WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Surullinen juttu. Noita velkoja ei pysty maksamaan kukaan. Uutta nousua sitten vain tavoittelemaan. Kakkosdivariin saattaisi ehkä paikallisista pelaajista saadakkin joukkueen.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR
Osanottoni Hokki-faneille.

Sori, että olen haaskalla samantien, mutta keitähän tuolta saisi houkuteltua Espooseen?
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Toivottavasti pelaajat saavat paikan oikean tasoisesta joukkueesta ennen kauden alkua. Kurjaahan tämä on mutta toisaalta kestämätön tuollainen tilanne on ollut. Ei siitä mihinkään pääse.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Surullinen juttu. Noita velkoja ei pysty maksamaan kukaan. Uutta nousua sitten vain tavoittelemaan. Kakkosdivariin saattaisi ehkä paikallisista pelaajista saadakkin joukkueen.
Taitaa olla kolmonen aloituspisteenä. Sarjailmoittautuminen kakkoseen ja ylempiin sarjoihin päättyi 15.5. Kolmoseen voi ilmoittautua 15.8. asti. Tosin sen kolmosenkin kanssa tilanne on vähän niin kuin Neil Youngin piisissä Crime in the city:
The artist looked at the producer / The producer sat back / He said, What we have got here / Is a perfect track / But we don't have a vocal / And we don't have a song / If we could get these things accomplished / Nothin' else could go wrong. Eli pelaajia ehkä olisi, puuttuu vain organisaatio. Mut hei, onhan meillä liigatason pukukoppitilat! Moderaattorit voisivat muuten olla mukana kurjuudessa ja heittää Hokin v*****n Mestis-osiosta. ASAP.
 
Vastuu ko. taklausten suorittamisesta on näkemykseni mukaan taklaavalla pelaajalla. Jarmo Muukkonen 16.11.09.
Haluan varmistaa, ettet ole roskapostirobotti.

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Luulisi että uusi organisaatio on jo tekeillä ellei tehty. Vai onko siellä itketty kaksi viikoa elämän kurjuutta? Ei kai tuo konkurssihakemus päätös viime yönä syntynyt.
Yksi vaihtoehto on lähteä A-junnu pitoisella joukkueella III divariin. Vai aikooko/saako Hokki pitää A-mestis paikan. Silloin pelataan tämä kausi sitä ja edustusjoukkue tulille vasta ensi keväänä ja anotaan paikka II divarista. Siellä on Hokin B-junnut myös mestiksen karsinnoissa, samoin C-junnut, C2- lähtee syksyllä AAA sarjaa pelaamaan pohjoisella alueella, Kuhmosta tulee B2 mestis karsintoihin, kyllä lähimmän 2-5 vuoden aikana pelaajapolulle käyttöä on ainakin suomisarjaan asti.
Vaihtoehtojahan on jos on tekijöitä ja pelaajia. Mutta ne taustat ja toiminta tavat nyt kunnolla kuntoon ja oy lienee se ainut muoto millä likkeelle lähdetään jos tosissaan ollaan eteen ja ylöspäin menossa eikä kannata unohtaa muuta Kainuuta, yhteistyötä tarvitaan..
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Isompi kysymys pohdittavaksi: Miksi Kajaani on niin surkea urheilukaupunki? Eihän Kajaanissa ole missään suuressa palloilulajissa edes pääsarjajoukkuetta, hyvä jos toimintaa on edes divaritasoilla. Naisten pesis taitaa olla ainoa? Julkisuuden perusteella Kajaani on saanut pelkkiä isoja imagotappioita viime aikoina urheilun rintamalla. Hokki kaatui tänään, aiemmin meni hyppärimäki, vain muutamia mainitakseni. Onhan tuo iso mietinnän paikka varmasti jatkossa.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Täältä myös osanotot Hokki-fanaatikoille. Voi arvata tunnelmien olevan pohjalukemissa. Hokkia vastaan oli kovat väännöt niin HeKin kuin Peliittojen aikana. Niitä syvästi kaivaten.
 
Kussa on mun hopotiti?

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jaha siellä on sitten taas suomalaiset veronmaksajat tukeneet yli 400 000 eurolla kusipäitä, jotka varastaneet kunnalta ja valtiolta, sekä pelaajilta pöllineet eläkemaksut.

Erittäin suoraselkäistä ja hienoa toimintaa, saisi pikkuhiljaa alkaa lähteen ne hallitusten jäsenten henk. koht. varat näissä tapauksissa. Verovelkaa ei voi, eikä saa olla ikinä enempää kuin on omalla tilillä rahaa. Muutoin se on varastettua rahaa jo lähtökohtaisesti. Käsittämätöntä touhua tämä suomalainen urheilu. Ja sitten kehdataan vielä ihan pokkana kuvitella, että tuollaisen kavalluksen jälkeen voisi lähteä pelaamaan Mestikseen.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Joopa joo, tuskin ainakaan BlackWolf pussista paljon mennyt Hokin hyväksi ja muutenkin nämä viimeaikaiset kommentit on olleet jokseenkin mauttomia.
 
Pro: Avoimet sarjat
Kajaanin kaupungillahan oli varaa työntää 3,5 miljoonaa Kajaste -hankkeeseen, joten tuollainen sata tonnia ei tunnu enää missään. Ja tosiaan näitä "veronmaksajien pussista" tukemia konkurssejahan on Suomi pullollaan, Hokki ei varmasti ole ainoa. Kysykää vaikka Espoosta...

Kaupungin imagolle (jos sellainen on) tämä on kova kolaus. Mitä muuta Kajaanissa tehtään talvisin???! Onhan siellä vielä AC ja Haka... Ja aiemmin heitetty kysymys miksi Kajaani on surkea urheilukaupunki pitää ottaa uuden hallituksen ihan oikeasti pohdintaan. Ainakaan uutta harjoitushallia eväämällä ne hommat ei parane yhtään. Toivottavasti edes tässä päättäjillä olisi järkeä ja harjoitushalli saadaan, koska nyt kun se lippulaiva on vajonnut ja katseet kohdistuvat entistä enemmän junnuihin.

Mutta Espoosta puheenollen... ei varmasti Hokille olisi haittaa jos taustalle löytyisi joku oma jääkiekkohenkinen Salonoja, tai mielellään useampi. 2-divariin (sinne kai tässä tiputaan?) pikkuSalonoja pystyy Hokin vetovoimalla rakentamaan kovan joukkueen ja sieltä sitten Suomi sarjan kautta takaisin kohti Mestistä. isoSalonoja varmaan saa muutaman setelinipun siirtämällä sm-liigapaikan ensi kaudelle, joten Hokille voisi olla pian tilaa Mestiksessä... mene ja tiedä.

Oli niitä Salonojia tai ei, kaiken a & o on rakentaa ammattitaitoinen organisaatio ja miettiä hommaa pitkälle aika välillä... olkoon se suunnitelma vaikka 2, 5 tai 10 vuotta että siinä ajassa Kajaanissa pelataan taas Mestistä. Ja nimenomaan niin että talous on kestävällä pohjalla, ettei se velkaantuminen ala painaa uudestaan seuraa pitkällä aikavälillä (kuten nyt on ilmeisesti käynyt). Joka vuosi tavoitteeksi nollatulos ja liikevaihdon kasvattaminen, oli sarjataso mikä hyvänsä...

Fiksummat valaiskoot ollaanko tässä yhtään oikeilla jäljillä...?
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Hokin touhuja seuranneena joskus -70 luvun alusta lähtien, niin se Mestis ei voi olla tavoitteena niin kauan kun tämä Suomen Raha-liiga on suljettuna, eli saavat pitää "tunkkinsa".
Ruotsissa on SHL avoin ja taisi joku hurri joukkue voittaa tänä vuonna sitten MM-kultaa? Suomikin voittanut, vaikka liiga on suljettu, mutta ei enää.
So vat,,,,pahalta tämä tuntuu kaikista meistä Kajaanin jääkiekon ystävistä, mutta uutta matoa koukkuun ja johonkin liiton sarjaan mukaan ensi talveksi,...
Nim. Kaikki pelit katson kunhan se ei ole Mestistä.
Hokilla kertyi velkaa 15-Mestis-kauden aikana n. 500te, paljonko se tekee per/kausi, laskutaitoiset ja muut nykyiset mestis-seurat, vetäkää siitä omat johtopäätökset?
Kestääkö perse tätä paskaa?

En ole pesäpallo miehiä, mutta pakko laittaa: Mestis Kuolee! Niin kauan kun Liiga pidetään suljettuna.

Tässäpä tämä katkera analyysi sitten minun kohdalta oli, palataan taas,...
 
Pro: Avoimet sarjat

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hokilla kertyi velkaa 15-Mestis-kauden aikana n. 500te, paljonko se tekee per/kausi, laskutaitoiset ja muut nykyiset mestis-seurat, vetäkää siitä omat johtopäätökset?
Kestääkö perse tätä paskaa?.
Loppupeleissä ei kovin paljon per kausi, varsinkin kun tässä taitaa 2-3 edellistä kautta olla isoimmat luvut tullut, mutta ihan riittävästi toki. Eniten tässä ihmetyttää miksei viimeistään kauden loputtua lyöty hommaa seis ja vielä yritetty jotain pelastujuttua ja toiminpiteitä. Lähdettiin joukkuetta vain pokkana rakentamaan ja hakemaan lisenssiä. Toisaalta eniten ihmetyttää esim. tässä ja Bluesin tapauksessa että näinkin pitkälle annetaan tilanteen mennä, niin itse seuran sisällä kun myös annetaan lupa vuodesta toiseen jatkaa joukkueen sarjassa. Hirveän kaukana ei tainnut olla se tilanne että Hokilta olisi jäänyt viimekaudella kesken kauden pelit kesken.
 
Hockeyarena.net

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Joopa joo, tuskin ainakaan BlackWolf pussista paljon mennyt Hokin hyväksi ja muutenkin nämä viimeaikaiset kommentit on olleet jokseenkin mauttomia.
Siis mielestäsi on mautonta haukkua tuota toimintaa, mautonta ei ole se, että varastetaan tietoisesti valtiolta ja kunnalta? Kyllä on mielenkiintoiseksi mennyt tämä touhu, kun se seura (seura ei ole sama kuin sen hallinto) sokaisee sen, että siellä on ollut rikollisia hoitamassa sitä hommaa. Siellä ollaan täysin tietoisesti siirretty mm. lipputulojen ALV:t mitkä on kauttakulkuerä, sinne omiin rahoihin. Hokki, se seura sitä vastaan minulla ei ole mitään, siellä on varmasti painanut moni rakkaudesta lajiin lukemattomia tunteja tämän seuran eteen, kannattajat on kantaneet kassikaupalla rahaa hallille rakkaudesta seuraan. Ja kaikesta tästä kiitoksena on nämä rikolliset kusseet ihan kaikkien muroihin. Minusta on täysin käsittämätöntä jos tälläisistä selvitään ilman rikossyytteitä ja tuomioita. Kyllä siellä on hallituksella vastuu, vaikka olisi kuinka ry kyseessä.

Ja ei minä en arvosta yhtään enempää niitä Bluessin johtoportaassa rötöstelleitä tai missään yrityksissä moista tekevää, mutta tämä näiden henkilöiden puolustelua, sitä en ymmärrä. Seura ei ole sen hallitus.
 
"Montako kertaa Kunyk on tällä kaudella mahtunut EHT:lle mukaan? Ei kertaakaan." -VapaaehtoisGM perustelee Kerhon osiossa miksi Kunyk on huonompi pelaaja kuin Paajanen.
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Mutta Espoosta puheenollen... ei varmasti Hokille olisi haittaa jos taustalle löytyisi joku oma jääkiekkohenkinen Salonoja, tai mielellään useampi. 2-divariin (sinne kai tässä tiputaan?) pikkuSalonoja pystyy Hokin vetovoimalla rakentamaan kovan joukkueen ja sieltä sitten Suomi sarjan kautta takaisin kohti Mestistä..?
Niin, vastaavassa tilanteessa Jokipojat tiputettiin "vain" Suomi-sarjaan kun oli niiiiiin pitkät perinteet kaupungissa... samana vuonna HCK:n luovuttua sarjapaikasta, joutui Keravan uusi joukkue ottamaan vauhtia III divarista, mikä ei ollut kivaa muille kolmosen joukkueille eikä Keravan kolleille. Kumpaa tässä nyt sovelletaan, välimalli olisi mainitsemasi kakkonen, mutta sääntöjen mukaan kolmonen.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin, vastaavassa tilanteessa Jokipojat tiputettiin "vain" Suomi-sarjaan kun oli niiiiiin pitkät perinteet kaupungissa... samana vuonna HCK:n luovuttua sarjapaikasta, joutui Keravan uusi joukkue ottamaan vauhtia III divarista, mikä ei ollut kivaa muille kolmosen joukkueille eikä Keravan kolleille. Kumpaa tässä nyt sovelletaan, välimalli olisi mainitsemasi kakkonen, mutta sääntöjen mukaan kolmonen.
Diskoksen raunioille perustettu D-Kiekko pudotettiin suoraan kolmosdivariin, vuosi oli siis 2004. Diskoksellakin oli varsin pitkät perinteet, mutta toki kyseessä oli kaupungin selkeä "kakkosjoukkue", joten tilanne ei ole suoraan verrainnollinen.
 

Puncheon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin, vastaavassa tilanteessa Jokipojat tiputettiin "vain" Suomi-sarjaan kun oli niiiiiin pitkät perinteet kaupungissa... samana vuonna HCK:n luovuttua sarjapaikasta, joutui Keravan uusi joukkue ottamaan vauhtia III divarista, mikä ei ollut kivaa muille kolmosen joukkueille eikä Keravan kolleille. Kumpaa tässä nyt sovelletaan, välimalli olisi mainitsemasi kakkonen, mutta sääntöjen mukaan kolmonen.
Lisenssikomitean Hannu Soron Kainuun Sanomiin antamien kommenttien mukaan ei ole olemassa enää sääntöä, joka pakottaa pudottamaan joukkueen kahta sarjaporrasta alaspäin. Uusi Hokki saisi siis hakea itselleen paikkaa suoraan Suomi-Sarjaan.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Lisenssikomitean Hannu Soron Kainuun Sanomiin antamien kommenttien mukaan ei ole olemassa enää sääntöä, joka pakottaa pudottamaan joukkueen kahta sarjaporrasta alaspäin. Uusi Hokki saisi siis hakea itselleen paikkaa suoraan Suomi-Sarjaan.
Suomi-sarjan ilmoittamisaika on jo päättynyt. Tokihan Ketterän lähdön myötä yksi paikka vapautuu.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Lisenssikomitean Hannu Soron Kainuun Sanomiin antamien kommenttien mukaan ei ole olemassa enää sääntöä, joka pakottaa pudottamaan joukkueen kahta sarjaporrasta alaspäin. Uusi Hokki saisi siis hakea itselleen paikkaa suoraan Suomi-Sarjaan.
Tämä on hyvä uudistus. Jännä nähdä annettaisiinko Suomi-sarja paikkaakaan... kakkosen pohjoislohkossa olisi ainakin tilaa...
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Tämä on hyvä uudistus. Jännä nähdä annettaisiinko Suomi-sarja paikkaakaan... kakkosen pohjoislohkossa olisi ainakin tilaa...
Niin, pitäisi vain ensin olla seura/joukkue, jolle paikka _annetaan_?
 
"En pidä epätodennäköisenä, ettemme tule näkemään samanlaisia tapahtumia esimerkiksi Transnistriassa." -Ilkka Kanerva.
Niin, pitäisi vain ensin olla seura/joukkue, jolle paikka _annetaan_?
Eiköhän se liene selviö, että Edustushokki tekee konkurssin ja ei jatka enää millään tavalla? Junnuhokki sitten voisi olla uuden aikuisjoukkueen taustalla. Mestisjoukkue hajonnee nyt kokonaan ja luultavimmin ei ole yhtään pelaajaa siitä käytettävissä. Joten haaveilut jostakin suomisarjasta voi laittaa roskakoriin.

Järkevintä on aloittaa III-divisioonasta, johon sopivia pelaajia on varmaan löydettävissä. Samalla seurakin voi siinä harjoitella toimintakulttuuria, jossa laskut maksetaan ja toimitaan olemassaolevalla rahalla.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Muutama päivä sulateltu uutista, joka aika oletettu jääkiekkoliiton aikasempien lausuntojen perusteella. Velkasumma oli kyllä kasvanut mahdottomaksi hoitaa, lyhentäminen ei olisi ollut mahdollista useampaan vuoteen, sen verran kallis sarja mestis kuitenkin on, pelaisitpa kuinka säästöliekillä vain. Toinen asia minkä vuoksi Hokilta evättiin mestislisenssi alkaa selviämään, liitto haluaa vastineen joukkueen johtohenkilöiltä huomiseen mennessä. Epäilisin kyseessä olevan rahan siirtoa lippukassasta verottajan ohi juokseviin kuluihin tai vastaavaa. No menneet on menneitä ja hommat on hoidettu niinkuin ne nyt on sattumien kautta menneet, ei siitä sen enempää.

Kainuun sanomien haastattelussa Hannu Soro lisenssitoimikunnasta toteaa, että "uudella Hokilla" on mahdollisuus hakea suomi-sarja lisenssiä ymmärrykseni mukaan tulevina vuosina suoraan ilman käyntiä alasarjoissa."Mistään alasarjoista ei tarvitse lähteä liikkeelle" Soro toteaa. "Kuitenkaan uuden seuran taustalla eivät saa jatkaa samat henkilöt, jotka veivät Hokin konkurssiin" Soro jatkaa. Soro lisäksi kertoo, että liiton tehtävä on tukea Kajaania, että se saa pelata korkeimmilla sarjatasoilla. Myös huoli juniorityön jatkuvuudesta ja kohonneista maksuista juniorihokkilaisille harmittaa Soroa. Ne jotka eivät tiedä niin oheismyynnin Hokin kotipeleissä hoitivat seuran juniorien vanhemmat ja näin junnuhokki ry sai tukea edustushokilta omaan toimintaansa.

Itse näkisin edustusjoukkueen toiminnan seuraavasti turhaa kiirehtimättä: Perustetaan osakeyhtiö Kajaanin Edustushokki oy, kerätään sijoitus pääomaa tuleva talvi, solmitetaan tulevia yhteistyösopimuksia (sopimuksissa eri sitoutumukset riippuen 2018-2019 kauden sarjaportaasta, suomisarja tai 2-divisioona) Talvella aloitetaan rauhassa valmentajan etsiminen ja kartotetaan pelaajia, anotaan hyvissä ajoin lisenssiä suomi-sarjaan. Jos suomisarjapaikka saadaan rakennetaan sopivan kilpailukykyinen joukkue suomisarjaan, ei kuitenkaan aseta tavoitteeksi mestispaikkaa, vaan ollaan kuitenkin valmiit se vastaan ottamaan, jos tuuri ja liitto sen suo. Tämän jälkeen jos suomisarjaa Kajaanissa pelataan aloitetaan kova markkinointi ja sponssoreiden etsimistyö aikaisemman lisäksi, rekrytoidaan talkoohenkilöstöä, hommataan varustesopimus, myydään autiot kotipeleihin ja tehdään asiat rauhassa. Mielestäni reilu vuosi riittää, että kaikki saadaan tehtyä huolella ja kunnolla, nyt ei kannata haikailla kiireellä mitään joukkuetta millekkään sarjatasolle, rahaa alkaa palamaan jo hukkaan. Suunnitelman saa ottaa käyttöön. Olisin jopa itse kiinnostunut laittamaan oman panokseni Kajaanilaisen edustusjääkiekon hyväksi uuden alun tiellä.

Jos a-juniorit saavat jatkaa nuorten mestiksessä, vuosi nuorten mestistä ja siitä sitten runkomiehitystä tulevaan edustusjoukkueeseen olipa se sarja mikä tahansa. Lisenssin saaminen suomisarjaan uudella johtokunnalla, uudella osakeyhtiöllä ei pitäisi olla vaikeaa, jäähalli selkeää keskitasoa mestiksessä, pukukoppitilat koti- ja vierasjoukkueelle mestiksen kärkeä, katsomokapasiteetti riittävä, autio ja vip-tilat edustus- ja yhteistyökumppaineita varten kunnossa. Otteluvalvojan tilat, kuvaamotilat ja näyttötaulu kunnossa. Ja jos kaupungin hallitus käyttää saamansa määrärahat, niin hallin yhteyteen pitäisi alkaa rakentua harjoitushalli 2018-2019.

Liitteenä vielä suurimmin Hokkisydämen omaavan henkilön terveiset liitteessä: Show must go on! – Kajaanin Edustushokki

Vanhan loppu on uuden alku, palataan jääkiekkokartalle vahvempana kuin aikaisemmin!
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hyviä ja maltillisia ajatuksia. Osakeyhtiönä seuraava "Hokki" täytyy tehdä. Yhdistysmuotoisella systeemillä ei ole tulevaisuutta enää jos ja kun tavoite on pelata kiekkoa korkeammalla kuin kakkosessa. Eilen illalla tuli mietittyä tätä asiaa ja ainakin omaan korvaan seuraavanlainen systeemi kuulosti mielen sopukoissa hyvältä:

A-osakkeet joilla äänivalta yhtiökokouksessa ja hinnaltaan luokkaa vaikka 2 tonnia. Näitä yrityksille ja rahamiehille myymään. A osakkeella saisi etuja esim vuosittaisen etuosto-oikeuden vip-puolen pöytään/paikkaan tms. Halutessaan nimen johonkin hallin seinän kunniatauluun.

B-osakkeet hintaan 100€ tms joilla äänivaltaa ei lainkaan tai tyyliin 1/50 A-osakkeista. Vaikka etuosto-oikeus kausikorttipaikkaan etuna jatkossa? Tämä olisi sellainen suuren yleisön fani-osake.

Kun raha on tiukassa ja varsinkin kainuussa, pitäisi saada aikaan tapa jolloin pienelläkin summalla voisi olla mukana. Seuraavasta Hokista pitäisi aidosti tehdä se kaikkien Hokki. Ja pienet purot tekevät suurempaa virtaa.

Ajatuksia?
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Juuri näin kuin kumikiekko kirjoitti. Osakkeet isoille pojille ja kannattajille erikseen omalla hinnoittelulla äänioikeudella. Tällä saataisiin kannattajia osallistumaan toimintaan, joku bonus vaikka kausikortteihin tai pari vip-peliä kaudessa. Pirkka Anttila oli kertonut etelä-saimaalle, että Hokin uudelle tulemiselle pidetään suomisarjassa ovea auki, mutta en silti tarttuisi tällä kaudella täkyyn, koska tulisi liian kiire sponsorien ja pelaajien kanssa. Rauhassa talvi luodaan nahkaa ja valetaan pohja uudelle tulemiselle kuntoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy