoa vastaan.

Asiaa tarkemmin tuntemattomille kerrottakoon sekin, että toinen joukkue on tietysti liigaskenen pääankkuri, pohjantähti ja ylivertaisen viisauden sekä lempeän ymmärtäväisyyden Kauno Saario, HPK.

Ilmassa on taas suuren sabotaasin ja salaliiton odotusta!

Aikaisemmissa peleissä liigan Ykköstykki ja Turvallisuuspalvelu HPK "uudelleensijoitti" tiettyjä elementtejä sekä harrasti oikaisukasvatusta takomalla oikeita mielipiteitä erään harhaisen toisinajattelijan, suuren kulakin ja bandiitin kypärään.

Kerhon ripeän ja päättäväisen toiminnan ansioista yhteiskunnan viholliset on nyt saatettu ahtaalle ja suoranaiseen siltaan. Olemme matkalla kohti suurta voittoa. Matkaa on kuitenkin vielä puolet jäljellä, mutta uskoisin, että suurella Johtajallamme J. Jalosellam on vielä lukemattomia ässiä hiassaan.

Uskon, että tänään nähdään taas päättäväinen isku pyhien arvojen ja oikeiden mielipiteiden parjaajien keskuuteen.

Itse näkisin suuren kiekko- ja terveysasioiden asiantuntijan ominaisuudessa, että sinne lyödään, missä kipua on!

***

Itse varsinaisesta pelistä päädyn asiantuntijasuullani sanomaan reippaalla ja kuuluvalla äänellä, että jos jatketaan siitä, mihin maanantaina jäätiin, niin ainoastaan yleismaailmallinen salaliitto ja sabotointi on 5-3 voittomme tiellä!

Täältä tähän
 

Lsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Ossi
En tiedä, oliko harkittu teko vai olosuhteiden pakosta tuo pelisysteemin vaihto. Joka tapauksessa sillä valitettavasti tehdään paremmin tulosta. Viime kaudella Kerho oli lyötävissä juuri repimällä ja roikkumalla, kunhan muisti tehdä pari maalia jossain välissä, vaikka sitten tuurilla.

Kyllä muutoksen sysäsi käyntiin pajatson tyhjeneminen kauden jälkimainingeissa. Mitään totaalisumppua Kerho ei kuitenkaan pelaa, sillä Jalonen on säilyttänyt systeemissään osan vanhoista kulmakivistä. Pääasiassa systeemistä on nyt poistettu oletus, jonka mukaan kiekkoa pyrittäisiin järjestelmällisesti pitämään koko ajan. Pelityyli on nyt riskittömämpi, sillä kiekon hallitseminen vaatii suurta taitoa - nyt vältellään virheitä heittämällä kiekko vaikka katsomon puolelle jos taito loppuu kesken.


Viestin lähetti Ossi
Vaikka Kerho onkin passivoittanut peliään, sieltä löytyy vielä jostain selkäytimen kätköistä sitä vanhaa hyökkäyspään hurmosta juuri sen verran, että ei ihan Kojo-Kojoa pelata. Silloin, kun vastakkain on kaksi passiivista joukkuetta, vaakakuppi kääntyy väkisin sille, joka luottaa itseensä enemmän ja pitää hermonsa paremmin kurissa. Jos Lukko meinaa hoitaa enemmän kuin yhden pelin tässä sarjassa, sen on keksittävä jotain ihan muuta Kerhon yllättämiseksi. Ja siihenhän me emme luonnollisesti usko. Tänään 3-1 meille ja sillä bulbus.

Niin. Tällä hetkellä homman juju löytyy juuri tuosta hermopelistä. Siinä Lukko on tähän mennessä ottanut Kerholta pannuunsa oikein olan takaa. Tosipeleissä eivät saukkosjutiloiden syväluotaavat analyysit paina paskan vertaa - ero löytyy pienistä mariginaaleista, jotka yllättävän usein löytyvät pääkopan sisältä. Halusinpahan vain muistuttaa siitä, että Lukon pelin huonous on ollut kiinni näinkin pienestä asiasta - ei mistään joukkueen systeemin perustuksia järisyttävästä ongelmasta. Jos Rautakorpi onnistuu potkimaan sekä kiukuttelevat känkkäränkkäpojat, että ensimmäisiä pudotuspelejään suu auki ihmettelevät kokemattomammat pelurit takaisin riviin, tulee Kerhon urakasta varmasti tuplasti rankempi.

Ritareilla pitäisi tässä vaiheessa olla menossa semmoinen kylmä tappamisen meininki. Mihinkään leijumiseen ei ole varaa, sillä niistä näissä pippaloissa tulee raippaa - yleensä heti ensimmäisten minuuttien aikana. Jos Lukko alkaa koomastaan heräillä, se täytyy lyödä takaisin. Järjestelmällisesti ja tehokkaasti.

Vaikka sitten maaleja siirtelemällä... [irviö]
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Skoda
Täällä on muutama havukka-ahon ajattelija näköjään jo jotakin voittanut. Osa on muutoin vaan vetänyt kalsarit sen verran ylös että resorit kiristävät kaulavaltimoa. Taitaa se lanttu siellä kaukalossa kumminkin pitää hiukan paremmin kun täällä?
Joidenkin kohdalla en olisi ollenkaan huolissani resorien kiristysvaikutuksesta kaulavaltimoita kohtaan. Sen sijaan tulisi miettiä, minkälaista jälkeä kalsarien se kohta, jossa ns. nivussauma* sijaitsee, tekee juuri siellä, minne yleensäkin sattuu osuman tullessa eniten. Ilmeisesti melko ikävää. En aio ajatella asiaa enempää.

Viestin lähetti Twite
Jäi minulta ymmärtämättä miten tuohon "kyllä" vastaus kääntäisi ottelusarjan, mutta on paljon muitakin asioita joita en ymmärrä. Kuten vaikkapa pseudoimpedanssi 377ohm.
No siten, että ei niitä molempia luistimia pidä koko ajan pitää tiiviisti jään pinnassa. Sitähän Kerho kokeili tuossa runkosarjan lopussa juuri Lukkoa vastaan, ja vielä ylivoimalla. Kettupaita pisti kiekon alivoimalla maaliin, ja viisi Kerhon pelaajaa katseli hämmentyneenä toisiaan, että eikö kukaan tee hei mitään. Mutta mutta, tuo oli niin huonosti ja epäselvästi kerrottu, että painan otsaluuni hetkeksi oven reunaa vasten. Se auttaa moneen muuhunkin vaivaan. Pseudon ymmärrän, ja impendanssin olen joskus nähnyt. Riittänee.

Täytyy varmaan vääntäytyä hallille ajoissa tänään, jotta ehtii nauttimaan myös turenkilaishuumorista ennen peliä, sen aikana ja ehkä myös sen jälkeen.

*) En minä tiedä, onko tuo oikea termi. Mutta kun ajattelette kalsareita ja sitä, mitä ehkä tuolla tarkoitan, niin ymmärrätte kyllä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fighting Sioux
Nyt on todellakin korkea aika Lukon aloittaa pleijarit kahden huonosti pelatun Kerho-pelin jälkeen. Raumalaisten ongelmana on ollut pitkälti pelaajien oma päänuppi. Onko se sitten sitä play-off pelien puutetta vai mitä? Se on kuitenkin käynyt itsellekin selväksi jo juniorisarjoissa, että tuomarille valittamalla homma ei parane.

Rautakorpi psyykkaa joukkueensa "pakkovoiton" edessä hurjaan iskuun, näin tulee tapahtumaan tässäkin pelissä. Tappio tästä pelistä luonnollisesti johtaisi siihen, että Lukon tulisi voittaa kaikki loput sarjan ottelut päästäkseen välieriin. Hämeenlinnassa se ei tosiaankaan ole helppoa, mutta Lukko on tällä kaudella näyttänyt aika-ajoin sellaisia otteita että uskoa vielä(kin) riittää.

Toivottavasti Vehanen on huomenna aloittava maalivahti, ja myös ottelun loppuun asti pelaa. Jokela kun ei tosiaankaan ole aikoihin pelannut. Kyllä Pete on jo näyttänyt pärjäävänsä kovissa peleissä. Nyt olisi muun joukkueen vuoro aloittaa pelaaminen. Torkilla ja Niskalalla hermot eivät ole kestäneet edellisissä matseissa. Tähtistä ei kannata pistää kentälle rikkomaan kättään totaalisesti. Kun Markku kerran ei kunnolla pelaamaan pysty, siitä kärsii koko ketju. Ja STT-ketju on osoittautunut Lukolle elintärkeäksi. Ehjää miestä Saarelan ja Torkin keskelle niin tehoja saadaan lisää.

Veikkaukseni peliin on, että Lukko tulee otteluun henkisesti erittäin kypsänä, hermot saadaan pidettyä kurissa. Niskala johdattaa Lukon 0-1 johtoon, viimeisen maalin tyhjiin tekee Koivisto. Loppunumerot ovat 2-4. Siis sarja kaventuu Kerhon 2-1 otteluvoittoihin. Siitä on jo paljon helpompi jatkaa. Ja näin tulee käymään.
 

Xavier

Jäsen
Suosikkijoukkue
RL
Voihan kökkö me ollaan meinaan nyt hävitty tää peli. Kävin katsomassa lopputuloksen veikkauksen automaatista (www.veikkaus.fi/moniveto/) ja totesin Lukon häviävän 5-3. Oli vielä pakko kokeilla neljä kertaa lisää, että jos kuitenkin.. mutta numerot muuttuivat vain kokoajan pahemmiksi joten tyydyin 5-3 tilanteeseen ja lopetin. Damn.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Sananen kruppunaruskenestä!

Viestin lähetti Designer
......Sen sijaan tulisi miettiä, minkälaista jälkeä kalsarien se kohta, jossa ns. nivussauma* sijaitsee, tekee juuri siellä, minne yleensäkin sattuu osuman tullessa eniten. Ilmeisesti melko ikävää. En aio ajatella asiaa enempää......


........Täytyy varmaan vääntäytyä hallille ajoissa tänään, jotta ehtii nauttimaan myös turenkilaishuumorista ennen peliä, sen aikana ja ehkä myös sen jälkeen.


Niin, itse näkisin asian niin, että on mielestäni turha ajatella sen kalsaraiden takasauman pitävyyttä.

Ihmisbiologiaa itseopiskelleena ja muutenkin tuntevana voin kertoa, että huomio kannattaa kiinnittää yleensä ko. sauman välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan lihakseen, joka myös kruppunaruna ja sulkijalihaksena tunnetaan.

Toisilla ihmisillä, kuten homoseksuaaleilla ja hermoheikoilla tämä kyseinen lihas saattaa surkastua / olla surkastunut siinä määrin, että jänskätyksen iskiessä ns. pito loppuu, jonka jälkeen voidaankin puhua inhimillisestä pienen ihmisen katastrofista lopputuotteen valuessa valtoimenaan niihin pässinpökkimiin raappahousuihin.

Mainittakoon vielä, että itselleni ei miehuusvuosieni aikana ei ole moista vahinkoa sattunut, josta johtuen onkin syytä koputtaa puuta, koska eihän sitä koskaan tiedä.

Lopuksi on vielä mainittava, että vaikka siltä näyttää, en kuitenkaan ole kovin kiinnostunut raumalaisten, enkä kyllä herra paratkoon muidenkaan ko. paikan pidosta.


Itse pelin seuraamisesta vielä kerrottakoon se, että kaikki asiantuntijat seisovat taas tänäänkin eteläisellä piippuhyllyllä.
Joten sinne vain.

Täältä tähän
 

M10

Jäsen
10 muistisääntöä illan jännitysnäytelmää varten

1. Aisti

2. Naura, jos raumalainen yrittää provota

3. Tule hallille viimeistään 30min ennen ottelua

4. Hymyile ylimielisesti, vaikka Lukko tekisi maalin

5. Luo halveksuva katse kaikkiin länsirannikolta saapuneihin keltapaitoihin (Jos paidan etumuksessa lukee "YDINVOIMAA", saa jo nauraa osoitellen sormella)

6. Älä pistä rahojasi junnujen rankkareihin, tai muuhun hömpötykseen

7. Vältä eineksien ostamista hallilta, ne tuovat huonoa onnea

8. Kun Hpk tekee maalin, tuuleta aina Lukkofaneihin päin

9. Tue sikakatsomon huutoja, vaikka istuisit toisella puolella hallia

10. Ottelun päätyttyä: totea tulos, analysoi, jatka matkaa
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Uudet metkut lukulla

Lukun omat kotisivut tietävät kertoa,jotta ketjuihinkin voidaan saada jotain uusia sommitelmia,mitä ne sitten lienevätkään.Myös paikallinen ilmaisjakelulehti UR on kysellyt "asiantuntijoilta" noista maaliensiirto talkoista ja huomannut asian oikean laidan,jos päiväkerho pääsee läpiajoon niin onhan se helpompi keino maalivahdille siirtää "vahingossa" maalia kuin odottaa muuta lopputulosta.Saapa nähdä mitä ketjukoostumuksia siellä lukolla sitten nähdään ja pysyykö maalit paikoillaan,kummallakaan?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Siellä on varmaan muuten Tom Laaksonen tuomarina, mikäli sarjoihin on pelkästään kaksi tuomaria nimetty. Niinpä Markku Kruus on perjantaina Raumalla.

Lukolla on nyt pakkovoiton paikka, mutta ei HPK:kaan ilman paineita pääse peliin. Eivät he tätä hävitä halua tai hälläväliä-asenteella pelata, sillä siinä tapauksessa perjantaina onkin ihan uusi tilanne Äijänsuolla. Vaikka Lukko olikin mediaväen mielestä ennen sarjan alkua ennakkosuosikki (toivottavasti se ei humoristeja sentään koko kesää vituta, ettei mene Juhannus pilalle) niin tuskinpa pelaajilla ja valmentajilla moista luuloa on ollut. Nämä kaksi edellistä peliä ovat Lukolta menneet play off-maailman opettelussa, suurimmalla osalla pelaajista kun ei siitä kokemusta ennestään ole.

Nyt on aika ruveta pelaamaan, enkä usko että HPK samalla tavalla pelaa kuin maanantaina Raumalla, vaan nyt on Lukon vuoro tukkia keskialue. Ainakin näin sen pitäisi olla, en tiedä sitten mitä valmentajat miettivät ja millaisilla systeemeillä lähtevät peliin.

HPK varmaan tulee alussa lujaa päälle ja pyrkii ottamaan Lukolta luulot pois heti avauserässä. Maalia tai kahta ei nyt saa antaa eteen, tarkasti vaan ja mitä pidemmälle peli etenee maalittomana sitä parempi se on Lukolle.

Toivon että maanantaina Torkki ja Niskala päästivät se suurimmat höyryt päästään pihalle. Uskon että se oli kauden pohjanoteeraus, ja tänään nähdään ihan erilainen Lukko rinkeliä ja köyhiä ritareita syömässä.

Tähtisen pelikunnosta ei pudotuspelien tapaan ole mitään tiedotettu. Aika kipeää näytti maanantaina ajassa 59.00 tekevän, kun kevyessä taklauksessa käsi jäi laidan ja miehen väliin. Ihmettelin jo silloin hiukan sitä että rampaa miestä peluutetaan minuutti ennen loppua kun ollaan jo viiden maalin tappioasemassa, ei siitä enää nousta käsipuolen avullakaan.

Uskon kumminkin että Tähtinen tänään pelaa. Mitään isoja muutoksia tuskin kokoonpanoon tehdään, kun ei oikein ole varaakaan. Teemu Kesä ei enää tällä kaudella pelaa, joten Otto Honkaheimo on ainoa jonka voi puolustukseen ottaa, hyökkäykseen voidaan pistää uusista Jarkko Kauvosaari tai Jaakko Hagelberg, itse kokeilisin ehkä yllätysvetona Hagelbergia pitkästä aikaa kun hänellä ainakin niitä peli- ja näyttöhaluja luulisi riittävän. Vaikka ei kai se näissä peleissä tuosta kenenkään kohdalla kiikasta.

Vehanen jatkaa maalissa, sitä ei kannata epäillä. Ei hän maanantainakaan yksinään peliä voinut kääntää, eikä tappiota hänen syykseen voi pistää. Jokelaa olisi siitä huolimatta voitu peluuttaa 40 minuuttia tai viimeistään vaihtaa hänet siinä 0-4:ssä, mutta kun se jäi tekemättä niin ei Anttia kannata nytkään maaliin odotella.

Itse teen niin radikaalin tempun, että en aio edes radiosta peliä kuunnella.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Roku

Itse teen niin radikaalin tempun, että en aio edes radiosta peliä kuunnella.

Täällä päinvastoin. Itsestäni johtumattomista syistä en ole päässyt kunnolla jyvälle kummastakaan pelistä radion tai teksti-tv:n kautta kaiken maailman kissanristiäisissä pyöriessä. Ja tietysti se on ollut pääsyy Lukon tappioon, Nyt en petä joukkuetta vaan päivystän teksti-tv-radio-keskuksessa hamaan tappiin! Voitto tulee!
 

danny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Suomi
voitto mielessä.

Mutta tiukkaa tekee. Veikkaan että Lukko puolustaa kynsin ja hampain.. Kuinka monta fanibussia on lähdössä tänään?
Ja lopuksi epätoivoinen pitkävetovihje. kysyin oraakkelilta: voittaako lukko tänään ja vastaus: ehdottomasti kyllä! Huh Huh miten epätoivoista...
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viestin lähetti Roku
Siellä on varmaan muuten Tom Laaksonen tuomarina, mikäli sarjoihin on pelkästään kaksi tuomaria nimetty. Niinpä Markku Kruus on perjantaina Raumalla.
Tänään tuomitsee uusi mies tässä sarjassa, Jyri Rönn. Tuo tieto. että olis päätetty kaksi miestä viheltämään yhtä sarjaa ei pidä paikkaansa. Joka otteluun tarkistetaan tuomari erikseen.
 

Devin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Veikkaukseni illan pelistä on 4-2 Kerholle. En jaksa/halua uskoa, että Lukolla on saumaa. "Velho" Voutilainen jatkaa hyviä otteita ja uskallan väittää että pisteitä on tältä illalta luvassa.
Rauman pelissä Mäkkäri osoitti olevansa pelimies, kun ei lähtenyt mukaan Torkin provoyrityksiin miestä myllyttämään.
 

Kalervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
vain voitto kelpaa !

villi veikkaus 2 - 4 viimeinen tyhjiin, Saarelan lavast.
ja alkaa Lukon voittoputki.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Jep, suurin osa lukkofaneista on selvästikin toipuneet pahimmasta, miksei siis pelaajatkin. Jotenkin sellainen aavistus että nyt tosiaan alkaa lukon kulkue kohti mitalipelejä. En tajua mistä tämä tunne tulee mutta kuitenkin..
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
S

Viestin lähetti Kalervo
villi veikkaus 2 - 4 viimeinen tyhjiin, Saarelan lavast.

Niin, vai että Saarela lavastaa maalin, vai mitä tuo lyhenne "lavast." tarkoittaa? Onko Saarela siis lavastaja?

En malta olla kysymättä, että onko kyseessä Sirkus ja kuka on valomies sekä montako klovnia ko. porukassa on?

Klovnithan ovat niitä mitkä pukeutuvat hassusti ja kaatuilevat.

Näitä miettiessä.

Täältä tähän
 

Xavier

Jäsen
Suosikkijoukkue
RL
1. kenttä
Torkki-Tähtinen-Saarela, Hämäläinen-Bruun

2. kenttä
Murphy-Hancock-Ulmer, Porkka-Niskala

3. kenttä
Koivisto-Tkaczuk-Luovi, Purontakanen-Lehtonen

4. kenttä
Normio-Viinanen-Siivonen, Harikkala-Yli-Torkko(h)

raumanlukko.fi
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Kokoonpanot by SM-Liigan mediasivut

En tajua mistä tuonne www.raumanlukko.fi arvotaan nuo kokoonpanot, siellä on muistaakseni joka pelissä ollut 1. ketjuna STT, joka on aina ollut 2. ketjuna. Joten pakkiparitkin heidän tietojen mukaan menevät ristiin aina.

LUKKO

Maalissa: Vehanen (Jokela)
1.
Murphy - Hancock - Ulmer
Hämäläinen - Bruun
2.
Torkki - Tähtinen - Saarela
Niskala - Porkka
3.
Koivisto - Tkaczuk - Luovi
Purontakainen - Lehtonen
4.
Normio - Viinanen - Yli-Torkko
Harikkala - Siivonen

HPK

Maalissa: Puurula (Rämö)
1.
Lahti - Keinänen - Virta
Tuulola - Immonen
2.
Väisänen - Kucharcik - Setzinger
Eskelinen - Aalto
3.
Louhi - Voutilainen - Mäkiaho
Sicak - Mäkelä
4.
Lappalainen - Loikas - Yli-Junnila
Sillanpää - Toivonen
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän tuo Tähtisen ketju se Lukon oikea ykkösketju on, mutta sitä peluutetaan aina vastustajan kakkosta vastaan. Hyvä niin, vaikka siitä tällä kerralla ei paljon iloa ole ollutkaan.
 

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
mielenkiintoa riittää

Roku mainitti että Tähtistä oli vielä viime minuuteilla peluutettu 0-5 tilanteessa. Tuntuu kyllä kummalta vaikka pleijareissa yleensä kipukynnys tunnetusti nouseekin.
Eikös sitä Tähtisen kättä ole muuten piikitetty jo runkosarjan loppupeleistä alkaen??

Itse pelistä sen verran että nyt nähdään jatkoaika minkä voittaja kuittaa itselleen mukavan henkisen yliotteen. Jokos Jokela mahtaa pelata raumalaisten maalissa?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Walton
Tänään tuomitsee uusi mies tässä sarjassa, Jyri Rönn. Tuo tieto. että olis päätetty kaksi miestä viheltämään yhtä sarjaa ei pidä paikkaansa. Joka otteluun tarkistetaan tuomari erikseen.

Hyvä että tuli tämäkin asia oikein korjatuksi. Voidaan siis haudata sotakirveet, perjantaina ei päästä Markku Kruusia tölväisemään. Luultavasti ainakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös