HPK kaudella 2015–2016

  • 298 490
  • 1 268

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Korpela kertoo tämän päivän HäSan jutussa, että HPK neuvottelee usean tämän kauden joukkueen pelaajan kanssa jatkosta ja varsinkin muutaman "läpimurtopelaajan" kanssa.
Voisin olettaa, että nuo läpimurtopelaajat ovat Saarinen ja Niemi.
 

Fordél

Jäsen
Kakkossentteri:
- Tuollainen koodinimi kuin todellinen kakkossentteri HPK:lta on puuttunut jo vuosia. On ollut villehämäläisiä, juhakiilholmia, juhanijasuja ja näitä. Onhan ne ihan kivoja, mutta eivät kunnon kakkossenttereitä. Sellaisen haluan nähdä HPK:ssa vihdoista viimein. Zach Hamillilla oli eväät olla sellainen, mutta onkin laituri. Eli joku hyvin pisteitä tekevä pelaaja myös kakkosketjuun. Kallis pelaaja, mutta tärkeä, johtaa sitä ykkösketjun takaa pisteitä tekevien osastoa. Ainahan kaikki kaipaa Niko Kapasta joka olisi aika jees, mutta ei realistinen. Entäs sitten Matti Kuparinen...?

No miksei Kuparinen, mutta olisiko Ässät sittenkin se realistisempi vaihtoehto? Tällä hetkellä kallis mies, mutta palkka tulee tottakai tippumaan ensi kaudeksi. Se mikä pisti silmään hahmotelmissa oli Vänttisen puuttuminen. Mielestäni hyvin Kerhon näköinen pelaaja ja sopisi hyvin kakkossentteriksi. En lähtisi tässä kohdin merta edemmäs kalaan.

- Korvaamaan Joonas Vihkon lähtöä. Vihkolle voisi teoriassa tehdä jatkopaperin, mutta haikailee Ruotsiin. Tähän ei siis kaavailla mitään omaa junnua, muiden hukkamaa nuorukaista vaan jotain jo taitonsa osoittanutta pelaajaa. Vihkon kaltaista pelaajaa siis. Pelaaja, jolle pisteiden tekeminen ei ole vieras asia. Liigasta kun kattoo, niin Arttu Luttinen, Jerry Ahtola ja Antti Erkinjuntti vapautuvat. Entäs sittenkin joku nuorempi, esimerkiksi Miro Aaltonen?

Arttu Luttinen on pelaamassa yli 20 maalin kautta. En näe millään tapaa realistisena, että siirtyisi HIFK:sta Kerhoon. Eiköhän Luttinen jatka HIFK:ssa. Erkinjuntillekin lienee tarjolla rahakkaampiakin soppareita, kuin millaisen Kerho pystyy tarjoamaan. Sen sijaan Ahtola ja Aaltonen voisivat olla hyvinkin mahdollisia vahvistuksia. Mieksei molemmat. Ahtola korvaamaan Vihkoa ja Aaltonen Saarista, mikäli Jesse lähtee muualle.
 

Ralph

Jäsen
No miksei Kuparinen, mutta olisiko Ässät sittenkin se realistisempi vaihtoehto?
Kuparinen olisi sekä juuri HPK:n näköinen, että HPK:lle tarpeellinen hankinta. Laadukas kakkossentteri, joka on erinomainen myös puolustuspäässä. Sähäkkä, taisteleva, HPK:n näköinen.

Jos pelaa hyvän loppukauden, hinta voi nousta Kerholle liian suureksi. Jos taas hinta laskee Kerholle sopivaksi, on varmasti Ässätkin haaskalla. Ja KalPa.

Arttu Luttinen on pelaamassa yli 20 maalin kautta. En näe millään tapaa realistisena, että siirtyisi HIFK:sta Kerhoon. Eiköhän Luttinen jatka HIFK:ssa.
Totta, vähän "liian" hyvää kautta pelaa Luttinen. Kuparisen tavoin Luttinen on HPK:n näköinen pelaaja. Jos HIFK:n ja Luttisen ensi kauden suunnitelmat poikkeavat, eli Luttinen vaatii isoa roolia ja HIFK ei ole sitä halukas tarjoamaan, voisi Luttinen lähteä uudelle maakuntakierrokselle. Toisaalta Luttisella on lievä seuraikonin maine ja pelaa tosiaan liian hyvin juuri nyt.
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
omaan silmään osui myös juuri tuo vänän puuttuminen kokoonpanosta. Koska en usko olevani hirveän väärässä jos väitän että näitä kärkiäijiä lukuunottamatta vänä on juuri se kaveri jonka nimen fanit haluavat eniten nähdä oranssissa myös tulevaisuudessa. On mielestäni niin kerhonnäköinen pelaaja kun voi olla. Tämä tosin vaatisi juuri sen tuossa Ralphin hahmotelmassa että Paajaselle olisi nakutettu rooli nelosessa. Toinen vaihtoehto mikä tuli itselle mieleen on se, että vänä ottaisi tuon järveläisen paikan kakkosesta kahden taitavamman kaverin rinnalta. On kuitenkin osoittanut että tarvittaessa osuu tolppien väliin vaikkei mikään pistelinko olekaan. Se toki tarkoittaisi että Järveläinen jämähtäisi ensi kaudellakin varamiehen rooliin, mutta pakkohan tuo on myöntää että nykynäytöillä vähän hirvittäisi uskoa tulosyksikön rooliin
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
HäSassa on Antti Miettisen haastattelu. Ei välttämättä liity ensi kauden joukkueeseen mitenkään, mutta..

"Onko paluu Liigaan ja Hämeenlinnaan vielä mielessä?

- Kyllä paluusta puhuttiin jo täksi kaudeksi, mutta toiveissa oli ainakin vielä jatkaa ulkomailla, Miettinen vastaa salamyhkäisesti."
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Seuraavat kahdeksan peliä paljastaa jo aika paljon pitääkö ens kaudelle veskaa hommata jos Saros lähtee isompiin ympyröihin.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Samasta lähteestä kuin aikanaan Hamillin siirto Kerhoon. Blues tarjonnut Somervuorelle kuulemma rahakasta sopparia ja nyt odotellaan lähteekö HPK kilpasille.

Onneksi Kerho ei ole näihin lähtenyt. Jos joku meiltä haluaa lähteä hajuttomaan ja mauttomaan espooseen niin heippa.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Somervuori voikin mennä tämän kauden jälkeen jos massia mielii. Ihmettelen jos Vänä sulattamoon lähtee, kun olisi vielä jääkiekolle annettavaa selkeästi muutama kausi.
 

J.Petke

Jäsen
Myllykoskella liikkuminen näyttää ihan siltä, kun hällä olis tuplasti painavemmat varusteet kuin Saroksella. Torjuntatyyli samanlainen kuin Rinkelinmäen tokan erätauon rankkarivahdeilla.

Kyllähän se Järvinen ensi kaudeksi olisi hyvä korvike Sarokselle.
 

XO-konu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
OPG siirtyy Ilta-Sanomien mukaan KooKoo:hon.WinWin tilanne kaikkien kannalta ja varmasti hyvä hankinta liiga tulokkaalle.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Voi olla, että ensi kaudella on
OPG siirtyy Ilta-Sanomien mukaan KooKoo:hon.WinWin tilanne kaikkien kannalta ja varmasti hyvä hankinta liiga tulokkaalle.
Jep hyvä vaan. Kerhon puolustus kokee ensi kaudeksi pienen tuuletuksen mikä on varmast ihan hyvä. KHL:n tulee huhujen mukaan ensi kaudeksi ulkomaalaiskiintiö mikä rajoittaa ulkomaalaiset 3 kpl per jengi. Jos tämä uuditus tapahtuu niin suomalaiset joukkueet varmasti hyötyvät tästä.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toteuessaan melko ihmeellistä että Vänttinen todella vaihtaisi Sporttiin ja Niemi Ilvekseen. Laakso saa lähteä samalla oven avauksella vaikka heti, ja Somervuori varmasti pelaa mieluummin pk-seudulla, koska siellä asuukin. Uskon että Vänttinen kerhon jättää,mutta Sport olisi kyllä melko outo vaihtoehto. Niemi on Tampereen seudulta kotoisin, joten ok, ehkäpä se voisi tätä puoltaa, mutta muuten kyllä Kerhon pitäisi pystyä juuri Niemen kaltaiset kaverit joukkueessa pitämään.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Kyllä on Laukkasella ja kumppaneilla kova työ kasata ensi kaudeksi kilpailukykyinen joukkue.

Somervuoren, Vänttisen ja Niemen näkisin mielelläni ensi kauden Kerhossa, mutta ei voi mitään, jos suuntaavat muualle. Vänttisen siirtymistä Sportiin vähän ihmettelisin.
Laakso saakin mennä.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Huuhkajat
Eipä nyt mitään korvaamattomia menetyksiä olisi. Niemi ja Vänttinen noista ainoat joiden lähtö harmittaisi.

Otsikko on kyllä taattua Lempistä. Koskaan aikaisemmin 4 pelaajaa ei ole vaihtanut joukkuetta kausien välissä? Hajoaa kuin korttitalo, jep jep.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
HPK ahdingossa, kun kaverit vaihtaa seuraa. Ihan samalla tavalla meiltä viime kaudellakin porukkaa lähti, kesken kauden laivan jätti Vihko ja Viitaluoma sekä kauden jälkeen kärkipään kavereista Borna ja Sallinen. Ei tuo minun mielestä ole kuin normaalia liikehdintää pelaajamarkkinoilla ja IS:n mainitsemista pelaajista Jyri Niemi ainoa, josta kannattaa taistella, mutta mikäli kilpailija pistää tolkuttoman tarjouksen hänen eteen, niin kädet ylös ja katse muualle.
 

Ralph

Jäsen
Koskaan aikaisemmin 4 pelaajaa ei ole vaihtanut joukkuetta kausien välissä?
Ja yksi näistä neljästä on Aleksi Laakso, jonka lähtö tuskin tulee kellekään yllätyksenä tai kukaan tuskin siitä hirveästi harmistuu.

Jyri Niemeä ihmettelisin kyllä, jos lähtee. HPK:lla on nimittäin optio hänestä ensi kaudelle, eikö ne saa sitä sitten käytettyä? Vai onko kyseessä pelaajan optio ja jos on, niin miksi sellainen pitää tehdä?

Ihan samalla tavalla meiltä viime kaudellakin porukkaa lähti, kesken kauden laivan jätti Vihko ja Viitaluoma sekä kauden jälkeen kärkipään kavereista Borna ja Sallinen.

Joonas Vihko ei lähtenyt viime kaudella minnekään vaan pelaa joukkueessa yhä. Sen sijaan Jere Sallinen lähti kesken kauden, ei sen jälkeen.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Jyri Niemeä ihmettelisin kyllä, jos lähtee. HPK:lla on nimittäin optio hänestä ensi kaudelle, eikö ne saa sitä sitten käytettyä? Vai onko kyseessä pelaajan optio ja jos on, niin miksi sellainen pitää tehdä?
Jos tuo on seuran optio, niin mahtaisko ne kaupata oikeudet toiselle seuralle ja saada budjettiin lisää rahaa?? Tai miten tuon voisi tulkita...
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Harmittaa kyllä jos Niemi lähtee. Siellä on kuitenkin melko iso potentiaali vielä realisoitumatta ja siinä on hyvä peruspakki tuleville vuosille. Laukauskaan ei ole mikään tuhnu.

Kaikki muut ymmärrettäviä, ei siinä mitään.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei tuo minun mielestä ole kuin normaalia liikehdintää pelaajamarkkinoilla ja IS:n mainitsemista pelaajista Jyri Niemi ainoa, josta kannattaa taistella, mutta mikäli kilpailija pistää tolkuttoman tarjouksen hänen eteen, niin kädet ylös ja katse muualle.
Kenestäkään ei kannata maksaa ylihintaa. Vänttinen on toisaalta pelaaja, jota juuri Hämeenlinnassa halutaan katsoa. Jossain muualla voi olla vaikeampaa saada sama näkyvyys ja onko kaudet menneet sitten niin putkeen, että mies, joka muutama kausi sitten oli työttömyyden partaalla, saisi nyt paljon kovemman liksan muualta? No, se nähdään, mutta kyllä Vänttisestä sama kannattaisi maksaa kuin tähänkin asti.
Kaikki muut ymmärrettäviä, ei siinä mitään.
Vänttinen siksi, kun meillä on jo Jasu ja Paajanen, vai joku muu syy?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Vänttinen siksi, kun meillä on jo Jasu ja Paajanen, vai joku muu syy?

Lähinnä Vänttisen näkökulmasta katsoin. Seuraava kausi olisi Kerhossa jo neljäs peräkkäin ja tuskin Kerho pystyy palkkaa maksamaan alaketjujen miehille, vaikka onkin näin kova jätkä kuin Vänttinen, mitä moni muu joukkue. Itsehän pitäisin Vänttisen erittäin mielellään, lempipelaajia liigassa jo pitkään.

Niemi taas nuorehko kaveri jolla ei liigassa sellaista statusta ole kuin vaikka Vänttisellä, joten nämä pelaajat pitäisi pystyä pitämään, etenkin kun tuolla optiokin on. Tosin Niemikin joutunut olemaan ylimääräinen pakki välillä, joten ehkä näkee, että saisi enemmän vastuuta muissa joukkeissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös