HPK-Kärpät To 11.12 at Rinkelinmäen Jäähalli

  • 8 522
  • 89

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Turpaan tuli. Ei maha mittää....

Kärppälauma vaanii, lauletaan tuolla radiossa. Tuleekohan tuolta valmentajahaastatteluja?

Tunnelma oli nollissa. Megan selostaja on tylsä, jos vertaa Joksiin. Ei edes morkannut RY-miehiä millään tavoin. Jaksoi jopa muistuttaa, että HPK nousi viimeksi täällä kahden maalin tappiosta viimeisellä minuutilla tasoihin.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Se sai pisteet, joka niitä halusi. Onnittelut Ouluun!
Kerholaisista ainoa, joka viitsi tehdä töitä, oli Eskelinen.
Yksi mies ei kesää tee jne.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Olipa hieno voitto Kärpiltä taas muutaman surkean esityksen jälkeen. Oikeastaan aika ylivoimainen esitys Kärpiltä, vaikka Bäckströmille tuli totuttuun tyyliin enemmän torjuntoja, kuin vastustajan veskalle, niin ei Kerholla kyllä ollut tänään kovin montaa hyvää maalipaikkaa.

Varsinkin ensimmäinen erä oli erittäin viihdyttävää lätkää, toinen ja kolmas erä olivatkin sitten aika paljon tylsempiä.

Tiernapoika-ketju ja varsinkin Tenkrat olivat vaihteeksi liekeissä.
Lievers ja Bäckström olivat taas totutulla tasollaan.

HPK:lta ei erottunut oikein kukaan Puurulan lisäksi, joka pelasi myös loistavan matsin. Toivonen sai paljon vastuuta Aallon poissaolon ja Sicakin ja Tuulolan sairastelujen takia. Toivonen pelasi myös ihan ookoo-matsin, mutta Saarenheimon 1-4 maali meni kyllä aika täydellisesti Toivosen piikkiin. Mutta eipä tuolla maalilla kyllä mitään ratkaistukkaan.

Tuomarilinja. Henriksson antoi tehdä melkein mitä vain, tosin pari helppoa jäähyä vihellettiin Kerholle. Ihan kohtuullinen esitys kuitenkin Hannulta. Kerho pesi muuten Kärpät fyysisyydessä 100-0, ainakin 1. erässä. Taklauksia sain Kärpille kokonaiset kaksi kappaletta.

Eteenpäin.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Viestin lähetti Polliisi
Toivonen sai paljon vastuuta Aallon poissaolon ja Sicakin ja Tuulolan sairastelujen takia.
Aalto oli poissa? Onko hänkin sairastunut? Se vähän mitä Jannea kuulin, niin HPK vaikutti hitaalta. Tai ainakin Joksi antoi ymmärtää, ettei Kerhon pelaajat oikein pysyneet Kärppien vauhdissa mukana. Tuulolan ja Sicakin sairastelu ja huonompi kunto selittää tämän osittain, mutta vain osittain.

On se kyllä kumma, kun se taso heittää noin paljon. Ok, on ollut paljon pelejä jne. Mutta jos kaverit ei edes yritä.

Väsymys kieltämättä vaikuttaa motivaatioon, mutta HPKn pelaajat ovat ammattilaisia ja heillä pitäisi olla tarpeeksi hyvä kunto. Ammattilaisen täytyy jaksaa pelata illasta toiseen korkealla tasolla. Mites sitten pleijareissa, kun nyt ei jakseta? Ei hyvältä näytä...
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Loistavaa kiekkokulttuuria tuolla Hämeenlinnassa kun radiokanavakin nimetään joukkueen kultakypärän mukaan. :) Pistämpä heti adressia että Mega on tulevaisuudessa Radio Jari.

Noh, leikki sikseen. Hyvää jääkiekkoa hyvien joukkueiden kesken oli tämän illan peli. Kärpät pystyi karistamaan sarjajohtajan paineet niskastaan ja palasi omalle paremmalle tasolleen. Kaksi erää oli kyllä aika selvää Kärppien hallintaa, mutta kolmannessa alkoi perinteinen puolustustaistelu ja HPK sai joitakin todella hyviä maalipaikkoja mutta nyt ei mennyt sisään.

Positiivista oli, että tiernapojat olivat taas omalla tasollaan parin unettavan pelin jälkeen. Varsinkin Tenkratin itseluottamukselle tekee hyvää nuo kaksi maalia. Kärpillä ei oikeastaan heikkoa lenkkiä ollutkaan. Kerhon paras taisi olla maalivahti Puurula, joka torjui pari varmaa maalipaikkaa. Yllättävän paljon peliaikaa sai Marko Toivonen, jota minä ainakin olen aina pitänyt täysin turhana äijänä. Eikä se mitenkään erityisen huonosti pelannut.

Tuomarityöskentelyssä ei oikeastaan valittamista, vaikka paremminkin ois voinu mennä. Ei kuitenkaan mitään karkeita virheitä.
 

Mick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hieno voitto. Ennen ottelun alkua hiukan pelotti ja kun omissa kolisi 3 minuutin kohdalla, pelotti vielä enemmän. Hyvin joukkue kuitenkin nousi rinnalle ja ohi vielä samassa erässä.

Edellisen kerranhan Kärpät menetti 1-3 johdon viimeisellä minuutilla, joten vastaavassa tilanteessa tuli mieleen että eikai vaan... Sitten kuitenkin muistin ettei samoille joukkueille voi käydä kahta kertaan samallalailla (Suomi-Ruotsi 4-2 -> 4-4) joten seurasin radio välityksellä viileästi pelin loppuun. (viileästi ja viileästi)

Tilastojen valossa Kärppien parhaat taisivat olla Tenkrat (2+0) ja jälleenkerran Bäckström (38 torjuntaa, 1 päästetty maali).
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kerhon peliä vakoiltu?

Selvästi Kerhon pelaamista oli opiskeltu, niin hyvin tiesivät koko ajan mitä kannattaa tehdä kun HPK kiekon sai. Jos mahdollisuus oli, niin ajoivat kahdella ylös asti ja jos ei todellisia mahdollisuuksia avauksen häirintään ollut, Kärpät iski keskialueelle sellaisen sumpun josta ei läpi menty millään.

Kerhon keskialueen ylitys olikin kuin myrkynnielemistä. Pakkien päätyyn heittämät kiekot sitten päätyivät järjestäen Kärpille ja siis ajoitukset olivat killissä.

Kolmanteen erään Kerho sai pelistä otetta, mutta tiedä sitten oliko siihen syynä Kerhon terästäytyminen vaiko Kärppien pelin rauhoittaminen...

Enpä olisi silti tästäkään tappiosta kovasti huolissani, sillä Kärpät pelasi todella hyvän ottelun. Piti ajoittain jopa pilkkaanaan Ritarilaumaa ja se on sentään aika harvinaista Rinkelinmäellä. Tappio oli siis ennen muuta Kärppien hyvyyttä. Parempaan silti pitäisi Kerhonkin pystyä.

Ranskalaisin viiruin muutama tärkeä yksityiskohta illan ottelusta:

- Nimimerkki Master Godin joka ottelun jokaisella erätauolla järjestämä henkeäsalpaava trapetsiesitys yläorren kaiteella sai myös tänään katsojien karvat pystyyn.

- Matkalla hallille kuljetusvälineemme ikkunat saivat hetkessä huuruisat piirteet ilmastointihärvelin sanottua sopimuksensa irti ja se todennäköisesti pilasi HPK.lta ensimmäisen erän.

- Ensimmäisellä erätauolla vasempaan lonkkaani iskenyt salaperäinen kramppi pilasi täysin HPK:n toisen erän.

- Vieressäni seisoskelleen nimerkki ACMEn hotsitta jääminen pilasi Kerhon hyvän taistelun kolmannessa erässä.
 

rinkeli22

Jäsen
Itse saavuin hallille työkiireiden johdosta vasta toiseen erään, johon lähdettiin siis 1-2 tilanteesta. Ensimmäinen vaikutelma oli, että meneepä Kärppä kovaa.. Kerho oli käytännössä koko toisen erän ihan jyrän alla, vaikka mielestäni aika käsittämättömät torjunnat kertovat toista.. Puurula 6 ja Bäckström 14? Meniköhän vahingossa väärin päin?

Toisen erän 1-3 maali tuli hienon hyökkäyksen päätteeksi tosin ei siten kuin sen olisi pitänyt tulla.. 2-1 hyökkäys, jossa Tenkrat pelasi Smythille tuhannen taalan paikan, mutta mies lähettikin surkean ropelin ohi etutolpan. Sen verran oli tuuria kuitenkin mukana(vai oliko harjoiteltu kuvio?), että tuo ropeli kolahti takalautaan ja liukuin maalin toiselle kulmalle, josta Tenkratilla oli helppo laittaa tyhjiin.. Hassun hieno maali kuitenkin..

Enpä olisi uskonut, että Kerho tuosta pyörityksestä toipuu, mutta kolmas erä oli aika vahvaa painostusta. Erä alkoi hirvittävällä tilannesarjalla, josta Kärpät selvisi kuin ihmeen kaupalla. Jatkossa Kerho laukoi paljon maskivetoja, jotka pomppivat milloin Kärppäpelaajista milloin Kerhon ohjauksista, mutta maalin asti ei tuuri niitä riittänyt viemään.. Bäckström torjui pari vetoa, joita ei taatusti nähnyt, täysin tuurilla, tosin hyvällä sijoittumisellaan.. Monta flipperikiekkoa pomppi harmittavasti maalin ohi.. Bäckströmillä oli myös selvästi vaikeuksia saada kiekkoja haltuunsa kolmannessa erässä. Hyvä maalivahti pelasi kuitenkin joukkueelleen pisteet..

Erän lopulla Kerholaisittain säväytti vielä Eskelinen, joka 1,5 minuuttia ennen loppua vetäisi hurjan pommin Smythiin, joka katseli luistimiaan oman vaihtoaition edessä. Heads up! Oppi ei kuitenkaan mennyt perille, sillä minuutti myöhemmin Smyth katseli jälleen luistimiaan oman vaihtoaition edessä, kun laitaa pitkin lähestyi jälleen Eskelisen hahmo.. Tällä kertaa #14 kuitenkin armahti ja jätti taklaamatta. Olis voinut tulla pahaa jälkeä..

Toinen maininnan arvoinen asia, että Vujtek teki taas jalkakikan. Sillä on kyllä kumma vaikutus vastustajaan, jotka joutuvat aina välittömään kauhunsekaiseen jähmetystilaan Vladin vempauttaessa. Vain Laakkosen väärä pelin luku esti 2-3 kavennuksen tuossa..

Henrikssonilta odotin viimeaikaisten kirjoitusten perusteella jotain tosi kammottavaa, mutta eipä ihmeemmin säväytellyt.. Toisessa erässä Kerho joutui aika paljon käyttämään mailaa liukkaiden Kärppien pysäyttämiseen. Noista oli pari boksia voinut heilauttaa.. Tenkratilta jäi yksi selkeä korkea maila viheltämättä.. Kerho oli ehkä hivenen hyötyvänä osapuolena tällä kertaa tuomarilinjasta.. Plussaa kuitenkin Hannulle siitä, että arvosti Eskelisen pommia.. Ringbummi tai moni muu olis varmaan pistänyt Tuomaksen Wash&Go-linjalle tästä loistavasta töötistä..

Kärpät
+++ Petr Tenkrat, Luistin liikkuu (Kerhon löydöllä..) huikean liukkasti. Lämpenikin sopivasti pelin tiimellyksessä. Tällaisia pelaajia liiga kaipaa!
++Brad Smyth (58 min), Ajatus lonksuu Tenkratin kanssa yhteen ilmeisen näyttävästi. Vahvaa peliä
+Niklas Bäckström, Piti Kärpät pisteissä kiinni kolmannessa erässä taidolla ja tuurilla. Menestyvä joukkue tarvitsee menestyvän maalivahdin.
-Topi Jaakola, Melkoisen rajua mailalla hakkaamista tänään maalinedustalla. Tää on tosin näitä, että omat arvostaa, vastustajat haukkuu..
--Jari Viuhkola, Odotin jotain huikeaa, mutta ei oikein mitään tapahtunut. Vinkki Jarille: Kun edessä on tyhjä maali, niin pannan ensin se kiekko sinne ja vasta sitten tuuletetaan.
---Brad Smyth (viimeiset 2 minuuttia), Pää pystyyn pelatessa ennen kuin napsahtaa pahasti, ja joku kova taklaaja saa syyttä pelitolkulla pelikieltoa

HPK
+++Eskelinen, Tänään ehdoton ykkösliideri puolustuksessa ja vahvaa fyysistä peliä
++Sicak, Lentokeli oli tänään. Vauhtia oli kuin Monzassa.
+Joni Puurula, ei voinut Kärppien kolmannelle mitään ja neljäs olikin sitten tyhjiin. Monta hyvää pelastusta, eikä höntsyilly kiekon kaa kuin pari kertaa..
-Korkeavuori, Hirveetä hätäilyä, avaukset minne sattu ja Kärppien kolmannessa pyöri kuin puolukka naisen elimessä..
--Marko Toivonen, Muutama hyvä veto ylivoimalla, mutta omassa päässä jatkuvasti myöhässä, surkeita avauksia, typerä polvitaklaus ja kaiken kruunuksi kauden upein syötön kuoletus Saarenheimon lapaan, joka pisti pelin 1-4:ään..
---Kucharcik, Ei nyt oikein taas irronnut. Tosi typerä taklaus kolmannessa erässä. Poikittaisella selkään ja hyppäämällä. Onneksi ei ollut vauhtia tuon enempää ja laita ei ollut välittömässä läheisyydessä. Vastustajan kunnioitusta.

Ja vielä korostan että, en nähnyt ekaa erää..
 
Viimeksi muokattu:

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
No ni, turpaan tuli, että kolisi. Eikä siinä mitään, Kärpät oli muutaman askeleen Kerhoa edellä oikeastaan koko pelin ajan.

Puurulalta muutama loisto torjunta ja Toivoselta oikeastaan nappi-ilta lukuunottamatta sitä polvitaklausta. Jäpähän osaa ampua ja ilmeisesti ei juuri edes vielä käytä voimaansa lämärin vetoon. Hyvä peli Toivoselta.

Muu joukkue sitten laahaskin monta metriä noiden kavereiden perässä, ei juuri ollut taisteluhenkeä, tai no oliko henkeä ollenkaan. Sen verran vaappumiselta se pelaaminen näytti.

ps. Tietääkö kukaan mikä se piisi oli, joka soi ennen 3. erän alkua? Joku lätkäaiheinen, missä narrit pistetään sirkukseen ja neljä ässää nippuun vai miten se meni.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Kiisa
...Toivoselta oikeastaan nappi-ilta lukuunottamatta sitä polvitaklausta. Jäpähän osaa ampua ja ilmeisesti ei juuri edes vielä käytä voimaansa lämärin vetoon. Hyvä peli Toivoselta...

ps. Tietääkö kukaan mikä se piisi oli, joka soi ennen 3. erän alkua? Joku lätkäaiheinen, missä narrit pistetään sirkukseen ja neljä ässää nippuun vai miten se meni.

Juu, kyllä minäkin olin Toivosen näyttöön tyytyväinen. Rinkeli22 tuossa kyllä ehti miehen haukkumaan, mutta peesaan Kiisaa Toivosen suhteen. Toki #10 virheitä teki, mutta niin teki #36, #3, #19 ja #32 jne. Toisin sanoen vihreksiä mahtuu joka jannun peliin, mutta jostain syystä vain tiettyjen mokat huomioidaan.
Toivonen on ookoo.

Se lätkäaiheinen renkutus on kuulemma joku 'hoopeekoorokki'. Voi jumalause.......Ei ole Kai Hyttistä voittanutta!!
 

rinkeli22

Jäsen
Viestin lähetti Kiisa
ps. Tietääkö kukaan mikä se piisi oli, joka soi ennen 3. erän alkua? Joku lätkäaiheinen, missä narrit pistetään sirkukseen ja neljä ässää nippuun vai miten se meni.

Tosta piti itsekin kysymäni.. Kerhostahan siinä laulettiin, eli jonkinlainen fanilauluhan se oli. Kuka/ketkä biisin takana ja aiotaanko kenties käyttää enemmänkin?

Huutaa, sikakatsomo huutaa..
..pannaan narrit sirkukseen, täällä pelataan lätkää
ei neljä mustaa ässää kiinni saa Kerhon jätkää..

Jotain tohon tyyliin..


EDIT: Maurille: En minä kuitenkaan Toivosta pihalle savusta enkä mitään sellaista. Ootellaan ja katsellaan löytyykö roolia. Olen kyllä sitä mieltä, että hyvin käyttökelpoinen ylivoimalla. Vielä kun käyttäisi paremmin kokoaan omassa päässä maalin edessä, eikä juoksisi liukkaiden vastustajien perässä kun ei kerran perässä pysy. Eli parempaa sijoittumista kaipaa, Tuuskista mallia..

Odotan peruspakkia, joka ei väistä ketään oman maalin edessä, sekä toista rightin puolen pelotetta ylivoiman siniviivalle Aallon lisäksi.
 
Viimeksi muokattu:

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Olipas kiva katella taas hyvää hokia telkusta sunnuntain tv-pelin jälkeen. Kaks ensimmäistä erää oli selkeää kärppä hallintaa. HPK ei saanut kunnon maalipaikkoja millään aikaiseksi ja suurin osa (koko pelin ajan) laukauksista tuli kaukaa ilman maskia. Kolmas erä oli tuttua peruuttelua tältä kaudelta. Kun kahden erän jälkeen johdetaan niin kolmannessa lopetetaan "yltiöpäinen" hyökkääminen ja keskitytään puolustamiseen. Eikä ensimmäistä kertaa vastustajan kannattajat ihmettele torjuntojen määriä. Kärpät vie kyllä monesti peliä täysin, mutta vastustaja saa enemmän laukauksia maalia kohden, mutta kaikki tulee juuri siniviivalta ilman maskia. Kun taas kärpät hakee välillä hieman liiankin pikkunättiä, jolloin laukausten määrä jää vähäisemmäksi. Tähän vaikuttaa varmasti paljon nykyinen pelisysteemikin, joka on omiaan nopeaan vastaisku peliin. Tosin tämä taktiikka näyttää toimivan paljon paremmin kärkijoukkueita vastaan kuin peräpään joukkueita. Mistäköhän johtuu? =)

Kun tuossa Viuhkolaa ehdittiin jo hieman mollata, niin esitänpä eriävän mielipiteen. Tänäänkin piku pelasi jälleen hyvän pelin. Tuntuu että mies tekee välillä mitä tahtoo kentällä. Molemmissa Viuhkolan "tyhjissä" maaleissa kiekko tuli huonosti pelattavaksi ja lisäksi vastustajalla oli pieni auttava käsi epäonnistumissa.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Hyvä kuvakooste. Yksi kuva kyllä hymyilytti: Laakkonen menee edellä ja Aarnio seuraa. Mutta mikäs se sieltä Jannen kainalosta löytyy? Ei kai vaan maila? Eihän Kärpät kahvaa, eihän? Sitä minäkin...
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Jeps katsoin pelin sujuvasti radiosta työpaikalla. Kuulosti vauhdikkaalta peliltä. HArmi, että kärpät pelaa vieraissa viihdyttävempää kiekkoa kuin kotona. Vai johtuukohan se siitä, että kotijoukkueet ei kehtaa puolustaa niin paljon ja niin tiivisti. Kiekkoyöstä kuitenki maalit näin. Olipa hieno tuo Lieversin "rummenigge". En tiiä miten se kirjotetaan. Viuhkolan lättyäki hehkuteltiin ihan parin hiastuksen kera vai oliko niitä vain yksi.. tuliko kellään raipe mieleen? :).. Toivottavasti nähtäs taas lauantaina raksilassakin viihdyttävää sm liigaa kiekkoa, niinkuin stenkka sen sanoi.


Kiekkoyö veti kyllä pohjat tuolla saipan pelillä. Me tullaan mukaan pelin 3. erään.. voi v**u. Hienoja maaleja näytti olevan mitkä näytti. Olisi vaan kiva nähdä kaikki perkele.
 

psk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti clayman
Hyvä kuvakooste. Yksi kuva kyllä hymyilytti: Laakkonen menee edellä ja Aarnio seuraa. Mutta mikäs se sieltä Jannen kainalosta löytyy? Ei kai vaan maila? Eihän Kärpät kahvaa, eihän? Sitä minäkin...

Syytä vielä tuomaria HPK:n tappiosta niin meillä on tässä kasassa...hetkinen, sittenkin ihan normaali jatkoaika-postaus.


Ps. Etsikää viestistäni pointti.
 

rinkeli22

Jäsen
Viestin lähetti dodi
Kun tuossa Viuhkolaa ehdittiin jo hieman mollata

Niin, minähän se vähän tuollaista suustani päästin, mutta kuten jo viestissäni sanoin, en nähnyt ekaa erää..

Juuri näin Hokinaitissa tuon Jarin rystylätyn ja täytyy sanoo, et olipahan kaunis ja taidokas syöttö. Ei tollasii usein nää.. Mut ehkä sinua ilahduttaa tietää, et miinusten antaminen Kärppien pelaajille oli tänään niin perkeleen vaikeaa, että jouduin Viuhkolaan tarttumaan..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
HPK ei pettänyt taaskaan. Mielestäni keskiton SM-liiga peliä selvästi parempi kiekkopeli. Aika moni pointti tullut jo esille. Kärpät antoi aivan liikaa HPK:lle mahdollisuuksia kolmannessa erässä tulla peliin mukaan. Tiiviimmin pitäisi pystyä pelaamaan johtoasemassa. Muuten tosi hieno nousu muutaman vaisumman pelin jälkeen. Kiva, että Tenkrat sai taas onnisumisia. Mielestäni Viuhkola oli kentän parhaita. Mahtavia oivalluksia kiekollisena ja huippuna rystysyöttö Tenkin maaliin.

Hauska kömmähdys nelosen urheilu-uutisissa. "Kärpät nousi sarjakärkeen. Myös Jokerit nousi HIFK:n ohi". Eiköhän Kärpät nyt jo yli viikon ole siellä kärjessä ollut.

Janne Pesonen ei todellakaan ole filmaaja! On tainnut joku sekoittaa Jokisen ja Pesosen ennenkin keskenään. Toisaalta viime aikoina Jokiselta filmejä ei hirveästi ole tullut, ainakaan niissä peleissä, jotka olen itse nähnyt.

Henriksson oli tänäänkin epävarma. Ei ehkä ihan sysipaska, niin kuin yleensä.

Summasummarum: Peli oli ihan kiva. Vauhtia ja hienoja suorituksia puolin ja toisin. HPK:lla on loistava Kucharcikin ketju. Varsinkin nyt kun Vujtek on taas kotona.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti rinkeli22
Kärpät
+++ Petr Tenkrat, Luistin liikkuu (Kerhon löydöllä..)

Hmm... ei nyt varsinainen Kerhon löytö kuitenkaan. Muistaakseni Kladno tarjosi miehen meille vaihdossa sopimuksenalaiseen Jaroslav Nedvediin.

Tuossa vaiheessa Petrin potentiaali oli jo julkisesti tiedossa. Edellisellä kaudella tehdyt 35 pinnaa olivat jo kovaa kieltä tuolloin 22-vuotiaan pelimiehen vaarallisuudesta. Muistaakseni Tenkura oli tuolloin sopimuksenalainen, joten siksi muut seurat eivät olleet saaneet miestä haalittua riveihinsä.


EDIT: Meniköhän sittenkin muistin puolelta metsään. Nedved siirtyi Spartaan. Muistissa on vain vahvana se, että Tenkrat annettiin nimenomaan vaihdossa Nedvediin ja se herätti ihmetystä, meillä kun oli siinä vaiheessa HPK-ketju, Simi ja Vlasak, mutta pakistossa taas heikkoutta.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Joo joo...

Viestin lähetti Eddie
Kiekkoyö veti kyllä pohjat tuolla saipan pelillä. Me tullaan mukaan pelin 3. erään.. voi v**u. Hienoja maaleja näytti olevan mitkä näytti. Olisi vaan kiva nähdä kaikki perkele.

Mut etkö sä hei ymmärrä...pitää olla DIGI FUCKING BOXI.
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Näin lomalla ollessa kehtaan tässä vaiheessa iltaa kommentoida vain yhtä kohtaa...

"Kärppien keskialueen sumppu"

Hih, HPK:n "puolustajien" ja "hyökkääjien" väli oli pienimmillään 50 metriä. Siinä sitten joutuu "sumputtamaan".

Kerho pelasi otteluparin liigahistorian surkeimman pelinsä.

Kärppien keskimies (outo termi, mutta ei muuta keksi), odotteli rauhassa, jopa ainoana kärppäpelaajana kentällä, HPK:n melkein hienoja avauksia. Tulivat suoraan lapaan...

Oikeasti parempi jatkaa huomenna....
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Viestin lähetti Patelan pipomies
Loistavaa kiekkokulttuuria tuolla Hämeenlinnassa kun radiokanavakin nimetään joukkueen kultakypärän mukaan. :) Pistämpä heti adressia että Mega on tulevaisuudessa Radio Jari.
Näistä muusikoista tuli mieleeni, että Megahan pitäisi nimetä uudelleen Radio Kaukoksi, sillä onhan Oulu sentään todella ansaitusti Paska kaupunki - jopa Stockmann on niin paska, että jouluostoksetkin pitää käydä tekemässä Helsingissä - ja kaiken lisäksi paikka sijaitsee vielä aika hiton Kaukana, täsmälleen keskellä hevonkuusta.

Enpä sitten kuullut inahdustakaan pelistä, mutta täytyy sanoa, että jotenkin risoo tuo tappio epämääräisen paljon. Ehkä syy on siinä, että Kerholla on pidempään ollut meneillään vähän alavireinen jakso, ja voitto tästä pelistä olisi voinut palauttaa ukkelit raiteilleen. Tämän tappion ansiostahan Kerho on tasapisteissä pelin vähemmän pelanneen, kuudentena olevan Tapparan kanssa; seitsemäs Ilffes on 2 pistettä ja yhtä monta peliä Kerhoa jäljessä. Ollaan muuten voitettu varsinaisella peliajalla yksi peli enemmän kuin ollaan hävitty - jatkoajat mukaanlukien tappioita on yksi voittoja enemmän. En suostu panikoimaan, mutta... no, paremminkin kai voisi mennä. Toisaalta, jahka saadaan Tallas täyteen pelikuntoon ja se ihme virus heitettyä hiuksista Turkuun, niin eiköhän ala taas elämä hymyillä.

Toisaalta, viime talvena tähän aikaan lennettiin aika korkealla, ja vastaavasti keväällä sitten tunnetusti kaikkea muuta kuin lennettiin. Ehkäpä Jalonen on tästä viisastuneena varastanut meille nimimerkki cobolin kuntoharjoitteluohjelman, ja tällä hetkellä on vaan jalat aivan tukossa, koska juuri nyt reenataan kieli vyön alla kevään kahva-offeja varten?
 

thUNDer

Jäsen
Suosikkijoukkue
™ Pohjoisen porhot stana & Sisu, veri UND kunnia ™
Viestin lähetti rapster
Näistä muusikoista tuli mieleeni, että Megahan pitäisi nimetä uudelleen Radio Kaukoksi, sillä onhan Oulu sentään todella ansaitusti Paska kaupunki - jopa Stockmann on niin paska, että jouluostoksetkin pitää käydä tekemässä Helsingissä - ja kaiken lisäksi paikka sijaitsee vielä aika hiton Kaukana, täsmälleen keskellä hevonkuusta.

Provoilua eli ei, mutta huoh :( Josko pysyttäs jääkiekossa, niitä kommentteja lukee mielellään, ei vaan enää tällaista (aiheetonta) paskaa jaksaisi lukea.

Btw. Sorry että Kärpät sattui voittamaan, mikäli se noin luonnolle otti..
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Viestin lähetti rapster
Näistä muusikoista tuli mieleeni, että Megahan pitäisi nimetä uudelleen Radio Kaukoksi, sillä onhan Oulu sentään todella ansaitusti Paska kaupunki - jopa Stockmann on niin paska, että jouluostoksetkin pitää käydä tekemässä Helsingissä - ja kaiken lisäksi paikka sijaitsee vielä aika hiton Kaukana, täsmälleen keskellä hevonkuusta.


Tarkennukseksi pitää sanoa, että se ei ole paska kaupunki vaan kaupunni ja siinähän vissi ero:) Niin se on lukenutkin siinä seinässä jo vuosia.Tosin eri versioita on useita aktiivisten siivojien ansiosta. Valkealinnan omistajahan uhkailee myydä ison mainoksen tähän kulttuurisesti jo merkittävän tekstin päälle. Ei kuulemma kauheesti välitä ko tekstistä. Stockmann on muuten aika paska tai siis ihan hieno, mutta hinnat on aika paskamaisia nääinkin köyhälle ihmiselle. Hämeenlinna on muuten aivan h****tin hieno paikka. Nähtävyyksiä pullollaan ja keskusta on aivan huikean kaunis. Ja te ootte niin lähelläki kaikkia, täsmälleen niinku keskellä keskipistettä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Jantse
Näin lomalla ollessa kehtaan tässä vaiheessa iltaa kommentoida vain yhtä kohtaa...

"Kärppien keskialueen sumppu"

Hih, HPK:n "puolustajien" ja "hyökkääjien" väli oli pienimmillään 50 metriä. Siinä sitten joutuu "sumputtamaan".

Kerho pelasi otteluparin liigahistorian surkeimman pelinsä.

Kärppien keskimies (outo termi, mutta ei muuta keksi), odotteli rauhassa, jopa ainoana kärppäpelaajana kentällä, HPK:n melkein hienoja avauksia. Tulivat suoraan lapaan...

Oikeasti parempi jatkaa huomenna....
Lomalla tosiaan...

HPK:han haki jatkuvasti kiekkoa hyökkääjien toimesta oman maalin takaa asti jos tilanteen jotenkin rauhoitettua saivat. "Sumppu", "linja" tai vaikka "kasa", ihan sama minulle, mutta kuten sanoin: jos Kärpillä ei ollut varmaa paikkaa lähteä karvaamaan, se ryhmittäytyi keskialueelle ja kävi vasta siinä Kerhon kiekolliseen.

Kerhon pakit olivat koko ajan hädissään, eivätkä oikein ikinä tienneet mistä Kärppä on tulossa tai onko tulossa.

Tuon murtamiseen ei kai kovin montaa konstia ole. Kiekko punaisen jälkeen päätyyn ja vauhdilla perään, onko muita konsteja? Kyllähän Kerho sitä yritti, mutta omille ne päätykiekot alkoivat mennä vasta kolmannessa erässä.

Liigahistorian huonointa HPK:a Kärppiä vastaan...hmm...niin, tai sitten parasta Kärppää.

Hyviä loman jatkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös