Hjalliksen Diili

  • 644 260
  • 2 034

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Onpa vastakohta viimekaudelle jolloin odotteli jaksoja ja spekuloi mielessään etukäteen. Nyt ne tulevat kahtena päivänä viikossa ja tulee katsottua vain kun sattumalta huomaa että joo, nythän tää tulee. Tylsät kilpailijat, tylsät tehtävät. Tuotantotiimillä ei ole mitään mielikuvitusta vaan otetaan kenen tahansa maksavan asiakkaan tehtävä mahdollisimman hmv-muodossa ettei kukaan vaan suutu ja tuotesijoittelu (=tulot) lopu.

...

Ja kaiken kruununa selviö että kävelevä menestysopasfraasisanakirja Mira on untouchable, kävi miten vaan.

Minusta tehtävät eivät sinänsä ole olleet niin tylsiä, mutta kilpailijat eivät ole saaneet niistä mitään irti. Esimerkiksi oikeastaan molempien joukkueiden päätaktiikka kaikissa myyntitehtävissä on ollut tämä asiakkaiden sisäänheittäminen, joka nyt tulee jokaiselle tampiollekin ensimmäisenä mieleen. Missä luovuus, missä omaperäiset markkinointi- ideat? Jotenkin tuntuu, että rekrytointiosasto on epäonnistunut pahasti. Todella tasaisen mauton ja hajuton kilpailijaporukka on. Eikö tosiaan ollut parempia hakijoita, vai haettiinko sitten enemmän Big Brotherin tyyliin enemmänkin viihdyttävää kilpailijajoukkoa? Ero vanhempaan Sarasvuon diiliin ja myös viimevuotiseen versioon on kilpailijoiden tason suhteen merkittävä, ja se kieltämättä syö sarjan mielenkiintoa. Lisäksi Hjallis ei tosiaan näytä pystyvän analysoimaan kilpailijoiden suorituksia mitenkään, ja tekee päätökset perstuntumalta. Purkaukset ovat viihdyttäviä, mutta hieman tulee jo ikävä Sarasvuon analyyttisempää otetta, vaikka viljelikin paljon suoranaista paskapuhetta ja vähintäänkin ärsyttäviä busines-fraaseja. Antilla ja Leenalla on monesti ollut hyviä mielipiteitä, ja olisi varmasti ollut useamminkin, mutta eihän tää isoherra viitsi aina edes kysyä heiltä mitään. Kuuluu toki osin myös formaattiin, ei siinä mitään.

Mirasta samaa mieltä. Urheilijatausta näkyy viileytenä paineen alla, ja osaa puhua koko ajan vakuuttavasti, vaikka teot eivät olekaan puheiden tasolla. Esimerkiksi tällä viikolla viimeinen puheenvuoro ennen tiputusta meni murskaavasti Miralle, vaikka aika kieli ruskeana hänkin sen veti. Susanna oli tuossa vaiheessa jo todella epävarman ja pelokkaan tuntuinen. Mira on melko varma voittaja, Jouni nyt vaan ei sovi, ja Teemulta puuttuu tarvittava kokemus. Ja Hjallis on selvästi päättänyt, että hän haluaa Miran kaltaisen "näyttävän" ja hyvän itseluottamuksen omaavan naisen tehtävään. Muuten en osaa itselleni perustella Miran jatkuvaa selviämistä tehtävästä toiseen jatkuvista mokistaan, joista muutama on suorastaan tuhonnut joukkueen tehtävän.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei ole helppo paikka Hjalliksella.
Selkeästi tekisi mieli Mira palkata mutta miten perustella valintaa jos täälläkin valtaosa tyrmää valinnan? Ilman kritiikkiä on tämä daami hiihdellyt finaaliin asti vaikka näyttöjä ei ole, tappiota tappion perään. Toisaalta sarjaan kuuluu myös tietty yllätyksellisyys, eli nyt kun Hjallis ei voi sietää Teemua luulen että Teemu voisikin olla se lopullinen valinta tehtävään. Vaikka hieman liiankin sliipatun oloinen kaveri onkin niin miellyttävän kuvan on jättänyt itsestään. Jouni on kova saamaan aikaan mutta vaikea nähdä häntä Hangon johdossa. Sympatiapisteet ehdottomasti Jounille!

Tehtävistä sen verran että liikaa mennään noiden mainostajien ehdoilla. Pilaavat hyvän sarjan, ensi vuonna vaan enemmän vastuuta ryhmille toteuttaa itseään ja jos sitä kautta saataisiin myöhemmin tasoa takaisin ylös.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Minusta tehtävät eivät sinänsä ole olleet niin tylsiä, mutta kilpailijat eivät ole saaneet niistä mitään irti.
Minua ärsyttää se että yleisölle ei tehdä selväksi onko kyse siitä että kilpailijat eivät ole saaneet mitään irti vai rajoittavatko säännöt niin hemmetisti (siksi että tuotesijoittelija ei vaan suutu) että kilpailijoiden kädet on käytännössä sidottu jolloin näyttää siltä että eivät keksi yhtään mitään erikoista.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Miten toi nyt muka paljasti voittajan? Eihän Miran nyt tuossa vihjata voittaneen vaikka hän kutsui työpaikkaa "oikeaksi elämäksi". Voittajahan julkaistaan vasta suorassa lähetyksessä finaalissa käsittääkseni.
Joo ja siis tavallaan - jos vetää pari mutkaa suoraksi - tuosta voisi tehdä käänteisen johtopäätöksen eli, että Mira ei ainakaan tule voittamaan. Ellei tätä nyt alunperin haettukin. Eli siis mentaliteetilla, että tippuu (on tippunut) ensi viikon jaksossa ja nyt turhautuneena haukkuu koko Diilin. Vaan enpä lähtisi tästä sen suurempia johtopäätöksiä vetämään puoleen enkä toiseen, tuotanto kun voi laskelmoidusti päästää ulos mitä haluaa.

Telkku.com tietää muuten näemmä kertoa, että ensi viikolla haastetellaan ja big J is back in business. Jospa sitä myötä päästäisiin taas viihteen pariin.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kutsuiko Mira juuri Teemua ylimieliseksi? Lol. Missä ne Kibe Kuhdan peilit nyt oikein ovat.

Edit: Rehellisinkin.
 
Viimeksi muokattu:

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt muuten veikkaan että tänään nähdään yllätys ja Mira tippuu. Perustan veikkaukseni tuohon Jounin lausuntoon että "tuskin päästään Teemun kanssa finaaliin koska siellähän täytyy olla tyttö ja poika".
 

J.Petke

Jäsen
Jethro is back. Anna palaa, tylytä sitä Miraa.

On muuten ärsyttävä tyyppi tuo Mira.

Ei ihan putkeen mennyt Miralla tuo haastattelu..

Eli on 95% finaalissa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onhan se hienoa että ihmisellä on itsevarmuutta mutta tuon Miran kohdalla se menee jo ylimielisyyden puolelle, on vähän samanoloinen tyyppi kuin se Heidi Luumi viime kaudella. Tai oikeastaan on sekoitus tätä Heidiä ja tämän sidekickiä Minnaa. Itseään kehutaan kovasti ja varmistellaan tilannetta vielä polkemalla muita lokaan.

Ja se pitää vielä erityishuomautuksena mainita että on kyllä aika hyytävä katse tuolla naisella, melkein pelottaisi jos pöydän toisella puolella tuijottaisi silmiin.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan tämä jo hieman sketsiviihdettä joka tasolla. Tuo asiantuntijaraati jotenkin myös huvittava. Kaksi viimevuotista Diili-kilpailijaa suurina asiantuntijoina, joista toinen taisi pudota viime vuonna ihan samassa kohtaa...Leena tietysti hiljaisena siellä laidalla.

Toisaalta Jethron olisi periaatteessa pitänyt olla tuossa Hjalmarin boardroomissa, olisi ollut ihan hyvää viihdettä.

Hieno ruotsin taito kolmikolla.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hyvä pointti Hjallikselta. Mira puhuu paljon, mutta ei mitään sisältöä sanoissa. :)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä pointti Hjallikselta. Mira puhuu paljon, mutta ei mitään sisältöä sanoissa. :)

Juuri näin. Mutta tuo Mira osaa puhua niin helvetin vakuuttavasti ja itsevarmasti että sitä ei helposti huomaa että puheessa ei ole hirveästi sisältöä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jumalauta, eikö tässä kahden kauden jälkeen voisi olla jotain kiihkeästi ja vakuuttavasti itseään mainostavaa ja taistelevaa kilpailijaa!? Ihmeellistä unettavaa monotonista puhelinluettelon lukemista tuo kilpailijoiden jargoni.

Jos ja kun Mira menee finaaliin, niin saisivat Trump ja jenkkituottajat ärähtää siitä miten formaatti kärsii. Miten voi Mira noilla tilastoilla olla edes lähellä paikkaa.

Tosin edelleen, ei noista oikein kukaan tuonne kelpaa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
"sano nyt saatana"

Hjalliksella alkaa kierrokset nousta, aika ronskia kieltä tänään johtoryhmässä.

Hjallis on loistavaa viihdettä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika odotettu lopputulos. Edelleen olen sillä kannalla että Mira tämän voittaa, kyllä Hjallis olisi tuon haahkan jo pudottanut jos olisi pudottaakseen, koska näytöt ei varsinaisesti ole missään vaiheessa vakuuttanut.
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Kyllähän Hjallis valitsi finaalikaksikon pelkästään pärstäkertoimen perusteella. Mira ja Teemu on edustavamman näköisiä ja sillä mentiin tällä kertaa. Veikkaan, että kumpikaan noista ei tule vetämään Hangon projektia. Alista ehkä siihen olisi ollut, mutta ei tunnetuista syistä päässyt loppukahinoihin.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ootteko muuten huomannut, että kun Mira puhuu muista pahaa, hän oikein innostuu ja puhenopeus kasvaa. Itsestä puhuttaessa puhe alkaa vapisemaan ja tuntuu paljon haastavammalta tehtävältä. Veemäistä.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Oli kyllä ihan odotettavissa että Mira menee finaaliin. Huvitti hieman Miran kommentti "Mä kannan projektipäällikkönä aina vastuun".... Joo hyvin kantoi vastuun silloin kun siivoustehtävässä käski palkata työvoimaa ja katsotaan sitten aamulla kenelle riittää hommaa ja kelle ei. Mä sitten vaikka selitän jotain johtoryhmän edessä, vai miten se meni....
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alin päätös asettua Miran tiimiin oli henkinen isku Teemulle. Onneksi sai kuitenkin mielestäni paremman tiimin taakseen. Miran etu tuskin on sekään, että Hjalliksella on nyt hyvin ollut aikaa katsella näitä jaksoja jälkikäteen. Voi kuitenkin olla, että Mira on oikeasti pätevämpi vetämään tuollaista projektia.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mira ja Teemu menevät nyt sinne finaaliin hymyilemään. Kaksi vastenmielistä kilpailijaa pääsi kahden parhaan joukkoon. Mitään muuta toivetta ei minulla ollut kuin että Jouni pääsisi finaaliin. Jounin kirosana pudottamisen jälkeen tuli suoraan sydämestä. Kun vertaa Jounin kirosanaa siihen pastorin toteamukseen "kiitoksia mahdollisuudesta", niin olihan pettymysten määrällä eroa. Tosin oli eroa ihmistyypeillä ja tilanteella, kun jää niin sanotusti "bubbleksi".

Teemun voittoa toivon, kun Miran näytöt ovat olleet niin onnettomia tähän mennessä ja Mira on ärsyttävämpi kuin Teemu (kova saavutus). Onneksi finaalissa nähdään hyviäkin tyyppejä eli Arttu, Jouni ja Tarja ovat mukana. Jos Teemu häviää, niin ehkä lohtua voi hakea Susannan tissien välistä.

Oli kiva nähdä taas Jethroa. Suu kävi ja Jethro sai Teemun puhumaan itsensä pussiin. Toinenkin turkulainen piti saada sinne arviointiraatiin. Dennis Rafkin oli ihan hyvä valinta siihen. Hjallis sanoi, ettei hän koskaan ole osannut arvostaa sellaisia ihmisiä, jotka eivät osaa myöntää olleensa väärässä. Kuinka usein kolmas turkulainen eli Hannu Jortikka on osannut myöntää olleensa väärässä?
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Ikävää, että Jouni tippui. Vetänyt kisan ihan yhtä hyvällä asenteella kuin Teemukin ja ollut puhumatta paskaa muista. Teemun tulokset ovat kyllä olleet myyntien osalta tärkeissä kohdissa parempia, mutta Miraa mieluummin olisin kyllä Jounin finaaliin ottanut.

Koko jakso oli taas Miran osalta oman nöyryyden ja ylivertaisuuden samanaikaista hokemista ja muiden tallomista joka käänteessä. Miten tuo ihminen voi olla noin limainen?

No, finaaliin asti Mira on roikotettu. Käytännössä juurikin tuon vakuuttavan tyhjänpuhumisensa takia, kai. Nyt Hjapa on kuitenkin päässyt näkemään jaksot jne. enkä usko Miralla olevan voittoon asti mitään saumaa. Kaikki ovat nyt monta jaksoa katsoneet tuota samaa paskanjauhamista ja oman valtavan perseensä seivailua. En näe mitenkään Miraa voittajana tämän taipaleen jälkeen.

Teemulle siis ansaittu pesti. Hän on tosiaan huimat 2v Miraa nuorempi, mutta bisnestausta on noin neljä kertaa Miran vastaavaa vakuuttavampi. Lisäksi on osoittanut menevänsä (Miran teesien mukaan) omilla avuillaan ja kyynerpäitä käyttämättä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koko jakso oli taas Miran osalta oman nöyryyden ja ylivertaisuuden samanaikaista hokemista ja muiden tallomista joka käänteessä. Miten tuo ihminen voi olla noin limainen?

Jotain muuten kertoo tuosta Mirasta sekin että kun Hjallis lopussa kysyi kaikilta että kenet valitisi itsensä lisäksi finaaliin ja perustelut päälle, niin sekä Jouni ja Teemu perustelivat asian niin päin että miksi he valitsivat tuon tietyn henkilön ja esittivät siis positiivisia perusteluja tuosta valinnasta, mutta Mira alkoi keksimään perusteluja sille miksi hänen mielestään Jouni ei ansaitse tulla valituksi finaaliin. Ilmeisesti ei kykene sanomaan mitään positiivista kenestäkään muusta kuin itsestään.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Teemu ei antanut meikäläisen pelata pienenä Nintendoa ja pahoitin mieleni vähintäänkin syvästi. Siksi Teemu ei myöskään ansaitse voittaa Diiliä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös