Foxtrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet sarjat
A konttasi sitten viikonlopun läpi. Lauantaina tappio KooKoolle, harmittavasti toisen erän johto 3-1 suli 5-6 tappioksi. Lieneekö syönyt joukkuetta niin, ettei Vierumäkeä vastaan löytynyt puristusta ja pataan myös siitä ottelusta 2-6.

B otti voitot viikonlopun vierasturneelta, mutta kuten jo aiemmin todettu, loppukiri ei enää riittänyt vaan Suomi-sarja kutsuu.

C keräsi voitot myös viikonlopun vierasturneelta, mutta sama kohtalo kuin B:llä.

Jos A ei terästäydy, on siellä myös edessä Suomi-sarja.

Mistä tämä nyt mättää; Valmennuksesta, pelaajista, maalivahdeista, taustoista, jääajasta...?
 

Foxtrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet sarjat
Taaperrus jatkuu

Nuorten etelänturneen saldona kaksi tappiota, K-kissat ja Blues akatemia veivät pisteet. Nyt olisi aika pistää hommaan uutta ryhtiä...
 

Foxtrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet sarjat
A

Viikonlopulta ei tullut kuutta pistettä, kun Discos piti itsellään kaksi pistettä, Sapko kaatui, mutta ei taida se voitto enää riittää. A:n jatko Mestistasolla on kiinni siitä, että Kissat ja Blues laittavat parhaan rosterin Sapkoa vastaan tulevana viikonlopuna, mutta nostavat viimeiselle viikonlopulle pelaavaan kokoonpanoon "kokeiluja".
Hokin juniorijoukkueiden taso on nyt Suomisarjaa, valitettavasti.
 

Foxtrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet sarjat
Synkkä yksinpuhelu jatkukoon vielä ainakin tämän verran

Nyt on sitten varmaa, että kaikki kilpasarjojen joukkueet jatkavat Suomisarjatasolla. Jos juniorien ja juniorijoukkueiden tasoa ei saada nostettua, "ostojoukkueiden" ajat Hokissa jatkuvat, kunnes talouden realiteetit asettavat myös edustuksen samalle tasolle. Olisi varmaan aika katsoa tätä A-junnujen toimintaa uudesta tulokulmasta. perusta, jolle hommaa voisi rakentaa on
1. miesten mestisjoukkue
2. Kainuun prikaati ja sinne tulevat varusmiehet
3. orastava seurayhteistyö Kainuussa (yksi eteen, kaksi taakse?)
Puuttuu ainakin taloudellisia resursseja ja nälkäisiä valmentajia, jotka hakevat kannuksia myös omalle uralleen. Vai oliko se pelaajamateriaalista kiinni?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Isoimpia ongelmia lienee se, että A:kin on "ostojoukkue" vaikkei varmaan rahalla paljon ostetakaan. Oma juniorituotanto on lukumäärältään niin pientä että kovia pelimiehiä tulee aivan liian vähän. Tällä hetkellä esim. E-junnuissa on alle 20 junnun ikäluokat. Niistä ei A-ikäiseksi pelaa kovinkaan moni, varmaankin alle 10. Prosentuaalisesti ajateltuna kymmenestä ei montaa huippupelaajaa tule joka esim Mestis-tasolla pelaisi junnuissakaan. Yhteistyötä on lähialueiden seurojen kanssa kyllä, mutta muilla Kainuulaisilla paikkakunnilla homma on vielä vaatimattomampaa.

Edustuksen "farmi" eli IPK menee nykykehityksellä junnupuolella kohta Hokin ohi. Ehkä yhteistyötä voisi ulottaa etelän suuntaan junnupuolellakin?
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tuossa alapuolella Jokipo-junnujen ketjussa iloitaan siitä että A,B ja C-junnut pelaavat SM-liigaa. Aika upea suoritus Mestis-seuralta. Silti Jokipojatkaan ei täysin omillaan pärjää Mestiksessä, joten on aika hurjaa kuvitella että Hokki pärjäisi.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Foxtrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet sarjat
Kausi 2013-2014

A-juniorit aloittaneet harjoituspelillä viikonloppuna. Hienoa, että peleistä ilmoitettu ihan seuran sivuilla etukäteen, mutta miten lie peleissä käynyt? Sitä ei Hokin sivut kerro. Pientä terävyyttä sinne mediaosastolle...

Millainen joukkue sinne on muodostumassa? Onko aihetta odottaa menestystä tulevalle kaudelle. Hokkihan taitaa aloittaa nuorten Suomisarjan karsinnoilla.
 

Foxtrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet sarjat
Kituvan palstaosion kuolleen ketjun tekohengityksenä Kajaanista kuultuna, kun tulospalvelukaan ei toimi eikä paikallisaviisin (Kainuun Sanomat) nettiversio alennu juniorikiekkoilua raportoimaan edes "yhdellä palstalla":
Hokki A-Ketterä 1-7
Hokki A-PePo 5-0

Hokin riveissä pelannut edustuksen ringissä olevia A-junnuja. Ja edustuksen luukkuvahti. Tolonen käynyt pelaamassa nollapelin. Pelistä ei raporttia ole, mutta positiivista on, että edustuksen ja A:n yhteistyö näyttäisi ainakin kauden alussa toimivan.

Hallilla oli kaiketi ollut ihan hyvin katsojia kajaanilaiseksi junnupeliksi?
 
Hokki A-Ketterä 1-7
Hokki A-PePo 5-0

Hokin riveissä pelannut edustuksen ringissä olevia A-junnuja. Ja edustuksen luukkuvahti. Tolonen käynyt pelaamassa nollapelin. Pelistä ei raporttia ole, mutta positiivista on, että edustuksen ja A:n yhteistyö näyttäisi ainakin kauden alussa toimivan.

Hallilla oli kaiketi ollut ihan hyvin katsojia kajaanilaiseksi junnupeliksi?
Kävin katsomassa viikonloppuna puolitoista peliä ja sanon suoraan että on kyllä hävettävän huonolla tasolla Hokin junioritoiminta (paino sanalla Hokin). Kajaanilaisten pelaajien määrä taitaa olla yhden käden sormin laskettavissa ja heistäkin ainoastaan Edustuksesta lainalla ollut Tolonen oli isossa roolissa.

Yksi suuri tekijä, minkä vuoksi omia (kajaanilaisia) junnuja ei säännöllisesti Mestikseen nouse, on jäävuorojen vähyys. Tämä taas johtuu siitä, että täällä ei ole kuin yksi jäähalli ja seuraavaksi lähin löytyy 40km päästä Vuokatista. Nykyisin D1 ja D2 junnut näyttävät välillä treenaavaan arkisin klo 21.00-21.45. Ylipäätään joukkueilla taitaa olla se 2-3 jääharjoitusta viikossa, jolla on ihan turha haaveilla mistään Mestis-pelaajista. Nämä nykyisetkin Mestikseen nousseet "omat junnut" ovat Tolosta lukuunottamatta joko Kuhmosta tai Suomussalmelta. Se taas juontaa juurensa siihen, että pelaajat pääsevät junnuna treenaamaan lähes joka päivä ja kun pelaajia ei ole paljon, niin suoritusten määrä harjoituksissa on iso ja lisäksi he saavat pelata peleissä joka toista vaihtoa. Kajaanissa 20 pelaajaa heitetään 45 minuutiksi puolelle jäälle.

Jos peleistä jotain sanoisi, niin ei kyllä tämänkään vuoden A-junnu porukka ole kummoinen. Viime kaudelta oli pelaajista kova pula, mutta tänä vuonna on kova pula laadusta. Lauantain Ketterä-pelin esitys oli jotain aivan karmeata katsottavaa eikä eilinen PePo-matsikaan voitosta huolimatta kummoista peliä ollut. Vastustaja oli lähinnä pelissä mukana jollain höntsy-meiningillä pitkäksi venähtäneen baari-illan jäljiltä. Tolosen pelaaminen oli ainut syy, miksi Hokki tuon lopulta voitti. Väittäisin puolentoista nähdyn pelin perusteella, että tuo joukkue on todella huonosti valmennettu. Erityisen huolestuttavaa oli se, että nämä meidän Mestis-jätkät (joiden pitäisi Suomi-sarja karsinassa dominoida kenttätapahtumia), olivat muihin sulautunutta harmaata massaa. Pyykkönen teki tehot 1+0, Klemetti 0+1 ja Määttä taisi jäädä 0+0 tehoihin. Kuudessa erässä Suomi-sarja karsintaa pitäisi pystyä Mestis-jätkien tekemään paljon enemmän. Suomi-sarjaan pääsykin tehnee tälle joukkueelle tiukkaa.

Katsojia taisi olla jotain toistasataa, mutta aika paljonhan niistäkin on jotain pelaajien kavereita.
 

KM1968

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings
Hokin A-juniorit

Tekisi mieli kirjoittaa pitkäkin vastine, mutta antaa olla. Ei riitä palstatila, jos tässä rupeaa kunnolla avautumaan. Yhdyn edellisiin kommentteihin 100%:sti!
 

Foxtrot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet sarjat
A junnut käyneet kuittaamassa Ketterästä voiton, kotona oli tullut sarja-avauksessa tappio. Näytää siltä, että A selvittää ensimmäisen karsinnan ja Suomisarja kutsuu. Olisipa makiaa, jos organisaatio asettaisi tavoitteen mestikseen ja toimisi sen mukaisesti, koko kauden. Onko "edarin avut" olleet Imatralla vai Keravalla?
 
Kuhmo, Kuhmo ja vielä kerran Kuhmo

Menee vähän ohi aiheen, mutta kirjoitetaan tänne ketjuun vaikka ei ole kyse varsinaisesti Hokin junnuista.

Kuhmosta on jälleen kerran nousemassa taitavia pelaajia kohti parrasvaloja. Nimittäin KuKin -99 ikäluokassa on kolme pelaajaa ylitse muiden: Tuomas Ahtonen, Jussi Vikholm ja Aleksi Klemetti. Viimeksi mainittu on siis Mestis-ringissä pyörivän Heikki Klemetin pikkuveli ja kuulopuheiden mukaan hän on vielä isoveljeäänkin taitavampi. En ole nähnyt näistä pelaajista ketään livenä, mutta käsitykseni mukaan he ovat kansallisestikin mitattuna oman ikäluokkansa kärkinimiä. Ja mitä olen lehdistä seurannut, niin aika kovia tehoja nuo kaverit painaa vuotta vanhempien sarjassa. Esimerkiksi sunnuntaina Klemetti oli tehnyt tehot 4+4.

Kuhmosta nousee lähes joka ikäluokassa pelaajia jos ei ihan huipputasolle niin jokatapauksessa kelpo pelimiehiä kuitenkin. Tällä kaudella esimerkiksi 95-syntynyt Saku Kinnunen on päässyt pelaamaan Liigaa kymmenisen ottelun verran. Lisäksi kaikki tietävät Pesosen Jannen ja Komulaisten veljessarjan (Ville tosin on jo lopettanut, mutta yksi painos näitä on vielä Kärppien A-junnuissa tulossa). Niin, ja onhan meidän edustuksessakin vielä A. Heikkinen, Määttä, Klemetti sekä Kurkinen, jotka ovat lähtöisin Kuhmosta. Lisäksi Hokin A-junnuporukan runko on peräisin pitkälti Kuhmosta.

Pohdiskelin vain, että mitähän ne tekee tuolla pikkupitäjässä paremmin kuin me Kajaanissa? Syödäänkö siellä lapsena vähän erilaista puuroa? Voidaanko näiden kaikkien em. pelaajien nousu laittaa pelkästään suurten harjoitustoistojen ja ison roolin piikkiin? Ok, on Kajaanistakin nousemassa muutama ihan lupaava pelimies. Ainakin mitä olen juttuja kuullut, niin B-junnuissa torjuva Matias Vuorenmaa on ihan lupaava kaveri. Vuorenmaa on syntynyt -98 ja hän pelaa siis kaksi vuotta vanhempien junioreiden maalivahtina. Kysymys kuitenkin kuuluu, miksei Kajaanista nouse edes Mestis-tasolle kuin muutama poikkeustapaus? (joka on suhteutettuna väkimäärään jo varsin todennäköistä)

En ole junnukiekkoilun suurin asiantuntija, joten pyytäisin arvon palstaveljiltä apuja tähän aiheeseen.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Lyhyesti omat mielipiteeni, miksi Kuhmo onnistuu juniorituotannossa:

- Jääaika, juniorit saa treenata parhaisiin aikoihin, koska edustusjoukkue ei vie niin paljon jääaikaa kuin esim Kajaanissa, jossa on myös mahdollisesti isommat juniorimäärät

- Juniorimäärät mahdollistavat "yksilöllisemmän" valmennuksen, osa pääsee helposti treenamaan ja pelaamaan itseään vanhempien kanssa

- Kuhmon juniorivalmentajilla on hyvä pohja kuinka nuorista ulosmitatan teho, tehty asioita, nähty kuinka kasvatetaan hyviä pelaajia, jatketaan näin

- Kuhmossahan oli 90-luvuilla hyvä porukka edustuksessa, joka toimii ainakin osittain junioreiden kasvatuksessa ja valmennuksessa nykyisin

Kajaanin kokoinen kaupunki ja sen juniorimäärät tarvitsisivat harjoitushallin jääaikojen takia, mutta ei taida se haave toteutua ihan pikkukummassa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ja Vielä kerran Kuhmo

Kerta kiellon päälle hieman kommenttia tuohon mieltä askarruttavaan Kuhmo mysteeriin. Eli ensiksi, Kiva ht C1 joukkue on siis ns. aluejoukkue joka pelaa tällä hekellä C nuorten mestiskarsintaa ja johtaa omaa lohkoaan ennen viimeistä kierrosta. Aikaisemmin syksyllä joukkue putosi niukasti C nuorten Sm-karsinta sarjasta, joukkueessa on pelaajia Kajaanista, Sotkamosta, Kuhmosta ja Suomussalmelta. Muutaman pelin nähneenä voi sanoa että joukkue pelaa vauhdikasta kiekkoa ja joukkueessa on paljon taitoa. Tottahan on että Kuhmolaisten Ahtosen ja Klemetin sekä Suomussalmelaisen Viikholmin henkilökohtaiset taidot ovat isossa osassa joukkueen peliä. Nähtävästi joukkueelle tässä muodossa kausi on viimeinen ja nähtäväksi jää miten joukkueen pojat jatkossa jääkiekkokartalla sijoittuvat.

Kahvakiekko tuossa aika tyhjentävästi avasikin tuota juniori touhua Kuhmolaisten osalta, sen mitä tuota kainuulaista junnu hommaa olen muuutaman viime vuoden aikana sivusilmällä joutunut tuttavien perheiden kautta seuraamaan, ja aika paljon pelejäkin, lähinnä noissa nuoremmissa, E ja D ikäluokissa, on silmiin pistävää Kuhmolaisten luistelutaito sekä joidenkin yksilöiden henkilökohtainen taitotaso, se on jo hyvällä mallilla. Yhtään väheksymättä Kajaanin, Sotkamon tai Suomussalmen juniorivalmennusta tai pelaajia.
Eli vaikka ikäluokat on Kuhmossa todella pieniä ja joka ikäluokkaan ei joukkueita saada niin kyllä näyttää että jatkossakin Kuhmolaiset taiturit rikastuttavat jääkiekkoa niin maakunnassa kuin laajemminkin.
 
Viimeksi muokattu:
Hokin A-junnut ovat jääneet täällä vähälle puheelle. Todetaan nyt sen verran, että A-junnut ovat Suomi-Sarjan alkusarjassa neljäntenä tällä hetkellä. Tämäniltaisten otteluiden jälkeen sijoitus tulee olemaan viides. Lohkon neljä parasta menevät jatkoon ja kaksi huonointa aluesarjaan. Neljän joukkoon päästäkseen Hokin on pakko voittaa kaksi viimeistä otteluaan.

Ensimmäinen pakkovoitto oli eilen HPK Teamia vastaan ja siitä matsista tulikin komea 6-3 voitto. A oli tuossa matsissa kahden erän matsin jälkeen 1-3 tappiolla, mutta nousi päätöserässä voittoon. Tehomiehiä olivat Heinolassa Mestistä pelannut Niko Kaleton 3+1, Heikki Klemetti 1+2 ja Aku Korhonen 2+0.

Toivottavasti A nyt pääsisi edes tuohon Suomi-Sarjaan, sillä tuo Aluesarjaan päätyminen olisi jo melko koomista. Tähän siis vaaditaan voitot ensiviikonloppuna vieraissa sarjajumbo Nikkareista ja HPK Teamista.

Jos A-junnujen tilanne on huolestuttava, niin siinä tapauksessa Hokin B-junnut taitavat olla jo joku vitsi. B sijoittui Suomi-Sarjan alkusarjassa lohkonsa viimeiseksi ja he hävisivät kaikki kymmenen ottelua. Muut lohkon joukkueet olivat RoKi, Hermes, TIHC, Ahmat ja Hurtat/Sepot. B:n ohella myös C-junnut pelaavat Aluesarjaa. Osaisiko joku kertoa, miksi ihmeessä näin on päässyt tapahtumaan?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tilanteeseen yksi suurimpia syitä on se että harrastajamäärät ovat aivan surkeita junnupuolella. 1980-luvun tyylinen toiminta ei vaan vedä enää 2000-luvulla, puhumattakaan 2010-luvusta.

Toinen on vähäinen jääaika, koska ei ole harjoitushallia.

Valmennuksen tasosta tuskin niin pahasti on homma kiinni ja viime vuosinahan valmennustoimintaan ja koulutukseen on panostettu. Vlado ja Kimmo ovat tuoneet sinne puolelle pysyvyyttä ja ammattimaisuutta.

Tosiasia vaan on että pienessä pelaajamäärässä niitä timantteja tai edes kultakimpaleita on aina vähemmän kuin suuressa. Ja nekin vähät lähtevät mielellään isompiin ympyröihin kuin jäävät tänne. Kierre joka ruokkii itseään.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Yksikään juniori, joka kykenee pelaamaan kovemmalla tasoa ei halua jäädä huonompiin sarjoihin pelaamaan, koska kehittyminen on toki tehokkaampaa kovemmalla tasolla, jos siellä siis pärjää. Tämän takia Kajaanista lähdetään jo varhain mm. KalPaan tai Kärppiin.

Eiköhän seuraavan 20 vuoden sisällä Kajaaniinkin saada uusi jäähalli, jos Hokki vielä ihmisiä silloin kiinostaa. Sitten voidaan ehkä viimein panostaa junioritoimintaan...
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Totta, ydinkysymys onkin se, miksi Hokki on niin surkea että ne muutamat hyvät eivät edes harkitse jäämistä. Joskus on kuitenkin ollut toisin. Ongelmana lienee se, että on jämähdetty niihin kultaisiin vuosiin ja maailma on ympärillä muuttunut. Noin niin kuin isommassa kuvassa kuin yksittäisistä junnuista puhuttaessa. Ja siksi homma on hiljakseen surkastunut.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Hokin A-nuoret puppeloivat itsensä hyvin suurella todennäköisyydellä kevääksi Aluesarjan syövereihin pelaamalla lohkossaan täydelliseen heittopussin asemaan ajautuneen Nikkarien kanssa 4-4-tasapelin.

Toki joukkueella on vielä hento oljenkorsi käsissään, sillä voittamalla huomisessa ottelussaan paikkansa jo Suomi-sarjassa varmistaneen HPK Teamin, asettaa Hokki paineet samaan aikaan Nikkareita vastaan pelaavalle PEPO:lle.

En kuitenkaan jaksa millään uskoa siihen, että PEPO kotikaukalossaan Nikkareille häviäisi, joten Etelän joukkueet ovat varmasti enemmän kuin helpottuneita siitä, ettei Kajaaniin tarvitse enää kuluvan kauden aikana matkustella.
 
Life is just a place where we spend time between games.
Myötähäpeän multihuipentuma

Hokin A-junnut pelasivat tänään sarjajumbo Nikkareita vastaan tasapelin 4-4. Aluesarja näyttää siis entistä varmemmalta. Suomi-sarjaan pääseminen vaatii jo ihmeitä.

Mestis-miehet Pyykkönen ja Klemetti olivat varta vasten lähteneet Vantaalta A-junnujen mukaan, jotta he nostaisivat A-junnut paremmalle sarjatasolle. Toisin kävi. Tässä tulee myös mieleen, että miten tuota joukkuetta oikein valmennetaan? Eikai tuollaisella materiaalilla, jossa pelaa siis kaksi Mestis-miestä, pitäisi kompastella sarjajumbon kanssa?

Minä häpeän. Muistan vielä niitä aikoja, kun Hokin A-junnut pelasivat I-divisioonaa. Ja vielä suhteellisen hyvin pelasivatkin. Nyt A pelaa Aluesarjaa. Tuota alemmas ei ilmeisesti voi enää päästä? Tunnen Hokki-kannattajana suurta myötähäpeää. Hyvää yötä. Viimeinen voi sammuttaa valot.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kyllä itseäkin suuresti ihmetyttää junnukiekon taso Kajaanissa. Loppuhuipennus on / oli tämä a-junnujen räpellys suomisarjassa, josta hankittiin omalla hölmöilyllä paikka aluesarjaan. (Todennäköistä, ei kuitenkaan varmaa tätä kirjoittaessa) Asenteesta se on ollut kiinni eilen, muut poppoot on pyyhkineet nikkareilla jäätä. Valmennus mielestäni on ihan ok, mutta taitaa pelaajat tykätä vaan höntsäillä.

B-junnut on pelanneet todella alakanttiin. Se, että pelaajapohja Kajaanissa ei riiitä, ei ole selitys. Lieksan hurtat ja Nurmeksen Sepot voitti Hokin ja uskallan väittää, että pelaajapohja kyseisillä alueilla on Kajaania pienempi. Jääaikaa ja asennetta pelaajilla löytyy Kajaania enemmän. Herää kysymys onko Kajaanilaiset juniorit hemmoteltuja höntsäilijöitä, joita kiinnostaa enemmän hauskuuttelu kuin voittaminen. Muistan kun Myrsky ja Levonen valmensi junnuja, siellä hiki lensi ja pelaajat "pelkäsi" valmentajaa, mutta menestystä tuli myös. Saattaa olla, että B ja A nuoret kriittisessä iässä, jolloin valmentajan pitää OLLA tulokset ulosmittaava natsi..

Aluesarjassa tulee sellaisia joukkueita vastaan, että pelaaminen siellä ei kehitä, kuin jääkoneen kuljettajaa ja bussikuskia. Kait sieltä kauden päätteksi tai ensikauden aluksi pääsee yrittämään suomisarjan karsintaan, mutta pelaajien saaminen muualta ensikaudella voi olla mahdotonta. Saattaa a-junnut porukka hävitä Kajaanista..

Toivottavasti, nuoremmista junnuista nousee tasokasta porukkaa muutaman vuoden sisällä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Onkohan millään muulla Mestis-joukkueella lähellekään yhtä surkeat juniorijoukkueet? Kyllä surulliseksi vetää junnukiekon tila Kajaanissa.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
On vielä palattava tähän ketjuun kommentoimaan, että omasta mielestäni Hokki kuuluisi ehdottomasti neljän parhaan joukkoon omassa Suomi-sarjan alkulohkossaan. Sen verran viihdyttävää kiekkoa kajaanilaiset ovat syksyn aikana näkemissäni otteluissa pelanneet, verrattuna moneen muuhun saman sarjan joukkueeseen.

Tiedä sitten mikä Hokille on kauden tähän mennessä tärkeimmällä hetkellä tullut... eikö pää ole kestänyt pelaajilla saati valmennuksella vai onko asenne sittenkin ollut Nikkarit-matsissa luokkaa "eiköhän me voiteta vain menemälle paikalle"?

Kyllähän tämä tulossa oleva sukellus on edustusjoukkueellekin todella harmillista, sillä nyt ei ole enää mitään järkeä pistellä A-nuorten iässä olevia sopimuspelaajia kevään aikana pelailemaan oman ikäluokkansa pelejä, sillä Aluesarjassa tuskin tulee ainakaan pelillisesti kehitystä tapahtumaan.
 
Life is just a place where we spend time between games.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy