Hjalliksen Diili

  • 644 084
  • 2 034

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Hjallis selvästi potkaisi Miran pahimman kilpailijan, eli Jounin pihalle. Kaverin jolla oli eniten kansainvälisiä suhteita ja mahdollisuuksia. Noh, niitä ei varmaan tarvita Hangon tsydeemissä.

Jounin pihalle potkaisussa Hjallis jo osoitti että haluaa paskan-puhuja-ja-selkään-puukottaja-Miran voittajaksi. Kaipa Karihtalan kannattaisi olla jo varuillaan.

Eniten hämää Kiekko-Antin muuttuminen Hjalliksen perseennuolijaksi.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Eniten hämää Kiekko-Antin muuttuminen Hjalliksen perseennuolijaksi.

Tähän olen itsekin hieman vittuuntunut mutta ehkäpä tuossa tilanteessa ei ole oikein muuta vaihtoehtoa:D

Mira ja Teemu finaaliin. Eikös tämä ollut jo monilla tiedossa aikaisemmin? Aivan sama kuka tuota Hangon projektia vetää kun ei ole senttiäkään kiinni koko asiassa. Tulokset kyllä sitten nähdään tulevaisuudessa...kuten myöskin uusia kiinnostavia paljastuksia kun tämä ohjelma on esitetty ja kilpailijoiden avautumiset on taas oikeutettuja. Hjallishan on näyttänyt oman luonteensa tässä skabassa. Ei vakuuta.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä kautta seuratessa on yksi rima alitettu pahasti diilissä; Tämä skeida ei ole ollut kilpailua missään vaiheessa. Luonnollisesti Hjalliksen projektia promotaan, mutta tällä kaudella on promottu myös valmiiksi päätetyn tulevan toimarin pärstää. Kasslinilla on ollut jo valmiiksi sopivasti tunnettuutta ja sarjan myötä on projektille saatu alusta alkaen kasvot. Ei siinä mitään, hienosti järkätty mainos kokonaisuudessaan. Henkilö joka on ollut häviämässä lähes jokaista skabaa ja joka hävisi alansa kilpailun projektipäällikkönä on finaalissa. Lisäksi Hjallis on silitellyt jatkuvasti Miran persettä silkkihansikkaalla, vaikka minkälaista paskaa on rouvalla ollut housussa. Välillä leuaton on shown pitämisen vuoksi läpinäkyvästi mukatylyttänyt Miraa, mutta noilla näytöillä Mr. Trump ja Sir Alan Sugar olisi potkinut Hjalmarin alta aikayksikön mäkeen. Jää finaali katsomatta - tänään oli vielä toivoa, että josko tässä sittenkin skabataan, mutta ei.
 
Viimeksi muokattu:

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Täysin oikea ja ennalta arvattava lopputulos. Ainoa, joka olisi pystynyt tuon kaksikon murtamaan oli Ali, joka sitten omalla perseilyllään ansaitusti kenki itsensä helvettiin.
Pölynimurikauppias sopisi Hangon projektiin myyjäksi, olkoon sitten titteli vaikkapa Miran ehdottama myyntijohtaja. Kaverista ei vain ole uskottavaksi TJ:ksi minkään snagaria isomman projektin johtoon.

Pakko yhtyä kaikkiin muihin siinä, että tämä Mira on aivan vitun ällöttävällä tavalla täynni itseään. Harvoin tapaa noin itseriittoista ihmistä, jolla luulot omasta erinomaisuudestaan menee noin railakkaasti yli / riistiin todellisuuden kanssa. Hyi helvetti!
Harmi siinä mielessä, että sarjan puolivälissä diggailin tätä edustavaa, selkällä ulosannilla varustettua businessnaista. No, onneksi kyseessä on tällainen "pitkä työhaastattelu", jossa tuokin puoli (ylimielisyys) on tullut selkeästi esille. Normi työhaastattelukaavalla Mira olisi jo TJ Hangossa 100-varmasti.

Toivottavasti Teemu voittaa. Selkääpuukattajat eivät vain saa minulta mitään arvostusta.
Kiekko-Antille + siitä, että käänsi takkinsa ja sekoitti Hjalliksen pasmat.

Leena Harkimo: onko sillä joku rooli tässä? En tajua! Lähes turhempi kuin Säilynoja edellisessä Diilissä ja se on paljon se.

Julli
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ompa hauskasti samaa kaavaa tämän loppu kuin viime vuodenkin Diilin. Kolmen joukossa ja kolmantena tippui lähes kaksi identtinsä kaveria: Jethro ja Jouni. Lihavat ja lepposat huumorimiehet, jotka ovat veistetty lähes identtisestä muotista. Kakkosena tulee nuori, rehellinen, hyvin tehtävät vetänyt, kokemattomaksi haukuttu kaveri: Antti ja Teemu. Finaalin suosikkina lähtee "bisnesnainen", joka on loppua kohti muuttunut kokoajan ylimielisemmäksi ja ei ole suurimman osan yleisöä suosikki, mutta jotenkin Hjalliksen silmissä ennakkosuosikki: Heidi ja Mira.

Hauskaahan tuossa Teemun iän jatkuvassa esille nostamisessa on se, että viime vuoden parhaaksi kilpailijaksi katsottiin Antti Seppinen, joka oli muistaakseni 27 vuotta. Nyt Hjalliskin nostaa tuota ikäkysymystä esille, vaikka on itse viimeksi valinnut johtajaksi 27 vuotiaan. Anttia on varmaan nolottanut vieressä myötäillä, kun mm. tänään haastatteluissa muut ottivat tätä ikäkysymystä esille.

Viimeksi se lipevä ja selän takana kakkaa puhuva nainen ei voittanut, pahoin pelkään, että nyt voittaa tasapuolisuuden nimissä siitä huolimatta nainen.

Alin päätös asettua Miran tiimiin oli henkinen isku Teemulle. Onneksi sai kuitenkin mielestäni paremman tiimin taakseen. Miran etu tuskin on sekään, että Hjalliksella on nyt hyvin ollut aikaa katsella näitä jaksoja jälkikäteen. Voi kuitenkin olla, että Mira on oikeasti pätevämpi vetämään tuollaista projektia.
Outoa, että Ali ei mennyt hyvän ystävänsä ja kämppäkaverinsa tiimiin. Tavallaan vähän niin kuin petti tämän.

Tätä kautta seuratessa on yksi rima alitettu pahasti diilissä; Tämä skeida ei ole ollut kilpailua missään vaiheessa. Luonnollisesti Hjalliksen projektia promotaan, mutta tällä kaudella on promottu myös valmiiksi päätetyn tulevan toimarin pärstää. Kasslinilla on ollut jo valmiiksi sopivasti tunnettuutta ja sarjan myötä on projektille saatu alusta alkaen kasvot. Ei siinä mitään, hienosti järkätty mainos kokonaisuudessaan.
En ole ikinä perustanut hirveästi tälläisiin "salaliitto-" ym. teorihoihin, mutta tuo sinun mallisi kuulostaa ja tuntuu erittäin järkevältä ja jopa mahdolliselta skenaariolta. Bisnestähän tämä on. Itsekin kiinnitin muuten huomiota tuohon Miran "mukatylyttämiseen", siksi että pakkohan sitä on kilpailun ja jännityksen ylläpitämiseksi mukatylyttää.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
En ole ikinä perustanut hirveästi tälläisiin "salaliitto-" ym. teorihoihin, mutta tuo sinun mallisi kuulostaa ja tuntuu erittäin järkevältä ja jopa mahdolliselta skenaariolta. Bisnestähän tämä on.

Eipä tuossa mitään erikoista ole. Loppujen lopuksi on aika sama kuka projektiin valitaan, niin järkyttävästi tuo on jo saanut mainosta, projekti ei ala nollasta ja kilpailijatkaan eivät ole olleet mitään ammattitoimareita. Siinä sitten julkisuudesta tuttu prettyface puhumaan pariin tilaisuuteen, vastaamaan välillä puhelimeen ja muutaman kerran keittämään kahvia, homma on siinä.

2-8 Reordilla ja olemattomalla ruotsin taidolla johtamaan taloprojektia kaupunkiin, jossa RKP:llä on hallussaan 13/35 paikkaa kaupunginvaltuustossa? Vain silloin, kun tehtävillä ei ole painoarvoa ja valittava toimari hommataan tekemään jotakin muuta kuin puhumaan vakavissaan kaupungin varakkaamman väen kanssa.

Ei siinä, kyllä alkaa usko koko formaattiin olemaan koetuksella. Mukavaa viihdettähän tuo viime kaudella oli ja viihtenä tätäkin kautta olen yrittänyt ottaa. Yksi viihdyttävä seikka on jännitys, joka syntyy siitä, miten kisaajat klaaraavat homman. Nyt vain tuo elementti on pudonnut pois kun tekemisellä itsellään näyttää olevan erittäin vähän väliä. Viime kauden "pahisnaisella" Luumilla oli sentään näyttöjäkin kisasta ja vaikka häntä en pahemmin arvostanutkaan, oli hänen finaalipaikkansa sentään ansaittu omilla suorituksilla.

Koskakohan kiekkoseurat lanseeravat oman vastaavan ohjelman? Kauden 2011-12 alussa voitaisiin markkinoida iskulausein "katso kuka vie kisan", "Pihapelien kuninkaasta liigakiekkoilijaksi", "Jos olet kyllästynyt puremaan tuppea ja haluat urallasi eteenpäin, osallistu Kiekkodiiliin" ja "Oletko tähtipelaaja? Tule Jokereihin tryoutille". Lopulta kuitenkin finaaliin nostetaan sellainen joukkue, joka ei sinne suorituksillaan kuuluisi. Jos Hjallis on tuomarina, niin toinen finalisti on Eiran Eloveenänä tunnettu lukiotytöistä koottu ringettejoukkue tai Malmgård Milfs, naisten pubiliikan tuleva dynastiajoukkue. Molemmilla takanaan voitto E-junnuista ja kasa tappioita mutasarjajoukkueita vastaan. Toinen finalisti on nuorista ja vetreistä jannuista kasattu mallipoikien sählyjoukkue. Joku kova porukka tiputetaan dopingrikkeen, lahjotun tuomarin, saunaillassa tapahtuneen pahoinpitelyn tai rattijuopumuksen takia. Neljän parhaan joukosta löytyy joku kaljaliigan porukka, jonka kapteeni on armoton seuramies, lihava ja puhuu kevyellä murteella. Muutaman ottelun voittaja valitaan tehtyjen maalien perusteella, mutta suurin osa menee tyylipisteiden tai muiden ei tulostaululla näkyvien numeroiden laskeen laskentaan. Joukkueista riippuen arvosteluperuste voi olla selvästi mitattavissa (katsojaluvut, taklaukset, jne.) tai täysin Hjalliksen oman valinnan varainen. Voittaja pääsee yhden erän ajaksi tuuraamaan Jokereita liigaan, tosin peliajasta ei ole tietoa.

"Te ette vetäny kotimatsiinne Keravan jäähalliin täyttä tupaa! Vittu opetelkaa jakaa niit ilmaislippui, palkatkaa kovempi ulkkari ja keksikää jotain uutta! Miten te luulette Hjartwallin olevan täynnä jos te ette saatana saa ees jotain latoo täytee? Te saatte potkut!".
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Sen verran mitä olen ohjelmaa seurannut, niin sopiva loppu tälle olisi sellainen jossa Miran juuri voittajaksi valinnut Hjallis yllättyy kun johtoryhmän ovet avautuvat ja sieltä astuu sisään itse Donald Trump. Hjallista tylytetään Trumpin toimesta oikein kunnolla ja lopulta se klassinen fraasi tulee Trumpin suusta: "You're fired."
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Nyt vasta Jouni nosti esiin tuon kilpailurecordin, mutta Hjallis ei oikein siihen reagoinut mitenkään. Ainut mitä hjalliskin sanoi Mirasta oli että hän on olevinaan täydellinen ja silti meni heittämällä finaaliin. Jos tosiaan tuollaisella kilpailu statseilla pääsee finaaliin, niin hemmetti tässähän voi itsekin pyrkiä ensi kaudelle mukaan. Toistan edelleen että Mira on väärä valinta voittajaksi. Jännä muuten että Ali otti ja meni Miran tiimiin vaikka juuri Miran takia Ali lenti pihalle kun nosti kissan pöydälle takahuoneessa.

Noh Teemun voittoa tässä toivotaan, Mira on noussut jopa viime kauden Minna & Heidi kaksikon ohi ärsyttävyydessä, ja he jopa voittivat enemmän skaboja kuin Mira.

Oli muuten työhaastattelijoiden taso laskenut viime kaudesta reippaasti, Jethron kun näki niin meni koko haastattelu aivan turhaksi. Leenasta ajattelin muuten kun kausi alkoi että hän sanoo asioita suoraan ja olisi kerrankin kunnon neuvonantaja, mutta eihän Leenalla ole mitään arvoa tälle ohjelmalle. Ei mitään perusteluita valinnoilleen. Kiekko-Antti taas vaihtelee mielipiteitään tuuliviirin tavoin, mutta edes perustelee jotenkin.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mira ja Teemu finaalissa. SHOKKI!

Tai sitten ei. Tämä tiedettiin jo hyvää aikaa sitten ja ennen viime tehtävääkin laitettiin joukkueiden kokoonpanot uusiksi, että nämä kaksi saadaan finaaliin.

Härveetä paskaa.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Se mikä tässä arveluttaa on se ettei tuolla kilpailijoiden track recordilla näytä olevan suurta merkitystä. Ainakaan jos vastassa on Jounin 8-2 ja Miran 2-8.

Ei silti, helppohan täältä on huudella mutten kyllä näe ketään viimeisestä kolmikosta mitenkään ylivertaisena tuohon hommaan. Jos Mira tuohon valitaan niin herää kysymys eikö tuohon 14 kilpailijan joukkoon olisi suosiolla kannattanut valita enemmän kiinteistövälittäjä taustaisia? Muuten on vaikea keksiä miten ko naikkonen on noinkin pitkään onnnistunut tuossa luovimaan.

Formaatti itsessään on hyvä ja Hjallis on roolissaan mielestäni ollut hyvä vaikka perusteluille on jätetty ohjelmassa liian vähän tilaa. Mikä nyt ei ole yllätys kun Maikkari on arvatenkin halunnut sivuilleen muitakin klikkauksia kuin Tuksusta kertoville sivuille. Silti toivoisi seuraavalle kaudelle(?) kahta asiaa. "Trumpiksi" ehkä joku muu ja neuvonantajaksi jotkut ulkopuoliset henkilöt, esim yritysjohtoa jostain toisesta firmasta (ei, ei tyyliin Keke S.). Vaikeaahan tuossa esim Antin on hirveästi kritisoida oman pomonsa tekemisiä.
 

Belenoss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Ottawa ja Real Madrid
Jännä muuten että Ali otti ja meni Miran tiimiin vaikka juuri Miran takia Ali lenti pihalle kun nosti kissan pöydälle takahuoneessa.

Kyllähän Mira keräsi vielä kerran sen "luuserijengin" yhteen, lisäksi vielä otti mielettömän riskin ottaessaan Alin, Alihan voi ihan huolella perseillä kun on samassa tiimissä Miran kanssa. Teemun jengin voiton todennäkösyys on mielestäni nyt jotain 90% luokkaa.

Miksi naiset kerää aina finaaliin sen melkeimpä heikoimman mahdollisen jengin kavereistaan mutta miehet pystyy ottamaan ne varmat ja hyvät kilpailijat.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kai se nyt on kaikille selvää, että Jouni tippui, koska Hjallis nyt vaan ei halunnut tuon näköistä punakkaa savolaista siihen projektin keulakuvaksi. Sliipatut Mira ja Teemu sopivat paremmin. Mutta luulenpa minäkin, että tosiasiassa saa voittaja, oli sitten kumpi tahansa, tyytyä käytännössä asuntokauppiaan tehtäviin. Ei riitä osaaminen koko projektin johtoon kummallakaan.

Iso J oli haastatteluissa pettymys. Pisti vähän hymyilyttämään, kun huomasi, ettei Teemu mene hänen miinaansa, niin ei kun äkkiä huutamaan päälle, että menithän miinaan. Ja Teemu oli selvästi sanomassa, että "totta kai myyntimies myy mitä vaan, mutta asuntokaupassa pitää tuote tuntea". No, toivottavasti J:lle tuli itselleen hyvä mieli ja ego pönkittyi taas vähän.
 

J.Petke

Jäsen
Onko Mira siis raskaana juuri tällä hetkellä? Eihän kukaan järkevä kaveri valitse toimitusjohtajaksi tälle projektille ihmistä joka saa juuri lapsen.. Laskettu aika ensi vuoden alussa joten ei tuo ihan loistavalta yhdistelmältä kuulosta. Väsynyt äiti vetämässä noin suurta projektia, opiskelemassa ruotsia ja hoitamassa pientä vauvaa..

Eiköhän tämä kisa ollut tässä.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Onko Mira siis raskaana juuri tällä hetkellä? Eihän kukaan järkevä kaveri valitse toimitusjohtajaksi tälle projektille ihmistä joka saa juuri lapsen..

Mitenköhän lie tämä asia ollut tiedossa Harkimolla, kun ohjelmaa on kuvattu?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mitenköhän lie tämä asia ollut tiedossa Harkimolla, kun ohjelmaa on kuvattu?

Ei varmaan silloin, mutta nyt viikon päästä suorassa lähetyksessä tapahtuvassa ratkaisujaksossa varmaan on. Samoin kuin Miran harrastama paskan puhuminen ja paha toilailu eri tehtävissä.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Ei varmaan silloin, mutta nyt viikon päästä suorassa lähetyksessä tapahtuvassa ratkaisujaksossa varmaan on. Samoin kuin Miran harrastama paskan puhuminen ja paha toilailu eri tehtävissä.

Äh, en muistanutkaan että tämä ratkaisu tehdään "reaaliajassa".
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Onhan tämä vähän uskomatonta että ohjelma mitä minu ei pitänyt katsoa avausjaksoa pitemmälle on saanut minut telkkarin ääreen joka hemmetin maanantai. Itse asiassa minua ei kiinnosta pätkääkään kuka tuon kisan voittaa vaan olen tässä odottanut Miran potkuja ja sen jälkeistä ilmettä & kommentteja avausjaksosta lähtien. Nerokkaasti rakennettu konsepti siis...

Onhan tuo ihan täys farssi että tuo umpikiero ja läpimätä ex-pyöräilijä tuolla vielä pyörii mukana. Kompetenssia ei löydy nimeksikään mutta suu käy kyllä kiitettävään tahtiin ja sitten isketään puukkoa selkään heti kuin silmä välttää.
Johtoryhmän edessä silmät pyörivät päässä ja naamalla on omahyväinen hymy ja suusta tulee selityksiä selityksien perään. Ja eihän Hjallis kyllä ole grillannut Miraa lähimaillakaan samalla tavalla kuin muita kilpailijoita.
Kyllähän tuo Miran finaalipaikka tai ylipäätänsä mukana oleminen pistää miettimään kenen lasta siellä oikein odotetaan ??

Eilisessä jaksossa nauratti kyllä Hjalliksen kommentti :"mul on ollut toimitusjohtajia jotka ei ymmärrä laskemisesta mitään, ja arvaa tuleeks siit mitään ??"
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joopajoo. Jakso parasta antia oli Jethro Rostedtin kysymyspatteristo jo torut Teemulle siitä miten hyvän myyjän pitää tuntea tuote. Tuli vaan mieleen Rostedt itse jalka rehvakkaasti tojotan renkaalla autokauppaa tekemässä tai taidetta myymässä analyysisormi poskella. Teemu meni kyllä silmääkään räpäyttämättä miinaan, mutta klaarasi silti ihan ok.

Oli muuten komiikan huipentuma kun Hjallis käsi Miraa sanomaan jotain kriittistä itsestään. Vastaus oli jotain että olen jäänyt liikaa taustalle, vaikka olen vahva persoona, eli käytännössä siis hänen huono puolensa omasta mielestään on se, että on antanut muitten mokailla. Sietämätön ihminen.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Ei varmaan silloin, mutta nyt viikon päästä suorassa lähetyksessä tapahtuvassa ratkaisujaksossa varmaan on.
Kyllähän tuo nyt kuitenkin aika kaukana "suorasta" lähetyksestä on tai ainakin viime kaudella oli, jos pari viikkoa ennen lähetystä nauhoitettiin. Mutta tietenkin suorempi kuin nämä keväällä kuvatut jaksot.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kyllähän tuo nyt kuitenkin aika kaukana "suorasta" lähetyksestä on tai ainakin viime kaudella oli, jos pari viikkoa ennen lähetystä nauhoitettiin. Mutta tietenkin suorempi kuin nämä keväällä kuvatut jaksot.

No tuota en muistanut, mutta pointtihan oli se, että jaksojen kuvaamisen ja ratkaisun välillä on reilu kuukausien väli.
 

J. Hakaneula

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Teemun ja Jounin olisi pitänyt mustamaalata Miraa johtoryhmän edessä paljon pahemmin. Nythän he tyytyivät vaan lähinnä voivottelemaan, miten ikävää se oli kun Mira oli haukkunut heitä edellisessä pudotuksessa. Eikä nyt olisi edes tarvinut hirveästi edes mustamaalata, sen kun olisivat vaan lyöneet faktoja tiskiin Miran onnettomasta voittoprosentista tehtävien osalta. Tuskin olisi Jalmarin päätökseen sinänsä vaikuttanut, mutta ajattelemisen aihetta olisi varmasti antanut.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Kyllähän tuo nyt kuitenkin aika kaukana "suorasta" lähetyksestä on tai ainakin viime kaudella oli, jos pari viikkoa ennen lähetystä nauhoitettiin. Mutta tietenkin suorempi kuin nämä keväällä kuvatut jaksot.
Eikö se mennyt niin että viimeinen tehtävä oli kuvattu pari viikkoa ennen lähetystä mutta yleisön edessä oleva board room oli suora lähetys? Voin kyllä muistaa ihan väärinkin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Eikö se mennyt niin että viimeinen tehtävä oli kuvattu pari viikkoa ennen lähetystä mutta yleisön edessä oleva board room oli suora lähetys? Voin kyllä muistaa ihan väärinkin.

Kyllä minäkin muistelin että se itse valitna tapahtui livenä.

Eihän sitä tulosta olisi muuten pystytty mitenkään pitämään salassa kahta viikkoa, joku studioyleisöstä olisi aivan varmasti vuotanut nettiin tuloksen.
 
Viime vuonna taisi ratketa kuitenkin viikkoa-paria ennen viimeistä lähetystä, ei siis ollut suora lähetys. En tiedä millä "...mörökölli minut vieköön -valoilla" pysyi niinkin hyvin kuitenkin salassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös