Hjalliksen Diili

  • 644 122
  • 2 034

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jäi häiritsemään se, ettei team Graniitti saanut mitään etua tuosta voitostaan. Yhtä tyhjän kanssa siis koko uurastus mainoksen kanssa, kun putoaja oli etukäteen päätetty. Olihan tuo kyllä arvattavissa, jotta Mira ja Teemu saadaan jotenkin keploteltua jatkoon.

Juuri näin. Vittu mitä paskaa. Alin lisäksi luusereista olisi pitänyt pudottaa toinen. Toinen asia, joka jäi kiristämään oli kun H kysyi onko kellään mitään sanottavaa niin kumpikaan Graniitista ei puolustanut joukkuetoveriaan. Mira olisi myös saanut aivan saatanasti symppispisteitä jos olisi toivonut Alin jatkavan. Tuo akka kun satavarmasti kuitenkin on finaalissa. Jäi todella paska maku tästä jaksosta.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Sinänsä oikea kaveri lähti, Ali Baballa oli kaikkein vähiten annettavaa Hangon projektille. Tosin tästä joukosta ainoa potentiaalinen tyyppi taitaa olla Jouni, Miralla menee energia itsensä kehumiseen, Susannalla kikatukseen ja Teemulla nöyryytensä vakuutteluun.
 

TML

Jäsen
Oikeutettu ratkaisu sinänsä, mutta suoraansanottavaa vitutusta aiheutti Teemun ylimielisen ja niin saatanan omahyväisen näköinen virnuilu Alin kuultua tuomionsa.

Joo toi jäi itseänikin vituttamaan huolella. Olen Teemuun suhtautunut tähän mennessä neutraalisti. Nuori kundi josta kyllä huokuu vähän ehkä ylimielinen asenne mutta hoitaa hommansa ihan hyvin. Tuo virne Alin tippumisen jälkeen kyllä vitutti. Ja tässä jaksossa Teemu oli muutenkin heikko.

Paska maku tosiaan myös tuosta että Susanna ja Jouni jäivätkin nyt ilman palkintoa. Pääsivätkö edes Mäkkiin syömään Jorma Ollilan kanssa Hjalliksen rahoilla?
 
Hjallishan veti herneen ihan totaalisesti nenään lopussa. Melkoista tykitystä ja hyvää viihdettä :D

Ali ei ollut missään vaiheessa suosikki, mutta olisi Mirakin saanut jo pudota. Alussa oli ihan miellyttävän ja pätevän oloinen persoona, mutta joka jaksossa alkanut v*tuttaa entistä enemmän tuo jatkuva päteminen ja leijuminen. Etenkin, kun tulokset on aina tuota tasoa loppupeleissä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Eikös se ole mainostanut monesti olevansa Varissuon kasvatteja? En kyllä tunne Turkua kovin hyvin mutta eikös Varissuo Turussa ole?

Varissuo on Turussa kyllä ja sieltä Ali tosiaankin on kai lähtöisin. Asuu tällä hetkellä Paimiossa eli on paimiolainen. Sydämessään varmasti turkulainen kuten meikäläinenkin vaikka asuinpaikka onkin toinen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Eli siis... Voisiko tästä vetää johtopäätöksen, että seuraavalla kaudella voi yhden tehtävän perseillä miten tahansa jos edellisen tehtävän aikana on ollut epäselvyyksiä? Noh, Jethron tapauksessa "ei voitu todistaa", vaikka auto lähti todella kovaan ylihintaan samassa lehtijutussa olleelle.

Ei siinä, selvä homma tuo oli kun kerta meni väittämään lauantaina sovituksi tapaamiseksi. Olisi nyt edes alkujaan mutissut jotain tyyliin "luulin sen olleen toisten asiakkaana, naamamuisti petti" ja tuossa kuulustelussa ilmoittanut, että on valmis rangaistukseen jos Hjallis haluaa rangaista häntä hänen tienattuaan iso-H:lle rahaa. Tosin täältä kotisohvalta on kohtuullisen helppo näitä "neuvoja" antaa...

Onko Miralla muuten vain yksi voitto alla? Ei kyllä tule montaa voittoa mieleen...
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Paska maku tosiaan myös tuosta että Susanna ja Jouni jäivätkin nyt ilman palkintoa. Pääsivätkö edes Mäkkiin syömään Jorma Ollilan kanssa Hjalliksen rahoilla?
Miten sen nyt ottaa. Edelliskerrallahan he söivät toisen joukkueen pitsat. Alin huijaushan ratkaisi voiton heille.


Sekolust kirjoitti:
Eli siis... Voisiko tästä vetää johtopäätöksen, että seuraavalla kaudella voi yhden tehtävän perseillä miten tahansa jos edellisen tehtävän aikana on ollut epäselvyyksiä?
Epäselvyydet on aika lievä sana silloin kun ne ratkaisevat voittajajoukkueen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Epäselvyydet on aika lievä sana silloin kun ne ratkaisevat voittajajoukkueen.

Samoin taisi tuo Jethron autokauppa ratkaista aikanaan voiton. Sitä paitsi itse pitäisin tätä pienempänä rikkeenä kuin tuota Jethron autokauppaa: ei kukaan täysjärkinen käännytä tuossa tilanteessa asuntokaupoille tulevaa vain viihdeohjelman takia, mutta Jethron tilanteessa rikottiin sääntöjä aika räikeästi.

Suurin yksittäinen virhe oli valehtelu asiasta, lisäksi säännöt eivät tässä asiassa olleet mielestäni mitenkään erityisen hyvin kohdallaan. Siinähän sitten olisi Hjallis ollut tyytyväinen sääntöjen noudattamisesta jos maksava asiakas ei saisikaan taloa jonkun helvetin Diilin sääntöjen takia.

Epäselvyys oli tosiaan huono sanavalinta ottaen tehtävän säännöt huomioon, siitä ei mihinkään pääse.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Kyllä toi nyt jäi vituttamaan. Eli loppupeleissä Arttu oli se, ketä joutui tuossa sen hinnan maksamaan ja nämä kaksi ylimielistä paskaa pääsi taas luikertelemaan kuiville. Vittu, mitä näätiä nuo Teemu ja Mira! Mitenkään Alia puolustelematta.

Ei ole epäselvyyttä suosikeista, Jouni tai Sussu voittoon! Aivan huikeaa settiä tänään! Susanna olisi ehdottomasti "Naisia, jotka vievät jalat altasi" ketjun mimmejä, mutta toi Nykäs-homma... Mikä vittu siinä rotassa fiksujakin naisia kiehtoo..? Se nauru tarttui kuin kulovalkea ja itsekin hekottelin mukana, kuin joku vähämielinen. Jouni on respect-kaveri, pistää itsensä täysillä peliin ja uskoisin, että jos projekti jää yhden lapiomiehen maanantaisaikun takia myöhästymisvaaraan, niin tämä sälli on satasella hikoilemassa lapion varressa. Mitä joku vitun Teemu ei ikinä tekisi. Arvostan kyllä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varissuo on Turussa kyllä ja sieltä Ali tosiaankin on kai lähtöisin. Asuu tällä hetkellä Paimiossa eli on paimiolainen. Sydämessään varmasti turkulainen kuten meikäläinenkin vaikka asuinpaikka onkin toinen.

Mikäs juttu tämä nyt on? Eikös Ali ohjelman alussa kertonut olevansa turkulainen... ei kai sitä muuta se, että hän tällä hetkellä asuu kivenheiton päässä Turusta.

Mira olisi saanut lähteä. Hassua tosiaan, että hän on joka tehtävässä häviäjän joukoissa. Tämä kai on sitä kuuluisaa häviämisen kulttuuria?
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Mira olisi saanut lähteä. Hassua tosiaan, että hän on joka tehtävässä häviäjän joukoissa.

Nimenomaan. Ja toiset hävinneet kilpailijat ovat saaneet kohtuuttomankin kovaa läksytystä Hjöördikseltä, mutta nämä Teemu ja Kasslerhan nousivat marttyyrisankareiksi, vaikka tehtävän tulos oli ala-arvoista roskaa. Ehkä heikoin suoritus, mitä on nähty. Missä tylytys?

Ja otti muuten korvaan se, kun joku sieltä direktoraatista kehui Jounin suoritusta, niin Hjallis tokaisi, että "Shehän on ihan väärällä alalla". Aika mautonta mielestäni ja jotenkin tuntuu, että Hjallista vituttaa Graniitin voittoputki. Kassler olisi muuten ulkonäöllisesti aika oiva jatkumo Hjalliksen ex-vaimo-listalle, joten eiköhän tämä ylimielinen turhake vie tästä voiton.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen katsonut Diiliä vain pari viimeistä osaa ja itse pidän Miraa ainoana kilpailijana, jolla pokka kestää Hjalliksen kanssa. Viime osassa pystyi vastailemaan rauhallisesti ja järkevästi, eikä häkeltynyt. Muut taas jännittävät eri tavoin, kuka punottaa, kuka taas myötäilee, mutta yhtään järkevää vasta argumenttia ei löydy. Ja täytyy muistaa, että Miran joukkue voitti viime viikon tehtävän, joka mielestäni kuitenkin on tehtävistä lähinnä voittajan tulevaa työtä.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Ja täytyy muistaa, että Miran joukkue voitti viime viikon tehtävän, joka mielestäni kuitenkin on tehtävistä lähinnä voittajan tulevaa työtä.
Eikös Ali hankkinut jonkun kontaktin tai vastaavan, joita Sussun tiimillä oli yli 20 ja Miran tiimillä vain jotain 10. Ja muutenkin tämä supermyyntitykki Mira ei saanut edes asuntoa myytyä vaan Teemu. Viime diilistä pystyi jo ajoissa tietämään ketä Hjallis suosii ja tällä kaudella selvä suosikki on Mira, vaikka näytöt ovat erittäin huonot. Häviöitä häviöiden perään ja projektijohtajanakin tappioita. Joka jakso melkein alkaa Miran ylimielisellä sepostuksella, joten toivottavasti Mira ei voita!
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikös Ali hankkinut jonkun kontaktin tai vastaavan, joita Sussun tiimillä oli yli 20 ja Miran tiimillä vain jotain 10...

Käsittääkseni kyseessä oli nimivaraus, joita molemmilla oli yksi ja tämä olisi ratkaissut kisan Miran joukkueelle. Ja kontaktit olivat muistaakseni 19 - 13 (vai 11?).

MIran kantti vaan näyttää kestävän kovissa paikoissa, mitä pidän johtajalle aika tärkeänä ominaisuutena.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Käsittääkseni kyseessä oli nimivaraus, joita molemmilla oli yksi.
Kiitoksia jos asia oli tosiaan näin. En tarkkaan muista miten nuo varaukset sun muut meni. Vaikka tämä ohjelma on erittäin hyvää viihdettä, niin silti pistää ketuttamaan nuo Hjalliksen välillä kummalliset päätökset ja että sellaisia ei tylyteetä joille se tylytys oikeasti kuuluu. Mitä hiton järkeä tuolla koko jaksolla ja kisalla nyt sitten ylipäätään oli?

Mielestäni Jouni ja Mira(valitettavasti) kisaavat nyt kisan voitosta, Jounilla myös kantti johtoryhmän edessä kestää vaikka hiukan eri tavalla kuin Miralla.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Laskeskelin että Mira on ollut voittavassa joukkueessa 2 kertaa ja häviävässä 7 kertaa. Projektijohtajana luonnollisesti molemmilla kerroille "luotsasi" joukkueen häviöön. Itselleni ei tule Mirasta mieleen ainuttakaan onnistumista, jopa siinä kiinteistönvälitys-tehtävässä Teemu teki joukkueen ainoan kaupan, vaikka nimenomaan kiinteistönvälityksen piti olla Miran juttu.

Ja kuitenkin Mira on selkeästi ennakkosuosikki tällä hetkellä ja Hjalliksen lellikki. Klassinen esimerkki ihmisestä, joka esiintyy vakuuttavasti mutta substanssia ei kerta kaikkiaan ole.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
MIran kantti vaan näyttää kestävän kovissa paikoissa, mitä pidän johtajalle aika tärkeänä ominaisuutena.

Jos valehtelu on mielestäsi sama kuin kova kantti, niin enpä ihmettele puoluesuuntaustasi. Kassler valehteli törkeästi jossain alkujaksoissa tämän vähän tukevamman iso vaaleen ulos. Siinä Hjallista "kushetettiin", mitä mies vihaa, omien sanojensa mukaan. Kyse on pelkästään siitä, että tää akka tietää sopivansa Hjalliksen naismakuun ja silloin Iso H ostaa kaiken, mitä Kassler höpisee. Mira vie ja Hjöördis vikisee.

Eipä silti, kyllähän tällainen haaskalintu aina viihdettä tuo, kuten tämä Minna ja Heidi-duo viime vuonna.

Kyllä meikäläinen on tämän huomattavasti maanläheisemmän kaksikon puolella, kuin näiden vitun ylimielisten kokoomusnuorten, jotka kyllä esittää, mutta eivät osaa.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
MIran kantti vaan näyttää kestävän kovissa paikoissa, mitä pidän johtajalle aika tärkeänä ominaisuutena.

No, miten sen ottaa. Jos tulee elämää/ bisneksiä haittaavia juttuja, ne voi tunkea jonkun muun kontolle. Kuten jälkikasvun. Mökkikylässä asustaa kaslerin vanhemmat ja lapsi, joka ei kuulemma ole paljoa äitiänsä nähnyt.
Siis kylässä, missä meillä on mökki. Ei sellaisessa perinteisessä mökkikylässä.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Olen katsonut Diiliä vain pari viimeistä osaa ja itse pidän Miraa ainoana kilpailijana, jolla pokka kestää Hjalliksen kanssa.

Ihmekös tuo kun ovat vanhoja tuttuja. Jos en nyt pahasti muista väärin, niin Kasslin saattoi olla yksi Harkimon tallin urheilijoista vuonna miekka ja kivi.

Jos näin, niin ei ole tuota taustaa vasten vaikeaa arvata, että kyseinen vosu menee saletisti tappiin asti, vaikka näytöt olisivat mitä ovat. Todella ärsyttävä ihminen tv:n perusteella ihan a:sta ö:hön.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Laskeskelin että Mira on ollut voittavassa joukkueessa 2 kertaa ja häviävässä 7 kertaa. Projektijohtajana luonnollisesti molemmilla kerroille "luotsasi" joukkueen häviöön. Itselleni ei tule Mirasta mieleen ainuttakaan onnistumista, jopa siinä kiinteistönvälitys-tehtävässä Teemu teki joukkueen ainoan kaupan, vaikka nimenomaan kiinteistönvälityksen piti olla Miran juttu.

Ja kuitenkin Mira on selkeästi ennakkosuosikki tällä hetkellä ja Hjalliksen lellikki. Klassinen esimerkki ihmisestä, joka esiintyy vakuuttavasti mutta substanssia ei kerta kaikkiaan ole.

No nyt napsahti omat ajatukseni HLen näppiksen kautta..

Tismalleen samaa mieltä. Käytännössä kaikki muut ovat saaneet jotain selkeitä onnistumisia matkan varrella, mutta Miran anti joka tehtävässä tuntuu olevan se selän takana paskan jauhaminen ja itsensä seivailu..

Jos Miran ainoa anti on ollut vakuuttava esiintyminen johtoryhmässä, niin ei kovin vahvasti mielestäni ole mennyt. Aina hän sattuu olemaan häviävässä joukkueessa.

Tuo Alin tiputus oli mielestäni kuitenkin oikeutettu, koska oli pitänyt vielä Kiekko-Antillekin päin naamaa valehdella uudestaan tuosta casesta.

Teemu ja Mira ovat jotenkin vahvimmat tässä vaiheessa, tuo Jounin hikoilu ja sählääminen sopii ihan hyvin sinne imurikauppiaan hommiin, mutta hei, ei Toimariksi tällaiseen projektiin. Nykäsenmuijan nauru on ihan tarttuvaa, mutta jotenkin sellainen yleinen bisnesosaaminen loistaa poissaolollaan.

Nuo Miran kommentit " tarvitseeko tässä enää kilpailla, kun on yksi asiantuntija jäljellä.. " -näyttävät kyllä todella nöyriltä ruudussa..
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Ja kuitenkin Mira on selkeästi ennakkosuosikki tällä hetkellä ja Hjalliksen lellikki. Klassinen esimerkki ihmisestä, joka esiintyy vakuuttavasti mutta substanssia ei kerta kaikkiaan ole.

Kuten sanoin, olen katsonut vain kaksi viimeistä jaksoa, joten minulla ei ole syvempää näkemystä Mirasta. Itseäni vaan ihmetyttää nämä muut kilpailijat, jotka jäätyvät vähänkin tiukemmassa tilanteessa ja antavat Miran viedä. Mira pystyy kuitenkin asialliseen argumentointiin paineen alla, paineen sietokyky on luultavasti peräisin huippu-urheilu taustasta. Ali oli hyvä esimerkki eilen Hjalliksen käsittelyssä, tuli mieleen oma 12 v. poika isän nuhdeltavana. Olisi nyt rakentanut edes jonkun tarinan kusetuksensa turvaksi! Ja jos ei osannut varautua tähän vaihtoehtoon, herra on kyllä silloin aika yksinkertainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös