kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tämänkertainen "vittuiluvideo" kuten asia tuossa aiemmin ilmaistiin, oli tähän astisista paras. Aiemmat ihan kivoja mutta noin 5 kertaa liian pitkiä. Lyhyt ja ytimekäs sen pitää olla. Lisää vaan näitä.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Hetki sitten starttasi Hokin uusi radio-ohjelma Kulmaväännöt Radio Kajauksella. Vielä ehtii kuuntelemaan.
 
Hetki sitten starttasi Hokin uusi radio-ohjelma Kulmaväännöt Radio Kajauksella. Vielä ehtii kuuntelemaan.
Kuuntelin viime lauantaina tämän ohjelman ensimmäistä kertaa. En tiedä minkälaisia ne aiemmat lähetykset ovat olleet, mutta mielestäni tuo oli ihan mielenkiintoista settiä. Aihekin oli siinä mielessä hyvä, että Sotshin valinnat aiheuttaa keskustelua ja herättää ihmisten mielenkiintoa. Plussaa myös tuosta hyvälla maulla tapahtuneesta kuittailusta toisille panelisteille (ei ollut kuitenkaan sellaista päällehuutelua mitä esim Urheilusanomilla välillä on). Se taas olisi mennyt liian tylsäksi, jos siellä olisi vain lueteltu kentät ja se olisi ollut siinä.

Onko näistä lähetyksistä saatavissa jonkinlaista koostetta tai podcastia? Ainakin itseä kiinnostaisi kuulla nuo aiemmatkin väännöt jälkikäteen, mutta nopealla selauksella (Hokin + Kajauksen sivut) ei tälläistä löytynyt. Kyseessä on kuitenkin suurehko radiokanava, joten sen äänitteen siirtäminen nettiin ei pitäisi olla ongelma.

Kirjoitellaan samalla nyt sitten tänne ketjuun yleisömääristä. Eli tämänhetkinen yleisökeskiarvo on 835 katsojaa, joka taitaa olla lähes katsojalleen sama kuin viime kaudella. Tokihan tuo on (valitettavasti) hieman yläkanttiin, mitä se absoluuttinen totuus katsojamäärän suhteen on. Esimerkiksi viime perjantain LeKi-ottelun ilmoitettu yleisömäärä oli 789 katsojaa, vaikka todellisuus oli lähempänä 600 katsojaa.

Tuossa Jatkoajan artikkelissa olikin jo hieman ihmetelty alhaisia katsojalukuja, mutta kiteytetään vielä ne pääsyyt siihen ihmetykseen:
a) Selkeästi parantanut ottelutapahtuma
b) Satakertainen näkyvyys sosiaalisessa mediassa vrt. edelliskausien puuhastelu (+kaupunkikuvassakin on menty eteenpäin)
c) Hallin yleisilme on kohentunut, joskin edelleen se on vaatii valtavasti kehitystä
d) Joukkue on mielenkiintoisin vuosiin, löytyy jopa MM-kisapelaajia ja ihan oikeasti sarjan parhaita yksilöitä rooleissaan
e) Joukkueesta löytyy paljon kainuulaispelaajia ja omista A-junnuista nousseita pelaajia + Virtalan tapaisia "seuraikoneja"
f) Peleihin pääsee jo ihan kohtuuhintaan, esimerkiksi opiskelijoille se taitaa kustantaa 5 euroa, että pääsee päätyyn tai niihin uusiin D/E-katsomoihin (korjatkaa jos olen väärässä)

Verrattuna edelliskausiin nämä osa-alueet ovat siis menneet eteenpäin ja sen takia nuo sitkeästi seiskalla ja kasilla alkavat yleisömäärät ihmetyttävät. En oikein tiedä pitäisikö jokaisen pelin erätauolla esiintyä joku Metallica tai Kiira Korpi, että nuo luvut saataisiin nousuun. Mielestäni sillä tavalla tässä seura on tehnyt voitavansa ja oikeastaan muuta vaihtoehtoa ei ole, kuin jatkaa sitkeästi samalla linjalla. Pitää siis vain toivoa, että kainuulaiset ovat hitaita lähtemään hallille ja syttyvät vasta keväällä tai tulevina vuosina (ja nythän viimeiset pelit pelataan silloin kun lumi alkaa sulaa, eikä silloin kun on -20/30 astetta pakkasta).

Ehkä nyt ainut katsojamäärää mahdollisesti vähentävä määrä voi olla tuo MestisTV-lähetyksen selkeä kehittyminen. Nyt katsoja voi miettiä, että lähteäkö paikan päälle vai ostaa 10 eurolla suht laadukkaasti toteutetun + selostetun ottelun. Toki kyllähän ne varat siitä huolimatta Hokille päätyvät ja tuskinpa tuollaisia henkilöitä löytyy muutamaa kymmentä enempää, jotka mielummin katsovat pelin kotona kuin hallilla.

Enivei. Täytyy antaa iso hatunnosto seurajohdolle + mediavastaaville (varmaan se kiitos kuuluu enemmänkin tälle osastolle kuin jollekin Mersu-Eskolle), että näihin asioihin on panostettu, vaikka se niissä katsojamäärissä ei (vielä) ole näkynyt. Ja jos tälle nyt jotkut mittasuhteet laittaa, niin jos viime kauden paskassa ottelutapahtumassa kävi keskimäärin 800 katsojaa, niin nyt tällä kaudella tuo katsojamäärä pitäisi olla lähempänä 4-numeroista summaa. Mutta ei ole. Kuitenkin, iso hatunnosto etenkin sosiaalisen median näkyvyyden lisäämiselle. Ja myös nettisivujen päivittäjälle täytyy antaa propseja, sillä Jukureiden nettisivuilla vierailun jälkeen nuo Hokin sivut ovat (sisällöllisesti) valovuoden Liigaan pyrkivää seuraa edellä. Ja olihan tuo LeKi-pelin pressikin päätynyt Iltalehteen asti, jonka vuoksi sillä on aika monta tuhatta klikkausta. Ja myös sille on annettava tunnustusta, että nuo lehdistötilaisuudet + haastattelut on YouTubessa lähes välittömästi pelin jälkeen. Eli kun summeri pärähtää ja ajelet siinä snägärin kautta kotiin, niin nämä videot ovat jo uunituoreina odottelemassa katselijaa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokin tiedotus ja esilläolo on parempaa kuin koskaan. Ja yhtä Mestiksen parhaista tällä hetkellä, aivan heittämällä, ehkä jopa parasta. Ottelutapahtuma on edistynyt ja halliakin on saatu paranneltua vähän. On todella surullista että katsojamäärä on silti sama kuin aina. Toivottavasti kaikkea hienoa työtä ei lopeteta silti turhana, vaan jaksetaan tehdä vielä ensi kausikin.

On varmasti turhauttavaa tehdä isolla kädellä parannuksia ja uudistuksia ja huomata että ei se ketään kiinnostanutkaan. Jospa se kiinnostus vielä tulisi perässä.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
WLuK olikin jo tämän Sport-pelin mainoksen ja tuonne kausiketjuun laittanut, mutta jatketaan vielä täällä itse aiheeseen liittyvässä ketjussa.

Plussaa aluksi siitä, että pelejä markkinoidaan jollakin muulla tavoin, kuin pelkästään perinteisillä some- ja lehtimainoksilla. Siitä kuitenkin miinusta, että ainakin minun mielestä tämä "kotkan" höyhentäminen alkaa olla jo kulunut vitsi. Ekalla kerralla oli vielä ihan hauska, toinen nyt vielä meni, mutta tämä kolmas alkaa olla jo saman toistoa. Ainakaan itseä tämä ei naurattanut, vaikka yleisesti ottaen markkinointi-ideana tuo on ihan hyvä, koska huumori markkinoinnin välineenä toimii hyvin. Eli yritys hyvä kymmenen, mutta tämä mainos jää kieltämättä aika vaisuksi, koska se huumori tämän asian tiimoilta on käytetty jo loppuun.

Sitten muihin aiheisiin. Pari kertaa olen nyt katsonut kotimatsin MestisTV:stä ja ihan hyvältä tuo homma vaikuttaa. Selostuskaksikolle plussaa, asiantuntemusta riittää ja myös vierasjoukkue otetaan huomioon (selostaja tuntee vieraiden pelaajat yms). Kajaanin parivaljakko ei kalpene oikeastaan kenenkään Mestis-joukkueen rinnalla, tai siis ainakin niiden, joista on maalikoosteita netissä tarjolla. Myös kuvanlaatu on varsin hyvä. Plussaa vielä lehdistötilaisuuden näyttämisestä livenä sekä pelaajahaastatteluista, vaikka ne nyt (näin periaatteellisella tasolla) eivät mitään lisäarvoa tuokaan. Mutta ehdottomasti parempi niin päin, että niitä tehdään "turhaan" kuin ei tehdä ollenkaan!

Ehkä lähetyksen suurimmat heikkoudet ovat äänenlaadussa ja kuvauksessa. Välillä selostuksessa ääni rutisee ihmeellisesti ja lopulta pätkäisee, kun selostaja innostuu maalin tms. tilanteen kohdalla vähän korottamaan ääntään. Välillä taas selostuksesta ja (etenkin) kommentaattorin puheesta ei meinaa kuulla millään (esimerkkinä viimeisen maalikooste). Kuvauksessa puolestaan tökkii se, että kamera on liian usein myöhässä tilanteista ja välillä kuvakulmaratkaisut ovat vääriä. En tiedä voisiko tuota myöhästelyä vähentää ihan jo sillä, että zoomin käyttöä vähennettäisiin? Kyllä tuosta hyvänlaatuisesta kuvasta sen verran selvän saa, että kiekon pystyy erottamaan, joten se liiallinen zoomailu on mielestäni tarpeetonta. Lisäksi vähempi zoomin käyttö antaa pelistä hyvän yleiskuvan, eli sieltä näkee myös ne ei-kiekottomat asiat, kuten pakkien maalille nousut yms. (Jesyy sitten voinee kertoa, että onko näille em. jutuille tehtävissä jotain)

Otetaan vielä yksi juttu tuosta lähetyksestä. Vähän tulee itselle siitä lähetyksestä sellainen "amatöörimäinen kuva". Tätä ei pidä nyt käsittää väärin, sillä se harppaus, mikä tässä viimeisen puolen vuoden aikana on tullut, on ollut huikea. Mutta jotenkin noista pelaajahaastatteluista ja muista jää sellainen vähän tyhmä, jopa myötähäpeää muistuttava, kuva. Toki kun kyseessä on opiskelijaporukka, niin mitään huippulaatuista ammattitaitoa on turha odottaa ja tekemällähän sitä oppii, joten toivotaan että se tarvittava rutiini löytyy loppukautta ajatellen.
 
Hokki on näemmä uudistanut nettisivujaan. Nopealla vilkaisulla sanoisin, että ei nämä nyt ole kummoiset edellisiin verrattuna. Tuota uusittua taustaa lukuunottamatta tässä ei menty mielestäni yhtään eteenpäin, pikemminkin päinvastoin.

Ainakin itsellä heti ensimmäinen tunne on se, että nuo kaikki uutiset ovat liian isolla ja vievät liikaa tilaa. Lisäksi tuo alalaidan sponsoripalkki on huonosti sijoitettu ja liikkuu varsin ärsyttävällä tahdilla. Uutiset-sivun (taitaa olla myös muilla sivuilla) oikeassa laidassa oleva "Seuraavat pelit" taulukko on todella kökön näköinen (esmes kellonajat voisivat olla, niin kuin ne suomen kielellä kirjoitetaan). Ja näyttäisipä siinä olevan myös virheellistä tietoa koti- ja vieraspeleistä. Lisäksi tuota sivua voisi käyttää paljon paremmin hyväksi, esimerkiksi sijoittamalla edellisen pelin maalikoosteen jonnekin näkyville. Niin, ja sitten vielä tuota Veikkauksen mainosta klikkaamalla taidetaan päätyä jonnekin aivan muualle, kuin tarkoitus taitaisi olla.

En tiedä onko tämä nyt niitä Avedian tekemiä juttuja, mutta jos nämä tälläiseksi jäävät, niin suoraan sanoen aika paskat kotisivut edellisiin verrattuna.

PS. Minne ovat hävinneet blogien kirjoittajat?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kompataan Hockia, aika huonoon suuntaan on menty nettisivujen ulkoasun kanssa.... Olennaiset asiat pitäisi näkyä kerralla ilman sivun rullaamista. Etusivulla aivan liian paljon tavaraa, ei tee mieli edes klikata mitään linkkejä auki.

Blogien kirjoittajat ovat lopettaneet ilmeisesti kirjoittamisen kun ei blogeja Snädältä ole tällä kaudella tullut yhtään eikä puheenjohtajaltakaan kuin yksi viime kaudella. Silloin on parempi poistaakin ne kokonaan, ei sellaisilla blogeilla ole mitään virkaa joihin ei tule tekstiä koskaan.

Sinällään sivujen jaottelu on ihan hyvä ja pelaajaesittelysivu sekä tilastojen upotus SJL:n sivuilta toimii ihan kivasti. Mutta tuohon ulkoasuun ja valikoiden ulkonäköön pitäisi tulla muutoksia. Samoin kaikki jättisuuret laatikot pois etusivulta ja uutiset sivulta, kyllä ne pienempinäkin näkyy ja toimii. Pienempää ja simppelimpää, vähemmän teräviä jättisuuria laatikoita, siinä ensi alkuun reseptiä.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
On niin hiljaista, että tekee mieli kysyä, kuka voitti Hokin autoarpajaisissa tänä vuonna?
Tästä on joku aika, kun se auto luovutettiin ennen jotakin kotipeliä. Joku nainen sen voitti, en muista nimeä (eikä tarvitsekaan tietää).

Huomenna tulee sitten VeikkausTV:stä Hokin peli. Saapi nähdä, jääkö moni seuraamaan tasokkaampaa peliä tv:stä (Tshekki-Ruotsi) ja katsoo Hokin peliä sivusilmällä, vai jaksaako rahtautua hallille. Itse ainakin pohdin vakavissani ensimmäistä vaihtoehtoa. Ja ainakin tuo MestisTV lähetys on sen verran tasokas, että eipä sitä varmaan kovin paljoa missaa, vaikka jäisi kotiin.
 
Nostellaans tätä ketjua vähän ylöspäin.

Nuo nykyiset ottelukoosteet ovat varsin kattavia ja niistä iso plussa tekijöille. Lisäksi plussaa myös siitä, että nuo ääniongelmat on saatu pääosin kuntoon. Eli ääni ei enää rikkoudu, vaikka selostaja vähän nostaisi ääntään tai muutenkin ne äänisekoilut ovat jääneet vähemmälle.

Sitten pientä miinusta noiden ottelukoosteiden tekijöille, että nimien kirjoituksessa voisi olla huolellisempi. Monessa pelissä on ollut vierasjoukkueen pelaajien nimiä väärin (esim HCK-sarjassa oli Edkaf Lukjanov). Lähinnä se osoittaa jonkinlaista kunnioituksen puutetta, kun niitä (vierasjoukkueen) nimiä on säännöllisesti väärin. Harva toki noita virheitä edes huomaa, mutta kyllä ne tekstit voisi lukaista uudelleen läpi ennen kuin painaa enteriä. Mutta muuten ei sisällön puolesta valittamista, ainakin jos vertailukohtana on viime kausi.

Sitten vielä helvetisti negaa noista uusista kotisivuista, jotka ovat todella heikot. En edelleenkään ymmärrä, miksi niitä vanhoja piti edes lähteä muokkaamaan. Esimerkiksi nyt kun nuo kotisivut avaa, niin ensimmäisenä esiin pomppaa HCK-sarjan kotiottelumainokset. Lisäksi extra-large uutisboksit tuhoavat kaikelta muulta tilan. Esimerkiksi nuo somelaatikot (jotka on itsessään hyvä idea) menevät täysin hukkaan, kun sivun ylälaidassa/keskellä on nuo helvetin isot uutisboksit.

Ja jos vielä aletaan etsimään heikkouksia, niin esimerkiksi Rajalan ja Vizvaryn pelaajakortit puuttuvat joukkuesivulta kokonaan sekä Pälveen kohdalla on joku kuva, mikä siinä ei ainakaan pitäisi olla. Ja en tiedä maksavatko yhteistyökumppanit näkyvyydestä kotisivuilla jotain, mutta vaikka eivät maksaisivatkaan, niin olisihan tuon yhteistyökumppanipalkin voinut sijoittaa jonnekin aivan muualle kuin aivan sivun alalaitaan.

Eli kaiken kaikkiaan kotisivuista jää vähän sellainen maku, että joku opiskelija on ne opinnäytetyönä pakkopullana väsäillyt ja toteutus (sekä ennenkaikkea käytännöllisyys) ovat jääneet taka-alalle. Jesyy varmasti voinee viedä viestiä eteenpäin, mutta ainakin itse pienentäisin noita uutisbokseja about puolet pienemmiksi kuin ne nyt ovat (mahtuisivat ihan hyvin vaikka vierekkäin). Ja lisäksi ne vanhat ottelumainokset voisi käydä jo poistamassa, edellisestä pelistä on kuitenkin kulunut jo lähemmäs puoli viikkoa.
 
Kirjoitellaan nyt vaikka tähän ketjuun.

Hokin koisivuilla on ihan hieno ja mielenkiintoinen kuvakooste viime kaudesta. Aika monessa Hokki oli viime kaudella mukana ja ainakin itsellä oli mennyt paljon ohi noista tapahtumista (kuten tuo jääpesistapahtuma Jymyn kanssa). Kannattaa käydä selaamassa läpi, vaikka ei Hokkia muuten seuraisikaan.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Kirjoitellaan nyt vaikka tähän ketjuun.

Hokin koisivuilla on ihan hieno ja mielenkiintoinen kuvakooste viime kaudesta. Aika monessa Hokki oli viime kaudella mukana ja ainakin itsellä oli mennyt paljon ohi noista tapahtumista (kuten tuo jääpesistapahtuma Jymyn kanssa). Kannattaa käydä selaamassa läpi, vaikka ei Hokkia muuten seuraisikaan.
Hienon koosteen olivat tiedotuksen puolelta väsänneet! Hymyhän siinä tuli huulille, kun lähes kaikessa ollut itsekin mukana häärimässä tavalla tai toisella.

Vähän jo ensi kausi mietityttää, millä tasolla mahtaa tiedottaminen olla. Esimerkiksi koosteessa nähtyjen tapahtumien kanssa järkyttävän suuren työn tehnyt markkinointipäällikkö Juntunen siirtyi uusien haasteiden perään ja Karjalais Eskokin oli ilmeisesti siirtymässä sivuun. No, kassellaan mitä kesä tuo tullessaan.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Vähän pelkään että saadaan tyytyä samaan mitä aiempina vuosina. Hokin taustajoukot tekivät hirvittävän määrän töitä ja tuottivat upeita videoita ja koosteita ja haastatteluja ja vaikka mitä. Mutta yleisömäärään ( eli kassavirtaan ) sillä ei ollut mitään vaikutusta. Valitettavasti. Ja realiteetti on ettei sellaista työtä kannata tehdä joka ei tuota mitään.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Mikäs vaivaa Hokin nettisivuja? Hokki.fi sivut ohjautuvat suoraan nettihotellin sivuille. Sama ongelma taisi olla jo ainakin torstaina.

Jesyyllä parempaa tietoa?
Jaa-a, väittäisin pikaisella vilkaisulla että palvelintilan ja/tai domainin vuosimaksut jääneet maksamatta. Varmaksi en uskalla kyllä sanoa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Perus webhotelli ei montaa kymppiä kustanna vuoteen. Niin tiukalla ei rahat voi olla jos joukkue sarjaankin on hyväksytty mukaan. Domain näkyy olevan maksettu 15.9.2017 saakka. Näillä taustoilla veikkaisin, että Hokki on vaihtamassa palveluntarjoajaa tms.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jaa-a, väittäisin pikaisella vilkaisulla että palvelintilan ja/tai domainin vuosimaksut jääneet maksamatta. Varmaksi en uskalla kyllä sanoa.
Kiitos Petri Mattila.
Kuuluuko Kajaanin Hokin organisaatiossa palvelintilan ja/tai domainin vuosimaksujen hoitaminen tai maksaminen päävalmentajan toimenkuvaan?

Jos näin on niin ei voi muuta kuin onnitella Petri Mattilaa, että pääsi KooKoon organisaatioon. KooKoossa kyseiset tehtävät kuuluvat ihan toisille henkilöille kuin edustusjoukkueen päävalmentajalle.
 
Kuuluuko Kajaanin Hokin organisaatiossa palvelintilan ja/tai domainin vuosimaksujen hoitaminen tai maksaminen päävalmentajan toimenkuvaan?

Jos näin on niin ei voi muuta kuin onnitella Petri Mattilaa, että pääsi KooKoon organisaatioon. KooKoossa kyseiset tehtävät kuuluvat ihan toisille henkilöille kuin edustusjoukkueen päävalmentajalle.
Ei, mutta jos kyse on laskujen maksamisesta, niin siihen Mattilalla on iso rooli. Se mitä itse (ja moni muu täälläkin) on asiasta kuullut, Mattila oli vaatinut lisävahvistuksia pelaajabudjetin ylittämisen kustannuksella, jotta hän saisi paremman työpäikan ensi kaudeksi. Hyvin kuitenkin Mattila onnistui suunnitelmassaan, mutta tuskinpa Da Costa ja Guttig olisivat Hokissa viime kaudella pelanneet normaalin pelaajabudjetin puitteissa.

Onnea vaan Kouvolaan.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei, mutta jos kyse on laskujen maksamisesta, niin siihen Mattilalla on iso rooli. Se mitä itse (ja moni muu täälläkin) on asiasta kuullut, Mattila oli vaatinut lisävahvistuksia pelaajabudjetin ylittämisen kustannuksella, jotta hän saisi paremman työpäikan ensi kaudeksi.
Ok. Kiitos tiedosta. Mutta eikös vanha totuus ole se, että ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa, joten ei kai Petri Mattilaa voida syyttää siitä, jos Hokissa ollaan eletty yli varojen. Kyllähän valmentajat ottavat vaikka kuinka paljon hyviä pelaajia joukkueeseensa, mutta kyllähän joukkueessa pitäisi olla ihan toiset henkilöt, jotka joutuvat miettimään talouden realiteetteja.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Yhdyn kyllä Old Tomin näkemykseen että päävalmentaja valmentaa niillä resursseilla mitä annetaan. Jos johto on niin kujalla että antaa päävalmentajalle liikaa pelimerkkejä niin turha siitä on valmentajaa lähteä syyttelemään. Onnea O-P Hakkaraisesta, mukavan olonen ukko ja kova kättelemään katsojia :)
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Yhdyn kyllä Old Tomin näkemykseen että päävalmentaja valmentaa niillä resursseilla mitä annetaan. Jos johto on niin kujalla että antaa päävalmentajalle liikaa pelimerkkejä niin turha siitä on valmentajaa lähteä syyttelemään. Onnea O-P Hakkaraisesta, mukavan olonen ukko ja kova kättelemään katsojia :)
Juurikin näin. Joukkueen kirstunvartijalla pitää olla sen verran selkärankaa että osaa sanoa ei. Jos tuo O-P:n paluu pitää paikkansa, niin jokoham kaulahuivi vaihtuu takaisin siihen oikeaan?
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Nettisivut on näköjään saatu kuntoon ja joukkue-sivullekin on päivitetty uudet pelaajat. Pikkuhiljaa näkyy rakentuvan ensi kauden Hokki tälläkin saralla.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Huh, huh olipa ottelutapahtuma alkeellinen tuolla Elisa viihteellä, kyseessä siis ottelu Hokki-Jukurit perjantaina 12.9.14.
Selostusta ei ollut lainkaan ja lähetys oli poikki suurimman osan.
Kaukana ollaan viimevuotisesta tasosta, toivottavasti tilanne paranee tulevaisuudessa, vai onko tässäkin kyseessä säästö toimenpiteet?
 
Pro: Avoimet sarjat
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy