Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Hockey Arena – Online Hockey Manager

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Jantse, 12.11.2004 klo 13.27.

 1. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
 2. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 4. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Tähän asti on tullut tuijoteltua ylös nostettavissa junnuissa vain lahjakkuutta. Mikä on semmoinen potentiaali, joka kannattaa nostaa? Nyt joukkue on taas liian täynnä ja monella pelaajalla pot loppuu aivan liian pian kesken.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Melkein sanoisin että MAX-2 pelaajat on semmoisia joita huonompia ei välttämättä kannata nostaa. 100 lahjainen kaveri ja lähelle voi olla poikkeus ehkä, mutta alle 95 lahjaiset ja huonompia kun max-3 potentiaaliasia niin suoraan heittäisin ulos, ne laskee draffivuoroa ja hinta on markkinoilla pieni. Toki kaikessa suhteuttaisin sen että ensimmäisenä pitäisi varmaan tietää pelataanko omilla junnuilla ja se että kuinka aktiivisisena on siirtomarkkinoilla. Joitakin junnuja saa sen verran halvalla että ei ole järkeä nostaa omia miehiä joukkueseen asti. Juuri noiden draffien takia. Lisäksi ylipäätänsä olisi hyvä tietää ennen suosituksia puhutaanko muutaman miljoonan rahavaroista joita on joukkueella vai onko rahaa ostaa pelaajia. Jos on rahaa niin silloin melkein vähänkään huonommat heittäisin pihalle suoraan.

  Semmoinen nyrkkisäntö on monesti ollut että yksi pykälä potentiaalia vastaa 5 pykälää lahjakkuutta, eli suurinpirtein 95 lahjainen ja max pottuinen vastaa 100/max-1 miestä.

  EDIT: jos vähänkään tuntuu että on pihalla joidenkin pelaajien kohdalla että kannattaako pitää vai ei, ota vaikka yhteyttä Pasin Team joukkueseen pelissä. Voin antaa vinkkiä niiden pelaajien osalta joita kannattaa karsia pois. Säästää ainakin palkasta jos ei ole 50 pelaajaa joista monesta ei ole pelaajaaksi.
   
 6. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
 7. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  [QUOTE="-pasi-, post: 6685861, member: Voin antaa vinkkiä...[/QUOTE]

  Joo voisin ottaa yhteyttä pelissä. Mun joukkue on God of Rinks.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jep, tarvittaessa voi heittää asetuksissa avustajaksi myös niin saa helpommin kuvaa esimerkiksi pelaajien tasosta. 12 vuoden kokemuksella, 4 kisat maajoukkueessa, yhdet u-20 kisat ja jokunen kausi ykkösessä pyörinyt niin käsitys pelaajista ja pelistä on vaikka MM-kulta ja ykkösen mestaruus vielä puuttuukin :) Näkemystä ainakin on kuitenkin.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 10. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.inc&id=37666488

  Jonatan Jeppsson 22v vikkelä laitahyökkääjä
  TI:253 98/MAX-2 Uskollisuus +2
  Yleistaso:75% Kokemus 101

  Jakauma hyvä, siihen vaan laukaisutreeniä päälle niin avot! Sopii hyvin nykyisen pelimoottorin vuoksi jengiin kuin jengiin. Nopeus on voimaa! Eiku.. Tai siis ylivoimaa! Hehe.

  Deadline maanantaina ja hinta suhteellisen edullinen!
   
 11. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 12. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Nettijääkiekkopeli | Hockey Arena

  Tuli laitettua markkinoille tuollainen, vähän huumorillakin ja mielestäni isohkolla hinnalla ja näköjään joku tarjonnut. 21v, TI 277, 96/65. 600 milliä tarjottu. Mitäs muut mieltä, onko hyvä myynti tulossa?
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kai tuolla kelpaa, varsinkin jos ei puhuta edes + uskollisuudesta. Sen verran heikot ollut viimeaikoina markkinat että vaikka olisikin ok loyalty niin eiköhän tuon uskoalla hyvät myynit ketjuun kirjoittaa.
   
 14. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  -3 uskollisuus vielä :)
   
 15. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 17. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 18. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 19. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 20. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 21. Danko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jatkan yksinpuheluani tässä ketjussa ja tuon ilmi seuraavan markkinoiden helmen!

  Henri Jeskanen, ikää vasta 24 vuotta, mutta taitoindeksi jo lukemissa 307 ja kokemustakin löytyy päätähuimaavat 175. Henrin jakauma on laiturille täydellinen ja edessä on pitkä ja loistelias ura sillä Henrin potentiaali on maksimaalinen = 53 = MAX. Kaiken huipuksi uskollisuus on +2 joten tästä saa vaikka pienellä panostuksella +3 pelaajan! Siitä halvalla parasta!

  Henri Jeskanen
  24v TI:307
  91/53(MAX)
  Uskollisuus +2

  http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.inc&id=37434214
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  jos täälä on vanhoja pelaajia jotka kirjautuu vain silloin tällöin sisään tai lopettanut niin huomennahan peliin tulossa B joukkueet mukaan, toki tarvitaan vähintään 6kk sponsoripaketti että joukkueen voi näihin pieniin maihin saada, mutta saattaa olla ihan mielenkiintoinen uudistus. Toki samalla kun vielä suunitellaan c joukkuetta jonkinsortin farmiksi niin pelistä voi tulla sekava ja uudistuksineen tappaa loputkin pelistä. katsotaan, mutta siis jos löytyy sponsoripaketti niin ainakin kannattaa kirjautua sisään ja katsoa mistä puhe :D
   
 23. ipa rules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Packers
  Itse käyn kyllä päivittäin kirjautumassa ja katsomassa mutta itse katson, että tuo uudistus tuo lähinnä lisätyötä enkä ole ainakaan vielä b-joukkuetta poiminut.