Hlinka Gretzky Cup

  • 14 268
  • 63

Henrys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
suomen ylivoima on tässä turnauksessa ollut heikkoa. Seuraaviin peleihin vahvempaa maalineduspeliä / maskia ja hieman enemmän älykkyyttä. Kanada oli kova, on aina ollut tässä ikäluokassa ja HC ssä (voittanut 26 kertaa) mutta aika tasainen eka erä oli ja muutenkin suomi ei lainkaan ollut kokonaisilmeessä ”purjeessa”. Jos jotain nyt vielä nostaa, niin nuorella (06) hyökkääjällä oli vaikeuksia ja edelleen ne pelin avaukset
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Suomi kohtaa yhdeksältä pronssiottelussa Tšekin.

Löytyyköhän striimiä?
Onhockey:stä olen itse jonkun Suomen pelin katsonut, että eiköhän niitä sinne ilmesty ennen pelin alkua.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Kiviharjulta komea maali. Jos nyt Suomi katkaisisi sen vuosikymmenen mitalittoman putken.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, La Celeste
Sale tasoitti erän lopussa, joten 1–1 ensimmäisen 20 minuutin jälkeen. On kyllä esiintynyt edukseen maajoukkueessa viime aikoina, ja seurajoukkueessakin on kulkenut.

Harmi kun finaalia ei välttämättä näe jälkikäteen mistään. Toisaalta YouTubeen oli tullut tänä aamuna välierä Tšekki – Ruotsi katseltavaksi, niin ehkä finaalikin sinne ilmaantuu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

tuffgong

Jäsen
Hyvä puolustus Kiviharjulta Salea vastaan hetki ennen Suomen tyhjää maalia. Olisi voinut hyvin olla 2-2 tilanne ilman tuota.
Hieno syöttö Uroselta tuhon viimeiseen maaliin päätylaidan kautta ja malttoi vielä katsoa että kätisyys sopii Kiiskiselle. Hyvä pikkuleijonat ja kovat odotukset MM-kisoihin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös