HPK - Jokerit la 8.10.2005

  • 10 784
  • 74

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Sarja jatkuu kahden alavireisen joukkueen kohtaamisella Ritarihallissa.

Kuntopuntaria katsellessa voisi ottelusta uumoilla jokseenkin tasaista, eikä jatkoille ja rankkareihin joutuminenkaan tuntuisi kovinkaan yllättävältä. HPK on, ehkä hiukan yllättäen, hävinnyt 3 viimeisintä peliään rankkareissa. Yllättävältä sikälikin, että viime kaudellahan HPK oli rankkareissa lähes lyömätön. Niin ne ajat muuttuu...

Torstaina Tapparan ykkösketju vs. Jokerit päättyi vasta jatkoajalla Timo Vertalan voittoon. On kuitenkin väistämätön tosiasia, että jossain vaiheessa se Jokerien voitto varsinaisella peliajalla tulee väkisin. Tampereella oli jo merkkejä kipsin aukeamisesta. Hyökkäyskuvioissa alkoi olla jo ideaa, eikä puolustukselle sattunut juurikaan karmeita hasardeja omassa päässä. Mutta, HPK on vahvoilla, jos keksivät laukoa meidän pygmille ylänurkkaan, sinne uppoaa aina. Ellei sitten Masa yllätä ja Tim Thomas luistelee Jokerien maalille huomenna. No joo, haaveilut sikseen. Kinkkinen on valmennusjohdon tilanne valitessaan pelaavaa molaria huomenna.

HPK:n kalusto ja vire eivät kuitenkaan ole aivan Tapparan tasoa tällä hetkellä, joten katson Jokereilla olevan todella hyvät mahdollisuudet huomenna, mikäli jatkavat samalla otteella, kuin eilen. HPK kärsii lisäksi loukkaantumisista. Mikko Jokelan menettäminen sairastuvalle tuo pahan loven Kerhon puolustukseen.

Siispä uskon, että Jokerit nappaa huomenna kauden ensimmäisen 3 pisteen saaliinsa ja noin 100 paikalle saapuvaa narrifania saavat rahoilleen vastinetta muutenkin kuin yleisen hauskanpidon ja kannustamisen muodossa. Santalalla lienee näyttöhaluja entisen kotiyleisönsä edessä ja jos/kun jalat ovat hiukan auenneet, johdattanee Tommi Jokerit 2-4 voittoon 1+2 tehopisteellään.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Näillä Jokerien uusilla kavereilla on nyt se pahin vaihe menossa aikaeron takia niin ei nyt välttämättä kannata odottaa mitään hirmuisia urotekoja huomenna mutta eihän sitä ikinä tiedä. Mutta kyllä on veikkaus antanut hirveän kertoimen Jokereille, 3,05. Siihen kannattaa tarttua, niin jumissa Kerho on ollut viime peleissä pl. blues peli.

Luultavasti melko tasainen peli joka kääntyy varovaisen arvion mukaan vierasjoukkueen hyväksi jos paketti pysyy kasassa 60min.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Brunberg kirjoitti:
Näillä Jokerien uusilla kavereilla on nyt se pahin vaihe menossa aikaeron takia niin ei nyt välttämättä kannata odottaa mitään hirmuisia urotekoja huomenna mutta eihän sitä ikinä tiedä.

Santalalla kyllä, mutta eikö Beduiini tullut Englannista. Siinä on niin vähäinen aikaero, että ei käy selityksestä. Vapise Kerho
 

rinkeli22

Jäsen
Suuret eivät ole odotukset tästä pelistä. Vaikealta on Kerhon peli näyttänyt onnekkaan Kärppä-voiton jälkeen. Kapeaa, joskin kelvollista ja hyvin toiminutta puolustusta, on tullut kauhulla katseltua siinä mielessä, että loukkaantumista tuo ei kestä Jokela-Laamanen-Schneider akselilla. Schneiderin puuttuminen kahdesta pelistä paljasti jo selkeästi tuon puolustuksen kapeuden, ja nyt on sitten Jokela poissa. Ei tässä paljon Teppo Tuomaset auta.. Pakkikaupoille ja äkkiä, koska muuten tulevat kolmen pisteen voitot olemaan jatkossakin todella kiven alla ihan ketä vastaan tahansa.

Ottelu on kuitenkin äärimmäisen mielenkiintoinen, ja itse odotan tästä nyt ennen kaikkea hyvää värikästä peliä, sekä yleisöä ja tunnelmaa halliin. Odottelisin Ässät pelin yleisömäärästä (2700) tultavan lähes pari tuhatta katsojaa ylöspäin. Pelistä on automaattisesti paras syke jo poissa, kun halli on vain puolillaan.

Kyllähän tuota Jokereita joutuu aika vahvasti pitkävetoon kyllä pelaamaan tuolla kertoimella..

Illan avainkysymykset:
- Kestääkö paljon parjattu jää? Tässä pelissä on taas yleisöä kunnolla ja lämpö nousee.
- Wiikman/Rämö vetää pidemmän korren tässä ottelussa maalivahtien ennakkotarkastelussa, mutta riittääkö se? Nähdäänkö pitkästä aikaa kunnon maalintekokilpailu?
- Syttyykö Sändis näyttämään parasta osaamistaan vanhassa tutussa hallissa väsymyksestään huolimatta?
- Saako Kerho hyökkäyspeliinsä taas jostain kaivettua tuttua rentoutta ja pelihuumoria? Tähän oleellisena kysymyksenä liittyy myös se, että pelaako Hassinen, jolloin Sprukts ja Leino saisivat taas tasokkaan kolmannen lenkin ketjuunsa?
- Joko Sailio iskee avausmaalinsa? Taas on sellainen hytinä.. Neljäs kerta toden sanoo..
- Yrittääkö Kärpät pelissä viimeksi bongattu lintu taas pummilla peliin?
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Meinasin jo pukeutua säkkiin ja ripotella tuhkaa päälleni, mutta sitten sain vahvan etiäisen. Kerho on vahvan alun jälkeen käynyt pelillisesti jonkinsortin aallonpohjalla, mikä yleensä tarkoittaa sitä, että joukkueessa mietitään kovasti, miten lukko avataan. Ja nyt, kun kapteeni meni kuukausiksi OJKV:lle, koko muu joukkue tarvitsee herätyksen. Toivon ja uskon niin, että jengi päättää, ettei sota yhtä miestä kaipaa. Kuin taikaiskusta Lahti alkaa joukkuepelaajaksi, Laitisesta tulee fyysinen pakki, Sailio saa kädet, Leino ja Sprukts ottavat taklaukset vastaan kuin miehet, Väisänen löytää maalijyvän ja Jalonen lakkaa laskemasta maalipaikkoja.

Kokoonpanoja ei ollut vielä esillä, mutta Nelonen tiesi kertoa Rämön aloittavan maalissa. Itselleni tämä on hyvä uutinen. Olenhan kovasti tykästynyt Karrin pelityyliin. Wiikman pelasi Ässiä vastaan muuten kelvollisesti, mutta Toivosen maalissa meni turhan helposti kyykkyyn ja etukulma jäi auki puoliharmittomassa tilanteessa. Blame Kaarela.

Harmi, kun ei pääse tänään paikalle. Olisi ollut kiva katsastaa Santalan nykykunto. Muutenkin olisi voinut tarkkailla, miten Waden kädenjälki näkyy alisuorittavassa narrilaumassa.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Vakio kirjoitti:
Santalalla kyllä, mutta eikö Beduiini tullut Englannista. Siinä on niin vähäinen aikaero, että ei käy selityksestä. Vapise Kerho

Joo tuo ei vaikuta mitään. Luulin että sekin tuli ison meren takaa, hyvä kun korjasit.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
rinkeli22 kirjoitti:
- Kestääkö paljon parjattu jää? Tässä pelissä on taas yleisöä kunnolla ja lämpö nousee.
- Wiikman/Rämö vetää pidemmän korren tässä ottelussa maalivahtien ennakkotarkastelussa, mutta riittääkö se?

No nyt kannattaisi palata siihen männävuosilta tuttuun ekaan erään, jossa vastustaja kun vastustaja runtataan pari maalia taakse vaikka väkisin. Loppupeli heitellään sitten sohjoisella jäällä purkukiekkoja kohti maalivahtia.

Nelosen Pre Gamessa oli ottelun maalivahdeista seuraavasti: "HPK:n maalia vartioi tänään Karri Rämö" ja "Karl Goehring aloittaa Jokeri-maalilla". Jotenkin tuntuu, että Rämö pelaa tänään nollan.

Virmanen on kovasti yrittänyt ostaa pisteitä. Yhden kaksi tai kolme. Mutta eipä ole tullut. Sulkeeko Veikkaus singlen ennen kolmea?
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Perkele Kerho tänään mennään ja kovaa! Jokela olikin ihan turha kaveri siellä, ei se mitään osannut, Marko paikkaa miehen ihan kivasti, se vaan mietityttää miten kaveri pärjää pakin paikalla mutta hyvä väliaikais hankinta silti johdolta.
Peli päättyy 6-1 ja Santalalla menee polvi huonon jään tähden, viimeisellä sekunnilla Puolanjohto tekee maalin ja pilaa Karrin hienon pelin. Maalit tekee 1&3.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Maitojunamies jetlagin pyörteissä

Matti Virmasella on niin paljon rahaa että se voisi ostaa kaikki maailman jääkiekonpelaajat, mutta ei vaan vittuillakseen viitsi niin tehdä. Yksi maitojuna-express Ilmalan kohdalla on pysähtynyt, mutta tuskinpa se on viimeinen vaunu lätäkön takaa, sillä ainakin Tim Thomas miettii vielä pelaako Jokereissa, farmissa, farmin farmissa vai Bostonin kaupunginosajoikkueessa. Tim piti muuten nollan vuotuisessa isit vastaan pojut -matsissa.

Jokerit on alkukauden pelannut tuloksellisesti ehkä hieman vaatimattomasti, mutta pelaaminen on ollut kuitenkin koko ajan nöyrää ja selkeää. Tänään iskee kuitenkin kipsi ja Kerho ei jätä sitä hyväksikäyttämättä.

Kun Jokerien valmennustiimiin on nostettu mies, jonka aiempi tehtävä oli naurattaa pukumiehiä aitiossa sekä tarjoilla heille cocktailtikkuja ja alkoholia, niin ei tuo nyt oikein hyvältä näytä. Vielä kun muistetaan, että kyseessä on ehkä yksi huonoimmista koskaan SM-liigassa pelanneista henkilöistä, niin Jokerit -tilanne nähdään oikessa valossa.

HPK:n maalissa siis Karri Rämö. Hyvä niin, sillä Wiikman ei ole viimeisissä peleissään loistanut, jos nyt ei pahasti pettänytkään.

Onko tänään Hassisen koneen aika tehdä selkä? Toivottavasti, sillä Kerho kieltämättä kaipaa maalintekovoimaa. Nimim. cobolin harmiksi Janis Sprukts filmaa Jokereille yhdeksän pikkukakkosta ja kaksi kymppiä.

Lopputulosta veikatessa voisin pitkästä aikaa kiskaista perinteiset. Ei viitsi edes sanoa.

Edit: Hassinen ei pelaa, mutta ei se mitään sillä kyllä meillä maalintekijöitä riittää muutenkin ihan riesaksi asti.
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Jokerit tänään:

Joonas Hallikainen, Maalivahti
Karl Goehring, Maalivahti AK


1. kenttä
Sami Lepistö, Vasen puolustaja AK
Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja AK

Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä AK
Tommi Santala, Keskushyökkääjä AK
Tony Virta, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä
Martti Järventie, Vasen puolustaja
Kari Martikainen, Oikea puolustaja

Petri Varis, Vasen laitahyökkääjä
Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä
Toni Dahlman, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
Mikko Kalteva, Vasen puolustaja
Jan Latvala, Oikea puolustaja

Eric Beaudoin, Vasen laitahyökkääjä
Justin Mapletoft, Keskushyökkääjä
Ilari Filppula, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
Samuli Jalkanen, Vasen puolustaja

Brett Harkins, Hyökkääjä
Teemu Kuusisto, Vasen laitahyökkääjä
Jesse Niinimäki, Keskushyökkääjä

Arto Koivisto, Oikea laitahyökkääjä
 
Viimeksi muokattu:

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
puuha-pete kirjoitti:
Perkele Kerho tänään mennään ja kovaa! Jokela olikin ihan turha kaveri siellä, ei se mitään osannut, Marko paikkaa miehen ihan kivasti, se vaan mietityttää miten kaveri pärjää pakin paikalla mutta hyvä väliaikais hankinta silti johdolta.
Peli päättyy 6-1 ja Santalalla menee polvi huonon jään tähden, viimeisellä sekunnilla Puolanjohto tekee maalin ja pilaa Karrin hienon pelin. Maalit tekee 1&3.

Tarkastuta nyt ihmeessä sun pilleripurkkien tekstit. Eihän näissä sun teksteissä oo mitään päätä eikä häntää. Vai tajuaako näitä ihan oikeasti joku muukin kuin puuha-pete itse?

Iltapäivän ottelu jännittää aivan tajuttomasti nyt jo vaikka kello huitelee vasta puoltapäivää. Eilinen huono uutinen Leksan polvesta vei yöunet. Eipä taida Tuomasesta olla kauheasti apua, vaikka onhan liigan taso pudonnut viime kaudesta lähemmäksi mestistä, silti epäilen miehen pärjäämistä.
Viime aikaisten maalipaikkojen tuhrimisten jälkeen yltiöpositiivinen veikkaus illan ottelulle on 2-2 varsinaisen peliajan jälkeen ja josko nyt hoidettaisiin homma kotiin jatkoajalla 3-2 ja Lamppu ratkaisee.

HPK tänään:

3 Karri Rämö, Maalivahti AK
62 Miika Wiikman, Maalivahti

1. kenttä
8 David Schneider, Vasen puolustaja AK
21 Jukka-Pekka Laamanen, Oikea puolustaja AK
9 Jyrki Louhi, Vasen laitahyökkääjä AK
39 Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä AK
32 Janne Lahti, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
42 Veli-Pekka Laitinen, Vasen puolustaja
4 Teppo Tuomanen, Oikea puolustaja
55 Janis Sprukts, Vasen laitahyökkääjä
89 Ville Leino, Keskushyökkääjä
22 Hannu Väisänen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

17 Juuso Hietanen, Vasen puolustaja
7 Tuomas Immonen, Oikea puolustaja
20 Joni Lappalainen, Vasen laitahyökkääjä
25 Jani Keinänen, Keskushyökkääjä
28 Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
5 Risto Korhonen, Vasen puolustaja
16 Iivo Hokkanen, Hyökkääjä
12 Jari Sailio, Vasen laitahyökkääjä
15 Petteri Wirtanen, Keskushyökkääjä
31 Juha-Pekka Loikas, Oikea laitahyökkääjä

Edit: lisätty vielä kokoonpano
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Ilari kolmosessa, hyvä! Harkins 13.hyökkääjänä, hyvä! Kantee ei vieläkään pelaa, huono! Tuolla materiaalilla luulisi laittavan Kerholle todella hyvin hanttiin...
 

Miles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit ja vielä kerran Jokerit
Nyt näyttää muuten Jokereiden kentät ekaa kertaa sellaisilta, joita itse katsoo ilolla. Jospa tänään se 3 pojoo....
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Ossi kirjoitti:
Jalonen lakkaa laskemasta maalipaikkoja.

Muutenkin olisi voinut tarkkailla, miten Waden kädenjälki näkyy alisuorittavassa narrilaumassa.

Kaikki muut mainitsemasi asiat ovat mahdollisuuksien rajoissa. Hyväksyisin vielä jopa Tuukan, Teron ja Mika Skyttän ihmematerialisoitumiset ynnä yksplusykköset tässä matsissa. Mutta että Jalonen lopettaisi maalipaikkojen räknäämisen. Tuohon kaatuu. Eli selvä päiväuni on etiäisesi.

Muutenhan peli, Veikkauksen huimasta Narrikertoimesta huolimatta, on selvää pässinlihaa tutuilla 6-0 numeroilla. Ketsuppipullo sanoo sprukst, ja kääpiöheimon Göhran huutaa tosissaan Vaeltavaa Aavetta apuihin. Walker ei saavu. Kerho sen sijaan ilmestyy, ja lyö pahan merkkinsä salamaakin nopeammin narripakan leukoihin.

Tapparaa vastaan Jokerit oli jo kuulemma näyttänyt etäisesti jääkiekkojoukkueelta, mutta se oli mielestäni vain ja ainoastaan seurausta siitä, että a) Tapparaa vastaan ei pelata jääkiekkoa, joten Karjaan BK:kin näyttäisi sillä painimolskilla lätkätiimiltä ja b) Surenkin on sekoittanut hetkellisesti Waden toimivan pelisysteemin. Tähän peliin mennessä Wade on osoittanut kaapin paikan pukkarissa, ja taas mennään alkukaudesta tutulla viihdyttävällä "systeemillä". Ei se iso laiva niin äkkiä käänny...
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Professori McGarmiwa kirjoitti:
HPK tänään:

3 Karri Rämö, Maalivahti AK
62 Miika Wiikman, Maalivahti

1. kenttä
8 David Schneider, Vasen puolustaja AK
21 Jukka-Pekka Laamanen, Oikea puolustaja AK
9 Jyrki Louhi, Vasen laitahyökkääjä AK
39 Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä AK
32 Janne Lahti, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
42 Veli-Pekka Laitinen, Vasen puolustaja
4 Teppo Tuomanen, Oikea puolustaja
55 Janis Sprukts, Vasen laitahyökkääjä
89 Ville Leino, Keskushyökkääjä
22 Hannu Väisänen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

17 Juuso Hietanen, Vasen puolustaja
7 Tuomas Immonen, Oikea puolustaja
20 Joni Lappalainen, Vasen laitahyökkääjä
25 Jani Keinänen, Keskushyökkääjä
28 Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
5 Risto Korhonen, Vasen puolustaja
16 Iivo Hokkanen, Hyökkääjä
12 Jari Sailio, Vasen laitahyökkääjä
15 Petteri Wirtanen, Keskushyökkääjä
31 Juha-Pekka Loikas, Oikea laitahyökkääjä
Tuossa muuten malliesimerkki miten kokoonpanot soisi ilmoitettavan täällä. Valitettavasti se toinen on juuri päinvastainen. Mukava, jos vähän vaivaa viitsii nähdä lukijoiden puolesta ulkoasussa.

Niinimäki pääsee taas pelaavaan kokoonpanoon. Taitaa olla viimeisiä hetkiä näyttää ennen kuin maisema vaihtuu (katsomoon tai muualle).
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
lunar kirjoitti:
Jokerit tänään

Eli Filppula on nostettu Kuusiston paikalle kolmoseen ja Niinimäki nostettu nelosen sentteriksi Harkinsin tilalle. Luulenpa, että tämä on Niinimäen viimeisiä mahdollisuuksia vakuutta joukkuejohto, joten nyt hemmetti sitä peliä viimeinkin! Harkinsin pelillä nyt ei enää suurempaa väliä ole kun sopimusaika loppuu kohta.
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
Hyvältä näyttää taas noi kentälliset. Enää yksi hienosäätö (Valtonen <-> Dahlman) niin noihan on juuri niin kuin itsekin rakentaisin :) Filppulalle lisää vastuuta mikä on loistojuttu, Ilari on todellakin sen ansainnut.

Tänään meidän HPK-Jokerit Virta ja Santala kurittaa kotijoukkuetta ja peli päättyy 2-4. Kääpiö maalilla loistaa kerrankin vaikka pari vetoa lipsahtaakin ylänurkkiin.
 

kapusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ry
Kävin juuri ostamassa lipun tämän päiväiseen otteluun.Lipunmyyjä ilmoitti, että narrifanit ovat peruneet 100lipun varauksen illan matsiin.Ilmeistä joukkoepätoivoa ilmassa Helsingin suunnassa?!No jääpähän heiltä näkemättä Tommi"pelastaja"Santalan epäonnistunut paluu vanhaan kotihalliin.Kertsihän takoo tänään taululle sellaiset lukemat että huh huh!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Onko joskus joku tajunnut milloinkaan? Ette te voi ymmärtää kun en itsekään.
Sen verran kokoonpanoista, että kyllä tuolla materiaalilla voi voittaa vaikka mitä. Muutama onnistuminen ja kukaan ei suorita ns.mahalaskua niin kuka tietää vaikka päästään 6sakkiin.
Koska Loikas pääsee tasolleen ja vähän yli?
 

Desperaado

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Spurs
puuha-pete kirjoitti:
Onko joskus joku tajunnut milloinkaan? Ette te voi ymmärtää kun en itsekään.
Sen verran kokoonpanoista, että kyllä tuolla materiaalilla voi voittaa vaikka mitä. Muutama onnistuminen ja kukaan ei suorita ns.mahalaskua niin kuka tietää vaikka päästään 6sakkiin.
Koska Loikas pääsee tasolleen ja vähän yli?

Koska loikas pääsee parempaan rooliin ja Väisänen/Kovaluu makarooni keinänen heitetään villaan
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
kapusta kirjoitti:
Kävin juuri ostamassa lipun tämän päiväiseen otteluun.Lipunmyyjä ilmoitti, että narrifanit ovat peruneet 100lipun varauksen illan matsiin.Ilmeistä joukkoepätoivoa ilmassa Helsingin suunnassa?!

Mikä huikea uutinen! 100 lipun varaus peruttu? Helsingissä rahat lopussa? Jokerit on menettämässä kokonaan kiinnostavuutensa? Klooryhuntterit hylkäävät pohjamudissa rämpivän HMV-joukkueen? Kuka voittaa Idolsin? Entäpä IsoVeli-ohjelman? Jatkaako PikkuG Jokereissa vielä pitkään?
Kaikkiin näihin saamme vastauksen joskus!

Sillä välin todettakoon, että 100 lipun perumisen taustalla on tietenkin Jokerifanien sumea logiikka. Ylivarataan lippuja ja asetetaan paineita joukkueelle suuren fanilauman saapumisesta paikalle. Loppupelissä viime metreillä perutaan ylimääräiset liput ja joukkueelle tulee fiilis, jotta nyt on voitettava kun kiinnostus alkaa hiipua fanilaumassa. Korkeamman asteen suunnitelmallisuudesta on siis kyse.

p.s. Santala iskee tänään luun HPK:n kurkkuun ja Köörinki pelaa viimein hyvän pelin. Ehkä.
 

M10

Jäsen
Pessimistinen viikko on osaltani ohi, ja tänään uskon voittoon. Lauantai-illan huumaa ja Rinkelinmäki, mikäs sen parempi paikka kääntää kelkkaa kun nyt! Jani Keinänen tulee niin sanotusti puskista ja väsää kaksi maalia, Petteri Wirtanen tekee yhden. Jokereiden ainukaisen iskee Samantha Fox.

Ylilyönneiltäkään ei vältytä, kun Petri Varis ja Teppo Tuomanen hanskaavat itsensä suihkuun. Veli Laitinen dissaa Waden jenkkisiiliä.

Kerhon voiton avaimet tänään ovat huikea taisteluilme, Keinäsen yllättävä tehoilu, Tuomasen fyysisyys ja Tommi Santalan filmauskympit. Edes Louhen ja Lahden hämärän rajamailla -vaeltelu ei estä kerhon tämän iltaista 3-1 voittoa.

Minä tulen paikalle, ja aion humaltua.


P.S. Göehringille pitää ampua ylös. Se ei yletä.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Morrow10 kirjoitti:
Jani Keinänen tulee niin sanotusti puskista ja väsää kaksi maalia...
Keikka on minun mielestäni näissä alakanttiin pelatuissa otteluissa väläytellyt osaamistaan niin, että häntä kannattaisi peluuttaa enemmänkin ja varsinkin ylivoimilla. Keinänen ei ole oikeastaan sen pummpujalka-atackin jälkeen päässyt siihen sitä edeltäneeseen iskuun. Pikkuhiljaa olisi aika päästä, sillä siitä on aikaa noin valovuosi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Illuminatus kirjoitti:
Hyvältä näyttää taas noi kentälliset. Enää yksi hienosäätö (Valtonen <-> Dahlman) niin noihan on juuri niin kuin itsekin rakentaisin :) Filppulalle lisää vastuuta mikä on loistojuttu, Ilari on todellakin sen ansainnut.

Samaa mieltä ja samoin kasaisin ketjut itsekin. No, näillä mennnään. Pitää lähteä paikalle katsastamaan joukkueiden nykyvire. Viimeeksi HPK tuli nähtyä Espoossa, Jokerit puolestaan kotona Kalpaa vastaan.

Goehringin osalta pitää sanoa se sama kuin tuolla Jokeri-osiossa eli toivottavasti kopit jäävät tänään kiinni ja totuttautumisongelmat ovat historiaa. Leveä kaukalo (jos verrataan AHL-laatikoihin) on varmasti vaikea kun Goehringin tyyli ei ole sattuneista syistä peittävä, vaan hän päivystää maaliviivalla. Vedot tulevat aivat eri tavalla kuin AHL:ssä eikä Jokereilla ole vastavaa kalustoa Goehringin edessä siivoamassa reboundeja.

HPK:n kaukalo on yksi liigan pienimmistä, joten siinä olisi mahdollisuus onnistua.
 

JokeriJoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Montreal Canadiens
Tänään räjähtää, kolmosketju näyttää todella hyvältä ja jos ykkönekin löytää kovan vireen, niin uskoisin tänään olevan se päivä, se päivä jolloin kurssi kääntyy. Kerho kaatuu tänään numeroin 1-4. Jopa Göehring pelaa hyvän pelin.

Maalintekijät
0-1 I.Filppula (Mapletoft, Beaudoin)
0-2 T.Santala (Valtonen, Virta) yv.
1-2 J.Hassinen
1-3 Valtonen (Santala, Lepistö)
1-4 I.Filppula (Mapletoft)

Ensimmäisessä maalissa Mapletoft tuo kiekon hyökkäysalueelle ja syöttää kiekon vasemmalle Beaudoinille. Beduiini laukoo kovan lämärin, jonka Rämö torjuu. Torjunta kimpoaa suoraan Ilari Filppulalle, joka pistää kiekon varmasti reppuun.

Toinen maali on ykköskentän ylivoiman näytöstä. Valtonen syöttää kiekon Virralle B-pisteen kaarelle, josta Virta näyttää taitojaan. Tony tekee maagisia käsiliikkeitä ja syöttää kiekon maalin edustaa kohti liikkuvalle Santalalle, joka laukoo kiekon komeasti maalin kattoon!

HPK:n kavennusmaali tulee, kun Jalkanen pääsee pelaamaan ensimmäisen vaihtonsa ottelussa. Niinimäki syöttää Jalkaselle siniviivan kohdille ja Jalkanen yrittää laukoa, mutta hän kaatuu ja samalla kiekko siirtyy jo valmiiksi liikkeessä olevan Hassisen lapaan ja Jani pääsee läpiajoon. Hassinen ei läpiajoa mokaa, vaikka Göerhingin torjuntayritys on hyvä.

Jokereiden kolmas maali on sitten hieno. Santala antaa loistosyötön Lepistölle siniviivalle ja Sami laukoo kovan lämärin. Kiekko jää pyörimään maalineteen ja Tomek Valtonen survoo sen maaliin, yleisö(ainakin paikalle vaivautuneet Jokerifanit) hurraa!

Viimeisin maali on jo kosmetiikkaa. Mapletoft näyttää pelisilmäänsä ja antaa hyvän syötön Ilarille. Vanhempi Filppula harhauttaa ensin kerhon pakin ja sitten vielä Rämön ja tekee illan toisen maalinsa. Jokerileirissä ollaan pelin jälkeen tyytyväisiä ja Stadin ykköset lähtevät rakettimaiseen nousuun!


Tai sitten ei...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös