Hpk - Jyp 7.2.

  • 5 018
  • 80

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tjuuh. Tässä lyhyt veikkaus:

JYP:n peli ei ole parantunut huilipäivien jälkeen. Oletan, että Leinonen on maalissa, mutta pelaa epävarmasti. Myös puolustus ontuu, ja virheitä tulee, joista kerho rankaisee hyvällä prosentilla.

Veikkaus lopputuloksesta: 4-1 Kerholle.

Aika pessimistinen veikkaus, mutta minkäs teet. ;) JYP ei ole valitettavasti pelannut viime peleissä lainkaan vakuuttavasti.

Lukko-peli viime lauantailta kismittää kyllä vieläkin. Se kun JYP olisi hoitanut, niinkuin olisi pitänyt tehdä, olisi se nyt sarjataulukossa seitsemäntenä pisteen Bluesia, ja kolme pistettä HIFK:ta edellä. No, SaiPan ainakin on ensi launataina kotona aivan pakko kaatua, sillä en uskalla odottaa pisteen pistettä hämeenlinnasta, valitettavasti.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Kuinkas se oikeastaan on, uskaltavatko ihmiset sieltä Jyväsjärven rannalta lähteä Hämeen sydämeen pussikaljaporukoiden tyyssijaan? ;) Kertokaa edes jotain, jotta IS saisi lisää vettä myllyyn tässä Jatkoaika-salaliittoteoriassa.

Sitä paitsi - mitä muutakaan Keskisuomalaisesta voi perjantaina lukea, kun maamme jääkiekkoskenen ykköstykki(R) riistää kaksi pistettä leudoksi tuulen henkäykseksi kuihtuneelta hurrikaanilta tylyin, mutta kylmin 8-2- numeroin.
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
4-1????!!!! Jos luulet että HPK tekee vain neljä maalia, niin erehdyt pahemman kerran. Tosin Kerho pelasi tällä kaudella yhden huonon kotiottelun (3-2) Jypin kanssa, mutta myös yhden hyvän (8-3).

Asiasta ehtooseen: Jos HPK häviää areenalla, on kyyti Jypille todella kylmää. Jos HPK voittaa Jokerit, voi Jypillä olla mahdollisuuksia. Viime pelissä Hippoksellahan Kerho pisti aika kylmät numerot valotaululle. Hauska nähdä miten Jyp lähtee pelaamaan Kerhoa vastaan, Jypin karvauspeli on ainakin heikkoa.

Jos Jokerit voittavat areenalla Kerhon, voittaa Kerho Jypin 7-3
Jos Kerho voittaa areenalla, on HPK-Jyp pelin tulos 5-2 tai 2-4
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP:lle kylmää kyytiä luvassa. Peli on on ollut viime aikoina niin syvältä, että mitään hokkuspokkus-ilmiötä päinvastaiseen ei ole odotettavissa. Lisäksi oman mausteensa tuovat Rinkelinmäen epäasialliset fanit, jotka kaljapäissään vetelevät järkkäreitä turpaan... :D

JYP:n pelaajista Tono pelaa aina vain omalla tasollaan ja tekee nytkin sen pakollisen maalinsa vieden HPK:n maalivahdilta, kumpi siellä pelanneekaan, nollapelin ilon. Omassa päässä soi Kerhon vikkelien hyökkääjien ja JYP:n tämänhetkisen maalivahtimollin ansioista usein. Peli päättynee tylyihin 6-1 lukemiin.

Viestini saattaa kuulostaa jo luovuttamiselta, mutta vakaasti jaksan vielä uskoa, että tulevana lauantaina kellistämme kotona JYP:n kannalta kovassa iskussa olevan SaiPa:n. Se peli on viimeinen oljenkorsi JYP:n play off - haaveille. Jos se voitetaan selvästi, saattaa joukkueessa naksahtaa positiivinen ilme ja yrittämisen meininki päälle. Mutta siitä lisää myöhemmin.

ps. Ei liene tarvitse edes mainita, että toivon sydämestäni olevani väärässä pessimismini suhteen...
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
HIFK-peli ei ollut se, mistä odotin voittoa, vaan Lukko-peli. Mutta piti JYP:n mennä sössimään sellainen peli, niin tässä ollaan.

JYP:llä marraskuun pelit näyttävät melko lohduttomilta, muistaakseni oli ainakin Narrit, Tappara, TPS, Kärpät, Blues, Pelicans, Ässät... Ja niitä ennen tauon jälkeen Ilves.

Kyllä pelin pitää parantua roimasti, jos mielitään sinne playoffseihin. Mutta täytyy toivoa, ja uskoa - ainakin vielä... :rolleyes:
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Jokunen (oikeastaan aika montakin) pistettä on JyPille tullut vastustajan pelipäivän huonosta kunnosta, ei niinkään JyPin erinomaisuudesta. Tässä saumat HPK:a vastaan. Jos HPK:lla on nyt tehot kateissa, niin 0-0 ei ole pois suljettu. Ei JyP vieraissa ruukaa maaleja tehdä kuin keskimäärin kaksi. Luulisi viimeistään nyt jo myös oivalletun, ettei tuollaisia 1-6 lukemia (HIFK-matsi) parane enää ottaa jos maaliero meinataan pitää kilpailukykyisenä. Niinpä veikkaan molemmille max kaksi maalia. Lopputulos on joku näiden yhdistelmä.
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Toivottavasti Jyp voittaa huomenna jotta saadaan kolmen ottelun tappioputki alle. Nimittäin tv-peli on sunnuntaina ja se hävitään.

Jypille tahtovoitto 2-3 ja.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Juuh, paha peli tiedossa!

Ja tässä teille hieman ennakkoa kyseisestä ottelusta.

Minä uskon vakaasti, että HPK voittaa JYPin ja sunnuntaina tehdään historiaa voittamalla TV-peli. On se vaan hienoa olla Hämeenlinnalainen!


Edit: Pahoittelen raportissa ollutta väärää tietoa, jonka mukaan Janne Laakkonen potisi flunssaa. Miehen polvi on tähystetty ja siksi siis nuorimies ulkona kuvioista.

Edit2: Hämeen Sanomat paikallislehtenä uutisoi näköjään tämän tästä väärin tiedoin, eli korjataan nyt sitten takaisinpäin. Eli Janne Laakkonen potee A-virusta ja Janne Lahden polvi on tähystetty.
 
Viimeksi muokattu:

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onko tietoa, pelaako...

...Vujtek JYP:aa vastaan? En tullut seuranneeksi mediaa keskiviikkoiltana pelin jälkeen, joten mahdolliset informaatiot miehen käden suhteen menivät ohitten.

Keskiviikon tappion vaikutukset:
a) Kerhoa korpee asia niin paljon, että se jyrää JYP:n lukemin 7-2.
b) Kerho ei ole pystynyt nollaamaan tohellustaan - ja JYP peittoaa ritarit 2-4.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Vujtek ulkona....

Käväisin tuossa kyselemässä HPK:n toimistolla VV:n tilanteesta ja sieltä kerrottiin, että mies on tällä hetkellä Helsingissä otattamassa kädestä röntgen-kuvaa. Vujtek ei pelaa ainakaan tänään, joten ei auta muu kuin ristiä kätensä, jotta kädestä ei murtumaa löytyisi.....
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Salaliitto ?

Auttaako Hämeenlinnan Pallokerho Suurta Saatanaa ( IFK ) jo toistamiseen voittamalla Suuren Hyvyyden ( Jyp ) ? Saako salaliitto teoria vahvistuksen .................. ?
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
1.Kenttä
Sillgren - Hirvonen - Ton
Glad - Poikolainen

2.Kenttä

Chlubna - Kärkkäinen - Virtanen
Loikala - Nikolov

3.Kenttä

T.Jääskeläinen - Hauhtonen - Vostrak
Cech - Marttinen

4.Kenttä
Pihlman - Hytönen - Kulonen
Virolainen - J.Jääskeläinen (hyökkääjä)

Maalivahdit:
Lehto (Leinonen)

Jaahas, Lehto pelaa maalissa. Se merkinnee...jaa, empä tiedä. Maalivahdit ovat pelanneet niin ailahtelevaisesti ettei kenestäkään uskalla sanoa mitään. Tuo Sillgren-Hirvi-Ton kenttä alkaa olla jo huono vitsi varsinkin kun samalla aikaa Vostrak pääsee näyttämään kykyjään sellaisten kiekkovirtuoosien kuin T Jääskeläisen ja kokoajan pelipanostaan huonontavan Hauhtosen kanssa. Vostrakilla on huomattavasti paremmat näytöt kuin Tonin vierellä koko kauden koheltaneella Harri "enkä-varmana-syötä" Sillgrenillä. Mies on saanut kauden tehopisteistä 80 % siten että on antanut kiekon Tonille oman maalinsa takana ja katsonut kun numero 87 katoaa horisontiin ja hupsista - Sillgrenille tehopiste!!Harri oli tehnyt itsestään pellen jo lokakuun puoliväliin mennessä. Toinen pyhä lehmä on Poikolainen, jonka peliaika ei vähenisi edes neliraajahalvauksen jälkeen. Cech kyllä tiputetaan samantien kolmoseen yhden virheen takia, mutta "Parta-Pekan" surffailu on maksanut JYPille aika monta pistettä enemmän kuin Cechin hasardit.

No, Mika Saarinen voi taas mennä SLC:hen pläräämään videoita. Mitäs sitä turhaan keskittymään play-off taisteluun.

Positiivistakin: Siltavirta on taas sivussa...
 
Viimeksi muokattu:

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Hui!

Tuossa kokoonpanossa on yksi erittäin pelottavalta näyttävä asia. Nimittäin viime peleissä varsin erikoisia purkukiekkoja esittäneet Nikolov ja Loikala samassa parissa! Saapa nähdä, lasken huvikseen että mikä on miesten +/- pelin päätyttyä, saapa Saarinen sitten vähän faktoja väittämien tueksi...
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Hui!

Viestin lähetti kimmo
Tuossa kokoonpanossa on yksi erittäin pelottavalta näyttävä asia. Nimittäin viime peleissä varsin erikoisia purkukiekkoja esittäneet Nikolov ja Loikala samassa parissa! Saapa nähdä, lasken huvikseen että mikä on miesten +/- pelin päätyttyä, saapa Saarinen sitten vähän faktoja väittämien tueksi...

Nikolovista en tiedä, mutta on mielestäni hyvä asia, että Bambi saa kerrankin vastuuta noin korkealla. Kiekollisena sata kertaa parempi (tai paremminkin yrittävämpi) kuin esimerkiksi Laiska-Pekka ja hoitaa tonttinsakin mallikkaasti. Kieltämättä aivan viime peleissä on muutamia hazardeja sattunut, mutta toisaalta koko muukin joukkue Tonoa lukuunottamatta on uinut todella syvällä. Sergein kanssa olen samaa mieltä siitä, että Poikolainen tuntuu olevan Saariselle todellakin pyhä lehmä. Liekö miehellä sitten sopparissa pykälä, että pelipaikan on pysyttävä ykkös- tai kakkoskentällisessä riippumatta otteista...

Kauhulla iltaa odottaen... Toisaalta JYP on kyennyt ennenkin yllättämään iloisesti surkean vaiheen jälkeen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kolme kertaa tällä kaudella JYP on jo Rinkelillä käynyt: Saldo 0 pistettä ja maaliero 6 - 14.
Kun katsoo JYP:n kokoonpanoa, sekin kertoo jo paljon. Nega - Mika pyrkii herättelemään joukkuetta kosmeettisilla muutoksilla. Ton uhraa itsensä Sillgrenin ja Hirvosen rinnalla ja Vostrak on pistetty kolmoskenttään. Hohhoijaa. Ja Parta - Pekka ykkösessä. Tietenkin. Lehto maalilla ihan hyvä ratkaisu, ei yhden huonon pelin takia miestä tarvitse heti syrjäyttää. Vuoristorata jatkunee tällä kertaa tappiolla, valitettavasti.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin, nyt ei kyllä varaa yhteenkään virheeseen. Se on varma! Kyllä on allekirjoittanuttakin hieman alkanut huolestuttamaan tuo Parta-Pekan alastulo. Kehityksen suunta on taantuma vai miten se meni..? Nyt perkele sen pelaamisen on alettava maistumaan tai jää liimaamatta taas ne play-off tarrat Suomen rumimpiin pelipaitoihin... Tulis edes piste, mutta eipä taida... :o
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti Master God
Kuinkas se oikeastaan on, uskaltavatko ihmiset sieltä Jyväsjärven rannalta lähteä Hämeen sydämeen pussikaljaporukoiden tyyssijaan? ;) Kertokaa edes jotain, jotta IS saisi lisää vettä myllyyn tässä Jatkoaika-salaliittoteoriassa.

Sitä paitsi - mitä muutakaan Keskisuomalaisesta voi perjantaina lukea, kun maamme jääkiekkoskenen ykköstykki(R) riistää kaksi pistettä leudoksi tuulen henkäykseksi kuihtuneelta hurrikaanilta tylyin, mutta kylmin 8-2- numeroin.

Kuka piru viitsii lähteä jonnekkin tuppukylään keskellä viikkoa, ei sen Metropolin kalja niin hyvää ole :D Sen alakerran wc:n portaissahan kaatuu viimeistään.

Jos siellä linna ja pari sikaniskapubia on niin hohjaijaa, meillä on sentään Matti Nykänen ja totaalikieltäityjä, joka hakee turvapaikkaa.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti trivekku
Kuka piru viitsii lähteä jonnekkin tuppukylään keskellä viikkoa, ei sen Metropolin kalja niin hyvää ole :D Sen alakerran wc:n portaissahan kaatuu viimeistään.
Ei ehkä hyvää, mutta torstaina sangen halpaa :)

Itse pelistä vielä sen verran, että Laakkonen pelaa väittetyjen huhujen vastaisesti. Näin tietävät kertoa ainakin HPK:n ja liigan nettisivut. Vujtek ei pelaa eilisen kohelo-Karin käsittelyn jälkeen. Vaikka eihän loukkaantuminen tietenkään Haakanan vika ollut, koska Vujtek ei loukkaantunut mailaniskusta vaan vasta kaaduttuaan sen voimasta kätensä päälle. Näin kertoi joku tzaddilainen Jokerit-HPK-ketjussa. Itse en ko. tapahtumaa nähnyt, joten yksittäistapauksena en voi sitä kommentoida. Silti vähän ihmetyttää, että Jokerit pelaa niin siistiä kiekkoa että, ja silti jokaisen narri-pelin jälkeen on vähintään pari-kolme huippupelaajaa sairastuvalla. No, jokerisäännöt on jokerisäännöt, ja tänään toivottavasti saatte nähdä Rinkelinmäellä taas viihdyttävää kiekkoa.

Ja jottei totuus unohtuisi, niin 3600 tehokkaan pelisekunnin jälkeen Rinkelinmäen megatronilla komeilevat jyväskyläläisittäin posttraumaattiset 8-2-lukemat. Puurula pelaa taas maalissa, joten saattaa jäädä JYPin saldoksi vain 1. Kakkoseen oli laskettu Pietilän sähläykset mukaan.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Salaliitto ?

Viestin lähetti Brewer
Auttaako Hämeenlinnan Pallokerho Suurta Saatanaa ( IFK ) jo toistamiseen voittamalla Suuren Hyvyyden ( Jyp ) ? Saako salaliitto teoria vahvistuksen .................. ?

Vähän paha kommentti. Onkohan Jagr68 jo pohtimassa kyseistä asetelmaa? Vielä ei ole raamatunlauseita näkyvissä...
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Jyp pyristelee kyllä, jos lukemat pysyvät kurissa. Jotenkin HPK:n ja TPS:n pelityylit ovat vaikeita Jypille, HPK on ollut aina pirun vaikea vastus Jypille. HPK ei taas ole parhaimmillan fyysisiä joukkueita vastaan.


Mieleen on jäänyt varsinkin kausi 98-99, Vlasak, Hentunen&kumppanit käänsivät pelin niin nopeasti hyökkäysuuntaan, että Jypin karvaajat pelattiin pois ja Jypin maalipaikan jälkeen pakit eivät millään ehtineet kotiin ajoissa, sitten olikin joku Pärssinen veivaamassa molaria kahville. Puolustuspäässä pakit eivät pysyneet Vlasakin ja Kapasen kenttien kiemuroissa mukana.

Hyökkäävä pelityyli on ehkä HPK:n akilleen kantapää, viime kaudella materiaali ei antanut myöten hyökätä ja tehdä paljon maaleja ja puolustamalla saadut pisteet eivät kiinnostaneet. HPK:n perinteissä sutimalla tehty räkämaali ei taida olla arvossaan, ennemmin klap-klap tyylinen. Vähän kärjistin, mutta toivottavasti jumala antaa anteeksi :D
 

Shane

Jäsen
Kylläpäs tulee varsinkin Sergeiltä rankkaa tekstiä JYPin tämän hetken tilanteesta. Tuosta Sillgrenistä en ole kyllä yhtään samaa mieltä, pelipäällä ollessaan mies on Raipen tasoinen syöttökone ja pelinpyörittäjä. Huonojakin pelejä hän on toki pelannut, mutta mikään "pelle" hän ei missään tapauksessa ole!

Hauhtosesta ja varsinkin Poikolaisesta olen kanssasi samaa mieltä. Myös Nikolovin voisi Pekan ohella pudottaa kolmoseen siksi aikaa, kun alkaa pelaaminen taas kiinnostaa. Cech-Glad ykköseen ja Loikala-Marttinen kakkoseen. Lehto voinee minun puolestani pelata ennen taukoa olevat pelit, tauon jälkeen sitten Leinoselle peliaikaa ja -tuntumaa.

Tappio tulee tämän illan pelistä, ei sille mitään mahda. HPK vaan on niin älyttömän kova kotonaan, ja nyt eilisen Jokerit-tappion ärsyttämänä entistä voitontahtoisempi. Lauantain SaiPa-pelihän on sitten taas aivan pakko voittaa. Tosin JYPin tuntien ei olisi mikään äärimmäisen suuri ihme, vaikka tänään tulisi voitto ja lauantaina tappio. Joka tapauksessa kaksi pistettä pitää tältä viikolta saada.
 

Stobe5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-liiga: HPK
NHL: NJ
Pakko veikata

eiköhän kerho höykytä jyp:iä päivämäärän mukaisilla numeroilla 7-2, vaikka siltä puuttuukin pitkä lista vakituisia pelaajia.

eilinen katkera tappio vaati hyvityksen ja ikävä kyllä tämän päivänen vastus (tällä kertaa jyp) saa kokea sen. voittoja tarvitaan, että pysytään tapparan ja jokereiden vauhdissa mukana
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Jaahas, Lehto pelaa maalissa. Se merkinnee...jaa, empä tiedä. Maalivahdit ovat pelanneet niin ailahtelevaisesti ettei kenestäkään uskalla sanoa mitään. Tuo Sillgren-Hirvi-Ton kenttä alkaa olla jo huono vitsi varsinkin kun samalla aikaa Vostrak pääsee näyttämään kykyjään sellaisten kiekkovirtuoosien kuin T Jääskeläisen ja kokoajan pelipanostaan huonontavan Hauhtosen kanssa. Vostrakilla on huomattavasti paremmat näytöt kuin Tonin vierellä koko kauden koheltaneella Harri "enkä-varmana-syötä" Sillgrenillä. Mies on saanut kauden tehopisteistä 80 % siten että on antanut kiekon Tonille oman maalinsa takana ja katsonut kun numero 87 katoaa horisontiin ja hupsista - Sillgrenille tehopiste!!Harri oli tehnyt itsestään pellen jo lokakuun puoliväliin mennessä. Toinen pyhä lehmä on Poikolainen, jonka peliaika ei vähenisi edes neliraajahalvauksen jälkeen. Cech kyllä tiputetaan samantien kolmoseen yhden virheen takia, mutta "Parta-Pekan" surffailu on maksanut JYPille aika monta pistettä enemmän kuin Cechin hasardit.

Ai ägrii, kompliitli.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noniin, sieltähän se 1-0 tuli ennenkö peli oli käytännössä ees alkanu. Ton-Hirvonen-Sillgren ihan ulkona, ja ajassa 0.45 soi, jesjes. Lupaa hyvää, todella hyvää...

Lisäys: Eii, Chlubna yksin läpi eikä saanut maalia, vaan nosti yli. Arrgh, Chlubna, herää kohmeesta ja verkot tötterölle!
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
0:45 1-0 Tuulola. Tästä tulee vielä pitkä ilta. .

Veikkaus 12-2 Kerholle. Poikolaiselle teholukema -10, joka ei horjuta tietenkään ykköspakin asemaa. Kerho takoo tässä erässä kolme, toisessa erässä viisi ja viimeisessä erässä neljä maalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös