HPK-HIFK To 3.2.2005

  • 50 386
  • 383
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
HPK-HIFK to 3.2. Rinkelinmäki

The Battle of Bagel Hill

Aloittakaamme otteluketju siteeraamalla Manowaria:

"Nobody tells a man how to play, it just ain't that way!"


(kappaleesta "All men play on 10") Tässä ottelussa toivoisin kuitenkin, että Jukka I Nobleman olisi poikkeus ja häntä kuunneltaisiin, eritoten sitä kohtaa missä hän neuvoo ritareitaan jättämään tyhmät jäähyt pois. No, eiköhän rangaistuksia silti satele puolin ja toisin, itse ainakin odottelen kohtuullista tunnelatausta.

HIFK tavoitellee vielä bronzetilaa runkosarjasta ja tämänkaltaisilla suunnitelmillahan kesy puuma suorastaan kerjää verta kuonostaan kun taho, jonka varpaille astutaan, on kuitenkin pronssikauden suvereeni hallitsija, Da Club.

HIFK on onnistunut värväämään riveihinsä lisää palkkasotureita kaukaisilta mailta, uusin lisäys muukalaislegioonaan on halloweeniä vuoden ympäri juhliva kieroakin kierompi savolainen velho, toki arvoasteikoissa erästä toista Velhoa (ei, ei Gandalf) alempi.

Kanta-Hämeen kenttälasaretti on ilahduttavan tyhjä (vain Tuukka I Piledriver potee) ja odotettavissa on vyysinen ja kuuma taisto, joka päättyy 4-3.

Pakollinen 'Seuraa heitä'-osio:

Jani Keinänen: Jatkaako Keikka esimerkin näyttämistä joukoilleen? 4 viime pelissä 6 pistettä.

Rostislav Klesla: Nyt varmaan kotiyleisön edessä luvassa myös jonkin verran power playtä?

Oliver Setzinger: Ilmeisesti (?) Lahdessa penkillä, nyt Alppien jodlaajalle peliaikaa! Viimeksi Nordiksella Olli oli liukas kuin Tero Lehterä lipeäkalatynnyrissä.

Päällikkö Kikkailevan Kurpitsan ketju: Kyykytti narreja, epäilemättä samassa koostumuksessa Rinkelille, näin IFK:lla melkein 2 rankaisuun kykenevää ketjua (Harkins käsittääkseni edelleen talvihorroksessa)

Harri Rindell: Edes Jokerilla (tuttu elokuvasta Batman) ei ole noin sanoinkuvaamattoman maireaa kestoilmettä. IFK:lla täytyy olla todella paljon ylimääräistä tuohta.

Joten koordinaatit torstai-illalle: C5.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kuuden pisteen ottelu. Tätä IFK:n ei ole vara hävitä, mikäli mielii kolmen joukkoon ja välttää siten Jokerit välierissä.

Punanutuilla hieno ja varmasti itseluottamusta kasvattava voitto alla paikallispelissä. Kerho on pelannut ailahtelevasti, mutta kerää pisteitä kuitenkin tasaisesti heikommasta välisarjastaan.

Tasuri hyvä lähtökohta. Kiekkoillasta täytyy näillä lähtökohdilla tulla upeata katseltavaa. Mielenkiintoista nähdä, pystyykö IFK viemään peliä Rinkelinmäellä, vai joutuvatko ottavaksi osapuoleksi.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
A Clash of the Titans

A long time ago, on the shores of Vanaja, there was a group of knights, whose mission was to slay the red beast of Nordenskiöldinkatu (postinumero 00250, HKI). (tähän kun vielä saisi musiikkia ala Strongbad...)

Tiukkaa vääntöä siis tiedossa. Veikkaisin, että tämä peli ratkeaa siihen, kumpi joukkue tekee enemmän maaleja. Vanha vitsi, edelleen huono.

Tässä on nyt taas sellainen mittari Kerholle. Voitto IFKsta pitäisi juuri ko. joukkueen takana ja HPKn vankemmin kolmossijalla. Helppoa se voittaminen ei tule olemaan. Ylivoimalla pitäisi onnistua, jos halutaan pitää ne 3 pistettä H-linnassa.

Klesla saa kunnon haasteen huomisessa ottelussa, kun vastassa on Jokinen, Pirjetä, Vopat ja muut jättiläiset.

Kerhon voittomahdollisuus lepää näiden herrojen hartioilla:

Keinänen: pisteitä ja johtotaitoa, kuten ketjun avauksessa mainitaan. Keikka & co:n tehtävänä on tod. näk. pelata Pirjetän ketjua vastaan.

Louhi: vääntöä ja maskia. Räkämaali tai kaks.

Klesla: siivotaan se oman maalin edusta.

Noronen: ei helppoja, ei tässä ottelussa.


Peli päättyköön 5-3, viimeinen mallia tm.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Ensimmäinen kerta ehkä viiteen kauteen, kun odotan tiukkaa ja vähämaalista matsia Hämeenlinnassa. Viime vuosina nämä matsit ovat muistuttaneet enemmänkin HPK:n maalintekoharjoituksia, mutta nyt on luottoa omiin tiedossa. Paikalla ollaan, toivottavasti iloisin mielin myös pelin jälkeen.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Hämeenlinna, ah, kylä jossa takit viuhuvat aina oman joukkueen edun vuoksi ja selkärangat notkuu. Helpot pinnat luvassa HIFK:lle - J.Jalosen sekä Lintumäen viikonloppuinen yhteenotto on aiheuttanut närää joukkueen sisäisessä hierarkiassa.

Toivottavasti sm-liiga fan-clubien salibandy turneelta tuttu "Jaajo" on löytänyt tiensä katsomoon!
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Tärkeä ottelu edessä ajatellen sijoituksia 3-4. Tässä ottelussa tullaan nökemään häikäilemätöntä fyysisyyttä, joten ylilyöntienkin mahdollisuus on olemassa. Kaikki merkit viittaavat kotivoittoon; ellei edellistä narri-tappiota lasketa, niin Kertziltä on viety pisteet Hämppylinnasta viimeksi...onko totta, 6. marraskuuta mennyttä vuotta? Ja sen teki JYP maalein 4-6.

Apropoo: Milläs seudulla nykyään vaikuttaa vanha tuttu T. Arima? Vieläkö on Lahdessa junnukuvioissa?
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
MTV3 +

Eikös tämä ottelu näy maksullisella maikkariplussalla? Missäpäin sitä pääsee katsomaan? Mielellään suhteellisen savuttomasti?
Chelsea?
Sport Academy?
Mexi?
Entä Espoon suunnalla?

Onko tietoa?
 

exteberria

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Hegu
Eikös tämä ottelu näy maksullisella maikkariplussalla? Missäpäin sitä pääsee katsomaan? Mielellään suhteellisen


Näyttää tosiaan ja tuon toisen ketjun mukaan ainakin nämä kaksi Pubia näyttää pelit:

Espoossa Kivenlahden ostarilla STV (Se Toinen Vesi) näyttää pelit. Kolmostuoppi irtoaa kolmella eurolla.. ;)

Sport Pub Chelsea Helsingin rautatieaseman kulmalla näyttää myös plussataistoja.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Sport Pub Chelsea näyttää tämän matsin (tarkistin listalta), mutta mites on Mexin laita?

Sinnehän kaiketi yleensä IFK-henkiset kerääntyneet katsomaan peliä.

edit: Tarkistin asian soittamalla, kyllähän nuo sen kuulemma näyttävät.
 
Viimeksi muokattu:

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Jooh. Huomenna hämeenlinnaan paikan päälle. Nyt ois hyvä paikka kuroa hpk:n johtoa kiinni ja unelmoida vielä 3. paikasta. eiköhän tästäkin tulee tiukkaa vääntöä. Toivotaan vaan että HIFK:n peli muistuttaa enemmän Jokeri-peliä kuin Tps-peliä. Voittoa ja Päällikön avauspistettä lähdetään hakemaan. Onko tietoa, että ehtiikö Marek jo tähän peliin ja pelaako Häppölä? Tänään ainakin näin jätkän ja ihan terveeltä se näytti..
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Voitto perkele tästä ja hyvä on! Luotan veskariin joka toivottavasti on Mika ja hoitaisi homman puhtaasti. Voitto kaalein 3-1.. Setzinger2 ja Klesla tm..Maali per peli näes! Toivottavasti fyysinen peli ja puhdas sellainen. Kuka on seeprana?
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Viestin lähetti puuha-pete
Voitto perkele tästä ja hyvä on! Luotan veskariin joka toivottavasti on Mika ja hoitaisi homman puhtaasti. Voitto kaalein 3-1.. Setzinger2 ja Klesla tm..Maali per peli näes! Toivottavasti fyysinen peli ja puhdas sellainen. Kuka on seeprana?

Ei harmainta aavistusta seeprasta, mutta mututuntumalla voisi arvioida Ring-ring-pummin olevan vuorossa. Miksi muuten ei ole Reijoa näkynyt piktiin aikoihin Hämeenlinnassa? Yhteenaikaanhan Repa oli jatkuvasti vislaamassa.
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihan mututuntumalla veikkaisin/toivon Levosta päätuomariks. Japa kun yleensä on hoitanu noi kierroksen kärkikamppailut.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tärkeä peli HIFK.lle jos halutaan taistella siitä runkkarin kolmannesta sijasta.

Maalivahtipeli ratkaisee paljon. Näin HIFK-fanina pitää toivoa, että Vokoun ottaa ne tarvittavat ja pisteet lähtevät stadiin.

Itse seuraan peliä digiboxin välityksellä kotipuolessa.

Edit: Onko jollain tietoa pelaako Marek jo huomenna?
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Jänistyttääkö Jereä taas?

Karalahden Jerellä on jo pitkät perinteet näiden HPK -ottelujen väliinjättämisessä ja siksipä kysynkin että onko Jere huomenna pelikunnossa vai Karaokea laulamassa Pataässässä?

Itse veikkaan taas kerran vahvaa Pataässää.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Marek poissa koko viikon

Hymy - Harri tiesi kertoa narriottelun petoklubihaastattelussa, että Zidde on koko viikon pois. Kaveri on tsekinmaalla ihailemassa perheenlisäystä. Eli missaa myös kaanimatsin perjantaina.

Häbästä ei ollut puhetta.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Vieraat vievät

Sellainen kutina on, että vieraat vievät tänään. Tai ainakin on tämän kauden toistaiseksi vaikein peli Kerholle. Kerhon peli ei ole ollut aivan uomissaan, vaikkei kyllä raiteiltaankaan. Sen sijaan IFK:lla on todella kova tsemppi päällä, kun änärihaalittujen pitää näyttää, että sitä testosteronia muuten löytyy, ja muiden pitää näyttää, että löytyy sitä muualtakin. Tässä pelissä haetaan jo vähän asetelmia keväämmällä käytäviin peleihin, joten pikku ylilyöntejä saatetaan nähdä.

Jos Kerho voittaa niin se todistaa, että Kerhon puolustus on paljon parempi kuin IFK:n. Jos taas IFK voittaa niin se ei kyllä todista puolustusten voimasuhteista yhtään mitään. Nii!
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Re: Marek poissa koko viikon

Viestin lähetti RoopeS
Hymy - Harri tiesi kertoa narriottelun petoklubihaastattelussa, että Zidde on koko viikon pois. Kaveri on tsekinmaalla ihailemassa perheenlisäystä. Eli missaa myös kaanimatsin perjantaina.
Kiitoksia infosta, jos näin kerran on,niin toivottavasti meillä on mukana jompikumpi parivalljakosta Turunen-Kurvinen. Nimittäin 3 pakkiparilla on vaikea näitä pelejä viedä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Re: Marek poissa koko viikon

Viestin lähetti Frankie
Nimittäin 3 pakkiparilla on vaikea näitä pelejä viedä.
Kuule, meidän pakisto on niin rautaa, että kaksikin paria on riittänyt. Vai pitäisikö sanoa kaksi ja puoli. No, ei puolikas voi yksinään muodostaa paria, joten sanotaan se kaksi. Ja siihenkin on jo laskettu pari junkkaria, joiden oikea paikka olisi vielä ikärajoitteisten peleissä. Tämä jos mikä todistaa tuon juupas-eipäs kinan kallistuvan meille tuolla toisessa ketjussa.

Olen tässä arponut jo pari päivää, josko hakisi piletin illan peliin. Näkisi Kleslan ja isopäisen appelsiinimehun. Muutenkin on tiedossa viihdepainotteinen peli. Harvemmin tämä parivaljakko tyytyy neppailemaan pitkiäkiekkoja ja muuta kamaluutta. Yllyttäkää, saatan tulla paikalle.
 

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Viestin lähetti exteberria
Näyttää tosiaan ja tuon toisen ketjun mukaan ainakin nämä kaksi Pubia näyttää pelit:

Espoossa Kivenlahden ostarilla STV (Se Toinen Vesi) näyttää pelit. Kolmostuoppi irtoaa kolmella eurolla.. ;)

Sport Pub Chelsea Helsingin rautatieaseman kulmalla näyttää myös plussataistoja.

Taisi olla ainakin viime viikonloppuna tuo STV:n tykki pashana, kannattaa varmaankin soitella sinne ennen pettymystä. Mut pelin aikana tuoppi on muuten €2,50 . Siitä pojot.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Miten on saako omia A-junioreita ottaa mukaan liigaan??? Vai pitääkö heidätkin olla rekisteröity?

Meinaan vaan, että jos Kurvinen ja Turunen eivät pysty pelaamaan, niin miksi (jos se on vaan mahdollista) emme nosta vaikkapa Rami Hovista liigan mukaan.
 

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Keskivertorunkosarjapeliä kovempi taisto edessä. No, ei se mitään, sillä meillä on Rusty! HIFK:lla on kylläkin pieni etulyöntiasema - Marekin poissaolosta huolimatta - koska meiltä puuttuu Tuukka.

Maalivahtien on tänään onnistuttava. Noronen vs. Vokoun eivät kuulosta veskareina ollenkaan huonoilta. Eiköhän tuo Noronenkin ole taas pelipäällä Pelicans-väsyn jälkeen.

Jaa'a.. olisikohan niin, että vääntäytyisin paikalle. Kai niitä lippuja riittää vielä ovella jaettavaksi?
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: Re: Marek poissa koko viikon

Viestin lähetti Ossi
Yllyttäkää, saatan tulla paikalle.

Pakkohan sinun on tulla katsomaan näyttääkö Vompatti taas keskisormea C5:sille. Tai kuinka paljon OJ kuulee kaljustaan kommenttia samaisesta katsomonosasta. Ja vielä mielenkiintoinen kysymys; saako OJ yhtä isot taputukset kuin Koivu taannoisella vierailullaan? Minä ainakin laitan ison käden tälle Päällikölle.
Omiakin kannattaa välillä seurata kuten Rustya, Keikkaa, Mäkkäriä ja Jaskaa. Ja onhan se paikanpäältä nähtävä onko Nortti todellakin pudottanut tasoaan vai halusiko huijata vaan IFK:n pelaajia odottamaan helppoa voittoa.

Pelin päättymistoive 4-2 meidän maalit: Jaska, Rusty, Mäkkäri ja Lamppu.

Edit: yksi pointti vielä
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
HPKn ketjut ja pakkiparit:

Louhi-Voutilainen-Rita
Hahl-Holden-Setzinger
Lahti-Keinänen-Mäkiaho
Laakkonen-Loikas-Hassinen

Eskelinen-Laamanen
Laitinen-Jokela
Sicak-Klesla
Immonen

Maalissa Noronen

Eli ainakin yksi pieni muutos on tehty, eli Olli takaisin Holdenin ketjuun. Ketjut 1, 3 ja 4 ovat nyt olleet samat jo muutaman pelin ajan, joten luulisi sen yhteispelin toimivan koko ajan paremmin. Tänään sitä meinaan tarvitaan.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
IFK tänään

Vokoun
(Lundell)

Pärssinen - Harkins - Kuhta
Jokinen - Pirjetä - Ruutu
Luttinen - Hirschovits - Vihko
Vopat - Häppölä - Järvinen
Laine, Petrell

Pikkarainen - Karalahti
Söderholm - Varakas
Kultanen - Laakso

Jonkin verran muutoksia tullut. Varakas on tänään kakkosketjun pakkina Söden kanssa, vaikea ymmärtää miksi. Epävarmin pakkimme kun on. Vihko saa näyttöpaikan kolmosen laidassa, ja Häbä on tervehtynyt jälleen. Laine ja Petrell ylimääräisinä hyökkääjinä, joten kuudella pakilla mennään, kun Kurvi on loukkaantuneena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös