HPK 2004-2005, Rosteri ja Strategia

  • 131 012
  • 683
Tila
Viestiketju on suljettu.

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti wilco
Asioista saa ja pitää keskustella ja väitellä, mutta silti joukkue jota kannatan, tulee aina olemaan HPK. Meni miten päin vain.

Tässä on useamman vuoden aikana nähty, että mikään ei tunnu riittävän "faneille". Onko tullut ajatukseen, että luottamuksen anto ja kannustus voisivat tehdä jotain, vaan hiljaista on välillä ollut hallissa. Jos muu ei riitä kuin kovapalkkainen alisuorittaja, niin haistakaa vittu...

Ja uskon siihen, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa...

Lainaamani ensimmäisen kappaleen nyt pitäisi olla itsestäänselvyys.

Väittämääsi "mikään ei riitä"-ajatteluun voin ainakin omalta kohdaltani sanoa, että viimeiset vuodet ovat menneet sen verran hienosti aina välieriin asti, että nälkä on kasvanut syödessä. Näihin pronssimatseihin on kuitenkin mennyt jo maku. Olisi todella uskomattoman upeata voittaa (viimeinkin) se Suomen mestaruus. Siihen ei kuitenkaan joka kausi ole tietenkään saumoja Kerhon resurssit huomioiden. Ehkä pitäisi pari kautta rypeä, niin sitten ehkä pronssimatsikin jälleen sytyttäisi. Tällä hetkellä ei. Vain voittajat muistetaan...
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti Begbie
Omasta mielestäni Voutilainen on enemmänkin maalin-, kuin pelintekijä, joten siksi sopii paremmin laitaan. Lisäksi aloittajana Voutilainen on heikohko, mikä myös puoltaa laiturin paikkaa (Mäkkäri tais ottaa kolmoskentän aloitukset viime kaudella). Voutilainen on nopea pelaaja (tämäkin ominaisuus tulisi paremmin esille laidassa).

Tuossa nyt joitain syitä siihen, miksi Voutilaisen tulisi pelata laituria. Osittain mutuakin on mukana.
Edelleen palaan kysymykseen, jonka esitin jo aikaisemmin tässä ketjussa saamatta vastausta. Miksi pelintekijän pitää olla sentteri? Laakkonenkin on enemmän pelin- kuin maalintekijä, mutta silti laituri.

Tästä joukkueen yleisestä tilasta olen edelleen sitä mieltä, että se on hyvä, kunhan ykkössentteri saadaan. Eikä sen sentterin tarvitse edes olla mikään waynegretzky
 

Prujita

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse olen Master Godin kanssa samaa mieltä. HPK:n laituriosasto ihan ok ja senttereistä Keinänen ja Voutilainen ovat hyvään peliin kykeneviä. Loikaksen avuja Jalonen kehuu Liljaniemen ansiokkassa kolumnissa. Ehkä se asia onkin niin hyvät kanssakeskustelijat, että me tavalliset jääkiekon katsojat emme ymmärräkään pelistä välttämättä tuon taivaallista. Ja sen takia esimerkiksi Väisänen pelaa pelistä toiseen.

Itselläni on tapana pyrkiä positiiviseen ajatteluun ja luottaa HPK:n seura- ja valmennusjohdon taitoihin. JJ on helevetin hyvä valmentaja, joka saa tämänkin joukkueen ajan myötä pelaamaan ihan mukavasti.

Meillä Kerho-faneilla nälkä tosiaan tuppaa kasvaa syödessä, mutta pitäisi ymmärtää se fakta, että SM-liigan tasoisessa sarhassa pronssiotteluun pääseminen on kivikova suoritus. Eikä se ole mikään itsestäänselvyys, näin pienessä kaupungissa välivuosia tulee vääjäämättä. Silti valmennus ja seurajohtokin on voinut onnistua tehtävässään. Urheilussa muut vaan voivat olla parempia.

-pikkunoita-
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti Master God
Edelleen palaan kysymykseen, jonka esitin jo aikaisemmin tässä ketjussa saamatta vastausta. Miksi pelintekijän pitää olla sentteri? Laakkonenkin on enemmän pelin- kuin maalintekijä, mutta silti laituri.

No ei välttämättä pidä olla, mutta kiekottomassa pelissä sentteri on monesti se alin hyökkääjä (jopa pakkien kanssa samalla tasolla siniviivalla). Laitahyökkääjät karvaavat ylempänä. Mikäli laiturit karvaavat kiekon pois niin tällöin tulee monesti ylivoimahyökkäys. Useimmiten kuitenkin vastustaja pystyy ohittamaan ne ensimmäiset karvaajat ja menettää (jos menettää) kiekon vasta siinä siniviivan tuntumassa tai heittää kiekon päätyyn. Tällöin ne peliä rakentavat pelaajat ovat useimmiten jompi kumpi pakeista tai se sentteri. He avaavat ensimmäisellä syötöllä hyökkäyksen eli toimivat pelintekijöinä. Se ensimmäinen syöttö on todella tärkeä.

Tokihan Laakkonenkin voisi olla se alin karvaaja hyökkääjistä, mutta yleensähän hän on ollut se ylin karvaaja. Tämä varmaan johtuu Laakkosen todella hyvästä pelin luvusta ja nopeudesta.

En tiedä, saiko tästä sepostuksesta nyt mitään selvää. Meni jo vähän liian "westerlundmaiseksi". Pääpointti kuitenkin se, että sentterille osittain näiden puolustuspelaamiskuvioiden vuoksi se pelinrakentelu usein jää.
 
F

Flonaldo

Työsulkupelaajista: Miksi SM-liigassa ei tulevalla kaudella juuri nähdä muita NHL-pelaajia kuin jo tässä vaiheessa ilmoitetut? Esim. IFK ei tule saamaan Buccaneerin kaipaamaa nelikkoa.

Raha on helppo ja yksinkertainen vastaus. Pelaajien täytyy vakuuttaa nykyinen sopimuksensa (vähintäänkin) ja heidän kannaltaan turvallisin ratkaisu olisi vakuuttaa myös tulevat ansionsa.

Kun puhutaan miljoonia tienaavista kavereista, nousevat vakuutusmaksutkin todella korkeisiin sfääreihin. Nämä vakuutukset siis ovat siltä varalta, että pelaaja loukkaantuu ja hänen NHL-joukkueensa mitätöi nykyisen sopimuksen + loukkaantuminen on mahdollisesti niin vakava, ettei uusia sopimuksia enää tule.

Toinen pointti on se, että kaverit ovat oleilleet Suomessa nyt pelaajasta riippuen touko-heinäkuusta alkaen. Jossain vaiheessa kuluvaa vuotta heille tulee täyteen kuusi kuukautta Suomessa. Paikallinen verokarhuhan ei tunnetusti anna armoa...

Jos puhutaan useita miljoonia tienaavan kaverin kohdalla vaikkapa kymmenen prosenttiyksikön verolisäyksestä, kyseessä ovat sadattuhannet eurot.

Luuletteko siis tosissanne, että esim. Olli Jokinen tahtoo maksaa omasta pussistaan satojatuhansia euroja ja IFK maksaa useita kymmeniätuhansia siitä ilosta, että Kurpitsapää pelaa puolentusinaa ottelua Nordiksella?

Kucharcikista: Ei Kuhaa kukaan savustanut ulos. Sen sijaan häntä ei myöskään rukoiltu jäämään tai kielletty lähtemästä. Tomas halusi pois, eikä enää ollut "Kerhon mies" - ei sitä ollut sataprosenttisesti viime kaudellakaan. Vaikka kuinka olisi nimet sopimuspapereissa, ei tuossa tilanteessa ole seuralla muuta vaihtoehtoa.

Holdenista: Kaverille tehtiin tosiaankin iso tarjous, todella iso. Sveitsistä vain tehtiin vielä paljon isompi, sille ei voi mitään. Kun Holden meni sivu suun, ei kuitenkaan panikoitu ja napattu ensimmäistä vastaantulevaa kaveria - ihan oikein tehty. Vaikka se tuska sentterin puuttumisesta onkin todella kova, tärkeämpää on että kaveri on sen tasoinen, että sen kehtaa marssittaa avauskokoonpanoon jäälle vaikka viimeisessä finaalissa. Mieluummin odotellaan tässä vielä jonkin aikaa kuin ostetaan sikoja säkeissä.

Martinsista: Ko. herran kanssa eivät päässeet muut suomalaiset seurat neuvottelemaan, sillä JYP oli ainoa vaihtoehto - muiden kanssa ei edes puhuttu small-talkia ja heitetty kehiin absurdia tarjouspyyntöä.

Se riski: Se toteutui, sille ei voi mitään. Kyllä Coloradon suunnalta yritettiin varmasti urkkia tietoja, mutta ei NHL-seuroja juurikaan kiinnosta jonkun HPK:n elämän helpottaminen - kertovat mitä kertovat sitten kun kertovat. Ottaen huomioon Riksan sopimuksen ja kaikki muut seikat tapauksen ympärillä, oli Kerhon johdolla kaikki syy olettaa, ettei Hahlia farmiin passitettaisi.

Kerho on kuitenkin sen verran pieni seura, että täällä täytyy välillä tuollaisia riskejä ottaa. Taloudellisia riskejä taas HPK:lla ei ole varaa ottaa, se on selvä. Sen takia joskus pitää hieman uhkapelata ja tällä kertaa homma kusi reisille. Onneksi johdossa on sen verran taitavia jamppoja näissä asioissa, että ne reidetkin saadaan varmasti puhtaiksi.

Väisänen (&Loikas): Tämä liittyy vähän tuohon, mitä Jalonen kertoi haastattelussa. Kavereille ei anneta mahdollisuutta, vaan heidät on jo valmiiksi luokiteltu lokeroihin.

Ei Väisänen ole mikään maalitykki, eikä häntä sellaiseksi tänne hankittukaan. Kaikki negis Väisästä kohtaa juontuu siitä, että kaveri joutui pelaamaan liian korkealla ketjuissa viime kaudella loukkaantumisten ym. takia.

Nelosketjussa Väiski on hyvin käyttökelpoinen suhari, siinä roolissa erittäin hyvä liigapelaaja. Samoin Loikas on nelosketjun keskellä erinomainen vaihtoehto. Kai se jotain positiivista kertoo näistä kavereista (vaikkakin negatiivista muusta joukkueesta), että herrat olivat viime kevään pleijareissa ja tämän kesän harjoituspeleissä ottelusta toiseen Kerhon parhaimmistoa.

Kuznetsovista / -lle: Mikä/mitä on HPK? Jossain välissä se on ollut tsekkiläisiä takatukkajannuja ja heidän kuvioitansa? Joskus ennen muinoin Peltola-Kivelä-akseli, joskus Igge ja hänen lättynsä.

Aina Kerho on kuitenkin ollut iloinen, hyökkäävä, luisteleva ryhmä. Se on se Kerhon imago. Ei tämä nykyinenkään joukkio minun mielestäni mitenkään kaukana tuosta luonnehdinnasta ole. Päinvastoin, luisteluvoimaa riittää yllinkyllin ja iloista hyökkäyspeliäkin tullaan näkemään.

Se ettei ryhmässä ole vujtekeja eikä vlasakeja, ei tee siitä minun mielestäni mitenkään epä-HPK:ta. Sellaista taitoa ei ole, mutta ei se myöskään ole Kerhoa.

Igge on tämän meidän HPK-laatikkomme parhaita kirjoittajia, ehdottomasti. Joskus kuitenkin kaipaisin sinultakin hieman avoimempaa mieltä ja lähestymistapaa.

Sinun tapasi ajatella jääkiekosta ei ole se ainoa oikea. Joukkue voi pelata hyvin ja värikkäästi ilman niitä vujtekeja. Aina ei keskushyökkääjän tarvitse olla se kiekollisen pelin dynamo, kaiken A ja O.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti Flonaldo
Väisänen
Ainakin itse käytän sanaa "väisänen" adjektiivina kuvaten ns. rivimiestä, ansiottomasti liian paljon peliaikaa saavaa peluria. Myönnän nyt ensimmäisen kerran myös itselleni että moinen on epäreilua ja asiatonta. Pyrin parantamaan tapani, ainakin vähän. Suuntaan energiani vaikkapa Louheen, joka on paljon paskempi kuin Väisänen mutta on saanut osaltani olla joltisessakin rauhassa koska on "meidän Jykä". Tosin pitää kyllä nyt sitten antaa Louhellekin mahdollisuus, pitäisi osata olla etukäteen päättämättä kuka on hyvä ja kuka huono. Se on perkeleen vaikeaa.

Flonaldolle: Jalonen kyllä Liljaniemen kolumnin mukaan lupasi/uhkasi HPK:n olevan tulevalla kaudella jotakin ihan muuta kuin iloista hyökkäyspeliä. Tosin minä olen aina ollut sitä mieltä että mielummin kahvattu mestaruus kuin iloista hyökkäyspeliä.
 

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyökätäään ei kahvata

Viestin lähetti Twite
...Jalonen kyllä Liljaniemen kolumnin mukaan lupasi/uhkasi HPK:n olevan tulevalla kaudella jotakin ihan muuta kuin iloista hyökkäyspeliä. Tosin minä olen aina ollut sitä mieltä että mielummin kahvattu mestaruus kuin iloista hyökkäyspeliä.

Ei käy.

Koko kausihan tässä pitäisi peleistä naatiskella, eikä pelkästään keväällä mestaruudesta pari päivää. Kahvakiekkoako sitten joutuu mestaruushaaveissa katselemaan pitkin talvea?

Tottakai voitto aina maistuu, ja varsinkin mestaruus maistuisi, mutta kun se kahvaaminen ei ole sillekään mikään tae.

Minun mielestä jatkukoon Kerhon "iloinen hyökkäyspeli", kävi keväällä miten hyvää.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Juuri sehän tässä eniten vtuttaakin, että tällä materiaalilla menestyminen edellyttää pelin viihdyttävyyden karsimista. Ilman taitavia jannuja (yksi Laakkonen ei kesää tee, vaikka onkin nykyjengin valopilkku) ei voi pelata taitokiekkoa. Voimme siis joko:

A. Menestyä rautakorpeilulla

taí

B. Yrittää pelata taidokasta vauhtikiekkoa ja jäädä pleijareista

Kun johto on asiat nykytilaan päästänyt, sopii toivoa, että valitsevat kaiken uhallakin vaihtoehdon A. Eihän divariin voi pudota ja onhan sentään Pelicans...

Ennen kuin joku mussuttaa liioittelusta, niin totean, että nykyrosterilla realistinen sijaodotus on:

8-9
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Kyllä se peli siitä kun luistellaan vaan niin perkeleesti ja yritystä löytyy, tossa joukkueessa on kuitenkin vauhtia ja kovuutta tarvittaessa. Mun lääkkeet on saatanallinen liike ja vastustajat päätylaudotuksesta läpi, yleisö viihtyy.

Kiitos ja anteeks.
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Moni täällä on maininnut Kerhon vahvuuden olevan kova luistelu ja taklauspeli. Mutta jos pelkällä kovalla luistelulla aiotaan pärjätä, niin tännehän olisi pitänyt hankkia esim. Janne Hänninen ja Jeremy Whitherspoon. Näillä miehillä sitä luisteluvoimaa ja nopeutta riittää.
Menköön perkele koko Kerhon joukkue vaikka kuinka kovaa luistimilla ja taklatkoon vastustajat vaikka koko hallista pihalle, mutta KUKA TEKEE MAALIT. Kysynpä vaan.
Kertokaahan viisaammat, kuka kerholaisista on tehnyt SM-liigassa yhden kauden aikana vähintään 20 maalia? Omien muistikuvien mukaan ei yksikään. Hassinen ja Laakkonen ovat tehneet parhaimmillaan 19 maalia.
Joukkueesta puuttuu selkeästi maalintekijä sekä "takatukkainen lätynheittäjä", jonka passeista niitä kiekkoja pistetään sisään.
Ai niin, mutta onhan meillä Hannu Väisänen.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Viestin lähetti Ice71
Hassinen ja Laakkonen ovat tehneet parhaimmillaan 19 maalia.

Hassinen teki kaudella 01-02 Tapparassa 24 maalia.

Mutta ihan totta, eihän joukkueessa ainakaan rutinoituneita maalintekijöitä liiaksi asti ole. Sellaista niin sanotua takuu varmaa maaliseppoa.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minä olen aina pyrkinyt kirjoittamaan HPK:sta objektiivisesti, joskus jopa hieman yliampuvasti kritisoiden. Tällä palstalla on niin paljon "värilasi"-porukkaa, että väkisinkin tahtoo aina välillä ottaa yläkertaan kipeää. Minä olen peilannut HPK:n tämän kauden joukkuetta tässäkin ketjussa vain ja ainoastaan suhteessa liigan ehdottomaan eliittiin ja siinä suhteessa HPK:lla on vielä todella paljon työmaata edessä. Niin pelillisesti kuin myös materiaalin suhteen. Jos pelataan vain sijoista 6-10, niin asiathan ovat ihan kohtuullisesti.

Mitä sitten tulee tähän HPK:n imagoon iloisesta kiekollisesta pelaamisesta, niin se on mielestäni se tavaramarkki, jolla tänne voidaan nuoria lahjakkaita pelaajia saada jatkossakin. Tämä rohkea kiekolliseen taitoon perustuva jääkiekko on myös se peli, jota minä henkilökohtaisesti mieluiten tahdon katsoa. Jo viime kaudella nähtiin kuitenkin tyystin toisenlaista pelaamista. Heitettiin kiekkoa päätyyn ja passailtiin keskialueella. Ei kyetty haastamaan vastustajia kiekollisena, vaan luovuttiin kiekosta vetämällä ränniin. Ei tuollaista keskialueella kyttäilyä ja paidoissa roikkumista jaksa kukaan katsoa koko talvea, varsinkaan jos se ei tuota tulosta. Osalle katsojista riittää tietysti se, että Kerho voittaa. Jee-jee, oli hyvä peli.

Itse nautin kuitenkin enemmän sellaisesta pelaamisesta, jossa annetaan tilaa luovuudelle ja rohkaistaan yrittämään tuloksentekoa kiekollisilla ratkaisuilla. Vielä pari vuotta sitten tämä oli myös HPK:n linjaus. Hienointa on nähdä kuinka joistain nuorista lahjakkuuksista kehittyy kokonaisvaltaisesti dominoivia kiekollisia pelaajia. Kiekollinen taito, sulava luistelu ja pelinlukeminen ovat niitä asioita, joita minä arvostan pelaajissa eniten. Eikä minulla ole mitään rajua fyysistä pelaamistakaan vastaan. Sitäkin on hienoa seurata. Keskialueen passailu, sumputus ja virheiden välttely kiekollisen pelaamisen kustannuksella ovat taas niitä asioita, joita en mene hallille katsomaan. HPK on nyt tiukasti muuttumassa juuri tähän suuntaan. Tasapäistäminen näkyy jo latteassa, tasaisen harmaassa materiaalissakin. Persoonat ovat vähissä.

HPK tulee näillä uusilla suuntauksillaan menettämään mainettaan iloiseen kiekolliseen peliin panostavana seurana, jossa annetaan tilaa luovuudelle ja erilaisille persoonille. Olen aina pitänyt Jalosen tyylistä ja tietyllä tapaa jopa hyväksyin viime kaudella tehdyt pelilliset ratkaisut. Silloin ne olivat tarpeen. Tällä viikolla miehen antamat lausunnot siitä, mihin suuntaan nyt mennään ja millaisia pelaajia hän haluaa, nostattivat kuitenkin verenpainetta. HPK:n imago tulee näillä eväillä murenemaan ja ennen kaikkea peli tulee muuttumaan sellaiseen suuntaan, jota allekirjoittanut ei välittäisi katsella. Ilman menestymistä, se tulee näkymään varmasti myös katsojaluvuissa. Itse toki tulen hallille kuten ennenkin aina kun se vain on mahdollista. On sitä ennekin ryvetty.

Persoonia, kiitos.
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
Viestin lähetti tuuski
Ice71: Mäkkäri 21 byyriä

Taisi tuo ihmeellinen tapahtuma sijoittua ajalle keppi ja kivi ;) .

Aikaisempina kausina on ollut tilanne jossa useammalta pelaajalta on voinut odottaa yli 20 maalia. Mutta nyt on tilanne se että itse en ainakaan odota keneltäkään pelaajalta satavarmaa 20 maalin ylitystä. Potentiaalia, jos onnistuu 100 prosentisesti, SAATTAA löytyä Laakkoselta ja Voutilaiselta.
Hassiseen en luota tässä asiassa pätkääkään. Harjoitusotteluiden perusteella mies on saanut Token laamataudin.
 
Viimeksi muokattu:

Sadettaja

Jäsen
Toisaalta voidaan miettiä, että tuossa joukkueessa on hyvin monta hyökkääjää, jolta onnistuu 15 maalin tekeminen:

Jani Hassinen
Jani Keinänen
(Jani Rita)
Janne Laakkonen
Janne Lahti
Jukka Voutilainen
Toni Mäkiaho
Oliver Setzinger

Näistä:

~2 jää alle 15 maalin
~4 tekee tuon 15 maalia
~2 tekee yli 15 maalia

Joten kolmen ensimmäisen kentän 9:stä hyökkääjästä 6:lta voidaan realistisesti odottaa 15 maalia tai jopa enemmän.

Tässä näiden hyökkääjien viime kauden maalimäärät:

Hassinen (Elitserien 11, 41 ott. ; Sm-liiga 24)
Keinänen (13)
Rita (AHL 17)
Laakkonen (8, 37 ott.)
Lahti (14)
Voutilainen (11)
Mäkiaho (13)
Setzinger (Sm-liiga 8, 34 ott. ; PO 4, 8 ott. ; Mestis 4, 8 ott.)

Odotukset:

Hassinen 15
Keinänen 12-15
Rita ~15 (koko kausi)
Laakkonen ~15
Lahti ~15
Voutilainen ~15
Mäkiaho 12-15
Setzinger ~15
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Ice71
Taisi tuo ihmeellinen tapahtuma sijoittua ajalle keppi ja kivi ;) .

...

Öhöm. Kyllä ainakin meikäläisen muistoissa Mäkkäri on profiloitunut keskitason _maailintekijäksi_, joka on myös erittäin kova maalinsylkijä. Siis parhaimmillaan todella hyvä "power foraward". Moni vaan ei nää mäkkärissä muuta kuin ikuisen tappelijan. Miehen pontentiaalia ei vaan muutamiin vuosiin ole saatu täysin hyödynnettyä. Toisaalta, voihan olla että ikä ja perhekin on miestä pehmentänyt...

Mielestäni kyseessä ei ollu ihmeellinen tapahtuma, vaan ihan suoraa seurausta kovasta yrittämisestä ja treenaamisesta. Muistelisin Mäkkärin olleen aika kova treenaaja nuorempana. Vai muistanko väärin?

1995-96
HPK
SM-liiga 50 13 + 15 = 28 67 min

HPK
SM-liiga playoffs 9 0 + 1 = 1 16 min

HPK
A-N 1. divisioona playoffs 1 1 + 0 = 1 0 min
1996-97
HPK
SM-liiga 45 21 + 4 = 25 118 min

HPK
SM-liiga playoffs 10 4 + 4 = 8 10 min
1997-98
HPK
SM-liiga 40 13 + 9 = 22 185 min

Miekka ja kivi? Taidan olla vanha...
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Harjoituspelit Lukkoa ja Kärppiä vastaan kertovat karua kieltään siitä missä mennään. Ei puutu kuin pari asiaa:

1. pelintekijät
2. maalintekijät
3. taito
4. yritys

Jotain voisi vieläkin tehdä jos ottaisi sormen pois pyl***tä ja heräisi huomaamaan tosiasiat. Toisaalta, onhan se ihan hupaisaa vaihtelun vuoksi jäädä pleijareiden ulkopuolelle. Pystyy keväälläkin tekemään duunia kun kaikki aika ei mene kiekon seuraamiseen.

Mutta onneksi meillä on Väisänen, jota on aivan aiheettomasti dissattu. Kyllä kaikki on hyvin, ei ole mitään syytä valittaa, luottamus joukkueeseen on kova jne. jne.

Kun meidän fyrkat eivät tänä vuonna näytä riittävän pelaajista kilpailtaessa edes Jypille, kysyisin vienosti:

MITÄ tapahtui Vujtekin, Virran, Tuuskin ja Kuhan palkkarahoille? Annettiinko Väisäselle kenties kunnon kuoppakorotus?
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Viestin lähetti Jussih
Ennen kuin joku mussuttaa liioittelusta, niin totean, että nykyrosterilla realistinen sijaodotus on:

8-9

Vai sellaista; jos joukkueen menestys "muka olisi" suoraan verrannollinen paperilla oleviin keskushyökääjien nimiin, ehkä silloin. Joukkue on kuitenkin osiensa summa ja jos vaikkapa katsoo Kerhon laituritilannetta, niin itse ainakin jaksan vielä uskoa valoisaan kauteen - kaikesta huolimatta.

Jossain vaiheessa, joku vahvistava keskari ja joukkue on vähintään kuuden joukossa!

Mahdollisia, joskin pienimuotoisia vetoja otetaan vastaan.

Jussih:

Väitän, että Kepa on 6. joukossa. Sinä väität, että ei? Onko vedeon paikka?
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Viestin lähetti Jussih
Harjoituspelit Lukkoa ja Kärppiä vastaan kertovat karua kieltään siitä missä mennään. Ei puutu kuin pari asiaa:

1. pelintekijät
2. maalintekijät
3. taito
4. yritys


Ei ole tarkoitus tässä nyt keskittyä yksittäisen kirjoittajan mielipiteisiin, mutta pakko on kommentoida, jos ovat omieni kanssa kovasti ristiriidassa.

Silläkö ei sitten ole edellä mainitsemiesi asioiden kanssa mitään tekemistä, että kausi on vasta alkamaisillaan ja jäällä on oltu aika minimaalinen aika?
 

ZD

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kun sitä ei kerran täällä ole vielä mainittu, niin IS Urheilu huhuilee Aleksei Zhamnovia Kerhoon työsulun ajaksi.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Siis anteeks mitä?Aprillipäivästä erehtynyt vai mitä tuubaa tää on?Ei voi olla totta....

Hienoa tietenkin jos näin on,mutta onko kyseessä siis lakonajan pelaaminen vai kokokausi???
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Otetaan sitten K. Tkachuk kanssa, Oliver voi kyllä stuntata Teemua.

Tuntuu aika uskomattomalta ajatella että jos Holdenista tehtiin jo "todella iso" tarjous, ja jäätiin kakkoseksi, niin miten Zhamnovista voitaisiin edes kilpailla.


edit. Kun en nyt mitään juoruketjua jaksanut etsiä, heitetään tänne, että eivät taida Laakkonen, Mäkkäri ja Setzinger(?) tänään pelata kun eilen niin piitkään Metropolissa viihtyivät.
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti ZD
Kun sitä ei kerran täällä ole vielä mainittu, niin IS Urheilu huhuilee Aleksei Zhamnovia Kerhoon työsulun ajaksi.

Jaaha, mitenhän tähän suhtautuisi... kun meillä pelaa jo (Jääkiekkolehden mukaan) SM-liigan viidenneksi paras keskushyökkääjä (Jukka Voutilainen), olisi Zhamnovin tasoinen kaveri melkoinen paukku tänne. Eri asia sitten on, suostuuko Jukan tasoinen tähtisentteri jäämään Zhamnovin varjoon.

Laakkosen, Mäkkärin ja Setzingerin toiminta huolestuttaa. Miten Glenille kävi?
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Alexei Zhamnovilla ei ole NHL-sopimusta ensi kaudesta, joten periaatteessa miehen ei tarvitse ottaa minkäänlaista vakuutusta NHL-seuransa vuoksi. Tosin turvatakseen itsensä jonkinlainen vakuutus varmasti kannattaa hankkia. Mutta eihän tänne haluta mitään slaavilaisia lätynheittäjiä..? HPK:lla on tällä hetkellä kierroksessa kylläkin taas kanadalainen keskushyökkääjä. Potentiaalia kuulemma on ihan ykkössentterin rooliin. Se onkin sitten toinen juttu, että saadaanko tätäkään kaveria Hämeenlinnaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös