Hokin taloustilanne

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Mestikseen paluu nosti sitten esiin näitä vanhoja ketjuja jotka Suomi-Sarja osiossa ovat olleet täysin pimennossa piilossa. Monenlaisia ajatuksia pyöriteltiin ennen kuin selvisi miten homma menee. Onneksi se uusi Hokki syntyi todella nopeasti ja ainakin ensimmäisen kahden kauden perusteella paljon entistä parempana.

Ensimmäinen tilikausi oli kolme tonnia plussalla. Eli ei paljon todellakaan mutta sentään oikean merkkistä tulosta. Ihan hyvä suoritus, jossa taatusti auttoi uuden omistajaryhmän sidokset alueen talouselämään.

Toinen kausi on puheenjohtajan haastattelun mukaan myös voitollinen. Luvuista ei tässä vaiheessa vielä ole tietoa. Mutta toista kertaa putkeen plussalla on hieno juttu.

Hyvin mielenkiintoista nähdä miten hyvin talouspuoli hoituu Mestiksessä. Toivottavasti samaa rataa mennään.
 
Hienoa työtä tekee uusi Hokki. Ei ole mitään syytä nähtävissä, miksi tilanne muuttuisi huonommaksi Mestikseen nousun jälkeen. Luulen, että nyt julkaistu budjetti on vain perustaso, johon on valmiutta antaa lisääkin.

Kyllä Mestis tuo tulopuolelle enemmän kuin 526t. Pitää muistaa että liikevaihto koostuu myynnistä, ei kuluista. Myynti tulee nousemaan sekä määrällisesti että hintatasoltaan. Eiköhän Hokki operoi liikevaihdollisesti lähempänä 700 tuhatta kuin 500 tuhatta tulevalla kaudella, josta toiminnan kuluihin käytetään 95%. Toisaalta olisi viisasta vahvistaa tasetta vähän isommilla voitoilla, siis pahan päivän varalle. Se mahdollistaisi helpommin esim. avaukset omaan oheisliiketoimintaan.

Toivottavasti kaikki ymmärtävät arvostaa myös seuran omistajia, hallitusta ja etenkin puheenjohtajaa Pasi Halosta. Häneen kulminoituu paljon päätöksentekoa ja sekä talous- että urheilupuoli tuottaa hienoa tulosta. Kukaan ei voi sitä kiistää.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Positiivinen tulos Suomi-Sarjassa, vaikka pienikin, on loistava suoritus. Aivan sama miten paljon sitä plussaa tulee kunhan on plussaa. Sijoitusmielessä tuskin kukaan on Hokkia ollut perustamassa, tärkeintä ettei eletä velaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös