HPK-Jokerit 22.09.2002

  • 19 170
  • 226

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Santala

Tässä oli taas hyvä esimerkki miten taklausta ei todellakaan pidä ottaa vastaan. Laamanen näytti jo alkuviikosta esimerkkiä ja Santala jatkaa samaa rataa. Pelaaja ei todellakaan voi nostaa mailaa poikittain pään korkeudelle kun vastustaja on täysillä tulossa taklaan. Se on äärimmäisen vaarallista niinkuin nyt nähtiin. Aaltoa on aivan turha syyttää filmaamisesta, varsinkin jos leukaluuhun tuli murtuma. Täysin oikea tuomio, vaikka Santalan reaktio oli varmasti vaistomainen, mutta vastuu on silti aina pelaajilla.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Viestin lähetti Tommy
Tuohan vain tarkottaa sitä että Santala pelkää kaukalossa. Maila ja kädet taklauksen suojaksi - ei hyvä.

Juu... Joku sanoi, että ei ihmettele yhtään miksi Aalto ei pelaa NHL:ssä, mutta ei tuu Santalakaan siellä pelamaan tuollaisilla esityksillä.

Santala oli toimittanut kiekon pois jo "aikoja sitten" ennen taklausta ja nosti mailan suoraan Aallon puhelimeen. Olisi ennenmin tehnyt vaikka "Laamaset" ja kääntänyt selän kuin suojautuu taklausta nostamalla mailan taklaajan päähän -Aivan oikeuttetu tuomio!

Pelin tilanne näyttää pahalta kahden erän jälkeen. En uskalla alkaa arvailemaan miten Jokerit vielä nousee vai nouseeko. Sellaiselta surffaamiselta tuo peli nyt näyttää. Lehtonen on ainut joka edes yrittää pelata -onneksi!

Edit: naurattaa lukee noita hifk-fanienkirjoituksia. Olis kiva tietää mitä he kirjoittavat jos santala olisi tehnyt saman tempun vaikka Pärssiselle!!
 
Viimeksi muokattu:

WickedClown

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
tuskimpa sillä mitään murtumaa on... ei vaan kehdattu enää laittaa jäälle sen kuolevan joutsenen jälkeen...

ei murtumaa ei lisä sanktioita

murtuma 8peliä kieltoo jortikalta
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu mitä paskaa.

Santalan 5+20 oli aivan oikea tuomio.

Kädet ylhäällä, ja vielä jumankeuta taklausta vastaanotettaessa.

Muuan Aki-Petteri Berg sai täsmälleen samanlaisesta tilanteesta jo vuoden 1999 finaaleissa saman rangaistuksen, joten miksi ihmeessä nykymeiningillä, kun juuri näitä yritetään karsia pois, tuomion olisi pitänyt olla yhtään pienempi?

Oli se vahinko tai ei, mutta tuo oli suoraan poikittaisella naamaan. Jotain kysyttävää?

Ja Aalto ei jatka ottelussa. Kyllä se nyt ihan varmasti filmaa käsilaukku kädessä siellä pukukopissa?

Jokerithan ei varmasti tarvitsisi sentteriä nyt, kun ottelu pitäisi kääntää kolmannessa erässä? Nyt siellä on enää yksi todellinen sentteri jäljellä.

En ole todellakaan vaatimassa Santalalle pelikieltoa, julistamassa Santalaa murhaajaksi tai huhuilemassa Jalosen käskytyksistä. En ole niinkuin ne Kerho-fanit, jotka ovat täällä aina järjestäneet valtavia pillityskarkeloita viime vuosien HPK-Jokerit -pelien jälkeen.

Peli on kovaa ja tuollaista sattuu. Iskuja otetaan ja annetaan. Mutta jotain rajaa tähän kommentoitiin. Ei se "neiti Aalto" peliä filmaamisen takia kesken jättänyt, ja 5+20 on aivan oikea tuomio tuosta.

-TommyT-
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse pelistä kahden erän jälkeen:

Huikeaa vauhtia on kyllä HPK vetänyt kentällä. Jokerit ei kykene millään vastaamaan Kerhon reilusti terävämpään liikkeeseen. En ymmärrä, miksi Puurulaa on kovasti kehuttu selostajienkin toimesta? Puurulallahan on kiekot tuntuneet aika paljonkin pomppivan. Ja HPK:n erinomainen aggressiivinen puolustuspeli ei ole millään päästänyt Jokereita hyviin tekopaikkoihin.

Ja Lehtonen on ollut aivan mahtava jälleen.

Näyttää siltä, nyt kun ei ole toista sentteriäkään enää, että HPK vie pelin tarkan kolmannen erän jälkeen. Jokereille ei aukea tilaa maalipaikkoihin, ja jäämme jopa nollille. Ei voi mitään.

Tietysti, pitäähän tässä toivoa, että Summanen keittää jonkun taikaliemen kopissa, ja ruutia löytyisi jostain lisää.

Hyviä taklauksiakin muuten molemmilta joukkueelta.

-TommyT-
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ihan selkeä ulosajo, vaikka vahinko olikin. Korkea maila -> loukkaantuminen -> suihkuun.

Jokerit sai itseasiassa tupalahyödyn tuosta, niin paska Aalto oli tänään. Samainen pukukoppi olisi kyllä ihan passeli mesta myöskin Peltoselle, Pakaslahdelle, Hentuselle, Banhamille, Turuselle, Vertalalle, Tukiolle ja Vallinille. Ihan samanlaista skeidaa edelleen kun viimeiset treenimatsit ja nämä ekat liigamatsitkin ovat olleet. Ei mitään tolkkua missään touhuissa. Päätöntä silmät kiinni koheltamista.
Vahva uuh koko runkosarjalle.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Case Santala

Selvä korkea maila, josta kuuluu rangaistus. Santalan mailan ja käsien käyttäytymiseen tilanteessa vaikutti kuitenkin melko ratkaisevasti se, että mies laukoi juuri kiekon ränniin, jonka vuoksi maila ja kädet olivat jo valmiiksi korkealla. Siihen perään sitten Aallolta oikea-aikainen päälleajo ja episodi oli valmis. Tällä kaudella ulosajoon ei sitten ilmeisesti kuitenkaan tarvita verta. Viime kaudella vielä voivoteltiin vastaavankaltaisissa tilanteissa tuomariston osalta röntgenin puutetta. 5+20 oli kova tuomio täydellisestä vahingosta. Viime kaudella vastaavasta, jopa selkeästi tarkoitushakuisemmasta(rikkova pelaaja taklasi - Santalaa taklattiin) selvisi 2 minuuttisella.

Muilta osin melko sekavaa hasardikiekkoa. Vauhtia toki aivan riittämiin.
 

Bacardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen on hyvä väri..
Cimolle

Olen pahoillani, että valtakunnan kaksi ylivoimaisesti pehmeäkätisintä nuorta kotimaista sentterityyppiä (Ruutu ja Santala) pelaavat omaksi onnekseen muualla kuin Jokereissa.

Santalan kädet ovat huippuluokkaa, samoin pelinluku ja käsitys. Miehessä on potentiaalia vaikka mihin, kunhan pysyis terveenä. Olen myös pahoillani, että Jokereissa löytyy ainoastaan tällä hetkellä 2 kädellistä pelaajaa (Turunen ja Peltonen) ja sillä määrällä ei valitettavasti mennä "loppuun saakka". Vaikka työjuhtia on paljon (liikaakin) niin kyllä noita taitavia pelaajia tarvitaan. Sen osoitti mm. Jokerit viime vuonna. Rosa, Machulda ja vaikka Koivisto edustivat taitavaa jokeripelaajistoa, mutta täksi kaudeksi hankittiin hyökkääjiä, joiden taitotaso riittää pelaamaan vain kiskohyökkäystä, heittämään päätyyn, kaivamaan kulmissa, ronkkimaan maalinedustaa ja tekemään maskia! Missä taito, Virmanen?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokereiden peli on hirveää katseltavaa! Santalan tilannetta en nähnyt, koska olin syömässä. Toivottavasti kolmannessa erässä tapahtuisi edes jotain.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Järkyttävää peliä molemmilta, mutta varsinkin Jokerit-nimiseltä joukkueelta. Joo joo, onhan jo peräti kolmas matsi neljään päivään mutta näkyy tänne Stadin eteläisiin osiinkin että juuri ketään ei kiinnosta tuo kiekon pelaaminen tänään. Enpä yritä sitä vääristää että Hpk voisi johtaa 3 tai 4- muna ilman Lehtosta mutta nyt pitää Summasen saada edes vähän jengiin ryhtiä. PElin voittamiseen ei tänään todellakaan kovin sensaatiomaista kiekkoa tarvitse pelata!!

Tähänkin ketjuun on taas eksynyt näitä pääkaupunkimme sitä jälkimmäistä seuraa kannattavia "asiantuntijoita", jotka täällä suureen ääneen ruikuttavat kuinka A.Aalto kierii jäässä kun tosiasiassa miehen leuka saattaa olla murtunut, kuten viimekaudellakin. Tällä hetkellä fakta näyttäisi olevan että Antti poika istuu leukakurtussa pukukopissa ja ainoat ketkä itkevät on juuri nämä naapurimme, joiden joukkue ei edes peliin osallistu, kummallista? Santala tuskin tarkoitti sitä mihin tilanne johti ja kyllähän Aalto suinpäin sieltä tuli, MUTTA kun se Santalan maila nyt kumminkin osui sellaiseen paikkaa mihin se ei saa osua eli ehkäpä 2 min olisi ollut ihan paikallaan.
 

Cimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Gold Kings
Bacardi

Älä suotta ole pahoillasi.
Kyllä meillä kuitenkin on pullat ihan hyvin uunissa jos joihinkin muihin joukkueisiin vertaa.

Toivottavasti et avautunut pehmeäkätisistä pelaajista minulle.
Minä juuri pidän näitä kahta pelaaja loistavina tulevaisuuden lupauksina. Pehmeät kädet eivät vaan auta näissä tilanteissa.
Myös tulevaisuuden lupaukset voivat joskus tehdä virheitä.

Joten miksi avaudut?

Edit. Uuh. Liideripakki Sandwithin raju lämäri pomppasi Puurulalta ja Bergenheim lakaisi kiekon maaliin. Jippii.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Ohoooooohoooohohojijioii!

Loistavaa! :D

Oikeus voitti, tsih.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jokerit kiittää Fuckin´ Favorinia jälleen kerran hienosta suorituksesta. Aivan perseeestä, kuten aina.
 

Kosonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipas he-vetin hieno ratkaisu

Maali oli aivan kerrassaan upea loistava fantastinen!

Lisätty:
Favorin on liigan paras tuomari ja Valtonen voi syyttää vain itseään tuosta jäähystä.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
No Favorinia ei voi kyllä syyttää tippaakaan. Noin paskalla pelillä ei kuulukaan saada kun kunnolla turpaan. Oikeus voitti.
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Viestin lähetti Pete 62
Jokerit kiittää Fuckin´ Favorinia jälleen kerran hienosta suorituksesta. Aivan perseeestä, kuten aina.

Juu laittoihan hän pelaajan suihkuun. Ei toi puolan juutalaisen lyönti oikeasti eroa mitenkään periaatteessa case santalasta. Paitsi, että tomek löi tahallaan kovaa maalivahtia hanskaan vaikka veskalla oli kiekko ollut jo pitkään hallussa.

Vois pete etsiä syytä muustakin kuin tuomarista. Mielestäni HPK hallitsi koko ottelua ja voitti kovalla taistelulla. Enemmän maalipaikkoja oli HPKlla ja ainoastaan lehtonen piti Jokereita pystyssä hetkittäin.

Ansaittu voitto siis HPKlle.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Kauden eka tappio koettu. Vituttaahan tuo, mutta minkäs teet. Somervuoren unelmalaukaus. Ei siin etuylänurkassa ollut kuin varmaan 10x10 sentin tila ja sinne Eero sen pisti.

Jokerit oli yössä. Lehtonen oli illan Jokeri-hahmo. Neloskenttä pelasi pirteästi. Muilta kentiltä esitys oli varsin huono.

Toivottavasti huomenna SaiPaa vastaan ei kontata samalla tavalla vaan ruvetaan luomaan niitä maalitilanteita. Tänään niitä ei montaa Jokeri-pelaajilla ollut.

Muuten hyvä peli, mutta Santalan teko oli törkeä!!

Edit: Valtosen jäähy oli ihan oikein tuomittu! Jokerit saa tappiosta syyttää ihan itseään. Ei HPK nyt erityisen hyvä ollut.

Edit2: wabbit taitaa olla hifk-fani, joka saa enenmän fiilistä siitä, et Jokerit häviää kuin että hifk voittaisi. Onneksi Jokerit ei sentään hifk:lle hävinnyt. Hyvä homma, et saat orgasmin aina, kun Jokereille tehdään maali. Tapahan sekin on harrastaa seksiä!
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
HPK voitti koska se pelasi noin viisi kertaa Jokereita paremmin. HPK:n pelaaminen perustui taitoon, Jokereiden lähinnä kiekon viskaamiseen ylös. Oli suorastaan hieno nähdä se, kuinka HPK:n pelaajat näyttivät kallispalkkaisille vieraille yrityksen, taidon, tahdon ja taistelun merkityksen. Santalalle olisin laittanut 2+2.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti Pete 62
Jokerit kiittää Fuckin´ Favorinia jälleen kerran hienosta suorituksesta. Aivan perseeestä, kuten aina.

Mikäs tossa nyt oli epäselvää? Kiekko hanskan alla, Valtonen iskee selkeästi hanskaan -> kaveri jäähylle. Ei kai nyt sen pidä vaikuttaa, että peli on tasan ja aikaa on kellossa vähän?

Vielä sitten tuosta Santala - Aalto -tapauksesta. Päivän selvä tapaus, ei noin SAA ottaa taklausta vastaan. Äijä tulossa päin -> maila naamaan -> ukko pihalle. Ei nokan koputtamista.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti wabbit
Juu laittoihan hän pelaajan suihkuun. Ei toi puolan juutalaisen lyönti oikeasti eroa mitenkään periaatteessa case santalasta. Paitsi, että tomek löi tahallaan kovaa maalivahtia hanskaan vaikka veskalla oli kiekko ollut jo pitkään hallussa.

Sä voit wabbit häipyä provoamasta tästä ketjusta. Pysyvästi.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Mike
No Favorinia ei voi kyllä syyttää tippaakaan. Noin paskalla pelillä ei kuulukaan saada kun kunnolla turpaan. Oikeus voitti.

Juuri näin. Tuolla pelillä olisi saanut saada tukkaan hieman enemmän mutta jotapauksessa onnittelut Kerholle. Suksi luisti moninkertaisesti Jokereihin verrattuna ja paikkoja oli.

Ensimmäisen viikon jälkeen on liiga lähtenyt Jokereiden osalta ihan ennakolta ajateltuun tyyliin liikkeelle, eli ei niin kaunista mutta tarvittavat pojot raavitaan väkisin jo pelkästään hyökkääjien ja Kärpän toimesta. Joukkuuen viisikkopuoloustus on vielä täysin olematonta ja puolustus on kankea. Kuitenkin näiden syyspelien merkitys on ikävä kyllä ainakin Summasen joukkueessa tarkoitus tuoda vain niitä pisteitä vähän huonommallakin pelillä ja siinä samassa jatketaan treenausta ihan tosissaan. Toivotaan nyt että Saipa kaatuu huomenna oli tyylis sitten mikä tahansa, mutta mitään suurta elämystä tuskin tarvitsee odottaa.
 

axheart

Jäsen
Loppujen lopuksi kerrankin ihan hyvä tuomarilinja. Santala juttu oli päivän selvä, toivottavasti Aalto selviää pelkillä mustelmilla... Erinomainen ratkaisu oli se Isopää Tomekin jäähykin, vaikka tulikin hiukan myöhään... Sillä oli niin kauan aikaa nähdä että hanska on kiekon päällä, ja silti meni lyömään...
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Favorinhan oli harvinaisen ajan tasalla. Tomekin jäähy nyt oli vähän siinä-ja-siinä. Ja olen muuten samaa mieltä Cobolin kanssa, paitsi että 5+20 oli parempi.

Tällästä. No huomenna sitten Areenalle ihastelemaan maanantai-illan hurmosta ja jääkiekon riemujuhlaa, kun piinkovaan taisteluun asettuu kaksi varmuudella 110% lasissa loppuun asti vetävää joukkuetta tappelemaan himoituista kahdesta pisteestä ja SM-liigan runkosarjan mestaruudesta.

-TommyT-
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös