HPK kaudella 2014–2015

  • 425 202
  • 1 351

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Siirrot - SM-LIIGA - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Tuolta kun vilkaisee vaikka maalis- ja huhtikuun, niin keitä siellä oikein on näitä oikeastikkin mielenkiintoisia nimiä?

Kun joku mainitsi JYPinkin jossain vaiheessa, niin sieltä taitaa viimeisin uutinen olla kauden tappiot puolesta miljoonasta miljoonaan. Kolme pykälää korkeammalla kuin HPK. Varmaan tekis nannaa tuollainen tappio tässä vaiheessa.

Että silleen...

Arvasinkin, että tämä kysymys nousee esiin. Nämä ovat tietysti makuasioita mutta kyllä mä olisin iloinen jos joku vaikka näistä kolmesta Aleksi Saarela, Jesper Piitulainen, Janne Keränen olisi Kerhoon hankittu. Kaikki ovat menossa vahvasti urallaan eteenpäin. Toki Saarela vielä hieman epävarma tapaus. Mutta esim. Piitulainen on erittäin mielenkiintoinen nimi. Toki voihan myös Jaloa pitää mielenkiintoisena tapauksena vaikka kokemusta ei Liigasta vielä olekaan.

Mutta tuntuu vain siltä, että HPK ei pysty hankkimaan enää pelaajia, jotka ovat jo tunnettuja Liigatasolla vaikkakin vielä taso ailahtelisi. Mestishaut ovat silti hyvä asia, ei siinä mitään. Voihan Jalokin lyödä itsensä heti läpi ja kaikki ihmettelevät miten Kerho tällaisen helmen oikein löysi. Mutta odotellaan nyt rauhassa ja katsotaan minkä tasoisia pelaajia sieltä vielä mukaan tarttuu. Uuteen kauteen, kun on vielä kovin pitkä matka ja paljon ehtii tapahtua. Olkoonkin, että olen sitä mieltä, että tässä vaiheessa olisi ainain yksi kova haku pitänyt jo julkistaa.

Mitä tulee muuten tuohon JYPin tappioon niin siellä ollaan näköjään laskettu sen varaan, että pelaajia siirtyy KHL:n joilla, voidaan sitten rahastaa. Ei pitemmän päälle mikään vakaa toimintamalli.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Sport hommasi Tessierin ja Fleuryn. Tessieria olisin voinut kokeilla kakkosensentterina ja Fleurysta puhuttiin aikaisemminkin, kova maalitykki ollut, tosin kysmysmerkkeja on enemman fysiikassa. Ihan hauskoja hankintoja Liigaan. No niin Lelu hommaas jotain kivaa.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No mutta, ota huomioon että Sport pyörii ihan eri hintaluokan pelaajien ympärillä ykkösketjuunsa kuin kerho, jos heidän pelaaja budjettinsa on todella se 1,8 miljoojaa €uroa, mistä on puhuttu. Kerholla ilmoitettu on tainnut olla 1,6 - 1,7 viime kaudella ja siitä ollaan huhujen mukaan tulossa alas n. 200 000. Sen jälkeen meidän pelaajabudjetti on enää n. 1,5 miltsiä.

Mutta, nyt pitää vain ymmärtää rahanhankinnan hankaluus ja tiedossa olevat syyt, miksi se on niin hankalaa, ja miksi ei ole ihme että ei olla siinä paremmin onnistuttu. Tämä on tämä yleinen maailman tilanne, ei voi muuta kuin nostaa kädet pystyyn. Kyllä siellä ammattilaiset tekee ihan varmasti parhaansa,mutta kun on niin vaikeaa ja hankalat taloudelliset ajat ja blaa blaa blaa blaa.Syitä on aina, jos niitä haluaa keksiä. Ratkaisujakin olisi, jos niitä haluaisi löytää.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Ja niin se vielä. Sitten kun ihmiset jättävät kausikorttinsa ostamatta, ei tänne saada kohta niitä kakkoskorin äijiäkään. Kierre on valmis ja kohta täällä ei pelata liigatason kiekkoa enää ollenkaan. Siihen nämä jakubien toimet johtavat. Edelleenkään, vaikka taas saan paskaa niskaan, fani ei ole kuluttaja, vaan kannattaja. Mieltä saa osoittaa, mutta kausikortti pitää silti ostaa aina. Muuten on gloryhuntteri.

Terveisin,
Neljä kausikorttia vuosittain hankkiva (ei läheskään aina tyytyväinen, mutta realistinen) kannattaja

Fani on sekä kuluttaja että kannattaja, ei vain toista. Kausikorttia en ole ostanut sen takia, etten asu Hämeenlinnassa. Olenko siis gloryhunter?

Mitä tuohon kierteeseen tulee niin ei se ole fanien vika. Faneilla, kannattajilla, kuluttajilla, ja muilla vastaavilla on omasta mielestäni kyllä kaikki oikeudet kritisoida johdon toimintaa mikäli siihen on aihetta, vaikka rakastaisikin tuotetta. Nyt on muutama vuosi luvattu sitä kakkossentteriä eikä oo näkyny. Sehän on vähän sama kuin lupaisin itse tulla joka peliä katsomaan Lahdesta mutten oikeasti tulisikaan. Nämä ketkä arvuuttelevat ostavatko kausikorttia vai eivätkö, todennäköisesti pohtivat onko tuote kunnossa ja mitä he saavat siitä. Atm imo se ei ole kunnossa, sillä se on rakennettu parin pelaajan harteille (VV, Schira ja Saros). Toivottavasti Laukkanen tekee jotain maagisia löytöjä. Olikos muuten tuo ensi kauden yleisötavoite jossain tiedossa?

Mukavaa vappua kaikille!
 

Avaro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mun ei pitäny tänne enää kirjottaa, kun arvon Moderaattorit eivät suostuneet vaihtamaan nimimerkkiä toista kertaa kymmenen (10) vuoden aikana. Tuskin tämä viesti asiaa yhtään helpottaa ja keppiä voi olla tulossa. Saa nähdä.

Yllättävän vaikeaa poissaoleminen on ollut ja seurata vierestä teidän keskustelujanne. Monessa keskustelussa olisin halunnut olla mukana, mutta olen kuitenkin pystynyt pitäytymään periaatteeni takia poissa.

Mutta... nyt on kuitenkin pakko sanoa oma sanani tähän "saako kannattaja valittaa"-keskusteluun.

Itse olen nyt kahtena kautena ostanut seisomakausikortin, vaikka asun Tampereella. Ostan kausikortin ihan vaan kannatuksen vuoksi, koska en kuitenkaan pysty käymään kaikissa kotipeleissä. Minulle tuo 180 euron sijoitus on osoitus siitä, että välitän joukkueestani ja haluan tukea sen toimintaa. Eli se on vähän niinkuin jäsenmaksu jonka maksan G-kulmalle, koska haluan tukea myös heidän toimintaansa.

Mielestäni tällä sijoituksella saan äänioikeuden puuttua seuran toimintaan, niinkuin jonkun firman osakkeen ostaja. Tiedän, että se ei näin tietenkään todellisuudessa ole, mutta olen ainakin maksanut jo tuotteesta ja odotan että tuotteen tuottaja vastaa tuotteen laadusta. Ja mielestäni maksajana minulla on enemmän oikeutta valittaa ja vaatia, kuin siinä tilanteessa kun en olisi laitanut pennin jeniä kiinni joukkueeseen.

Ymmärrän kyllä myös teitä toisinajattelijoita. En minäkään maksa esim. rikkinäisestä nettiyhteydestä. Tuote ei ole kunnossa, en maksa. Mutta vaikka tällä hetkellä kotona onkin loistava nettiyhteys, niin en kanna sen firman lippua ylpeänä logo rinnassa ja kerro kaikille kuinka hyvä nettiyhteys kotona onkaan.

On tietysti väärin verrata Kerhoa nettiyhteyteen, koska toinen on tunne asia ja toisen vaan on nyky-yhteiskunnassa toimittava moitteettomasti. Jos Kerhon peli on paskaa, niin en käy peleissä. Silloin Kerholta jää saamatta lisärahat syömisistäni ja juomisistani, sekä fanitavaroista. Mutta jos nettiyhteys pätkii, niin vaihdan firmaa. Kannattamaani joukkuetta en vaihda, se on ja tulee olemaan Kerho.

Ja mitä julkistettuihin pelaajiin tulee, tulleisiin kuin menneisiinkin, niin nyt kun Kerhon tuotteen ostajia on se määrä mitä on, Kerhon täytyy toimia kokoonkerätyn pääoman ja jääkiekon parissa valitsevan palkkauksen mukaisesti. Jos pääomaa on vähän, niin sitten ongitaan pienissä vesissä kuten Mestis, Suomi-sarja tai Norjan liiga. Jos taas pääomaa on paljon-paljon, niin voidaan heittää verkot isompiin lammikoihin kuten AHL, SHL tai Sveitsin liiga. Ja vastaavasti jokaista viime kauden pelaajaa tai omaa junnua ei voi pitää mukana, jos ei ole riittävästi näyttöjä siitä, että pelaajalla on annettavaa palkkansa edestä tulevanakin kautena. Joskus on vain myönnettävä sekin, että muualla on enemmän rahaa tai vastuuta ja maisemanvaihdoskin voi kiinnostaa.

Tietysti itsekin toivon, että tietyillä pelaajilla olisi Kerho-sydän ja he olisivat uskollisia Kerholle, vaikka palkka ei olisikaan yhtä suuri kuin muualla. Varsinkin ne omat kasvatit, jotka ovat ansainneet miljoonia ja taas miljoonia maailmalla. Tulisivat Kerhoon pelaamaan kuten Markkanen saipaan tai Kapanen kalpaan ja antaisivat kasvattajaseuralle jotain takaisin, joko pelaajana tai organisaatiotasolla. Kuitenkaan unohtamatta, että organisaatiossa pitää olla myös rautaisia ammattilaisiakin. Eikä tosiaan hommat ole menneet ihan putkeen Kapasen-klaanilla kalpan peräsimessä.

Sitten vielä RY vs OY. Mielestäni paras ratkaisu olisi Saksan futisliigan tyyliin, että yksityiset henkilöt eli kannattajat voisivat omistaa sen 49 % joukkueesta. 51 pinnaa olisi RY:llä. Yritykset voisivat edelleen tukea Kerhoa ostamalla mainostilaa, sponsoroimalla, tms.

Minä ajattelen näin, toivottavasti joku muukin. Ja tietysti jos mikään ylläoleva ei aiheuta pistoa sydämmessä, niin olkaa hyvä ja jatkakaa samaan malliin. Ei mulla muuta. Kiitos.

P.S. Eikä sen "kannatusmuodon" tarvitse olla kausikortti. Se voi olla vaikka muki joka kausi. Silloinkin olet tukenut Kerhoa, joten...

Edit: Korjauksia ja lisäyksiä.
 
Viimeksi muokattu:

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Se on ihan luonnollista, että Hämeenlinnassa odotetaan Kerholta joka vuosi menestystä. Eikä siihen edes lopulta kunnolla riitä se, että viime kausina ollaan ennakkoarviot ylitetty. Hämeenlinnassa on totuttu menestykseen ja siksi paikallinen yleisö on poikkeuksellisen vaativaa. Pääosin tämä on erittäin positiivinen asia.

Kaikki menee kuitenkin sykleissä. Minkään seuran menestys ei ole yhtäjaksoista ja ikuista. Jokereiden, HIFKin, Tepsin ja Kärppien kaltaiset, "suurseuroiksi" miellettävät, seuratkin ovat kukin tahoillaan joutuneet läpikäymään enemmän tai vähemmän haasteellisia aikoja. Nyt myös näyttää siltä, että viime vuosien kestomenestyjä JYP on laskusuhdanteessa: indikaattorina en käytä kuluneen kauden menestystä, vaan sikäläistä jämähtäneisyyteen viittaavaa ilmapiiriä sekä pelillisellä että seuran ja yleisön puolella.

Kerhon kohdalla tämä väistämätön urheilullinen laskusuhdanne osui kohtuullisen tarkalleen myös maailmantaloudelliseen laskusuhdanteeseen. Laskusuhdanteen alkuaikoina havahduttiin myös siihen, että menestyksen aikana oltiin sekä seuran että yleisön puolella unohdettu uudistua (ihan tyypillinen ja inhimillinen tilannne - ja nähtävissä myös yrityselämässä). Kasassa oli mehevä haastavan taloustilanteen ja lievän identiteettikriisin cocktail, josta on todella vaikea alkaa oikeastaan edes syyttämään ketään.

Vaikeisiin aikoihin nähden Kerhossa ja kerholaisessa kiekkoyhteisössä on kuitenkin mielestäni suoriuduttu ainakin toistaiseksi aika hyvin. Pelillisesti HPK on sijoittunut kahdella edellisellä kaudella ennakko-odotuksia paremmin ja katsomossakin on osoitettu Hämeenlinnan olevan edelleen erittäin vahva kiekkokaupunki. Yleisön osalta viittaan kausien 2011-12 ja 2012-13 A-junioreiden playoffsien yleisömääriin, toissakauden yleisöennätykseen liigapeleissä, kuluneen kauden playofftunnelmaan sekä yleiseen katsomokulttuurin kehitykseen.

Mun mielestä tässä ollaan siis oikealla tiellä sen suhteen, että luotetaan omaan osaamiseen pelaajien kehittäjänä ja tehdään hankinnat ilman pikavoittojen toivossa otettuja kohtuuttomia taloudellisia riskejä. Eli kärkipelaajien löytämiseksi pitää tehdä töitä, mutta jos kohtuullisen korkealla todennäköisyydellä onnistuvia pelaajia ei löydy niin sitten niitä jumalauta ei löydy. Arpajaisvoittoihin luottaminen tässä tilanteessa on helvetin lyhytnäköistä.

Jos esimerkiksi osa IFK:ssa kuluneella kaudella flopanneista ulkomaalaisista olisi tullut Kerhoon, olisi epäilemättä osa kannattajista ollut innoissaan. Ja yhtä vittuuntuneita, kun nämä olisivat suorittaneet meillä yhtä vahvasti kuin suorittivat IFK:ssa. Kerhon nykyisessä taloustilanteessa oltaisiin samalla tuhottu seuran tulevaisuutta aika vahvasti.

Mieluummin siis kehitetään Kerhon osaamista pelaajien kehittäjänä ja pyritään luomaan näin resursseja sille, että joidenkin vuosien päästä Kerho on jälleen yksi kärkiseuroista.

Olen sitä mieltä, että kasvuun ja kehitykseen pitää panostaa. Aim high. Silti pitää myöntää, että juuri tässä ja nyt Kerho operoi moniin kilpailijoihin nähden erittäin pienillä resursseilla. Sen ei tarvitse olla pysyvä olotila, mutta juuri nyt tilanteen muuttamiseksi tarvitaan pitkäjänteisyyttä ja sitä myöten malttia myös siltä tärkeimmältä sidosryhmältä, eli kannattajilta.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Jos esimerkiksi osa IFK:ssa kuluneella kaudella flopanneista ulkomaalaisista olisi tullut Kerhoon, olisi epäilemättä osa kannattajista ollut innoissaan. Ja yhtä vittuuntuneita, kun nämä olisivat suorittaneet meillä yhtä vahvasti kuin suorittivat IFK:ssa. Kerhon nykyisessä taloustilanteessa oltaisiin samalla tuhottu seuran tulevaisuutta aika vahvasti.
Tämä on kyllä totta. Silloin oltaisi täällä varmaankin valitettu Laukkasen heikosta scouttauksesta. Kyllä yleensä aina ulkomaanelävät ovat sellaisia, että niistä innostuu vaikka nimikin on täysin tuntematon. Esimerkkinä vaikka tylerhirch, josta kuviteltiin julkaisun jälkeen että nyt löytyi tekijämies, vaikka sieltä tulikin arpa ja lopulta tyhjä arpa. Kyllä sitä mieluummin odottaa pelaajaa, joka on scoutattu huolella.

Sen sijaan HPK:n markkinointi osastoa on arvosteltu paljon, omasta mielestäni kyllä aiheestakin.
Missä HPK näkyy tällä hetkellä katukuvassa? Mistä satunnaiskatsoja saa päähänsä lähteä katsomaan peliä?
Itse tällä hetkellä näin kotoa miettiessäni en saa päähän muutakuin pari mainostaulua toinen Pullerilla ja toinen Poltinahon liikenneympyrällä. Lisäksi näen ehkä Jäähallin ohi ajaessani että kaupungissa pelataan liigakiekkoakin. Mielestäni Keskustaan tai Moottoritien ympäristöön voisi pistää pari mainosta pystyyn, ehkä bussipysäkeillekkin(tässä saattaa kyllä budjetti tulla jo vastaan).

Mainosten teemojakin voisi vaihdella tuomalla ottelun pointtaja esiin, sillä tällä hetkellähän mainokset ovat luokkaa ilmoitus HäSassa tyylin HPK-Ilves 4.1.2015 Tervetuloa.. Tällä kaudellakin olisi ollut mahdollisuutta yrittää kalastaa lisäkatsojia iskulausein vaikkapa Näe Isä ja Poika Tuulolaa, Tuulolan viimeinen runkosarja ottelu, Omien kasvattien joukkue jne.. Tälläisiä lauseita kuin liimaisi parilla kuvalla höystettynä vaikkapa edes nykyisiin mainostauluihin niin kiinnostavuus olisi parantunut ja mainos saattaisi herättää ajatuksia mainoksen lukijalle. Väitän että tuolla Tuulola mainostuksellakin olisi saatettu saada muutama sata katsojaa lisää, koska kyseessä oli kuitenkin ehkä tunnetuin pelaaja vanhemmalle sukupolvelle ja vielä paikallinen henkilö. Ehkä sieltä olisi muutama koulukaveri tai puolituttu tullut paikalle katselemaan..

Toisaalta mitä yhteistyökumppani saavuttaa tukemalla HPK:ta nyt? Tällä hetkellä ilmeisesti siihen kuuluu se juttu Hämeen Sanomiin ja mainoksia halliin/peliasuihin. Näkyvyys ottelutapahtumissa on tällä hetkellä jo aikas hyvä, mutta hallissa on paljon paikkoja joihin mahtuisi pienyritystenkin mainoksia näkyville paikoille. Mielestäni HPK voisi tehdä jonkun oppaan, jota jaettaisiin yrityksille ja siinä olisi pienten mainospaikkojen hintoja, esim penkkien penkkien pohjien/selkänojien, seinien.. Siten että isot mainospaikat neuvoteltaisiin erikseen ja pienet olisivat kiinteä hintaisia(joskus joku taisikin linkata MODON vastaavan). Myös sponsoreiden mainokset Ilta-Sanomat tyyliin nettisivujenvideoiden alkuun olisi toimiva juttu, siten ettei niitä pysty kelaamaan yli. (Ainiin ei oikein ole video sisältöä..!)

Nettisivujen sisältöönkin voisi panostaa huomattavasti enemmän esimerkiksi niitä pelaajahaastatteluita, juttuja treeneistä, vähän legendaa hauskoista tapahtumista. Muistaakseni Rautakorven aikoihin siellä sivuilla oli juttua, pelaajien ''ruokasodasta'' jossa äijät sai tietyn ajan hakea kaupasta jotain ja kokata siitä jotain, tälläset jutut on mukavaa lukea se luo kiinnostusta joukkueeseen ja sitä kautta ehkä niitä lisäkatsojia. Nytkin jos Saros pääsee MM-kisoihin voisi joku soitella aina välipäivinä Juuselle ja vetää semmosen 5 minuutin pikahaastattelun ja kirjoittaa sivuille vaikkapa ''Juusen kisaraporttia'' siihen vaikka saisi lähettää katsojakysymyksiä joista pari kysyttäisiin aina siinä olisi mahdollisesti kansaan uppoavaa tavaraa. Eikä maksaisi kuin 5 minuuttia haastatteluun, 15 minuuttia nauhoitetun puhelun pohjalta tekstin kirjoitteluun.

Ei muutakuin toimistolle hankintaan kamera, kuvanmuokkausohjelma ja ideoita! Ruohonjuuritasolta se homma lähtee!

Pointtini ovat siis pikaisesti n 15 vartissa mietittyjä, joten pointeissanikin voi olla joitain ajatuskatkoksia, mutta suurinpiirtein noin minä lähtisin toimintaa kehittämään.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Pasi Arvonen sanoo YLE:n haastattelussa seuraavaa:

- Pelisysteemi on tehtävä materiaalin mukaan, muuten tulee hakattua päätä seinään. Tällä hetkellä runko on toivotunlainen, mutta kärkeen tarvitaan vielä 1-2 laitahyökkääjää sekä taitava sentteri. Laukkasen Jannella on verkot hyvin vesillä, joten valtameren takaa saattaisi löytyä sopivia pelaajia, päättää Pasi Arvonen.

Eli HPK:n katseet ovat Ameriikan puolella kuten jotkut täällä toivoivatkin joten odotellaan rauhassa. Samassa Arvonen sanoi, että kiekkokontrollilla mennään pelisysteemin puolesta eteenpäin.

Alla linkki vielä koko haastatteluun:
Pasi Arvonen: Kaudesta jäi suuri positiivinen maku | Yle Urheilu | yle.fi
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Tällä hetkellä runko on toivotunlainen, mutta kärkeen tarvitaan vielä 1-2 laitahyökkääjää sekä taitava sentteri. Laukkasen Jannella on verkot hyvin vesillä, joten valtameren takaa saattaisi löytyä sopivia pelaajia, päättää Pasi Arvonen.

Toivotaan että näiden puheiden takana on myös katetta, eikä valtamerellä tarkoiteta Kuopion Kallavettä. Siinä tapauksessa jos nuo mahdolliset hankinnat ovat lähempänä tasoa Schira kuin Kytnar, niin ei tarvinne kirvestä kaivoon heittää missään tapauksessa.
 

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
X-Viitaluoma-Vihko
Saarinen-X-X
Jalo-Vänttinen-Järveläinen
Jasu-Paajanen-Koivisto
+ Arkiomaa, "Leino", "Laine"

Niemi-Schira
Laakso-Bruun
Grönholm-Nikkilä
+ Vainio, Eerola

Saros
Myllykoski
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tuossa kun katsoi HCK:n pelaaja-arvioita, niin silmiin pisti Kerho kasvatti Paavo Ylipainon pisteet ja arvio. Kaveri sai 4,5 logoa viidesta ja kehut:

56. 10+11=21, +9, 22 min
(4. 0+0=0, -5, 6 min)
Toisen kauden miesten tasolla pelannut Ylipaino otti askelia eteenpäin ja esitti ajoittain jopa fantastista pelaamista alakerrassa. Tehtaili myös puolustajalle mukavat kymmenen täysosumaa ja 21 pistettä. Tämän miehen tulevaisuus on liigajäillä.

Vaikka puolustajia onkin, niin olisi hyva jos Paavon saisi pitemmalla sopparilla kotiin. Siita sitten lainalle Mestikseen tai tarpeen mukaan Liigaan kokeilemaan aluksi.

Meidan Try-out miehen Jere Laineen arvostelu meni nain (4 logoa viidesta):
44. 9+5=14, +1, 12 min
(4. 0+0=0, -6, 10 min)
Yksi kauden suurimpia yllättäjiä ottaen ison harppauksen eteenpäin. Yhdeksän maalia ei synny vahingossa. Taisteli, raatoi ja ajoi röyhkeästi maalille isolla ruhollaan.

Tuon mukaan on sellainen pelaaja jota tarvitaa, mutta pitka on matka viela liigaympyroihin. Toivotaan parasta ja hyva etta edes kokeillaan.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Kyllä on mukava lukea Kerhon uusista vahvistuksista. Taitaa olla Kalpan ohella ainut joukkue, joka ei ole hommannut tai johon ei ole edes huhuttu ainuttakaan vahvistusta.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kyllä on mukava lukea Kerhon uusista vahvistuksista. Taitaa olla Kalpan ohella ainut joukkue, joka ei ole hommannut tai johon ei ole edes huhuttu ainuttakaan vahvistusta.

Heh voisiko olla niin, että HPK:ssa ja Kalpassa osataan pitään organisaatiossa suut tukossa eikä huudella kaikkia uusia nimiä ilmoille ennen julkaisua kuten eräässä Tamperelaisessa joukkueessa.

2-3 hyökkkääjäähän pitäisi olla Arvosen mukaan tulossa ja voisin veikata, että varmaankin MM-kisojen jälkeen vasta julkisetaan jos on jotain julkistettavaa. HPK kyllä aloittaa nuo jääharjoitukset ensi viikolla, mutta yleensähän ulkomaalaiset eivät kauhean usein ole vielä tässä vaiheessa olleet mukana.

Edit.

Tuo Janos Hari olisi kyllä hyvä haku tuonne kakkosen laidalle ja huhujen mukaan ei olisi ilmeisesti jatkamassa HIFK:ssa, mutta samojen huhujen mukaan ilmeisesti on Liigassa paljon joukkueita jotka ovat herran perässä.
 
Viimeksi muokattu:

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Vai olisiko vaan niin ettei ole ketään tulossa kun on vähän toi lompakkokin ohuempi ja vetovoima nolla.

Olisi myös kiva kuulla ihan virallista tietoa Viitaluoman tilanteesta. Jatkaako vai ei jatka. Reeneissä ei ole kuulemma näkynyt.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Vai olisiko vaan niin ettei ole ketään tulossa kun on vähän toi lompakkokin ohuempi ja vetovoima nolla.

Olisi myös kiva kuulla ihan virallista tietoa Viitaluoman tilanteesta. Jatkaako vai ei jatka. Reeneissä ei ole kuulemma näkynyt.

Lompakko voi olla ohut, mutta meillä on tarjota hyviä näytönpaikkoja pelaajille kuten Janos Hari jotka pyrkivät urallaan eteenpäin. Samahan kävi Rendulicin kanssa. Ässät tarjosi Rendulicille aikanaan 2v jatkoa, mutta eivät luvanneet kunnon näytönpaikkaa Liigan puolella joten Borna pakkasi laukkunsa ja tuli tänne.

Ensi viikolla aloitetaan tekemään haastatteluja reenien ohessa, joten katsotaan onko Vili mukana. Mutta muistelisin, että Vili sanoi tuossa Örebron kauden päätyttyä jossain haastattelussa, että pelaa oranssissa ensi kaudella.

Edit.

Alla ote tuosta YLE:n haastattelusta ja ehkä selitys sille miksi Vili ei mukana reeneissä vielä ole ollut:

Taitava keskushyökkääjä palaa ensi kaudeksi HPK:n riveihin. Viitaluoma päätti olla jäämättä juhlimaan sarjassasäilymistä, vaan matkasi jo kotiin heti seuraavana päivänä viimeisen ottelun jälkeen.

-Olen ollut tällä keikalla puolitoista kuukautta ilman perhettäni, joten kyllä sitä kotiin jo kaipaakin. En tiedä HPK:n harjoitusohjelmaa, mutta kyllä pieni irtiotto jääkiekosta voisi olla paikallaan, Viitaluoma myhäilee.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Jep, ihmetyttää vaan miksei ole edelleenkään reeneissä mukana.

Helpotan hommaasi boldaamalla sen avain sanan mikä voisi asian selittää.

"Olen ollut tällä keikalla puolitoista kuukautta ilman perhettäni, joten kyllä sitä kotiin jo kaipaakin. En tiedä HPK:n harjoitusohjelmaa, mutta kyllä pieni irtiotto jääkiekosta voisi olla paikallaan, Viitaluoma myhäilee."
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Joo no boldaile ihan rauhassa. Kaikki muut on kyllä reeneissä, mutta ei se mitään. Pieni irtiotto on ihan hyvä...jos vaikka huilailee esim elokuulle. Niin meilläkin saa duunissa tehdä. Jos on väsy. Mutta vaan yks ukko.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Ei kai se mitenkään tavatonta ole, että kokeneemmat huippupelaajat saavat vähän erivapauksia kesäreenauksen suhteen. Kunhan on ensi keväänä tikissä.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Ei kai se mitenkään tavatonta ole, että kokeneemmat huippupelaajat saavat vähän erivapauksia kesäreenauksen suhteen. Kunhan on ensi keväänä tikissä.

Joo yhtä tikissä kuin viime kauden:-D
Eikä vili nyt niin huippupelaaja ole että sais sanella omat treeninsä ja joka ukon pitää olla samanlailla mukana jolloin joukkue yhtenäinen.
Jos joku pipi niin sit ymmärtää.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Olipas hesarissa juttua siitä miten Hartnell on laittanut lisää rahaa kiinni KalPaan, mutta tämä ei ollut se mistä tulin kirjoittamaan, vaan se pieni sivulause jossa mainitaan Hartikaisen omistavan KalPan osakkeita pienellä summalla. Tässä on yksi sellainen asia mistä voisi ottaa vähän huomiota, nyt jos Kapanen omistaisi HPK:n osakkeita, niin olisiko hänellä suurempi halu tulla kiekkoilemaan HPK:ssa loppuvuotensa? Mitenkäs Saros jatkossa kun lähtee taalajäille niin annetaanko hänelle mahdollisuus niillä tienaamillaan rahoilla osallistua kasvattaja seuransa toimintaan ja omistaa palan HPK:ta?

Enkä nyt tarkoita sitä että näiden kavereiden pitäisi realistisesti olla jossain maksajan roolissa, vaan vain siitä että tyhmä on se joka ei moista asiaa mahdollista. Sieltä tulee Miettiset yms. joka kesä reenaamaan Hämeenlinnaan jne. mutta mitenkäs olisi jos näillä omilla pojilla olisikin mahdollisuus ihan konkreettisesti osallistua toimintaan tienaamillaan rahoilla ja tehdä sijoitus kasvattajaseuraansa. Ihan siis oikeassa sijoitusmielessä, koska pitkäjänteisessä toiminnassa pitää asiat toki ajatella niin että joskus niitä rahojaan voisi saada myös takaisin. Minä arvostaisin.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Joo no boldaile ihan rauhassa. Kaikki muut on kyllä reeneissä, mutta ei se mitään. Pieni irtiotto on ihan hyvä...jos vaikka huilailee esim elokuulle. Niin meilläkin saa duunissa tehdä. Jos on väsy. Mutta vaan yks ukko.


Ennen kuin alkaa panikoida ja höyrytä täällä, voi miettiä vaikka sellaista yksinkertaista asiaa, että Örebro jatkoi kauttaan joku pari viikkoa pidemmälle kuin Kerho. Siitä voi laskea. Ja en kyllä ihmettelisi, vaikka jotain erivapauksia olisi muutenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös